Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Се ме боли. Верувале или не изодив пеш 8 километри :drunk:, по најжешкото со другарка. + немавме ни вода во нас. Лиги ни течеа :sweat:. И конечно кога стигнавме коа се наваливме на чешмата цела ја испивме :D. Но сепак с-у-п-е-р си поминавме. Требаше со ролери да одиме но другарка ми сакаше пеш и ајде пеш. Отидов само заради неа да се види со саканиот :$.

2. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Уште ми трае состојбата на хејтање и како нов лек за моето лудило предизвикано од разни чудесии, знајни и незнајни, најдов една многу интересна работа. ^_^ Почнав да играм шах на компјутер. :o Кралеви, кралици, коњаници, ма све бре тоа, и сега за сега, успеав еднаш да го победам компјутеров! Ама како ме смирува играва, чудо некое. Треба памет, мнооогу памет. :D

По триста планови направени за викендов, од шетање низ Македонијава, пиење кафе со сто души, родендени, имендени, дрн дрн јариња, ништо не биднува, барем како што гледам јас. Ќе си седам дома и крај! Времево е против мене, сите киваат, кашлаат, пуваат, а богами и јас не заостанувам зад нив. Увцето ми крчка од пред една недела кога ми текна дека не е лоша идеја да си ја подотворам вратата навечер. Е да, крај на март, Дузи спие со отворени врати и сега се крчкаме заедно со сестра ми, таа си кашла така сочно. |(

На што се радувам, е наредниот, сам-себе-подарил распуст нареднава недела. :rofl: Надежно со убаво време и без крчкања во уши, ќе шетнам малку до кај тетка ми, ќе поучам германски и тако то, фино лепо, ќе си пројде... Како дошло, така.

Ги убедив баба ми и дедо ми да одиме во јуни на викендичка! А, бе, нив не им треба многу убедување, него зафатени се со бејбиситинг... ама битно ќе одиме! Не цел месец, сепак, добра една недела. Добро е, добро е, тоа е добро.

Ве напуштам во крчкаво расположение. :geek:

На bittersweet, eli25, anabel-a и 4 други им се допаѓа ова.
  3. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк дека телото е само превоз на душата!

На Gea му/ѝ се допаѓа ова.
  4. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    сдк денес сум баш како и времево .... никакооооооооооооооооооооооооооов :| отсутен осамен променлив бе желба за ништо

5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    ...незнам зосто мора да е вака... :(
    зарем имаме ние и други живот што овој мора да го поминиме со болка,така,нервоза.... :(

6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.516
    Допаѓања:
    17.249
    СДК - Денеска ми е многу убав ден, бев на утакмица наште (школото) победија, јас сум опкружена со позитивни лица и така. :) Поздрав. :hai:

7. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Временце немој сега вака пред искачање да ми правиш, биди добро ајде! :angel:
    Ааа среќа, убав е животов многу! :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=DMQbzLrvwlE
    Good times for a change
    See, the luck I've had
    Can make a good man
    Turn bad

So for once in my life
    Let me get what I want
    Lord knows, it would be the first time
    Lord knows, it would be the first time
    :wasntme:

8. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
  9. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Конечно после долго време на некој начин се почувствував убаво. Ги немав оние црни мисли во главата, но еве, пак почнаа да ми се враќат. Времево ми го расипа расположението скроз, го мразам.

Со неколку другарки од клас бевме на ручек во мексикански ресторан и иако отидовме со цел да јадеме мексиканска храна, јадевме само тако чипс со растопен кашкавал и прилично лут сос од домати, тоа беше единствената мексиканска храна што ја пробавме. Јадевме и нафора и шопска салата. Мене ми беше страв да нарачам друго, да не има нешто луто па да не можам да го јадам. Сепак се најадов, јадев и од лутото, ама затоа сега устава ми е во некоја чудна состојба.

Сакам вакви работи почесто да се случуваат, последно кога не сум расположена, бидејќи тие ме расположија и ме насмеаа и ми ги оттргнаа темните мисли барем на момент. Ќе ми фалат од трета, иако пак ќе се гледаме, нема да биде тоа што е сега.

На MandyLane и swag им се допаѓа ова.
  10. lolita97

lolita97 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    37
    СДК се осеќам многу осамено, премногу... Знам дека никој нема до мене да ме поддржи во ништо.. :(
    Се ми пропаѓа во вода, за џабе толку труд. |( ;( Премногу ми е тешко. . .
    Времево катастрофа - не е ни да излезеш а ни па дома да седиш :| |( :@

11. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Во последно време си размислувам за тоа колку среќна сум јас. На оваа денешница верните пријатели се ретки, а јас имам дури 3 такви бисери што и не трагав многу по нив. Судбината ни ги спои патиштата, да бидеме заедно во секакви моменти, да се смееме и да плачеме, да се веселиме и да се тешиме. Секој ден ни е нова авантура и секој ден се повеќе сум сигурна дека овие суштества никогаш за ништо во животот нема да ме напуштат.
    Вчера добив подарок од едната
    премногу ме изненади, најубавиот поклон што некогаш го имам добиено, како да не ја сакаш, како да не ја гушнеш силно, силно.

За учење еден куп, ама i need a break. Си пијуцкам кафенце и читкам она што ми заостанало.
    Чуствувам мир и размислувам за тоа како коцките ми се редат по посакуваниот ред.
    Останете ми поздравени :* .

На Minnie93, LightOFF, bittersweet и 10 други им се допаѓа ова.
  12. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    СДК дека денес се изнашетав. Прво бев да си купам материјал за фустанот, но не најдов соодветни циркони. После тоа отидов кај шнајдерката и ми рече каде да побарам за циркони. За две недели ќе ми биде готов фустанот. Едвај чекам. Мислам дека на матура ќе бидам најубава :)
    Вчера конечно си поправив Бизнис на пет и ја одбранив проектната со пет. Ова уште повеќе ме радува.

13. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Веќе сум преполна со течности,пијам како ненормална.
    Цела ноќ ја поминав плачејќи а ни самата немав некоја посебна причина.
    Се нервирам многу и се расправам со сите.
    Добро е што не е до таа граница да полудам,гледам да останам смирена. :lol:
    Овој ПМС е катастрофален.

На julie77 и anabel-a им се допаѓа ова.
  14. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ?????????????????????
    Едно големо НЕ за сите што се трудат да бидат она што не се.
    Никој не е совршен,секој има маани и проблеми,и никој не треба да се цени по надворешниот изглед,тоа е голема грешка на многу од луѓето,важно е што се има внатре-во душата. :nod:

15. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк дека лажната надеж е нехумана работа!

На Loritaa, Gea, Springy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    СДК, утре му е роденден, утре правиме и година...Ама СДК, многу ми беше долг јазикот пред неколку часа, изедов трици, кажав тешки зборови, се налути, ми спушти,ѕвоневв, ми спушташе прекуу 10 пати. И јас во целиот тој бес пишав смс и му раскинав....... кокошкаа сум!!!!
    Уште ме држи тој инает, нејкам да му јавам,,,,,,

:worried:

17. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710

На Rozich, Gea, tweety26 и 7 други им се допаѓа ова.
  18. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Многу тиња ден, само тоа да кажам.

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Ептен сум носталгична деновие кон детството.
    И не сакам, ама што фајде од моето несекање, кога еве 21 ги бројам, што би рекла баба ми влезе во 22 :D
    Некогаш се однесувам буквално како дете, а не ми доликува луѓето ствaрно погрешно ме разбираат.
    I am only a free spirit no childish, child-like spirit 8)
    A тука има голема разлика.
    Уживајте во годините кои ги имате, нема да се вратат пак...

На bittersweet, LilBaby, Buttterfly и 6 други им се допаѓа ова.
  20. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Аман значи метереопат сум уште на млади години. Па и ова времево де сонце де дожд крајот не му се знае и после сум била лоша, нетрпелива и незнам што оти ме нервирало кога 80-годишни се жалеле дека не им е добро. А јас што да речам :worried:
    Но и покрај тоа што не сум во ТОП форма денов го искористив максимално за прошетка, кафенце, трач-муабет, и малку го ѕирнав црниот дечко што веќе одамна ми боде очи ]:) :inlove:
    Драги феминки кај и да одите, што и да правите, со когу и да бидете имајте убава вечер...
    Јас одам малку да се подружам со книгичката која одамна ми нема очи видено - се ближи убавата недела :tmi:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.