Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    СДК дека за последен пат пишувам на форумов, и веднаш да кажам:
    НЕ! Не е ова обид да привлечам некакво внимание и да видам на колкумина од форумов им значам...
    Се зачленив тука пред година и два месеци, додека во љубовта ми цутеа рози и сакав да прочитам како се размислува за разни работи во љубовта од женска глава, за да можам тогашната партнерка да ја направам најсреќна. :)
    Верувам дека во двете години и еден месец, колку што одев со неа, горе-долу успеав во тоа. Доколку нешто сум и’ згрешил, од неа знам дека ми е простено, а самиот живот ќе ми суди.
    Но да не зборувам за неа, таа веќе повеќе од пола година е убаво минато... :)

Девојќи, ми беше задоволство да го делам ова виртуелно „селце“ со Вас, најсериозно!
    Нема да кријам, нормално дека со некои од Вас имав повеќе согласувања, со некои не размислував на иста бранова должина, но сите Вие како целина го правите овој форум она што е - Женско, а сепак универзално катче за дружба, размена на ставови, учење, и, најважно од се’, пријателства!
    Научив многу од Вас за тоа што (не) го сакаат девојките, и верувам дека сето тоа ќе ми се најде многу во иднина! Да, ми бевте како еден вид „подвижна“ енциклопедија, „раздлабувајќи“ од најпрости, па до најмистериозни и „најзабранети“ теми; било да се работи за мување, врска, врска без обврска, секс, љубов... Јас во мојата глава ги имав прашањата и дилемите, а Вие секогаш бевте тука со одговор.
    За тоа сум Ви неизмерно благодарен, и се надевам дека барем малку успеав да возвратам со моите совети од машка гледна точка, на секоја можна тема. Доколку е така, верувајте дека во моментов, додека ја пишувам реченицава, на моето лице има насмевка, при помислата дека и јас сум помогнал на едно волку големо, разновидно и шарено женско катче.
    Тука се и машките членови, сосем коректни момци за кои можам да кажам дека се се’, освен ловци на женски трофеи и гакички... Чувајте ги, пазете ги, зашто тие се оние кои го одржуваат оној колку-толку присутен полов баланс, без кој форумов дефинитивно не би функционирал беспрекорно. Голем поздрав и до нив!

А што е со мене? Да речеме само дека за мене започнува една нова фаза во животот, фаза пред која сум преплашен, несигурен... Но и подготвен за соочување со овој нов предизвик, од кој на крајот (нормално) верувам дека ќе извлечам богато и позитивно искуство!

Останете ми позитивни, насмеани, среќни, и заљубени, и не заборавајте - ОСТАНЕТЕ ПРЕКРАСНИ!!!

На La.Reina.Del.Sur, firequeenn, Yipman2 и 31 други им се допаѓа ова.
  2. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.718
    Допаѓања:
    8.823
    СДК ние женските сме такви...Ако некој ни се допаѓа нема да се смириме дур не му го привлечеме вниманието.Ова што сега го чувствувам ми е само еден огромен каприц и ништо повеќе...Само не знам како да го игнорирам затоа што само на тоа мислам.
    Сакам некој нов во мојот живот, доста сум сама, цела година веќе...
    Всушност не сум сигурна што вистински барам од животов, дали да ми прати некој со кого ќе ги споделувам сите моменти или пак да ми прати нешто ново што ќе ми ги скрене мислите и максимално ќе ме опушти и ќе направи да ми е забавно.
    Ееее со какви глупости се замарам, кога ќе помислам минатата година ова време какви вистински проблеми имав ми доаѓа да си ја акнам главата од ѕид.
    Сепак, ПМС е во прашање па затоа ме маваат филмови како никогаш веќе нема да се заљубам и нема да најдам некој што ме сака.
    И за крај...утре ќе правевме три години ако не те пратев по ѓаволите пред 10 месеци и 1 ден.
    Поздрав огромен до тебе, годинава нема да трошам пари за поклон.

На Adi888, Wild.Child, IndieGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  3. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198

сакам да кажам НЕ ОДИ!!!ќЕ МИ НЕДОСТИГААТ ТВОИТЕ СОВЕТИ ЗНАМ,КОГО ЌЕ ПРАШАМ ДРУГ,ПА ТИ МИ БЕШЕ НАЈБЛИЗОК ПО РАЗМИСЛУВАЊАТА НО И ПО РАЗУМНИТЕ СОВЕТИ КОИ МНОГУ МИ ПОМОГНА.
    Со среќа,и имај убави моменти во животот,ама зошто да не пишуваш,тешко паѓа а и ќе падне твоето отсуство од форумот иако не те знаеме.

4. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Зашто не беше продолжен викенд, барем уште еден ден. Размислувам што да облечам утре. Сепак ке носам нешто што не се пегла зашто кој ке пегла сега, или пак да испеглам што 5 минути работа. А да станам сабајле да испеглам? Се мислам... што да правам? Тешка дилема имам :D Хммм... Всушност отидов да пеглам, сабајле барем повеке ке спијам 10 минути зашто сега ке испеглам :D

5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022

Оди си и ке пукаат бомби :@ :@ Седи мирен бе аман аман :@

На Divinebutterfly и lola-86 им се допаѓа ова.
  6. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Е од што причина си одиш од форумов? :^)
    Мислам дека знаеш дека на многу феминки им имаш помогнато со твоите мислења... штета е форумов да изгуби дечко кој искрено дели совети, стварно :worried:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  7. The.Little.One

The.Little.One Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    6
    Ајдееееееееееееееееееееее уштее неколку минутии и мене ми е роденденнн wiiiiiiiiiiiiiii пораснаавввв.... ве сакам сите! :D :D :D :D :D :D :D :* :inlove:

8. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Пошо животот стварно не е фер кога имаш лична карта (одма знаеш, никој не ти ја бара), а можеби и претходно кога си ја немал, а некој ти ја барал иако го боли к*рац за тебе и си гледа работата по прашината околу невидливата река Отиња (волшебно место каде циганчињата одат на корзо); а и пошо животот е баш како и шпанските серии, главниот фраер обично завршува со слатката простачка, а ти или си во затвор или веќе те погребале: најдобра опција е да се потпреш на малите работи и малите луѓе со големи срца, на кои често се дешава да заборавиме.

Кога следниот пат ќе се сликам за нова лична карта, не сакам ништо освен да го преточам во пракса досегашното знаење. И плус многу други работи, кои сами по себе ќе дојдат, само да ја усовршам техниката.

Улис е права женска, ти треба претходно знаење и искуство за да ја разбереш, а некогаш и тоа не е доволно. Затоа останува само да ја почувствуваш, како што големите фраери го прават тоа со ониекоиносатцветпозадиушеисамотоа, без никаков залет и припреми, стварно е залудно!

На zhap4e, Phyramide, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека некогаш го сакам, ама некогаш толку ме нервира поради некои мали ситници кои ги прави, што ми доаѓа да го фрлам под автобус.
    Не знам веќе до каде ќе оди брканицава, смачено ми е. :(

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.573
    ...би убила за поглед полн со љубов и топлина.... :!:

На x.Daisy.x, Divinebutterfly и WildCherry им се допаѓа ова.
  11. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.469
    Читајќи го форумов се чудам на некои мислења од одредени членови.
    Како да се на некоја мисија на солење памет, критикување на туѓи мислења и постапки, фотографии, случки, човек да се замисли пред да испрати нешто...
    Приметувам дека само некои нови ликови, тазе членови се во дилеми и проблеми па бараат совети, а овие другиве како мачка на глушец си сипуваат, белким све Мајки Терези.. Па добро бе, да немале проблем и имале речиси идеални животи како Вас, немале да се отворат искрено и да прашаат..
    Ако некој нешто рече следат 10000 аууу па како, па што е тоа, и 300 непотребни коментари, важен е воџаата да се јави, па уште ако е поистакнат лик одма добива подршка од 10 плус.
    Форумов е место за слободно изразување, споделување, а не само за критики кои секако мора да ги има но не како тука во размер 05 ( мирни,пријателски):30 (паметњаковичи)!
    Година ипол сум зачленета, иако и пред тоа бев надворешен член, без профил, сепак не ми треба многу за да ја воочам огорченоста, гневот и негативноста на одредени членови.
    Недостасува позитивизмот, на местото на иронијата...
    Ок знаеме, не сме сите исто паметни како некои, ама чувајте го паметот за реалните постапки кои би Ви донеле прогрес во животот, а не мудрување по форум.

На ines.h, Lov3, Hiii и 20 други им се допаѓа ова.
  12. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.285
    Допаѓања:
    8.643
    I hate this part right here.
    Утре си одам, а толку убаво си се навикнав дома. Безгрижност, спиење во мојот кревет, кујната на баба, Скопско во пабот, прошетки, пикник на езерцето, малото слатко гратче со лошите луѓенца.
    Назад кон чудно подредениот хаос. Кога ќе се вратам ќе е веќе лето.
    Мали жртви за големи исходи еден ден, да се надеваме.
    Преродбеничка пролет беше ова. Чудно како еден убод од игла и мирис на болнички ходници може да те освести колку вредиш.
    Закопав се што имав нерасчистено од минатото, нека изгние.
    И имам дејт неделава, јеееа.

На MissSpark, anabel-a, thinkerbell и 2 други им се допаѓа ова.
  13. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Охоо, среќна сум на мој начин.

Не се плашам да се борам за своите чуства, соништа мечти. Само бунтовните души се способни да го следат срцето и да си играјат со сопствената среќа, за мене тоа е тајната на животот.

среќна сум на мој начин, случајностите постојат само ради тоа што ние веруваме во нив, и токму затоа што веруваме тие ни се случуваат ,додека непланираните , случајните нешта се секогаш најслатки, најубави..

Самите ние си ги одбираме патиштата на животот , патишта без патокази , патишта за кои дефинитивно ние незнаеме каде ќе не однесат. Всушност ние не се разликуваме од кучињата, секогаш лаеме на се што е ново и непознато а потајно се плашиме.

Не треба да се плашиме дека ке згрешиме.
    Зошто?
    - Затоа што токму е тоа, најголема грешка што можеме да ја направиме, константно да се плашеме немој да погрешиме.

Увек велам.
    Бидите си тоа што сте, навистина. живејте го вашиот живот, а не сонот. живејте, сакајте се, радувајте се на секој нов ден, на секое парче леб.

Животот е борба, животот е тркало, денес си доле, утре - горе.
    Нема пишано правило.

Се што почнува завршува со крај, ама секој крај е и нов почеток на нештата, вечиот круг кој никогаш нема да престане да се врти.

Едит: добра ноќ на сите феминки, убаво да спиете, јас заминав во слатките сништа, утре треба рано да станам - ме чека работа. :hai:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Аман од ова пакување веќе !! Порано, кога гледав филмови си мислев вау што им е убаво, земаш куфер, се пакуваш, патуваш, убавини ! .. Ама преку глава ми е, а што ме чека во наредните 18 дена не сакам ни да помислам :x Пакување, распакување, и пак пакување и влечење и селење од хотел во хотел ... Изгледа сите околу мене се повозбудени за екскурзијата :x Ич не ми се оди, брееј ... Aма ај, се надевам дека во целото тоа малтретирање ќе ослабам, уф насреќна ќе бидам !!

Инаку, нека му е најсреќен роденденот на мачорот мој, да ми биде таков дебел и мек, и да ми мјаука и преде а јас ќе си го галам и мазам :inlove: Неизмерно ќе ми фали и сега додека сум на екскурзија, а за од есен не сакам ни да помислам..

На anabel-a, Adi888 и mims-89 им се допаѓа ова.
  15. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    99
    Можно ли е сопственикот на најубавата насмевка која некогаш сум ја видела да е заинтересиран за мене? :D Ме знаел од порано, а јас прв пат викендов го видов... Сум му била симпатија, ама мислел дека нема шанси кај мене :lol: дека сум со кренато носе :$ Јас, студентка, балавица што се глупираше со бившиот и дозволуваше да ја гази... недостижна цел за висок, убав, строен дечко со неверојатна насмевка, банкар на 26 год. и самостоен човек??? :) Мислам хелоууу :rofl: Го чекам викендов за да го проверам подобро... Рече дека МОРА да пиеме по ЕДНО пиво хахаха закон... :D

На mims-89, MandyLane, Phyramide и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    СДК дека многу ме потресе реченицава :lol:
    ON: samo bi jednu stvar promijenio kod tebe ONA: Koju? ON: tvoje prezime
    Љубоввв.. :inlove: :inlove:

На Elenuskaa и aquarius34 им се допаѓа ова.
  17. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Епа сега вака да ви кажам, форумов не е тоа што беше!
    Не ме фатило депресивен период, имам и инспирација ама се помалку пишувам, претходно се случувало да напишам 10-20 мислења во една вечер, а сега ретко кога пишувам.
    Читам јас, 90% од темите кои ме интересираат редовно си ги читам, ама пак некако штуро ми е, досадно е, се е тоа па тоа.
    „Трчам“ да прочитам мислења на некои постари членови кои ги ценам, а и тие ко за беља ретко пишуваат. Доаѓаат нови ликови, и нив ги читам, ама и од нив ретко кој ми остава впечаток, како оние кои биле тука и кога сум се зачленила, а се зачленив пред 2 години, 2 години ејјј...

2 години ви пишував, трескав глупости, развивав теории, досаѓав, станав побогата за неколку пријателства и многу научив, читајќи ваши совети и искуства.

Дојдов да ве почастам, ете за овие 2 наши заеднички годинки, во вакви доцни саати ќе ве понудам со чаша јогурт, зошто иде лето а алкохолот е многу калоричен, башка утре и работен ден е...

Останете ми во добро здравје, до наредно читање ви праќам по еден поздрав на сите :hai: .

На Kasha, Strumfeta93, JuLleE и 13 други им се допаѓа ова.
  18. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Многу ми е мака кога разгледувам каталог на Орифлеим online, и не можам да протријам со дланката. :D

На JuLleE, anabel-a, Chocoholic и 6 други им се допаѓа ова.
  19. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Можеби досадна станав али јас се залубив во синчето ми, секој ден се повеке и повеке се поврзуваме. :inlove:
    Не можам да си простам на самате себе што некогаш се мислев дали е време дојдено за да бидам мајка..
    Ако некој некогаш е во дилема на ова прашање помислете си само дека кога ке го донесете на свет никогаш нема да се каете, а ако се одлучите за другиот чекор цел живот ке ве копка и ке се каете.
    Поздрав до сите ненаспани мамички :)

На Annath, LilBaby, baguf4e и 7 други им се допаѓа ова.
  20. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Туш од сабајле за да тргне денот,па и петлите кои се ранобудни бегаат од вода,ама јас си завршив :D
    Денес би сакала да правам Ништо ! Невозможно е ... Си ветив дека од денес ќе седнам пред книгите,ама немам некоја посебна инспирација за тоа,како всушност би имала,гледам низ прозор,сонце,да си пукнеш од мака :talk: Како и секое утро ме допира сеќавањето дека без некои луѓе едноставно не би можела
    Сакам да ви посакам убав ден и бидете тоа што сте :hug:

На Elenuskaa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.