Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    СДК Дека имав преубав викенд.
    Исполнет со многу радост, смеа, веселби, играња, кршења и сл :dance: :dance:
    Капната сум, нозете не си ги осеќам, се изнаиргав вчера :D
    Се видов со сите брачеди со кои се немав видено подолго време и баш ми е мило за то, оти ќе се забораевме,
    Денес е голем ден :D , Ја Бранам Проектната, немам многу трема, се надевам дека добро ќе помини и ќе заврши онака како шо се надевам. Wish me luck feminki, I Need it ! :)
    Напорната недела џаст стартс :x
    Стварно не можам поќе....

Вие останете ми насмеани,убави како и секогаш испиете по едно кафенце, и насмевнете му се на сонцето, можи и то ќе ви се насмевни вас :sun: :f:

Имајте убав ден :hug:

На Divinebutterfly и CIA им се допаѓа ова.
  2. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    Денес започнува моето одбројување!
    :party: :party: :dance: :rock:

На marama, kate21 и bittersweet им се допаѓа ова.
  3. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Уморно ми е телово, уморна сум и од други работи, ама нема потпаѓање во некој вртолог на неизвесност. Денес ја разбивам осменоста, во толпата пијани лица кои ги слушав додека дремев во креветот уште од 7 часот. Денес баш ќе биде денов за многумина СЕКС, ДРОГА И РОКЕНРОЛ. Музика одекнува од стејџовите и викотници. Пораки кај си доаѓај, таму сме.

Туку убаво е кога имаш исти соништа со некој. Ми прави скривница од зборови, и се чувствувам сигурно таму. Си постои она Ние, и нека трае. Си ги потполнуваме празните листови со приказна. Игнорирајки се друго. Моето ми е доволно, нивното ми е премногу, затоа сум глува за туѓи мислења.

Одам да постојам, да дадам осмех, и да мрдам кук.

П.С - и сериозно оти ставте ми се допаѓа, па потоа одлајкувате или слично. Не ви ја сфаќам поентата? Исто ко со Лилит вчера у рок за неколку минути тоа чистка праење улалала!

http://www.youtube.com/watch?v=wiJiWohk ... ure=g-vrec

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Ајде нека ми е среќен роденденот :rofl: :rofl:
    Подобро не можев да го дочекам, ликерче од чоколадо и портокал, стари македонски евергрини, драги личности кои можам да ги избројам на една рака и Тој! Не потфати сите, ама мене најмногу :$ Хаха... Иако денес ми е мене роденден, јас сакам да го изненадам него, а богами и сама себе :rofl: Денес планирам да го направам тоа, нека биде на специјален датум, да го паметиме.

Денес можам да се правам важна :P и денес нема да попуштам баш на никој :$ :rofl: Такви се годините, ако не сега, кога?! :lol: Денес сакам да го допрам небото, па да слетам безбедно на земја. Секоја секунда ми е испланирана од денов. До сега се возев со точак *немав па изнајмив од град Скопје), го вртев милото ни Скопје, "откривав" места каде никогаш претходно не сум била, уживав во музиката од моите слушалки и со насмевка се возев натака - навака. Сега е време за истражување на Водно. Потоа малку време со семејството, а после за пријателите и за Него. Леле не можете да ми ја видите насмевката колкава ми е од 6ка до 6ка :D

Исто им посакувам најсреќен роденден и на Џули, Ејми Ли и на Султанката.. Девојки останете насмеани, позитивни и правете работи што од секогаш сте сакале да ги направите на овој ден!

Ви благодарам на сите! :l:

Прикачени фајлови:

На Divinebutterfly, cigarce, la-chicka и 17 други им се допаѓа ова.
  5. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Убаво си поминав викендов на Велешко езеро. Колку ми се иде пак :) Мора да се повтори.

6. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Кога шефот у понеделник ти нуди бело вино, земи, напиј се! Повесело е у друштво!
    Кога ти се јадат кисели краставички, отвори си тегла без разлика кој што ќе си помисли!
    Кога е некој патетичен до јаја, а тебе тоа ти е смешно, насмеј се, и закикоти се на глас! Употреби сарказам, јбг еднаш се живее! Кога дотичната особа бира доброволно да е јавно глупа, ја ли да ја тапшам?!
    Кога ти се прави скара, прај си!
    Кога ти се пие коктел, напиј се, без разлика колку е саатот!
    Кога ти се игра играј бре брате, растури се од тресење!
    Кога ти се...екхм, прати скокотливо пораче, ставај подвезицата и прај изненаЃење!

Кога некој на фемина престанал да ти се свиѓа, и почињаш да го „хејташ“, тргај тоа лајковите! Револуција! :rofl:

Леле, ма весел нек е понеделников, прајте што ви се прави, само да сме сите здрави и исполнети. Вака или онака.

Сериозно, многу ми се јаде карфиол од туршија и кисели краставички, добро, арна ли сум или?! :x

На maca99, Chocoholic, bittersweet и 5 други им се допаѓа ова.
  7. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Oбичен ден, о колку најобичен ден. По обичен не може да биде..
    Истите обврски, истите фаци дома,надвор.. Монотонија бате!
    Абе ќе фанам усвета бе...

8. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    899
    Денес пак од сабајле се растрчав. Ама.. чувствувам како позитивнава енергија полека по полека ме напушта..
    Тој, со неа. Зошто пак?
    Не сакам да си дозволам пак во депресии да западнам. Не ја пуштам среќава лесно, не смеам. Само една насмевка, малку поддршка, пријателски муабет.. Повеќе не барам.

9. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Се надевам дека денеска и утре ќе си поминам супер,а и дека ќе го видам него.Пола месец го немам видено,очајна сум,страшноо многу сакам да го видам,иако тоа можеби ќе ми донесе лоши работи.Ама се навикнав веќе на нив,така да сеедно ми е.И сакам што побрзо да не распуштат,да уживам без да се замарам што имам за учење,да се потресувам дали ќе ме испрашаат.Сакам на раат да си ги прочитам книгите кои ги имам во план,а не само нашколо да ги читам на часевите.И си реков дека ќе почнам да ги запишувам убавите мисли,реченици од книгите,ама еве веќе 1 прочитав,со другава сум до пола и сеуште не сум започнала.Ќе видам деновиве низ дома ќе си побарам едно мало тефтерче во кое ќе си ги запишувам убавите реченици од сите книги кои ќе ги прочитам.
    Почнав да кажувам едно,завршив со друго,одам сега да дремнам 1 саат,убаво да си поминете за Мајов :)

10. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.632
    Допаѓања:
    43.305
    http://www.youtube.com/watch?v=FEbr3oh8sFc
    Пуста желба да научам, да можам да пеам и да знам што пеам, вака само мрдам глава и кукови на мелодијава.

Денес сум расположена за љубов,сакам да го љубам него ама ми бега тој денес, па ќе делам љубов со други ствари...имам љубов спрема убави нешта, сакам да гледам убав филм, да слушам убава музика, да играм низ стан, да се љубам со сонцето, да се галам со Џаспер, да јадам сладолед, од љубов за благо, што и да е битно со љубов да е.

Утре ќе пешачам во друштво на пингвинот мој, ќе ги посетам, ќе се засмрдам на скара, ќе им пијнам од пивцето, така непоканета ама добредојдена и така.
    И ќе седнам да учам, само да помавам глава уште малце, за некоја минута, час, ден...а може и недела :D

На L-enna и MandyLane им се допаѓа ова.
  11. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Јас појма немам, а вие знаете каде и со кого ќе одам на 1 мај. А да ме информирате и за Нова Година каде ќе одам? :devil: :envy:

На Hayley му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Тој ќе биде или некој друг? Наш е или друг ќе го земе? Мене ми се допаѓа, ама дали и нему? Сакам да заврши! Уфф никој не ме разбира.

Bob Marley day, за релаксација...

http://www.youtube.com/watch?v=_H6Ee2L8 ... re=related

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  13. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.006
    Допаѓања:
    123.786
    Понеделнички еден поздрав од мене до сите кои водат кираџиски живот :sweat:

Драги,тоа е.

Доаѓам дома,жива радосна,излегов во 13 часот од работа,свратив до пазар,начекав убави кали,и брзам дома за да зачистам и да му се израдувам на свежото цвеќе.

Дома е пекол,претопло,плус сум на последен спрат,немам клима - нормално,ме пречекаа летачки инсекти :worried: зошто заборавив дека не смеам прозор да оставам пошто газдата уште ни ја нема направено скршената ролетна :@ а мрежа не сме смееле да ставиме :devil:
    Плус,ме израдува гнездо од ластовички,кое е токму до мојот стан и од кои не се спие насабајле,и од кои трчав да отклучам побрзо пошто беа разлетани насекаде :!:

Епа ми се одмили и генералка и цвеќиња и се!!!!

Cheers :beer:

На Noemi, la-chicka, Peppermint и 6 други им се допаѓа ова.
  14. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.364
    Допаѓања:
    286.484
    i am happy to be alive :inlove:

помина турбулентен викенд и успешна операција на слепо црево ;(

Ми се јаде ми се плаче, :!: ама не боли

На Neytiri, JuLleE, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Денес е мојот ден, денес ги сакам сите. Една година постара, ваљда и попаметна.. :D
    Барем на момент заборавам на сите ситници и не ми е грижа за никого. Well, I'm the fucking princess today!
    Вистинските моменти доаѓаат ненајавени и никогаш не одат. Мојот живот е обележен со такви моменти. Затоа што на крај не се работи за тоа колку години живееме.. туку за животот кој го живееме низ годините.
    Нека ми е среќен.
    :^:

http://www.youtube.com/watch?v=E1nbvplgElw

На macence85, Monna.Monna, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Денеска срамота е да имаш 50ден за во школо,а не 200.
    Денеска срамота е да знаеш нешто во школо.
    Денеска срамота е да пиеш сок,наместо алкохол.
    Денеска срамота да не пушиш.
    Денеска срамота e да легнеш во 22h за да се наспиеш.
    Жалосно е,но денеска е "срамота" да бидеш човек !

На Adi888, Sanniii, Neytiri и 16 други им се допаѓа ова.
  17. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Денес цел ден ми е во знакот на Марфи. Не престанува да ме дружи, и кога сите ќе ме напуштат тој е тука. :)
    Што убаво ми тргна денов сабајле, за одеднаш се да се расипе.
    Ова само мене може да ми се случи. :emo:

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ти посакувам да закрепнеш брзо :)

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  19. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Ако снема ,,Бронхи,, бомбони по маркетите да знаете дека јас сите ги изедов :devil: . Да, да лакше се дише...
    Како некоја солариумска ќелија сум која се полни со енергија од сонце. Ајмо голи мешиња и кратки сукњици, јебеш целулит бре. На крај се сведува на ,,кој па го нема,, и ,,се е тоа ствар на вкус,,. Да, за вкусовите не се дискутира ама за изгубеност во време и простор секогаш се коментира :) .
    Незнам од кога бидна да се излегува во зоолошка како да одиш во диско или обид дека таму ќе најдеш маж. Не бе ми текна, може случајно некој да те види па да си каже ,,леле каква е оваа без штикла и кило шминка,,. А не ти текнува дека кога утрото ќе се разбуди до тебе ќе се исплаши и фати магла малиот.
    Денеска е навистина грев да си несреден ама и зло кое го уништува природното во тебе. Сите ние се капеме и тинтраме ама дали сите имаат огледало дома, е тоа незнам.
    Модните трендови некогаш се навистина чудни и ретко кој може да ги разбере :wasntme:

На Hayley и kravce им се допаѓа ова.
  20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    прошетката низ Центар, Турска чаршија, и Битпазар ама вредеше, го купив тоа што ми требаше-подарокот за другарка ми :whew: камен од срце ми падна жими се, па ако не и се допага ке го смениме :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.