Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.270
    Допаѓања:
    157.738
    Знаете шо?! Се фатив у лага која ја кажувам многу често за да откачам неколку луѓе у мојов живот. Се трудам да делувам максимално досадно, прибрано и мислат дека сум немала дечко во задниве 20 години,а кога тоа... Нејсе, најлошиот дел е за да делувам крајна антисоцијала коа ќе им речам,не бе,не пијам, а они као ај бе да излеземе на по една пијачка за да ме ублажат и *откачат*,мислејќи дека по природа сум си мирна и воздржана. А како да им речам фОк оф?! Немат смисла!Ама шо мислиш бе брат дека ќе ми сменат три пива у животов?! Дека ќе се средиме јас и ти и утредента нема да се каам?! Или дека ќе ми го спушти стандардот?! Може да се дружиме, може да разговараме, сосема си ок, ама не кликаме ко пар, да не комплицираме,а не дека ти немам кажано...ти имам. Така, не бе,не сум по пиењето. Или не бе, не искачам и после ако ги сретнам у ГРАД ко попарена мавтам,абе знаеш,план 5 за 12,ај се гледаме! Кој бич сум ! Така прееска еден,ништо ќути,работа-дома,вамте-тамте,неам време,тапење шо да ти кажам...оно... у пизду материну! :D
    Ама па ... зошто се упорни?! :( Не,не,зошто јас сум фина ?! Ете,рационализации,ама оди суди ми да те видам! :D

Туку...те сакам ко одмор после работа, ко кафе на зајдисонце, ко сон пред сонот, ко дерење на омилена песна,те сакам ко млак бран во жежок ден,те сакам колку и морето,те сакам ко ветерниците, те сакам ко сладолед од вишна ... те сакам бе Лилит,а и него речиси ко тебе! :*

На DressedToKill и pamelche им се допаѓа ова.
  2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.065
    СДК ... хмм, сепак подобро е во машкиот свет.

3. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Дома е најубаво :) Самата атмосфера и позитивните вибрации што струјат околу мене прават да се чувствувам исполнета :)

4. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Го сакам времево! :sun: :sun: :sun:

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК интересни сме ние луѓето, кога сме лути некому, покажуваме сила кога не се соочуваме со противникот, а кога треба да се соочиме, никаде не нема :D :D

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Се изнамсејав на ова. Реалноста наша! Ја сум сега во онаа на средина моментално, само стомако ми е поголем!

Прикачени фајлови:

На SanjaKirchner, slavica999, wolf4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Се уклучувам, гледам нова анкета ... кога гледам скоро 60 проценти од женскиот пол воопшто не посетуваат гинеколог... и си останав подзината. Тоа е лошо, не треба така. И да е здрава, секоја жена, еднаш годишно може да отиде на преглед, а не да се чека зорт па после да се трча ваму таму.
    Ете тоа сакав да кажам.

На SanjaKirchner, Annath, wolf4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Не порачав јас ваков живот..некој друг нека го плати цехот.

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК дека уживам кога го гледам чупето со меко ч како среќно и задоволно ми зборува за машкото чие име почнува на меко Ч.
    Среќата на другите луѓе ме прави среќна!

10. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    СДК ми е криво што денеска не бев да трчам по кеј, да ги испразнам малку батерииве и оваа нервоза што ја имам во мене веќе некое време.
    За некои работи и ми е досадно веќе да молчам демек се ќе биде подобро ако молчам и не се изјаснувам, али кога, кога ќе е подобро. Кога врбата ќе роди кајсија???

11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    СДК дека заборавив колку е убаво Скопје приквечер, пред да зајде Сонцето. :) Кога веќе нема толку гужва и изнервирани типци, ами така, кежуал, убаво, Скопје со златест и топол сјај. И кога можеш да си ги облечеш балетанките и тексас фустанчето кое сега е сукњиче, и така летна-пролетна, си минеш низ улици. Косата во реп и додека одиш, истовремено се занимаваш со тоа што гледаш како си ја клатиш косата на сенка. :lol:

Првпат по долго време останав асално шворц, и не жалам, да ви кажам. Си купив книги, си испив кафиња, си јадев ѓевречиња за појадок, си ручав во ресторанче, изедов два сладоледа за помалку од 24 часа и така среќна и задоволна, кмишев на клупа затоа што немаше пари за кафе. Ама не е битно тоа де, битно дека џабе ти се илјадарчиња на сметка кога на душичката ти е празно. Порадо би вака, стотче во џеб, ама јас да си сјаам како нова пестотка. :D

Утре се затворам дома, доста беше шетање, сите планови за мај, јас планови за учење. За догодина да легнат паричиња од државата малце, морам да си се помачам во вакви топли пролетни денови, па налет. Има време за шетање. Ако се испие кафе во вторник некаде на Езеро, океј. Ако не, во недела секако ќе лапнам скариче од моите. :D

Ме мачат некои работи, од типот, што летово и која поза за вегетирање ќе ја зафатам :puke: , ама денеска не сакам да мислам за тоа. :!: Денеска сакам да си бидам веџтабл и да си вегетирам. :wasntme:

На caroline.costa, antonina, LilBaby и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.285
    Допаѓања:
    8.644
    Оној дел од секојдневието кога го зграпчуваш денот со сето свое битие и не можеш да му се насладиш на моментот. ^_^
    И си викаш јебига, среќна сум тука.
    Долг туш, мирис на кокос во косата и рози на кожата, омиленото лате со карамела и мирисот на маслини, јорговани и сите видови пролетни цветови. Цветав и јас денес.
    Ја кренав главата, ама буквално, барем со поглед да ги допрам фасадите на огромните архитектонски совршенства, толку стари и моќни.
    Галерија, уникатна изложба на црно бели фотографии "Звездите во Венеција", од Салвадор Дали на панорамата на Венеција до Мик Џегер пред елитно кафуле. Половина час пат со автобус до дома, на зајдисонце. Моментите кои ти се врежуваат во глава.
    Како го откривам градот се преоткривам себе си. Долг ден, одмор од факултет до среда и уште мал милион планови, само за себе. :)

На Phyramide, Juicy03, slavica999 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.707
    Допаѓања:
    10.155
    ако љубов немам ништо не сум...

На Dgirlll, Gordana10 и Hipica им се допаѓа ова.
  14. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Каде течело вода е најлесно пак да потече.... :devil:

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.270
    Допаѓања:
    157.738
    Једини туѓ патент што го имам откопчано у задниов (подолг) период е оној на Гугл вчера...Живот... Затоа вежбаш, се храниш здраво, мудруваш,мрчиш, се тегнеш и изгледаш блескаво (шо би рекле моите поглупи познанички).
    ...и си глеаш Гејм оф троунс...на пример!НА ПРИМЕР!

На Trendafilka, najubava2010, lovely91 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Некои луѓе си патат од љубезност :!: Ти можеш и да ги навредиш а они пак ти викаат-'Ако де,ако'

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Ова е мојата прва година од студентскиот живот. Прв пат јас да бидам целосно самостојна.
    За 2 месеци заминувам на одреден период да живеам во друга земја. Животот ми пружи прилика, а јас ќе ја зграпчам. Ме чекаат многу предизвици...

Дури сега почнувам навистина да ги сфаќам и проценувам луѓето...или пак само така си мислам.
    И пак јас повредена..повторно јас разочарана од нив?!
    Голем бес владее во мојава душа, страв ми е да не излезе на виделина. Разочарана сум од оние кои мислев дека ми се пријатели, а од друга страна и воодушевена од некои личности кои штотуку сум ги запознала и сепак се поискрени и повредни од оние од моето минато...или сеуште сегашност... :(

Но сепак останува да видам што ќе се случи ....... Многу работи се недокажани.

На mims-89 и maca99 им се допаѓа ова.
  18. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    |(

Добро утро ,убав ден и викенд :)
    :coffee: :coffee: :coffee:

На Divinebutterfly и Phyramide им се допаѓа ова.
  19. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
    Today is my Birthday :party: :party: :rock: :makeup:
    Jaс распеан
    Размислувам за денешниот ден
    И за поклонот шо кје го планира пола одд за мој роденден
    Мн сум љубопитнаа
    Имајте вие убав ден а ја одам да посредам малку дома :*

На zhap4e, Monna.Monna, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    An elderly old woman was asked if she had any enemies. she said no. When asked why, she said loud and proud - I outlived the bitches! :rofl: :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.