Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Сакам да отпатувам негде... Ми се смачи веќе, сакам да одам на Флорида :( Аха да... многу барам знам :lol:

2. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    сдк ЖАЛНО,баш на овие празнични денови какви работи се случуваат :( :(
    зар има некаква поврзаност со чудата по црквите од светците,дали таа сила нешто ни навестуваше,а не успеавме да ги заштитиме нашите деца? :x

Виновникот секако ќе се најде,но колку и како ќе плати за стореното,без разлика кој е?
    албанец или македонец,или повеќе се,ужасот е голем и темна сенка го покри христијанството и целата држава и теско дека некој тоа ќе го смени

бог да ги прости момчињата !!!

3. miss-bootylicius

miss-bootylicius Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    11.018
    Сакам да кажам дека ми е смачено од се :( сакам да заминам некаде сама една недела настрана да се одморам и од обврски и од луѓето. Немам желба за ништо ... си велам период е ама некако како да се оддолжи периодов :worried: ми треба некој до мене ми се здосади сама да бидам ... ми треба да сакам и да бидам сакана (можеби и премногу се окупирам со ова во последно време и затоа сум ваква) другарките сите имаат сериозни врски и не излегуваат навечер ... поретко ми се случува да излзам во друго друштво ама не е то то. испитите на факс стојат неположени откако се вработив скоро година ипол еден испит имам положено само :o ме чекаат мене да седнам да ги научам ... више пукнав :D

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК
    Bye, bye, you will be missed. :D

На Cynthia, stylishh и anabel-a им се допаѓа ова.
  5. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
  6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Мислам дека живеам во земја каде што со секое ново утро, народот останува со подотворенa уста, шокиран.
    Мразам вакви утра, а ќе почнам да мразам и да се будам во државава.
    Последниве години, особено последниве 2 , си мавам шамари за да можам побудна да реагирам на се што се случува. И не знам дали само мене не ми се верува, што би ме направило комплетен изрод, или пак сите гледаат и свесно прифаќаат? Тоа сите би не направило изроди.
    А можда и сме. :|

Вчера, традиционално, им врзував панделки на јајцата, им лепев циркони и им направив убава фотосесија. И сето тоа беше прекрасно, додека мојот сакан мачор, не се залета по жолтото пиле, и реши едно 3-4 јајца. И секако, благодарност до Марфи, тоа беа најубавите јајца. :swear:
    Мене ми се убави овие денови, посебно овие што доаѓаат.
    Сакам да се изолирам од гадниот свет што ме опркужува и да се препуштам на убавиов викенд во рамките на семејството. Таму кај што е најсигурно.
    Иако, ми се чини, денес ништо не е сигурно.

На LilBaby, teddybear, sweet-cherry и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    So se slucilo be luge? Aj ke procitam kolku so mozam...Inace petok 13 a mene mi se nasmea dva pati denes srekata,a vcera ednas.Arno otidov porano na avtovuska,naredniot bus bil poln,a posle toa nema...I fala Bogu podobro sum sega od sabajle,izgleda mi padnal sekerot epten...Pozdrav od Sofija :)

На IvanaMkd му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Безразлика што е петок 13-јас сум многу среќна денес.Исполнета сум со празничната еуфорија.Патем денес сите околу мене се среќни.И така без некоја посебна причина јас примив позитивна енергија. :) Убаво е кога си опкружен со насмеани луѓе !

9. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Патлиџани , краставици и сирење.
    Има да смучкам сега една салата! :rock: :rofl:

10. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Им реков - ,,Досадни сте веќе, само за тоа се карате!" :!: Мајка ми си ја наведна главата, ми беше жал оти и дојде толку незгодно. Четири дена сум веќе дома, и за овие четири дена ја фатив сликата која ми бега веќе подолго време и која за викенди не можам да ја доловам. И се чувствувам виновна, затоа што не можам никако да им помогнам, затоа што се нервираат и нервите веќе им се отидени. Ќе си стават јамка на вратот за наредните 20 години. Им велам да ме почекаат, уште 2-3 години, друго ќе биде и јас кога нема да бидам веќе трошок. Ама не. Немало време. Немало пари. Нема веќе ништо. :worried:

Секој ден проколнувам кај сум родена и како луѓе кои работат добри работи на високи позиции, си ги кинат нервите за да изградат една мочана куќа. Страшно. Ме фаќа страв за иднината, некако се гледам заглавена во меѓуградскиот воз за Скопје, додека дома се јаде само леб и маргарин. За мочаната куќа. :(

И за инат на сето ова, додека и времето и настаните во државава и се сочувствува со нас и е неубаво... За инат ќе појадувам чоколадни мусли, а не тие од Виталиа. За инат ќе си ги облечам розовите хулахопки и тексас сукња и балетанчиња и ќе одам надвор, макар и по цена да накиснам. А ќе накиснам. Ама барем ќе внесам боја во сето сивило. :|

На Divinebutterfly, Loritaa, kate-the-great и 11 други им се допаѓа ова.
  11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Ги чекам да дојдат роднините од Скопје со нетрпение... Одвај чекам да ги видам, само се надевам дека брачеда ми нема да ми досадува и да ме прашува за тој што не сакам да го спомнувам хахаха :lol: :lol:
    Убаво поминете си за празниците и уживајте до Понеделник :) :) :)
    Се сеќавам дека како мала плачев кога некој ќе ми го скршеше јајцето еее како ова зајачето бев :rofl: :rofl: :rofl:

Прикачени фајлови:

На Adi888, tweety26 и lolita97 им се допаѓа ова.
  12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Се осеќам многу немоќно.
    Не го очекував ова нешто од некои луѓе, ме разочараја стварно :|
    Нејќам поќе да живеам на ова планета, ама нејќам, и стварно сега преку гла ми е од се.
    Мојте секој ден одат со наведната глава, не кажуваат ништо ама знам што ги мачи, како и сите родители на оваа земја денес, стануваат во 5 сабајле и се мачат по цел ден, со цел јас и брат ми да имаме се.
    Важни ми се многу мојте, и се она што го прават за мене, знам дека во овој момент не му престигнуваат за се, а сакат се да ни овозможат, не е битно дали тие го носат истото, битно јас и брат ми да имаме ново, да имаме топол дом, и да одиме на школо онака како што треба без ништо да ни фали.
    Срцето ми се кини и живеам за тој ден ко ќе завршам факултет и ќе бидам финансиски подобра, за да му овозможам некоои работи кој не можат да си ги овозможат сега, и сфатив дека се се врти околу пари, пари и пари. Фала ви за се досега што се жртвувавте за нас.
    Ветувам дека нема да ве разочарам, вие секогаш сте ме подржувале во се.
    Сигурно сте горди на нас.

Имајте убав ден.
    Ве сака Ади. :hug:

На Mrs.Cuper, happygirl, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  13. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Истото што го кажа и Лорита од поодамна и јас би го кажала сега...

Прикачени фајлови:

На Divinebutterfly, Loritaa, IndieGirl и 5 други им се допаѓа ова.
  14. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Колку е тапа чувството кога ги гледаш твоите како се мачат и работат од утро до мрак и пак дома нема пари,пак фалат пари за сметки,пак нема да излезеш у град со друштво,кога пак немаат да ти дадат да си купиш пудра и ново фустанче..А септак твоите изморени и исцрпени.Работат и не гледаат ништо друго освен работа и работа.Колку само проклето ме боли што со татко ми немам седнато со денови затоа што тој постојано негде работи и нема време да дојде дома и да легне да се одмори..
    Ми се плаче од оваа ситуација.Неможам никако да им помогнам,а толку многу сакам!Јас сакам да излезам со друштво,да имам пари да одам на кафе,вечер да имам за во клуб..да не одам со празен паричник,а знам дека моите ке ми дадат но дали само 50-60 ден. Е оваа навистина боли.
    И не е нервоза тоа што дечко ти е љубоморен,што неможеш да заспиеш до 3 пополноќ оти спиеш до 3 напладне.Не е нервоза што незнаеш што да облечеш во чаршија и не е нервоза што имаш две 2 на училиште.
    Болка е кога ги гледаш твоите како пропаѓаат,но се борат со последна капка пот само за да ти пружат на тебе се што ти е потребно!
    Извинете што ширам негативна енергија и тука,но многу ми е тапа денес....
    Имајте вие убав продолжен викенд и среќни празници. :wasntme:

На x.Daisy.x, ViktorijaMari, happygirl и 5 други им се допаѓа ова.
  16. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Ехх...сеќавања. :?: Само кога ќе почнам да фантазирам и да се сеќавам јас се радувам и сум среќна. :rofl:

На Bright, la-chicka, AnaKarenina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Вчера спонтана вечер, а најдоброто што ми се деси жими се беше лесковачката во Вили, ама ја паметна реков без лути сосови, т.е. прво и реков што сакаш стаи не пребирам и она вика ај дои и отидов и одбрав. Овие што јадеа до луто ја мислам ќе полетаа секој момент во вселената :rofl:
    Многу сакам џанк фуд да јадам. Ептен онака, највкусна ми е, и сеа ми се јаде ептен! :worried:

Таман се наканив да постам, црн петок денес, татко ми ме залажа коа се вратив од искачање вчера и ми дае крем бананче и ја скроз забораив и си го мцнав бе. Ме нареди на грев, ама негов си е :lol: :P

Си се подновив со 3 прстени, бижутериски ама со убави камења, најубав е небесно синиот. 8)

Нешто напната сум деновиве, и сакам сама да сум. Ама ептен ми се преку глава сите од окружувањево мое, жими се. Се надевам ќе се опраам и опуштам, ќе ми биде подобро. Само немојте веќе немири да ми внесувате, аман, што луѓе ќе бевте! Вака предпразнично... :envy:

Среќни Велигденски празници! Убаво да ги поминеме. :)

18. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Не ми се верува !!!!!!!!! :party: :party: :party:
    Ме примија во Данска :party:

На Divinebutterfly, LivingGlam, kate-the-great и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Уште нешто да додадам што ми тежи на душа, добро може да се остават младите луѓе и деца ако веќе ништо друго, бар да живеат?!?!?!?!?!?! Дали може ме интересира?! До кога веќе вака?! :@ Проклети нека се убијците, воопшто насекаде. Истото да ги снајде, штом и на велики четврток убиства се случуваат.

20. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Во животот понекогаш е подобро да немаш никаков избор, отколку да имаш избор „нож со две острици“.
    Да знаеш дека што и да одбереш, некој ќе биде повреден.
    Никогаш не е лесно кога среќата на другите луѓе, ја држите во свои раце.

Деновиве сум во делириум, со милион прашалници кои ми тежат, затоа што овојпат проклетството да се направи изборот - ми е предадено мене.
    Ги собирам сите аргументи и ги ставам на вага, а притоа внимавам да не ми попречи недостигот на објективност.

Деновиве сум...
    - со акцент на тоа well dressed, затоа што е полесно да решаваш дилеми и запаѓаш со мислите во длабоки прашања, додека носиш штикли.

Или можеби не...

На TeddyGrey и Chocoholic им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.