Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.887
    Допаѓања:
    40.615
    СДК слушајки ги Spice Girls свакам дека всушност сум остарела .... :^)
    Убавки времиња беа тоа .. детството ахххх
    И сега друго време ЈАС со малецкото во мојата прегратка :inlove:
    Сепак убаво е да се потсети Човек на детството :)

http://www.youtube.com/watch?v=Kai8WunV9-4

2. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    http://www.youtube.com/watch?v=ZfsQSIE9Upk

Смрдлив, прлјав, грд, дволичен, сив, загушлив, ма каков и да е, си го сакам овој град.

Скопје мое единствено!

На ilovecupcake, srcekrsacka и anabel-a им се допаѓа ова.
  3. white.kitten

white.kitten Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    76
    Не ми се верува колку ми е погоден хороскопот за денес. Едноставно читам и секоја реченица ми се совпаѓаше со тоа што ми се случи денес Вау... :|

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  4. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Уште три дена и моја си! ]:)

На simon4etooo и Bright им се допаѓа ова.
  5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Ме фаќа пост-фотограферска еуфорија.
    Помина.. :whew:
    И, што е најважно - си се допаѓам.

Поздрав женцки. :*

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СД ви К женски дека за утре во нашево Скопје, се планираат протести, ке простирале Албанците-тие па тие, само се бунат, така да ке биде густо-внимавајте(ова важи и за мене)

7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Знаеш дека доага лето кога се тушираш по 2 пати на ден. :wasntme:

Последниве денови се чувствувам многу исполнето. Решив од денес да ја започнам сезоната на возење точак. Се здрвив зимава седејки дома па денес го размрдав убавиот ми газ и извозав цели 14 километри. Можеш ти црешо ке го постигнеш тоа извајано тело за кое цели 18 месеци се мачиш. А утре, утре ми е ден за пауза од вежбање но нема да застанам, ке го земам внучето со количката и ке го носам на сокче. Сонце мое убаво, за една недела ке направи 1 годинка. Како вчера да беше кога се пофалив овде дека станав тетка по 3 пат. :*

п.с. Прочитав некаде една мисла по која се водам за да не изгубам волја за вежбање, и гласи вака- И најмалата активност е повеке од никаква активност. :wasntme: рајт?

8. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Расположението на луѓето не зависи од алкохолот туку од внатрешната енергија која си ја носиме во моментот.

Ок, јас разбирам, сваќам дека понекогаш сум остра и груба , но не сум со цел да се карам со некого- тоа ми е нешто што највеке мразам во животот. Јас само си го бранам мојот став кој го имам и истото го мислам за сите кои спротивно од мене размислуваат. Аргументираните дискусии се продуктивни, без оглед на тоа колку спротивставени тежишта се застапуваат. Никому не сум замерила што поинаку мисли од мене. Па така мразам кога и мене ми замеруваат.

Останете живи и здрави, умни и отворени, насмеани и чесни.

Ама бе, не разбирам што им е на луѓето? :?:

- Свој леб јадат туѓо гајле берат? :D нејсе, не е важно, мене ми е битно јас да сум добро, останатите кои што ме изневерија можат да идат у три пичке лепе материне!
    Што знам отрпнав веке, многу работи прифатив за да бидеме заедно со домашните, но кога неоди нешто - не оди брате. Со сила убавина не бива.

Знам дека по оваа реченица ке ме осудувате, ама бре, сериозно, овие два дена ми е многу подобро, сериозно!
    Ке отупев со нив, сериозно! а во најлош случај да прифатам да се омажам со тој ... момчето од добрата ми фамилија? :D
    Златен нека е, златен нека му е (се извинувам) - во никој случај! :D

Незнам дал да плачам ил дал да се смејам... Хмммм!

Моментално слушам мојата МИ омилена музика, НАРОДНО бре!! и си уживкам.
    Сака некоја феминка да ми се придруже? 8)

Знам малку - лудичко сум, ама пак, немојте да се плашете од мене!. :D

9. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Вистината ја кажува момичево. :nod: :nod:
    Заспа фемина, се комира!
    Каде е Дузи да не смее со секојдневните откачени ситуации, Теодора- начитаното чупенце кое не инспирира сите, АнаКаренина со најнежните постови, МендиЛејн, Шана, Ливинг, Росоњерка, Марама, Старбакс, Вајлд, Брајт, Георгинна, Ганшајн, ТедиМечето ...
    Навистина губам желба да се логирам на фемина за да гледам само слики со цитати, наместо текстови напишани од срце, дешавки, мислења и ставови кон одредени работи.. :Down:

Wake up femina!
    И тоа по брза постапка :!:

На AnaKarenina, Wild.Child, rossonerka и 10 други им се допаѓа ова.
  10. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    СДК дека има на форумов вегети.Ај што се мешаат во се и сешто,ама и во благо,кисело,солено...доење и се друго. |(

На rossonerka, La.Reina.Del.Sur, bittersweet и 6 други им се допаѓа ова.
  11. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    СДК... Се ослободив! :)

Го знаете она чувство кога предолго се држите за одредена личност, вам битна, само заради убавите спомени поминати со истата, но не и затоа што тоа го заслужуваат?! :!: :?:

Го знаете она чувство кога е потребен само ЕДЕН момент, ЕДНА постапка, за да го изгубиш почитувањето и т.н.љубов кон него? :!: :?:

Долго го чекав ова... И се случи! :clap:

Чао бивша љубави, ми го олесни остатокот од животот! :) :* :hai:

На Libera, Juicy03, Springy и 4 други им се допаѓа ова.
  12. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Колку брзо дојде Мај. Како вчера да беше Божиќ. Многу брзо ми поминува времето, нека забави малце. Се чувстувавам како набрзина се да ми поминува, а јас не можам доволно да уживам во времето што поминува заради глупости и заради обрвски :@ Не ми се учи веќе, а по 18ти ќе треба сериозно да почнам со припремањата за матура ]:) Стрес и стрес. Само стрес па :sweat:
    Сакам да се одморам малце од се. Сакам да одам на одмор, да имам причина да лудувам и да се забавувам колку сакам. Целиот стрес да си замине. Не сум сигурна дали сакам Септември да дојде. Уфф Скопје... кој ќе учи бе. Викаат ќе ми се променел животот, ама јас мислам се што ќе се промени се книгите само. Ќе бидат поголеми и повеќе ќе сакаат листање :geek:
    Доста ми беа изненадувања и шокирања оваа година. :x Не знам дали ќе можам да се справам со нешто слично

13. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Ани е стока, а Он е Богот. Додека го молев да престане, он ми ја зема и ја однесе далеку од мене.
    Почни дожду, истури! Ноќва твоја нека биде!

14. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    Би ги замолила модераторите да не ме бришат. Пишувам пошто најчитана темава е, а ми треба итно :)

http://forum.femina.mk/patuvanja-i-odmori/kade-letovo-na-odmor-t1524/980.html#p1081342

15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Net od sosednata zgrada na mobilen,kolku da vi kazam ke se vratam po nekoe vreme,zavisi kako ke se odvivaat rabotite.Toa e,trista nervozi,ama ke probam da ne se nerviram i se smireno da pomini...glavata mi cadi,ama stom cadi barem ima nesto vo nea :D Pomirna sum otkako go slusnav sepak.Ne e bas dobro,ama se nadevam da preminime i peku ova,a jas ke gledam ovaj pat da mu pomognam.Da ne trebase da sum ovde polesno ke bese,ama Life is hard,but I fight harder ;) No one will stop me :) Samo GospodDaMiDadeSila <3U

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    СДК, за жал...паметните, чесните и оние секогаш подобрите - дебелиот крај го јадат.

17. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Чоколадава е вкусна, ама тоа што ја прави уште повкусна е тоа што знам дека ми е поклонета со многу љубов :mm: :wasntme:

На DeepBlue му/ѝ се допаѓа ова.
  18. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    СДК дека ниту еден омекнувач, ниту еден сапун и освежувач на просторија не може да ја долови вистинската нота на Cherry Blossom. Освен дрвцево што ми пушта гранки под прозор. Да не беше изненадната романтична досетка на мм, секој ден ќе поминував и од брзање во обврски ќе продолжев да ја занемарувам таа убавина. Доѓајте да се изнамирисате, да се изнаљубите под бледо розе цутовиве, да се изнамечтаете, да се изнасонувате, да си дозволите да уживате во сите тие мали убости

19. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Од никаде и никако,

еве ме повторно! :lol: Да си кажам и јас што ми лежи на душичкава.

Изминатиов период бев преокупирана со факултетот, колоквиумски недели и сл., а додека да видам веќе дојде време за спремање на следните. Како и да е, времето кое си го зедов за слободно, си го искористив максимално за одмор, далеку од книгите, за кое лично јас, сум супер задоволна. Во текот на денот, добив едно необично чувство на мотивација, она кое те тера да се чувствуваш како да ќе го изедеш целиот свет :P .

На обврските им нема крај, ама на сништата уште помалку. А, кој сонува, и ќе се бори да ги оствари истите. Сега, каде борба, каде среќа, тоа е ... како ќе ти се погоди :wasntme: . Додека пишувам, се наоѓам во полусонлива положба така да нема замерка за ништо. Не сакам да делува како да форумов го користам за да се полнам со самочувствие, ама едноставно човек секогаш мора позитивно да гледа на работите, а оние моменти кога се' околу мене е црно, а всушност не е така (туку јас премногу критички се поставувам спрема самата себе), ги чувам главно за мене. Фала му на Бога што од таквите мисли сепак накрај се раѓа нешто убаво.

Навидум имам малку, а сепак многу, но постојат и такви нешта кои јако ми недостасуваат - тој :l: , добра книга (слободна литература), море, природата од 1-ви мај, шетањето низ парк и гледањето на залезот во летните попладневни часови и тако даље. Да не ја должам многу, ми се спие :yawn: |-) .

Секое добро :hug:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Мај дојде , големите борби во факултетите и школите им се ближи крајот , сега све се сведува на снаодливоста , паметноста ,итрината и среќата ......

LET THE GAMES BEGIN

Еве ритуал кој ќе ви помогне да ги започнете со малку среќа

http://www.youtube.com/watch?v=evNDIRG2O-c

Оние па професорине сеа знаат дека ќе им дојде времето па ајде малце да ги измачуваме студентите....да даде господ нивните синови да им донесат како Ава од Survivor женска дома.

На teddybear, pamelche, FortuneTeller.xD и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.