Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Дојде мај. :)
    И тоа со себе донесе 50 степени, или пак само мене така ми се чинише? :^) Се на се, прекрасен ден, поминат во природа, а за прв пат: и со друштво.
    Им се радувам на розите што гледам дека ќе расцветаат, на топлото (а сепак освежувачко :geek: ) ветре, а најмногу на крајот на глупавава учебна година. Само ме чуди како без тронка напор и 24 часовно дремење пред компјутер успеав да бидам сосем одлична? Неважно. -Мај стаса. :mm:

2. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Е значи, алал да им е на овие што го синхронизираат Величествениот.
    Слушнав стенкање и пиштење и се зачудив што се случува. Гледам телевизорот, султанката се пораѓа (најверојатно, неам појма). Комотно можат да ги земат за синхронизирање порничи. :!:
    Абе страшно. :x

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Убаво ми е, среќна сум, сама сум, задоволна сум...што може човек повеќе да посака. Најубаво е кога сам себеси си се сакаш и цениш. Само насмевка на лице и напред, затоа што животот е убав, луѓето се убави, Скопје е убаво, а мајов најубав.
    Добре дојде пролет...убаво мирисаш со сите твои бои и цветови. Ќе се возиме заедно на точак, јас со моите шарени фустанчиња и ти со твојот сладок топол ветер.

На MandyLane, julie77, anabel-a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. si.exs

si.exs Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    140
    Значи најмногу мразам заостанати луѓе ,со заостанат менталитет кој се мешаат во туѓ живот! :devil:
    Сме се пијанеле,сме се мувале,па што?!!!!!
    Еден е животот.
    Едноставно нека бидат пресреќни што можело да ги снајде и полошо од ова.
    Имам 20 години,не ми треба воопшто тутор кој ќе ми кажва дека ќе ми излезеле муабети од мување и пијанење,,и дека немало да можам да си фатам дечко.Па ВТФ,ако не беше мувањето немаше да знам да се бакнувам на овие години,како што немам среќа со дечковци.
    Колку се само заостанти.
    Мислат дека со тоа што ме прашуваат ,ќе знат навистина што правам.Или пак можеби дека сум далеку тоа го правам.Како синќир да не сум го правела тоа во Македонија.Како синќир да не се пијанеле и мувале тие на нивни години!Ма немој!Преку глава ми се. :talk:

5. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сосем утнат 1мај а,феминки ?..
    Мојот беше далеку од црвената линија на скалата,што би значело задволотелно.Доста задоволително!
    Тоа се должи на моите посебни методи и традиции во врска со празников,а воедно и излет во природа.

Не можам да ги смислам луѓето што ностат цели куферишта на излет,па побогу да не одиш на екскурзија?Јас го одбирам најмалото симпатично ранче,едно мало шише вода,миризливи марамчиња,лабелцето и чик литературка.
    Во права смисла на зборот си го почитувам тоа што 'работниците се бореле за своите права'..т.е си го празнувам денот на турдот.
    Уште пред да одиме,на овие меоите им давам до занење,најчесто почнувам со реченицата
    "1мај,јас сум овде дојдена да УЖИВАМ,да ги промовирам очилата за сонце,и да си го релаксирам телото од напорниот загаден,црн град..ако ви се допаѓа добро,ако не океј!" -секако,кажано со мала доза на хумор :P
    -Нешто во стилот на Невен од Срвајвр,кинг Џулијан :)

Не гледам потреба за непотребно трошење енергија на непотребни ситници.
    Ќе местеле шатор..
    -На ова златно сонце јас не планирам у шатор да се бутам! Сончко се зажелел за мојота кожа па немам срце да му го скратам тоа задоволство :wasntme:
    Само вие местете срцки,јас можам и од страна да гледам.
    Печења скара..
    Нема потреба директно да се изложувам на отровниот чад,и онака од четири страни ме мава..па кога џентламените од соседанта маса љубезно се понудија да помогнат. :wasntme: Една шармантна насмевка е доволна.

Да не се добие впечаток дека сум разгалена личност,пу далку од тоа!Ама едноставно 1мај мене секогаш ми бил симбол за уживање,добра музика и голтка пивце,колку да не ми биде суво грлото.
    А и овие од друштво не ми замеруваат,малку шала на моја сметка,и од нивна и од моја страна,никому не штети.
    Why so serious ? ;)

Како и да е,одам да се нурнам во полна када со многу мнооогу пена!
    :hai:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    СДК... Денес проголтав многу солзи.. од сега ќе мора да се навикнам на тоа. ;( ;( ;(

7. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    СДК дека денес ми се чинит дека се здебелив 100 кг. :?: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Monna.Monna и kate21 им се допаѓа ова.
  8. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    899
    Нов разговор со заборавен пријател.
    Уште еднаш го видов твојот лик на сон... Овој пат некако како да ми леташе.

Убав ден беше, ако не направив стомачни од сето тоа смеење, јас Мариа повеќе да не се викам.

Скарата највкусна! Дружењето незаборвно!

9. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    сдк дека си поминав најубаво ко за 1 мај :D :D :D ни твојата љубомора не можеше да ми го расипе расположението....те жалам греота си постоиш само за да негативни ствари оф колку мала ситна душа си ти сите те знаеме ко таква ма иди упм и пукни од љубомора 100% нема да заспиеш вечер ке не мислиш :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На cupcake19 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Само што дојдов,нозете не си ги осеќам,се на се,беше ова еден прекрасен ден со позитивни луѓе околу мене,убав почеток на Мај,нека ни биде на сите убав остатокот од месецот !
    п.с одвај собрам сила за да го пишам ова,преуморна сум утре ќе направам анализа и ќе пишам подолго

11. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    ме стега срцево ме боли зашто сонот во мене ме гуши едоставно, ко да има часовник кој е сто пати побрз од овој “нормалниов“ и ми вика да побрзам, да направам чекор да не седам да не чекам да му појдам коначно да го остварам ...

А далеку ми е , далекуу ме боли оваа далечина од него ...

Овдека е мојов сон

http://www.youtube.com/watch?v=oMX1sc3e ... e=youtu.be

Ама имам кажано МОРАМ и КЕ го Остварам, макар последен здив би ми било тоа од мојов живот ја ке си го остварам сонов ... Само времево да не ме гази многу ...

ке заминам во негови прегратки, ке се вивнам во негови длабочини и ке живеам во нив .

На caroline.costa, anabel-a, lovely91 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
  13. Monroe

Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    416
    yeah right :lol:

Прикачени фајлови:

14. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Timeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee за журкааааааааааааааааааааааа :party: пријатно изненадување од мојто срце и другарите :) ојде јас да денцам дома по куќата love you all :* :*

15. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Фатив боја и јас :)
    Важно најпрекрасно си поминав.Љубениот си беше до мене,си го прославувавме денот со сокче :wasntme:
    Лани на овој ден го запознав,а годинава заедно го прославуваме.Љепо друштво,добра музика,а за јадењето не зборувам.Пукнав!Се прејадов,ама не можам да оставам така се греота е,па зошто сме давале пари :lol:

16. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Што малее ќе да бев?! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

17. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.584
    Допаѓања:
    252.147
    Сдк...
    ...од утре на ДИЕТА!
    Сериозно!
    Што лапачка падна денес, не едно, две килограми сум потешка :tmi: .
    Може и три :?: ...Не бре, две се :wasntme: .

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.498
    Допаѓања:
    17.230
    Тетко црвена, глупава, баш пред мај ти текна да дојдеш, а? Гуска една, од шо е толку лоша се досадував цело време. Добро од време на време и водев инает и рипав јаже, ма подолго време. А зошто само јас боја не фатив? Или па само јас бегав од сонцето и бев по долги, од пусти срам. :D

Абе па и јас убаво си поминав, п не беше толку лошо. Сега идам да спијам мили мои, оти утре ме чека школото ми златно. Пријатна вечер.

19. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    убав ден,убаво надвор,малце да се проба да се заборават некои проблеми..
    денес во природа,не баш како што сакав али сепак беше добро и што отидовме,можеше и да не одиме :^) :D со семејство и малце убаво друштво убава песна и забава...денот си помина а јас сум целата изгорена од сонце :?: е така е.....за многу години да ни е ;) уште поубаво да си славиме :clap: :clap:

20. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.469
    Рим, ти и јас- произлезе како одлична комбинација!
    Деновите во кои си искрено среќен и исполнет се ретки, а ветуваат многу, па затоа ги грабам и уживам...
    Нема цена, ни зборови за спокојот што го имам кога се припивам до тебе, моментот кога спиеш и знам дека и ти си безбеден и среќен, не дека си во Рим, туку дека си со мене и до мене, утрото покрај тебе и хаосот насекаде околу, спојувањето на двата парфема...

Уживам!!!

Поздрав девојки од Рим, се надевам убаво си го поминавте празникот, и запомнете не е важно каде стоите, туку чија е раката која Ве држи.

La vita e bella!
    Ciao belle ragazze :)

На Buttterfly, Hipster, Trendafilka и 15 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.