Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сакам да кажам како едноставно некои работи знаеме дека нема да функционираат и многу добро знаеме какви се и пак ги посакуваме..
    Дури и ги посакуваме повише од некои работи што можеме да ги имаме туку така..
    И како очекуваш некои работи и нема нема нема нема да пукнеш нема. и ОП ке се појават неколку и да пукнеш не можеш да се одлучиш :(

...

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.821
    Допаѓања:
    25.522
    Како што поминува времево и годиниве на факултет, наместо посигурна во својата одлука, јас се повеќе и повеќе се прашувам дали постапив правилно?
    Не дека ми е апсолутно криво, уживам и во ова, но.. имаше едно нешто кое го сакав повеќе.
    Касно е за назад...

Туку, за сите што се секирате за времево,ич не му ја мислете, доаѓа колоквиумска и надвор автоматски станува измислено за шетање.
    Верувам и следниов месец ќе биде само сонце и ништо повеќе...

На thinkerbell и Smilly им се допаѓа ова.
  3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    :D Моментов ми беше најубав...Ах,толку милина соберено во еден човек :*
    Згора...учев едно мексиканче на нет Македонски да зборува :D Јбг,мора некако да се истроши денот.Утре ме чека генералка на домот.
    Ако ништо друго,ке го пуштам мозокот на пасење. :)

На Loritaa и anabel-a им се допаѓа ова.
  4. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    899
    Епа да, плачка сум. Баш посакувам да можев и денес да речам дека поради филмот, ама не е. Ме повреди, ме исцеди. Значи, тврдиш дека сакаш само да ме поучиш, а на крајот од разговорот беше јасна целта - ми зборуваш затоа што сакаш да ми кажеш како да живеам. Ех тато, знам дека ништо лошо не ми мислиш..
    Знам дека не сакаш да ти паметнеам а уште помалку да ме слушаш што мислам.. ама не би било лошо од време на време да слушнеш и да признаеш дека и јас умеам да бидам дете... Биди возрасниот, трпеливиот, уште 2 и пол години и ќе ме нема. Можеби еднаш на 6 месеци само ќе се гледаме. Пак што ако грешам. Пак што ако не разбирам... па прифати, дете сум. Ќе нараснам еднаш, и тогаш ќе ме третираш дека ништо ама баш ништо не знам?
    Со години те молев да ме научиш да свирам.. сама се научив. Сама свирев. И тие ретките моменти кога ќе ме побараше да свириме заедно, не те одбивав. Знам дека немам талент.. не ме потсетувај толку често.. се трудам. Не да направам кариера од тоа, туку си уживам.. ме смирува. Не сакам да слушам комерцијална музика и не сакам да ја свирам. Ќе си слушам и свирам тоа што умее да ме расположи. Пак што ако другите не слушаат тоа што јас го слушам.. Збирај си во себе пак уште една година, и пак кажи ми. Немој нешто на време да направиш некогаш...
    Ете тоа сум јас. Плачка пред компјутер, никој не се замара со неа.

5. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Уморна сум, од дождов од поракиве што се вртат во круг веќе месец дена, едни те исти |( Од се сум уморна деновиве. Аман нека изгрева сонцево веќе оти мов фатив од влагиве!
    И не, не излегувам викендов. Мрско ми е бре, пак истата дискотека, истите луѓе..да одевме за Италија викендов ок ќе беше, ќе го оставев Тичино малку да воздивне, а Богами и јас од него.
    Ах, едвај чекам моиве да си одат дома и да ме остават мене сама овде :party: друшките кај мене, литри вино и пиво, многу филмови а и љубов, се надевам.
    Може и некоја цигара да дувнеме на балкон чисто онака, од ќеф што никој не не замара. Колку сакам кога си готвам паста само за мене.. мх мх. Си сецкам полека, прошута, кромидче.. маслинки, си правам сос по вкус и си јадам една дебела порција паста пред ТВ, поубаво здравје.

6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    По огромнава порција домашни болоњезе макарони да, ќе јадам и огромен сендвич со бечка, кашкавал и мајонез и ќе пијам многу вода, и баш ми е гајле што сум зде-бе-ле-на, си ги вратив изгубените килограми изминатиов период. Не ми смета. Нек се таложи, ама нек не претерува.

7. MissElly

MissElly Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    102
    СДК дека Plavusa.17 супер ме застрвее :rofl: :rofl:

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК штета е што му наоѓаме мани на животот, гоолема штета, не сме свесни што имаме.
    Музиката има неверојатна сила да заживее некое чувство, некоја ситуација, многу влијае на нашата потсвест, страшно :D без неа би било тапа :D :music: :music: :music:
    Страшна работа е кога човек ќе го пушти мозокот на пасење, не за друго, тешко се прибира :D

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам дека за мене ситниците се премногу важни. Ситниците го прават животот. Некои од нив се навистина мали а носат преголема радост. Така на пример, фацата на брат ми кога си ја виде тортата и поклонот за роденден. Срцето ми се наполни и среќна сум... искрено, пресреќна.
    :f:

На ozbilnazena, AnaKarenina, slavica999 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    70
    СДК дека ја мрзам највише на свет мајка ми сите одат на забава само ја не идам пошто сум имала пет четворки на тромесечие,еден ден ми вели за тебе учиш а сега ми се дере :@ :@ :@ :@

11. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.285
    Допаѓања:
    8.645
    Е многу сакам кога одам кај мајка ми на работа! Кога ќе влезе некој од колегите во канцеларија и мајка ми гордо ќе ме претстави. Ми блескаат искрички во очите :wasntme:
    Обожавам да и прелистувам по бирото, магнетите кои ги собира од патувања, канцелариските "асесоари" и омилениот дел, биографиите на кандидатите за работа :wasntme:
    Еден убав сончев ден, се надевам да имам биро со мои отпечатоци на него, работејќи нешто што ќе ме исполнува.
    А до тогаш, едвај чекам да стажирам летово 8)

На Phyramide, anabel-a, Divinebutterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Ептен ми е мило што сум дел од Фемина, тука можам да плачам, да се смеам, секогаш има некој кој може да ме насмее, ислуша... Ја сакам Феминаа

На Divinebutterfly и Gordana10 им се допаѓа ова.
  13. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Дволичност,завидливи луѓе колку ти душа сака ! Сите знаат да го изговорат зборот човек но ретко кој е тоа денес. Ја чекаат и најмалата работа за да искористат нешто против тебе и да удрат каде што најмногу боли,небаре тие знаат се. Но не е овде грешката,кај нас е,самите им го дозволуваме тоа. Неправди наоколу колку што ти душа сака,се додека не ги искусиш нема да знаеш да ги споделиш и пренесеш некому,се сеќавам кога еднаш мајка ми ми кажа "Во животот ќе се сретнеш со многу неправди,ќе ги поминеш,но јас никогаш нема да знам да ги ги објаснам претходно и да те подготвам за нив",и тоа е така,понекогаш се прашам до каде може да отиде човечката себичност,какви се тие чуѓе?
    Подобри времиња конкретно за ова нема,нема ни да ги има

На anabel-a, Johny и DeMelo им се допаѓа ова.
  14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк црешката доваѓа на крајот од тортата,
    излегов на кратка прошетка и оп тој се појави :D ко мала основка се чувствувам :lol:

^_^ ^_^ ^_^ :whew: среќа, среќа ... вака било значи

На anabel-a, Divinebutterfly, la-chicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Се чудам вака коа ќе си изникне од некаде, и тоа на постови за Челзи, кои толку ги презираше, и после сите препирања лани ова време. Несакам да ми никнува вака од нигде никаде, ми всадува сомнежи, ми прави проблеми во мозочево. Понекогаш се прашувам дали можеше поинаку да испадне целата работа, и сега да не бев со Мицко мој. Но знам, по било кој друг пат да тргнеше работата, овој е оној правиот.

Ех, далеко е Америка дете, далеко е Битола ако тргнеш пеш. Добро со воз не е. Ама шо ги ебам ќе ги сечам. И, да, не ми се скрши бичкијата.

16. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Направивме и два месеци..
    Почнавме и насмевки да даруваме, љубов да покажуваме.
    Се ни е чудно, се ни е интересно.
    Боже колку е убав овој живот, детето е најголемиот дар од бога , нема поубаво нешто, фала ти господе.
    Ви посакувам на сите вакви моменти на срека и спокојство.

На Serafima, anabel-a, Divinebutterfly и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Брат ми' ми спреми вечера, БРАТ МИ еј! Не е можно, не е.
    Добро, откако направи лом во кујната ми рече:
    -Ричи, мислам дека имаш работа...
    -Знаев!

На BeYourself, Serafima, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Среќна сум, после долго време. И на некој начин сум му благодарна што знае и да ме натажи и да ме направи да се осеќам ко последно го*но, а потоа да ме направи пресреќна и да ме третира ко никој до сега и најдобро што може. Прекрасен е.

На anabel-a, teddybear и IvanaMkd им се допаѓа ова.
  19. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Никој не може да ги осудува моите избори, нити моето мислење...
    Затоа што никој не ги пробал моите чувства, нити моите болки...

На julie77 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  20. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    СДК дека е најтешко кога,некој што најмногу го сакаш без причина ти кажуват глупости и лаги,само заради тоа што ги слушат другите.И како после се да бидам среќна никако.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.