Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Многу сум среќна.Сватив многу важни работи за мене..и за мојата иднина.Видов дека СЕ се може ако се сака.. :* Имајте убав ден !!

На ludacaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Денес сакам само да ви посакам убав ден, така ми е мерак!
    Решив дека ќе борувам само тогаш кога ќе има потреба, затоа што многу зборови залудно си потрошив на небитни личности! Така ми е најпаметно...

На тие што денес празнувате, нека ви е за многу години, радости и љубов!
    Хростос Воскресе!

На Lepaaa, Izaabella и JuLleE им се допаѓа ова.
  3. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    и на крајот сите ке станат онакви какви што збореле дека нема да бидат...

На IvanaMkd му/ѝ се допаѓа ова.
  4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.373
    Допаѓања:
    286.615
    Моментите кога туѓата наивност ја окарактеризирав како позитивна особина одамна поминаа.

За момент човек да се почуствував како Ајнштајн, мега интелигентен и несватен, во околината на вакви личности :@ .
    Но на жалост не говориме ниту за физика ниту за теоријата на релативитет ниту јас пак сум вториот Ајнштајн :( .
    За основни работи бре, не се деца, зарем живееја во стаклено звоно пред господ да ги нацрта тука пред моиве очи :fubar: .

Таа наивност т.с олапеност ми иде на живци.

Моментите кога некој си снимаше филмови а јас без некое подлабоко штрекање климкав со главата и викав аха истотака поминаа.
    Ако си решал да леташ ко некоја учутма, повели, твое право, ама не и во моја близина оти на прва ќе те опуцам со неколку збора.

Тапка ли тапка во место, но во својот имагинарен свет закуцува успеси ко Ле Брон Џејмс пред рекет :geek: , па поради своето стекнато имагинарно искуство ти дава совети и ти продава магла.

Јас сваќам фрустрација , проблеми, стрес ама не си единствен/а , еве голем дел од нас останаа со здрав разум.

Среди се или фак оф од мене.
    И доста ми трепкаш со очите, не ти личи на годините.

На anabel-a, marama, Trendafilka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Си мислам..
    Сара дај прај нешто..имаш зелено цветче..а не си отворила ниту една единствена тема.. :o :?: |( :^)

6. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Не дека некој нешто многу го интересира ама јас пак да си кажам.
    Не ми се свиѓа кога луѓето постапуваат како да не знаат, а всушност се сигурни во нешто.
    Прост пример:

А: Ејјј абе што правите утре ајде во кино со нас.?
    Б: Ејјј не знам па имам за учење полагам во вторник... Ај ќе ти се прејавам утре за сигурно да ти кажам што како...

Во ваква ситуација фала Богу никој никад не се прејавува. Не ни оставам простор да звучам како Б.
    Ако веќе знаеш дека не идеш кажи одма бре а не сеа ќе се лажеме ко мали деца. Ова не остава простор да викнеш некој В од страна во случај Б да дојде , а Б и В да не се сакаат. И што се случува?
    Ти го чекаш Б за секој случај некоја мозочна виуга да не му се активирала, не викаш никој В, да не помислиш на Г, Д итн. . Во 95% случаи Б не иде и ти ќе извисиш, ќе мора да одиш сам само пошто некој таму не може да одговори на најнормално прашање дали ќе иде или не, туку мора да се премислува 300 саати иако и во моментот на разговорот е речиси уверен дека ништо од муабетот.
    Затоа мој совет не правете вака, туку одма кажете си што како, за да има помалку вакви како мене што ќе ги нервира оваа ситуација. :)

На JuLleE и marama им се допаѓа ова.
  7. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк некогаш колку да се трудиш да бидеш подобар човек,секогаш ке се најде особа која ке ти го промени мислењето.

8. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    е да!

Прикачени фајлови:

9. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    СДК дека незнам како може да јадат зајче бе. Како? ме тераа да пробам и јас, т.е да јадам ама неможев бе. Жал ми беше. Го убиле зајчето за да го јадат...такво малечко :(

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
  11. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Секој ден се повеќе и повеќе ми се превртува во стомакот кога ќе наидам на лажни моралисти . Тие се најпаметни , најубави , безгрешни и на секој по ред му солат памет за тоа како треба да се однесуваат , што било правилно а што не . Признавам дека на моменти сум злобна , љубоморна , цинична и неискрена , и сакам да им оставам таков впечаток на луѓето зошто на крајот на краиштата, сепак јас сум само човек. И не ве сакам ни 5 минути во моја близина , колку и да се трудите сепак сте далеку од совршенството , баш напротив досадни сте , патетични и глупави . И ќе ми биде големо задоволство кога сето ова ќе ви го кажам во лице ..а денот се ближи .

На ViktorijaMari, IvanaMkd, Miss.Ricci и 2 други им се допаѓа ова.
  12. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Времевооо страшноо ме нервира.Ќе се заладува баш сега,еј баш сега кога ќе бидеме 4 дена слободни,уф,колку само се нервирам :@
    Јас со душа си ги броев деновите до Велигден,за да одморам малце,а овоа улавово времиште сега најде да забегува. :@ :@

13. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    недела е ден за уживање, рекреација и маратон на омиленото шоу :wasntme:

На Bright, Trendafilka и Elennaa им се допаѓа ова.
  14. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Сега пред малку врнеше нАли и јас овај така се почувствував среќно и излегов и се свртев еднаш и беше прекрасно и си влегов дома :lol: така порано многу често љубев да правам и сега се потсетив и така фин ден слободна сум си посветувам време на МЕНЕ и самоо ЈАССССССССССССС :$

15. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Зошто уште осеќам љубомора и гнев? Зошто толку посесивност кон тебе кога не ми си ништо... буквално ништо веќе не ми си, некогаш ми беше причини за среќа, ама сега кога гледам какви глупости правиш повторно се разочарувам од тебе... бегај подалеку од моја видна точка не вредиш ни името да ти го спомнувам :x

16. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    На Oxymoron и Trendafilka им се допаѓа ова.
  17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    http://www.youtube.com/watch?v=gEj95XrAbXk

Stigao sam, svi ovde lazu
    da na zemlji je raj
    takav ne zelim
    nisi me ucila da smejem se sam

Што биде биде... Од толку страв, може на крај и нема да испадне толку лошо!!!

п.с. sve je bilo tako tiho, a nemirno!!!

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    СДК ... лошо кога имаш гнев, тага, празнина, разочараност, несигурност, очекувања ... се измешано во себе, а на себе да мораш да ставиш маска со некаква насмевка и гримаса како да се е во ред, за да другите не можат да ја знаат реалната твоја внатрешна слика. Не знам ... ама некој се труди, некој има желби, некој не сака многу но доволно за да конечно рече - Е сега сум во рамнотежа и хармонија со себе и универзумот, сега конечно се чувствувам исполнет. Кога ли кога?? Има ли за сите доволно среќа на овој свет или безмилосно се дели со протекции ... на неправедните, превртливи, алчни повеќе, на чистите и праведно поштени луѓе малку или ич?! Воопшто не фер игра на животов воопшто ... :x Од мене ЦРВЕН КАРТОН

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  19. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051

На Cacy, Unica, Libera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.823
    Допаѓања:
    25.541
    Ич не се каам што отидовме на излет. Само на крајов ни заврна,а поминавме лудо и незаборавно,.
    Танцував на хауба,а пред мене беше цел град на видик. Прекрасно.
    Одам на туширање да го измијам пивото и земјата од мене.
    Косава ми е преполна со суви лисја од дремењето и љубењето на платно. Се пресмеав. Уживав.

http://www.youtube.com/watch?v=N8zslGAqy5k

На anabel-a и L-enna им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.