Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505
    Сликава многу кажува.. Беше потпишана под името Доверба.
    Секако..

На la-chicka, SuperGirl2010, Hopeful и 8 други им се допаѓа ова.
  2. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    СДК со среќа на сите кои се пријавивте за модератори :*

3. ripkata

ripkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    68
    Вечер ќе си излезам со другарките и главата нема да ме боли ама баш за ништо ...Може и ќе бркеме некој ...т,е тие ќе не бркнат кога ќе не видат така згодни ухххххх :D

4. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    На Serafima и ripkata им се допаѓа ова.
  5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Уморна сум, ко пас, што викаат северните соседи. :wasntme:
    Битно си ги потрошив сите пари за нокти, и за лакови, другото не е битно. Мислам дека, да ме побркаше куче, ќе му речев да ме изеде, а лаковите ќе си ги набутав во уста, не ги давам. И сосем на крај, додека да стигнам до дома, се тркав во одење со едни старци пред мене, они незнаеа нормално, ама јас се изнамачив додека ги стигнав. Ногата ме скина, бетеер од нив одев. И како јаготка на шлагот, си наполнив чаша сок, кога стигнав дома, леден чај. И си ставив во чаша, и гледам нешто како бело внатре.. И јас паметот. Па нормално, цеден е. Ја испив чашата, и после викам: Абе кисел е.
    И сестра ми од таму ми се дере: Мори, мувлосан е, расипан. А уште една година рок.
    Ај, бидна. Јас битно да пијам, па сега што пијам, не е битно. Мајка ми убаво ми рече, дека за сок сум буре без дно. :emo:

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Мразам кога нешто долго што си го очекувал и планирал, некој ќе ти го зафркне. Причината? Поглупава не може да биде.
    И она на Колдплеј во песната: When you feel so tired, but you can't sleep... Лошо чувство, особено лошо ако утредента си за станување :swear:
    И, дали сум единствена што хороскопов никогаш не ми е точен? :?:
    И да, хејтер сум денес :devil:

7. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    СДК дека ке умрам од нервозејшн. :@ Сакам, не, поскакувам, копнеам, ке умрам ако не отидам на утакмицата МЗТ-КУМАНОВО, ем прослава 65год КК КУМАНОВО. А оваа другарка ми, ме извиси како ропак! |( Требала на свадба да оди, а ова се случува еднаш во живот! сеа немам со кого да одаамм :( :sweat: барам по фб, а ако има некоја кумановска на форумов нека се јави, да идемо заедно :)

8. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    СДК дека именката НЕЧОВЕК т.е. НЕЛУЃЕ во последно време ја заслужуваат многу личности, при опис на нивниот лик и (не)дело.
    Секој се бори за што подобро место под сонцето, но не можам да сфатам која е сатисфакцијата да се бориш за своето место, а притоа свесно да ги туркаш другите во провалија, а?
    Ми се гади од таквите.
    А башка и "душебрижници" на секој чекор... Побогу, не ме занимаат вашите мизерни или според вас богати приватни животи,, ниту пак сакам да ми се мешате у моите штипки или подобро речено да не ве боли уво за мојата приватност, скромен и спокоен живот.
    Мрш!
    Фала многу и пријатно.

9. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    дека сум многу самобендисана си се гледам у огледало и само си се бендисам :wasntme: :D

На Lady-Cha му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Отсекогаш сум се прашувала зошто скоро се интересно што имаат телевизииве да прикажат даваат за време на работните денови од понеделник до петок кога тешко наоѓаш време да гледаш тв, не дека не си дома, туку и кога си - имаш обврски дали по дома, дали од школо/факултет/работа најчесто, а за време на викендот сабота и недела пример програмата на каналиве е толку слаба и сиромашна уште малце па 0? Зборам конкретно за нашиве, овие кабелскиве странскиве на секоја ќе најдеш по нешто занимливо за викенд да седнеш и да листаш канали. Е стварно не-ми-е-јас-но.

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Life is hard. Let's go shopping! 8)

Каков шоп шоп шооопинг драги гледачи :whew:
    Готово спремна сум за да заиграм на свадбата на другарка ми.

После макотрпно петчасовно шетање низ градов, конечно се прибрав и сега сум ваква ^_^ . Ееее жени бре! Каков издувен вентил, мераци... одма сите нервози и маки ги снемува, пух магија.

Сериозна закана за месечниот буџет но некои си научници тврдат дека шопингот всушност може да ни го продолжи животот. :?: Ако за мажите шопингот претставува тортура, а претставува нели, за жените е едно незаменливо задоволство. Тврдам.

А бре шопингот е здрав! :!: Здрав,здрав е. Па опфаќа повеќе димензии, од физичка активност до ментално опуштање.
    Само уште малку повеќе парички да имав и супер ќе беше :D

Инаку наслов треба да ставам : Со шопинг до подолг живот!

И така...Ај доста го тупам, одам да ги вратам изгубените калории. :D

На la-chicka, marama, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  12. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    СДК понекогаш сум многу расеана. На пример сношти бевме договорени со дечко ми да излеземе во 10 ипол. Доага 10 и 10 и јас бев спремна но како нешто да заборавив да направам. Стопјам пред огледало, се врткам се сучам кога наеднаш гледам :o КОСАТА :o ЗАБОРАВИВ ДА ЈА СРЕДАМ КОСАТА :o Не сакате да знаете каква ми беше. Свежо избањета и бушава како за светско првенство. И вклучувам фигарото да се загрее. Од 10 и 10 до 10 и 25 се загреа убаво и си направив фризура за 5 минути Оу Јеа :rock: :emo: Во 10 ипол веке бев симната пред зграда да го чекам дечко ми да ме земе. Фризурата ми беше ваква
    а јас сватив дефинитивно дека професијата ми е згрешена :D

13. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    СДК дека многу ми се интересни овие по фирмиве на интервју кога ќе постават прашањето:
    А со која плата би ви одговарало да почнете?
    Јас секогаш на тоа одговарам со: Молам?!
    Преформулираното прашање секогаш е: Со кој плата би биле задоволни?
    И тогаш одвај се воздржувам да не се насмеам.
    „Па добро, што мислите вие, со колку би била задоволна? Сигурно не со нешто помалку од 1000евра. А серизно, ќе ми дадете? :D :D
    секако дека само помислувам на ова, давам друг одговор :lol:

14. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    од мензисот ми доага да се утепаммммммммммм

15. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    :hai:
    Сакам да кажам не знам сварно зошто некои луѓе толку се навраќаат на минатото. :^) Па самиот збор м-и-н-а-т-о кажува дека се работи за нешто што се случило порано и е веќе ЗАВРШЕНО! Зошто наместо да продолжат понатака и да се фокусираат на сегашноста, одеднаш ќе им прдне(извинете на изразов) да се вратат на минатото и да ги преиспитуваат работите повторно и повторно и да си тупат мозок. Добро бе чим завршило веќе, зошто гледаш назад?! Ако нешто си изгубил веќе уште оддамна, и сега тоа нешто му припаѓа на некој друг зошто после тооооооолку долго време да ти текне еј ај да си го земам тоа нешто назад! Таквата себичност ме нервира, па добро бе не ти текнува дека можеби кратиш од нечија среќа?! Или не бе гледај само за свој гз. :^) Смачено ми е веќе од вакви работи, ептееен ми е смачено..Мув он олреди...
    Добро може истрескав глупости ама па морав да си кажам што ме мачи негде..

Уживајте во остатокот од денот,ќе се обидам и јас да го направам истото. :)

16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    СДК Убав ден не веЉам не. Утринско будење на ниво. Туширање на ниво. Излегвење на ниво. Фризура над ниво. И се така. Малку сум збунета заради целата ситуација. Гледам во огледало. Кое е момичево? Не е ова Катка, Катка некако постара изгледаше. Ко познато да ми е. Туп, туп. Алоо до фризурата ти е. |( :rofl: :emo:

17. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    СДК Дека пари и девојки никогаш доста!

18. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    .. местово е прекрасно обоено во жолта боја.
    Шмркам по талогов на кафево,
    да го зачувам мирисот во моите неврони.

Собирам пајажина од моменти,
    ги преточувам во зборови.
    Им нема крај.

Ако, нека се множат..
    Убаво е да знаеш дека некому му значиш во животот, дека некој ти значи,
    дека живееш да даруваш
    и како бумеранг да ти биде возвратена
    Љубов.
    :hai:

На IndieGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    All i need is love.....
    ...and chocolate. :D

20. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    СДК дека си купив црвен лак хаха :D Уштее ноктиве да ги напраам супер ќе биде, а тоа под хитно некако мора да се заврши сутра! Пошто од понеделник не ќе да може...

И да сдк дека мајка ми многу убаво пее во дует со татко ми :) Еве сега пуштаат некоја прекрасна музика од доле и си пеат ама многу убаво звучат, од винцето ќе да е. Многу се заљубени бре, како да не се заедно 22-23 години, тинејџери си се :inlove:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.