Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    It's a wonderful, wonderful live 8)
    Ајде дочекав сабота и јас да поуживам со кафица на фемина, па после на кафе со либето, вечер на роденден со другарки и на крај да искулирам со малку алкохолче :dance: :party: . Па заслужив, ами не :) Преубаво се чувствувам, ќе се одморам и викендов ќе го искористам максимално.

Имајте убав викенд феминки, животот е прекрасен, сепак :*

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Добро утро најпрво :)
    Викендов го користам за одмор максимално, вчера од непланираната вечер дека најгрдо ќе си поминам, испадна најјуба :D , редно е и јас да поуживам после напорната недела.
    Одам да Јадам, и после на Шопинг со Мама :D :inlove:
    Имајте убав ден :)

3. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Добро утро :)
    Ммм конечно саботно утро,без обврски и главоболки од работите што чекаат на тебе да ги решиш.А посебноо е убаво е утрото кога ќе те разбуди повик од твојата другарка од основно и те потсети на оние стари добри времина кога бевме толку малечки и училиштето ни беше детска дискотека :D И утрото не можи да ти биди тмурно како што е времето надвор бидејки пријателите се светлина што го пробиваат тој мрак а посебно вистинските стари пријатели :)

имајте убав есенски ден,со мирис на кафе и добра разговор со другарките :) :*

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека косава ми плаче и пишти за ножици!
    Во вторник здравје - under cut-че! :rock: 8)

5. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сдк дека почна да ме фаќа предсвадбарската треска :worried: Од вчера си плачам за се,уф ама се нервирам :worried:
    Чудно,до вчера многу силно посакував а денес ме фаќа паника :worried: Како ќе се навикнам на новиот дома,како ќе се разделам од дома,премногу прашалници во главата.........
    Се извинувам што ви звучев вака песимистички,ама премногу сум тажна а до вчера бев толку среќна.Се прашувам зошто?

6. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    СДК дека ако има следен дел од Scream филмот ке ја препорачам мајка ми да ја повикат.Загарантирано врескање има од старт.Никаква глума нема кај нејзе туку е тоа вистинското.
    Мислам дека синока кога го гледавме Scream 4 повеке од нејзе се имам смеено отколку што го гледав филмот :lol:
    Размислувам да шверцувам цигари кога ке патувам.Сакам и јас да спечалам некој денар за да дојдам до надградба за коса.Родителите нејкат за тоа да даваат пари а мене не ми се чека да ми порасне косата.
    А работа да најдам овој период за две недели нема да се случи.Кој бе ке земе работник за две недели?Ниту во шпанска серија нема да се случи тоа.

Инаку Росаура синока ја уби Ерминија
    се работи за серијата Касандра
    колку жално нели??Едвај се воздржав да не заплачам... |(

7. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Почнав да ја сакам есента и ова тмурно време :^)
    Уживанција во Франција :rofl:

Прикачени фајлови:

8. Lady-Cha

Lady-Cha Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    23
    И...конечно помина и оваа долга и мачна колокВиумска недела !!! :D

Сега уживање, спиење...ахххххх.... :)

Имајте убав викенд :D 8) :*

9. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Да, да, денес сме сабота.
    Да не прочитав немаше да знам, сигурно. :D

Сабота е ден кога ги излежувам претходните пет дена, од понеделник до петок.
    Сабота е ден кога вечерта му ја посветувам само на него.
    Сабота е ден(вечер) кога водиме љубов.
    Сабота е ден кога ќе задремеме во прегратки.
    Сабота е ден кога доживувам оргазми.
    Сабота е ден кога сакам да изгледам посебно.
    Сабота е ден кога уживам во кафето, како да ми е последно.
    Сабота е ден кога знам да урлам на цел глас песната што никогаш нема да ја испеам како оригиналот.
    Сабота е мојот омилен ден.

Saturday night fever! :rock:
    Viva las Saturdays. :D

На belieber му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    СДК арно велат дека има и тоа како нешто полошо од тврдоглавоста :envy: а тоа е мекоглавоста. :envy:
    И не сум ти јас вагета во секоја чорба нити "голема сезнајка" само не можам да поднесам неправда пред мои очи на такви "душички" кои не знаат да кажат НЕ и постојано чекаат некoј друг да ги носи нивните "важни" одлуки.

11. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    изгледа комшика ми (50 годишна жена) ја има тука негде низ форумов.
    само што пишав дека сум гладна а ме мрзи да си правам ете ја Ѕѕѕрррррррр на врата. донесе мекици да сме каснеле ќерка и се породила. м м м со јогуртче што убаво ми дојдоа.
    комшике ако читаш Господ здравје да ти даде на тебе, ќерка ти и внучето. поздрав! :rofl:

На Hiii, zhap4e, Magnolija и 2 други им се допаѓа ова.
  12. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Ептена сум расеана ...ми студи па толо ми е пијам кафе три саати ......

грешам теми па оставам грешен впечаток.Многу му ја мислам и ништо ете не сум смислила Просто се носиме со ваквите денови мораме, кога незнаеш што со себе и со другите

13. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    Има ли поубаво чувство од тоа да знаеш дека имаш подршка рамо за плачење и личности кои знаат да те насмеат кога ти е најтешко.Дефинитивно НЕМА.

Денес по не знам кој пат се уверив дека ги имам покрај мене трите прекрасни личности.Од сите кои ме опкружуваат нив три морам да ги издвојам,тие се личностите со кои сум растена,со кои се изградив како личност кои ме трпеле за се и сешто кои ми се нашле во секој момент од животот...тие едноставно се одраз на мојата личност некои велат дека детето е одраз на родителите но јас ќе кажам они се одраз на она што сум јас.

Они се моите три грации секоја убава на свој начин секоја уникатна на свој начин секоја од нив на различен а сосема ист ме советува критикува....

Ги сакам

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    СДК дека ми недостигаа ваквите викенди кога не се грижам за ништо, немам за учење, пола саат си тегнам какао, а во позадина музиче...
    И да, видов запросување во живо :inlove:

На Serafima и firequeenn им се допаѓа ова.
  15. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    На starbucks, Saraa и bonbona92 им се допаѓа ова.
  16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886

Можда си присуствувала додека ја запросувале Ели25. :D

На Divinebutterfly и Saraa им се допаѓа ова.
  17. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    На Nevermore, AnaKarenina, green.eyes и 28 други им се допаѓа ова.
  18. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Сакам да кажам дека конечно ги завршив обврските, задоволна сум од тоа што направив, а за резултатите има време.
    Моментално кулирам на Фемина, слушам Антена (ми ги погодија песните.. од прва до последна), јадам пица... може поубаво од ова?
    Среќна и задоволна сум што конечно ми заврши неделава.
    А дополнително среќна ме прави вчерашниот помин. Ахх љубов :inlove:
    Нека продолжи со ова темпо, ништо повеќе не ми треба.

Ве поздравувам сите со песнава:
    http://www.youtube.com/watch?v=CKh0dLIuIu8

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Брррр ладничко, мала прошетка е добродојдена посебно кога е со две љубови, јас, он и бело бушавко наречено Рики. Смрзнати во носињата јас и он, а овоа малово цело среќно што конечно е ладно и се шетка, уште снегче да паднеше.
    Колку само едно животинче може да ни го развесели денот и воопшто да донесе една позитивна енергија во домот. Нема потопол дом од оној со животинчиња во него, тврдам!
    Станувам утрово после 10тина часови спиење, конечно после напорна недела добар сон и гледам татко ми го нема. Одам надвор гледам во двор ќумбе и шерпа и викам што зимница правиш сам човеку? Вика не бе, на Рики му правам јадење за следниов период, купил неколку килограми ориз и месо и готви, готви за кучето а комшииве го гледаат како марсовец :lol:
    А тоа е истиот оној кој не дозволуваше куче да купиме. Истиот оној кој во првата секунда кога го виде збесна, ама збесна зашто изненадно го донесовме без припрема и одма излезе да прави куќичка, оној кој го шеташе секаде да се запознаат децата со кученцето :wasntme:
    А колку се смејам кога ќе се јави од работа и само и вие како сте? А Рики добар ли е? :D
    И викам на мајка ми а се јавувал порано кога бевме мали да види дали сме биле добро? Или сега кога се јавува за кучето поинтензивни се позивите? :D
    Мајка ми ја боли глава, лошо и е, ама секогаш има време да го прошета, синојка ми вика јас не пеглам, ќе одам да го шетам. :^)
    Е така сите кои можете и имате услови, а верувајте услови не се многу потребно колку што е потребно време и внимание да му се посвети, епа земете си животинче какво и да е, иако за мене нема поубаво од куче. :)
    Ќе ве развеселува, не знаете колку, секоја ваша нервоза со неговото наивно погледче ќе ја заборавите :wasntme:

all you need is love and a dog

На ines.h, AnaKarenina, Hopeful и 9 други им се допаѓа ова.
  20. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Ти му даваш прст, а тој ти ја зима целата рака? Не! Ти му даваш прст, а тој ти ја крши раката. И таа и тоа го прават тоа! Толку природно и немарливо чиниш тоа е дел од битието, демек така сме програмирани - да бидеме примитивци. Знак прашалник колку сме се издигнале на ментално ниво од австралопитекус- от. Може сме повитки и поубави, но плукам на тоа хомо сапиенс. Технологијата пишти и одеднаш сите се бизнисмени. А кој е човек?

Ама јас сум крива бе, знам дека јас сум крива. Таква сум чуствителна и ќе си страдам. А и таква сум воспитана и затоа ќе си чмаам и ќе правам ццц цело време и ќе ролам со очи.
    Пошо човек бега од човек како од чума! Освен ако не се работи за журка... тогаш сите сакаме да се социјализираме. :puke:

Ели прими ги моите гушки и бакнежи, знаеш дека сум многу среќна за тебе :inlove:

Имајте пријатен ден и без нервози, стресови и потреси :*

На Kasha, julie77, MSkorpionka и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.