Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Главата ми прска од мисли, тврдења,размилсувања,теории- непорвзани, испреплетени!
    Незнам што да мислам,што да тврдам.
    Мешаница од мислења и разни туѓу импресии
    Зашто сите се трудиме понекогаш,сите да разбереме и сватиме, и се да биде правилно и по некој ред
    А пак што е тоа што е правилно а што не? Која сум јас да кажам дека нешто е правилно или не, или било кој друг....
    Вртлог од мисли денес

На LilBaby и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  2. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

На cigarce му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Нема ништо поубаво од викенд подалеку од Скопсково сивило. Немав време психички, едвај најдов за физички, да се подготвам, но едно знам дека со сигурност одлично ќе си поминам.

Туку, нема да бидам тука да ве читам, ниту пак да ви честитам, многу веројатно ќе шетам и ќе уживам. Останете поздравени и на сите оние кои го слават Велигден, нека ви е честит!

Уживајте во јајцата, ама со мерка :lol:

На Phyramide, sanjalica, cigarce и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Е многу мразам шарени јајца за Велигден, значи многу!
    Се знае бре црвено јајце си е она право Христијанско.
    Прво, сите Христијани знаат поради која ВАЖНА причина јајцата се прават црвени за Велигден. И нај убави се такви.
    Земал вујко ми, ги шлакал со кристали со ова со она, де розеви, де зелени, де шарени и какви ли уште не.
    Тука можеби повеќето ќе се пронајдат и ќе се навредат, но не е прашање на вкус кога се вапцуваат јајцата, тоа е ОБИЧАЈ,РЕД, а не ајде мене ми се бендисува зелено, или ајде да бидат интересни јајцата ќе ги правиме вакви или онакви.
    Хух....

5. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК денес ја немаше мама од сабајле да ме помини по лицето со јајце :( Ама знајте шо! Сега ги варам јајцата и сама ќе си бојадисам :lol: Да видиме шо ќе испадни.Ако испаднат убави,ќе ги сликнам да ви ги покажам. :) Домакинче,шо да прам,ќе си правам сама околу лице со јајцето :)

СДК2 Мисијата неуспешна...криво ми е,безобразни се!Оние луди се бе,од 13,3ца да пуштат и тоа за да седнат за да ги испитуваат,а не да ги пуштат како да поминале.И сеа мајка ми ми вика иди си ајде,утре да си дојдиш :tmi: И сеа,пак да се пакувам,пак да патувам...таксират...Ама утре ако завршам со документите...Па арно вели мајка ми,шо ќе прам тука до 3ти? Дома ќе ми биди се погодено и ќе си учам.А па можи и шанса да испадни Ск да дојдам.Море ќе избегам сама ако не ме остат :D Мора! И такааааа....

Заминав пошто ојдоја иначе јајцата :D

Имајте убав ден :*

На IvanaMkd му/ѝ се допаѓа ова.
  6. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    http://www.youtube.com/watch?v=rM1k7yeYk6g

Mali covek zeli preko crte
    Preko crte zeli ali ne sme
    Njega guse propisane norme
    Preko crte njegovo je mesto

СДК
    цртите сепак не постојат.... :)

7. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Една година Старбакс на форумот. Еве почастете се по едно парче торта, има за сите

Денес баш предпразнично расположена. Одење пешки до школото, пиење кафе со другарките кај мене дома, уживање во дворот и печење на сонце, а за вечер најубавото нешто: концертот кој долго време го чекав. Имам толку многу планови и обврски за празниците, само го молам временцето да не ми расипе.

На BeYourself, cigarce, Lov3 и 8 други им се допаѓа ова.
  8. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    СДК, дека дури сега се прибрав од факс, успешно си ја изработив лабораториската вежба и конечно може да започне продолжениот викенд :D

Имајте убав ден драги Феминки :*

http://www.youtube.com/watch?v=n3nPiBai66M

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  9. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    СДК
    Вчера со машкото мое се шетавне низ град и ајде си викаме ке одиме во црквата Св.Димитрија, бевне во близина. На влезот од црквата имаше еден постар човек, кој продаваше свеќи. Пред нас купуваа неколку девојчиња и застанавне да причекаме да купиме и ние. Во тој момент, доаѓа едно свештено лице и со толкава ароганција, безобразност... и неззнам веке што и почна, - Тие свеќии да си ги палитее надворррр, не внатре во цркавата да правите ѓубреее, Јаснооооооооооо!!!!!! , обраќајки им се на девојките, кои како и ние стоиме стаписании!!!
    -А ти морее, само ако те фатааамм, тие свеќи на тебе ке ти ги запаламмм, во довор ке ти ги палам!!!!
    Човекот не му беше сеедно, му возврати -Од кај вас ги купувам свеќите, од митриполија.....
    Продолжија уште минута две со распрвии, се тргна настрана човекот....

Јас просто се згрозив од односот на свештеното лице, на неговата безобразност, мислам како можее да се од негова уста такви зборови да излегуваат...... :x :x
    Колку и да не е вред тоа продавање на свеќи, сепак не начин така да се изреагира. Свештено лицее... па каде се сите оние негови одлики.......... :(
    А човекот се гледаше дека е сиромав човек, инаку не би дремел пред црква продавајќи свеќи. Се гледаше дека од денар гледа да направи два..........
    Страшноо...

На IvanaMkd, sadangel и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  10. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.480
    Допаѓања:
    23.005
    После 2 недели конечно си дојдов дома :D И многу ми е убаво. Друго си е кога пијам водам од мојата чаша, кога лежам во мојот кревет, кога се бањам во моето купатило :) Само дома си е дома, арно рекле. Мајка ми ми купила 2 блузи за Велигден, и ептен убаво ми стојат, за мераци, мх мх. Ми недостасуваа и таа и брат ми, едвај чекав да ги видам. Не сме навикнати толку време да не се гледаме :)
    Сега одам да се прошетам низ градот мој мил, да видам што сум пропуштила додека ме немаше.

На 1209 и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  11. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Денес иако убаво времето мене ми беше предосадно.
    Немаше кого да викнам ни на кафе,а овие менструални болки ме убиваат.
    Бев до работ на полудување па дури и се решив да чистам по дома од толку што ми беше досадно.
    Сепак покрај се решивме и низ цела тераса да насадиме во саксии преубави цвеќиња да заличи и кај нас на пролет.Убаво испаднаа. :)

На Elennaa, anabel-a и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  12. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Прва добра вест - добро помина колоквиумскава недела :whew:

И уште една добра вест денеска - баба ми имала јариња :clap: :D . Леле.... Па и тоа три :lol: .
    Братучед ми малиот испланира две имиња ама сега затреба уште едно. И бидејќи се две женски и едно машко, машкото ќе се викало по него, а женските по мене и сестра ми. О Боже :rofl: .

Утрешниот ден ми е испланиран.
    Пут под ноге, т.е точак по пут и ќе одам на една разонода кај баба ми.
    Мора да се видат тие души мали, па и да се изгушкаат :hug: .
    Ич не ми е гад да си ги гушнам. Како помала знам дека и ги бацував :rofl: .
    Ама што да правам кога си сакам животинки :inlove:

13. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Прв пат во животот исфарбав јајцина сама , и мнооооогу убави ми испаднаа, пресреќна сум ! морав да ви се пофалам :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

14. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.290
    Допаѓања:
    8.656
    Некогаш има корист од удирањето со свој камен по глава.
    Те отрезнува, освестува, боли ама ти остава лузна да те потсеќа секој следен пат кога ќе посакаш да направиш нешто слично. Знам што заслужувам и не се помирувам со нешто помалку од тоа.

Времето е само за љубов, пријателите се за пијанки, парите за трошење, одморот за исполнување планови.
    Убаво е кога сите се враќаат дома, за момент се чувствуваш свој на своето, како некогаш пред да одлеташ од гнездото.

На bittersweet и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  15. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    :@ :@ :@ Е волку сум лута.Само уште еден збор и експозија !!!!! Следува глобална катастрофа. :devil: :devil: :@

16. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    ...Ако немате нешо паметно за кажување, чувајте ги усните близу една до друга. УХО, секундарен, пур пена, шо било...лепиииии.
    И конечно, на дневна тема: Емоционални вампири!
    Ма проклети да се! Зачувајте ја негативната енергија и расположение за себеси. Едноставно, не го трујте светот со вашите патетични/срцепаретелни/нереални/хиперболизирани стоии, за кои што...let me check if someone gives a fuck...Јок, извини молим те. Запиши си во дневникот, а после потсети ме добро да се насмеам.

Нејќум бре, да ме боли глава. Олабави, не ме интересира ништо - а особено не, кукавички приказни.
    Сакам да си го зачувам доброто расположение. Те молам? Овај, шо те молам. Пријатно замарање. GTFO

На cinderella5, MandyLane и Johny им се допаѓа ова.
  17. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.056
    Само што ни пристигна трепезариската маса и столови. Преубави се, а јас сум пресреќна. Полека почнувам да чувствувам како го уредуваме и создаваме нашиот дом :inlove:

На BeYourself, Lepaaa, Miss.Ricci и 5 други им се допаѓа ова.
  18. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Денес си докажав дека детето во мене сеуште постои. :wasntme:
    Ме предизвикаа маливе, ми подадоа наполнето пиштолче на вода и по десет секунди играта започна.
    Го поминав цело попладне криејќи се зад дрвата и во грмушките, зад куќа, во подрум и пискав како мало дете секогаш кога ќе ме погодеа. Најтежок беше патот до чешмата каде полневме муниција, па кој и да тргнеше натаму - завршуваше со наводенети алишта.
    Морам да си признаам дека низ годиниве сум изгубила кондиција. Се покажав малку трапава, па многу лесно ме победија. А на крајот кога се вратив дома, изгледав како да сум била под Воинот на коњ :lol:

Ах, зошто ли пораснав...

На bittersweet, BeYourself, Juicy03 и 12 други им се допаѓа ова.
  19. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Некои луѓе не заслужуваат ништо па вака или така ќе добијат се,а некои заслужиле огромна почит но напротив добиваат само мизерија :x
    http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=3075770E27FF254C87C92096DACFEBD2

20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.637
    Допаѓања:
    202.052
    СДК дека денес запалив цигара. А не сум пушач. Далеку од тоа дека ова ми беше првата цигара во животот, таман работа. Ама чувствувам дека не е последната. И добив „језикова јуха“ од сопругот ми, демек пушењето било штетно, бла бла... е срце мое, кога јас ти го кажувам тоа, тебе од едно уво ти влегува, од друго ти излегува. А сакаше да знаеш зошто... е па ми фалиш бре, до толку што ми недостига мирисот на цигарите. Нормално ли е тоа? :?:
    Годинава Велигден не ми е Велигден. Кога не сме сите дома, не ми е празник, ни малку...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.