Форумџика на годината

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.272
    СДК,
    Колку е убаво чувството да дојдеш до посакуваната тежина, која се изгубила низ минатото, :inlove: .
    Ах, тие таблети што ми направија :fubar: !
    Ама лесно не се давам. Сега со нови сили, до нова победа. Уште 4 кг и готово.
    Мојот нов предизвик!

СДК,
    Си се чудам, а не можам да ги разберам некои личности.
    Како е возможно во бракот, да се губи љубовта?! Се станувало навика, се било друго...?!
    Изгледа е до нив, друг одговор нема.
    А јас си сум вљубена во мм како некоја средношколка, залетана во облаци и покрај 6 години поминати во брак :$ . Да се разбереме, и тој во мене :!: .
    Шлакната работа :D .

На lolyta777, Fearless, marama и 15 други им се допаѓа ова.
  2. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Убаво е кога седиш во омилената маица, си пиеш кафе, и слушаш музика, а со мислите танцуваш.
    Вчера на другарка ми и кажав многу почна да ме плаши иднината. Она секојдневно снаоѓање за преживување. Многу е полесно кога си во својата земја и го говориш својот јазик и кога имаш на кого да се обратиш. Ама многу е тешко кога си во друга земја, во непознато општество со други принципи заглавена во непознатото. Понекогаш се чувствувам како марионета на човечково општество. Ама и сум. Како и да е на мене е да се трудам и да пробувам. Овде за да пригледаат едно CV поминува 6 месеци. Планирам да аплицирам. Па ако ми се насмее среќата, ќе се гушнам сама себе.
    Одам да си го сликам моето бабе, и купив локумче од една турска продавничка. Прифати да ми позира за мои потреби, красна е. Нека ми стави осмех денес.

http://www.youtube.com/watch?v=kmR-PgYGmWk

На fashionista, anabel-a, zhap4e и 8 други им се допаѓа ова.
  3. nennsy.densy

nennsy.densy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    305
    СДК Животот е прекраток, омразата е само губење на соврсена среќа... смеј се кога можеш, извини се кога треба и помири се со нешто што мора да биде така! Живеј длабоко и простувај брзо...давај се и не жали за ништо. Затоа што животот е прекраток за да бидеш несреќен, смеј се и кога си тажен, сакај го и она што го имаш, простувај и секогаш учи од своите грешки. :mm:

На zhap4e и maca99 им се допаѓа ова.
  4. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Денот ми почна одлично. :) Станав во 8. Многу чудно и необично за мене да станам рано преку викенд, особено ако вечерта доцна сум си легнала. Вчера бев на роденден кај една од моите најмили друшки. Женско друштво - најдобро. Се изнаигравме и изнапеавме, гласов едвај ме држи, сега цивкам како глушец.
    Се разочарав зашто сакав малку да се напијам, колку да ме дрмне, ама јбг изгледа сум се испраксирала во пиењето, па сум станала ко дупнат котел. :D
    Денов го почнав со јако и благо турско кафе, па нек се угоде, се надевам дека благ ќе ми биде и остатокот од денот.
    Вечер сум на друг роденден, па пак цел ден ќе ми помине во препарејшнс.
    Имајте убав саботен ден. :*

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    ^Sexylady чекав неколку минути за да ти го видам потпост за да на крај испадне BORED :( :D

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    СДК Добро утро/Добар ден на сите!Зависи кој кога станал :D
    http://www.youtube.com/watch?v=D2U0h6og ... re=related
    Јас си се расонувам со песнава и се спремам за на школо |( Мораше баш денес Сабота на школо :tmi: Ама ајде,ваљда ќе се согласеме сите барем еднаш да избегаме цел клас :)
    На сите ви посакувам прекрасен ден полн со многу насмевки :*

П.С.Времето е за никаде.Ту сонце,ту облак,да не знае човек што да облече |(

7. Abby

Abby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    92
    СДК денес е прекрасен ден,си бев на фризер, си се дотерав си се нашминкав и сега ке одам да си се сликам за табло и најубава ќе бидам (се зафркавам :lol: )

8. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Добро утро девојки... ајде ако сте за кафе, ја пијам нес :D

Сдк дека многу убав сон сонив прекрасен у исто време беше така некако реален поскував да е јаве :(
    Сдк дека сеа го прегледав тефтерот и видов дека денес имам 6 депилации :clap: за мене 240 ден ќе си извадам денес, тамам за фустанот да си го платам :lol:

Времево како и обично несалам време де сонце, де облаци незнам што да облечам, глупости се облеков во куси ракави и студе, наметнав тренерка жеже ај у пм....

И да што е најважно расположена сум, уште сабајле пеее бон џови итс мај лајф иии секако хаве најс деј...

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ... луѓенца, пред некој ден, баш за празниците, вистински се засрамив самата од себе.
    Видете, јас имам една роднина, која го има убедливо најлошиот вкус за дечковци.
    Ќе си речете сега - земи ги нејзините очи, па види го пак, или не е се' во убавината, ама овој последниов убедливо и' води - и со мои, и со полуќорави и со марсовски очи, детето ќе си биде ружно.
    И така на велико си го коментираме со другарите мои типчево, де бил мрсен, де грд, ропак, де тиквар, и одеднаш едниот што си молчеше цело време, ми се сврте и ме прашува?
    - А ти го знаеш детето? Си го запознала некогаш?

Во земја пропаднав. И арно, така и ми требаше. Уште некој да земеше да ме плукне одозгоре, ич немаше да ми биде криво.
    Навистина - го знам детето? Сум направила здраво-живо, сум сврзала муабет?
    Свести се глупачо, го правиш тоа што мразиш да ти го прават тебе, да те етикетираат поради висината на тонот, гестикулациите кои ги правиш, тежината, одредени глупости кога денот ти бил таков...

Ццц... сакам вистински да го практикувам do not judge a book by it's cover, а не само да го блебетам во теорија.
    :headbang:

На JuLleE, LilBaby, marama и 7 други им се допаѓа ова.
  10. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Иако ме болат стомачниве мускули од што вежбав вчера и едвај станав од кревет јас пак можам да се насмеам и да се радувам на животов. И нема везе што надвор времево незнае да се опорави, барем се знае дека летоска топло е :D Го сакам зеленилово надвор, ја сакам пролетва, да може човек да прошета и да се релаксира. :)

На glow му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Колку убава нок беше синока,шта да ти причам...Дојде и толку очекуваната покана и за свадба од мој братучед.Има да се изнаиграм додека нозете ме држат.Ке наплатам за сите свадби на кои седев на столче со изговор дека ме болат нозете од штиклите.
    Ке играм и боса ако треба,нека ме изгазат ама решена сум,ке дадам се од себе што треба да биде весело таму ^_^ .А и да се пофалам,мојата мачка утрово донесе на свет 5 слатки маченца... 8)

И така,решена сум да уживам во овој ден.Има и сонце...слабо или јако не е битно Today,the world is mine :angel:

На anabel-a и Nightwalker им се допаѓа ова.
  12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Денов не ми ветува многу.
    Барем не според караницата која ја имав уште изутрина.
    Можеби ќе треба нешто да превземам..
    Не ми е добро, воопшто..

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  13. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Сдк дека навистина никогаш нема да сватам луге кои доцнат со саати. Разбирам еднаш ама секогаш кога и да се договориш со некој да ти доцни минимум по саат, е мало сутра дека е оправдано. И уште повеќе ме иритира кога ми се инатат како тоа не значи дека непочитување. Не го почитуваш моето време= не ме почитуваш мене. Просто како грав во петок.

На Doozy, mims-89, IndieGirl и 3 други им се допаѓа ова.
  14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Сакам да зборувам со некој... Ако има некој таков, нека ми пише слободно.
    Лошо ми е, многу. :(

15. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    СДК дека многу кифли мислат дека се кроасани! :lol:

На blond и zhap4e им се допаѓа ова.
  16. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Денес е убав ден.
    Без разлика на тоа што не ги ни кренав ролетните за да видам дали има сонце или не. Дали има облаци или не. Дали има луѓе во паркот напред, дали има коли кои врват постојано..
    Не слушам, не ни гледам. Не ми се прави ништо.
    Денеска е убав ден за да се заврши нешто што траело 16 години. За две недели, 17.. Некои ќе речат тажно е, некои ќе изронат крокодилски солзи, некои ќе се расфрлуваат со секакви зборови.. Ама не сакам никој да не се сети на мене.
    Зошто постоев. Се трудев да постојам.
    Убивам два живота. ПРОСТИ МИ МАМО!

Вдишувам за последен пат.
    Збогум, најмили.

17. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Сакав да ти кажам

Ги сакам... your eyes ...затоа што се... very nice...

Малку... look at me... и потоа ... don't forget me....

Срцето ми прави ....тик-так for you.... затоа што ... i love you...!

Но не стигнав.. ти замина .. не ме остави , замина да ме чуваш од кај облаците и на истото место каде што си ти и ме чуваш ке дојдам и јас.. повторно ке бидеме заедно и ке одеме таму каде што секогаш ме носеше кога ке ме фатеше за рака.
    Почнавме да пишуваме роман, историја на земјата но ке ги завршиме на облаците.
    Ми останаа преубави спомени , прекрасен свет, кога човек носи во себе многу такви спомени, тогаш тој е спасен за цел живот. А ако макар еден убав спомен остане во нашето срце, некогаш и тоа може да послужи како спас.... :!:

18. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Убава е целата идеја и јас разбирам дека сите си имаат прашања и грижи, ама малце се претера |-)
    зборувам за темите -прашај гинеколог-. Се отворија теми за прашања кои со години се одговарале на форумов и се повеќе од општа природа и најмногу од членови кои прв пат се појавуваат. Некој кој навистина има мака и сака да побара трето мислење нема да добие одговор зашто докториве ќе се исплашат кога ќе го видат бројот на теми и мислења. Можеби не сум во право, но инфекции и вагинален секрет и кандиди не треба да бидат во тој дел од форумов. Разбирам дека и тоа се сепак проблеми и дека се иритантни и бараат третман, меѓутоа мислам дека темите од видот на ХПВ, ЦИН итн...отворени од страна на докторите или администраторот треба да бидат единствени теми сместени во тој фолдер. На крај краева, членките што немаат можност да се консултираат со доктор во брзо време или се во загрижувачка ситуација треба да имаат предност (пример девојки што живеат во други земји, разбрав дека имаат потешкотии при закажување на прегледи), а не обичен зголемен секрет кој може да се регулира со вагиналетки и еден гинеколошки преглед.
    ма какви бре, и ја најдов да делам памет :drunk:
    ете тоа ми идеше да си кажам...

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  19. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    ^ А мене ме нервира што сенешто се мрчи и се префрла 24/7 на форумов.
    Некако станува место за ширење злоба и песимизам. И јас иам многу работи овде од кои не сум задоволен или не ми се допаѓаат како се одвиваат,ама си молчам и сметам дека не треба да бидам пипер на секоја манџа.
    Мислам дека не треба за толку минорни работи и ситници да се нервираме,нели? :wasntme:

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  20. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Толку многу замарање за косата, миење со шампон бреза и пиење б витамини за џабе. Си ја скратив косата :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.