Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Божеее која некултура владее. :x

-Кај одиш ма ти од сабајле? -Еве на факултет. -Мрш мори таму, не лажи, кај дечко ти идеш. Не се мажиш, колку време идете више....

Не, не знам луѓево кога ќе се свестат. Џабе им се и 10 факултети, тоа селското, простото од нив никогаш нема да излезе. Наместо да висиш на тераса, да ги пратиш сите и да оговараш, земи прочитај нешто, како на пример Бон-тон!

На Sara123, Monna.Monna, La.Reina.Del.Sur и 14 други им се допаѓа ова.
  2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Хахаха ја пронајдовме ново-старата дрога

На CharmedGirl, BlackSwan5, martinuska и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    На marama, MandyLane, Miss-Independent и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Овие денови се сетив на еден извадок од Бриџит Џоунс кој вели – ние жените сме како земјоделци, имаме толку за жнеење, плевење...
    Депилирање, пилинзи, масирање целулит, турпијање стапала, чупање веѓи, средување нокти и што ли уште не.
    Не дај боже да се запоставиш некој ден – коров на сите страни.
    Да, ние жените сме како земјоделци, особено на пролет кога барем кај мене земјоделскиве работи се во полн ек.

На glow, Sara123, Monna.Monna и 22 други им се допаѓа ова.
  5. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Јас уствари у слободно време само си правам палачинки и си дезетирам,ко што вика Жика,одавно нисам дезертирао.. :lol:
    Сега да си ја подсредам собата па ке си превртувам палачинки во кујната,па ке си ги мачкам со кремче и така топли и убаво завиткани,тенки и благи ке ги вкусувам,.. една по една .. и така до бескрај!
    И интересно е тоа што и кога е петок и кога имаш 7 часа и кога правиш тест по најдосадниот предмет кој немаш интерес да го учиш и кога надвор е преубаво време,а ти седиш во школа..интересно ти станува во моментот кога ке се доближиш до дечкото од твојот клас со кој имаш остварено супер комуникација и му раскажуваш за проблемите и компликации во твојот живот,а тој внимателно ке те слуша и ке те гушне толку силно што крцкањето на сите мали и ситни косчиња одекнува во училницата и ти автоматски се чувствуваш многу подобро!

6. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Моментално сме на прва фаза, бејби рулс ин д хаус уште од пелени владееме! :lol:
    Само да сме живи и здрави вајда до година ке се донесеме на некаков ред..
    Добро, да не биде само критика, еве до сега пу, пу, :D кога мама и тато посакале да се сакаат сме биле мирни и сме спиеле да се надеваме дека ке остане така и во иднина.

Прикачени фајлови:

• sleep.jpg
      sleep.jpg
      Големина на фајлот:
      87,8 KB
      Прегледи:
      433
    На Monna.Monna, Peppermint, Strumfeta93 и 11 други им се допаѓа ова.
  7. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Денеска е убав ден, сончев ден, ах каков ден! :D

Се - на се убаво си поминав. Па да бидам искрено Боље није могло да буде. да не барам и јас сега леб преко погача, не оди така.

А на прашањето зошто го сакам Сонцето им одговарам:
    - Го сакам Сонцето бидејки научив да чекорам на дождот. - Свати ја поентата. :geek:

БлагодараМ! :clap:

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Кога не оди, не оди. Но нешто не ми дава да се откажам. :emo:

9. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Се шишав! :D

Сега имам шишки на страна и степен! Кога веќе животов ми се менува од корен барем и фризурава да ја смениме :rofl: ..

До пред некое време не знаев како е тоа секој пат одново и одново да се заљубуваш во иста личност. Сега знам .. Секој ден се повеќе и повеќе разбирам зашто сум во врска со него. Преубаво ми е. Го најдов својот мир во него. Само срцата ни зборуваат, ние молчиме, се гушкаме, се скокоткаме. Деновиве сум премногу расположена и многу го гњавам :$ а тој душичка ми вели никогаш не му било доста.

Ах, љубов моја си.. :inlove:

Те сакам! :l:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Го прашуваат еден дечко што седи во Градски парк во Скопје, дали ја познава познатата реченица на Гоце(та) Делчев.
    После неколку секунди молк, како од пушка одговори прашално : Искочи момче право на тараса ?!? П.С: Сериозен беше.

:| :rofl:

На anabel-a, Doozy, Peppermint и 6 други им се допаѓа ова.
  11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Лесно им е на машките :)

12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Се прелеа денот на шпоретот. Сега мириса на кафе.
    Си посветувам песни на самата себе, и ја разбранувам собата.
    Убав е денов обоен во сите бои.
    Телото тука, умот таму!
    Уште една фотосесија утре, и завршувам со обврски и право дома.
    Нетрпение ах, не знам никогаш пред да си одам не сум била до волку растреперена и нетрпелива. На моменти мислам дека се пронајдов и дека ќе се средам брзо, на моменти ми бега вербата во тоа. Ама олади глават размисли, и пак напред.

На anabel-a, BeYourself, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.463
    Допаѓања:
    91.828
    Се качив на Водно, едвај. Дишењево катастрофално ама барем се знаеше дека сум во близина.

Се вратив и сега сум со фарба на коса, едвај чекам да видам што ќе излезе.

Апсолвентската слика бидна, ич не се бендисувам ама тоа е.

Утре Куманово, мојот најнеомилен град.

Треба да направам некои промени, треба...

На LilBaby, Gordana10, drugarka и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Значи оваа рекламава од T-Home што е на Фемина, ужасни ме нервира. Таман сум стиснала да се логирам и ми се причклучува... Абе од што се изнервирав денес неколку пати почнав веќе и да се смеам...Боже, Боже....

На LilBaby, Phyramide, ljubam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    СДК дека носам ѕивери! :x

16. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Зошто бе Марамче најнеомилен? :(

СДК. Ако си антиБибер не го читај спојлерот. :D
    Оној новиот спот, Бојфренд, абе не знам колку пати го изгледав денес, малце фалеше за оргазам. :geek: Зачинчето пораснало и е too hot. :whew:

Other than orgasms, глетката од мојот прозорец не може да се спореди со ништо. Низ зеленилото нежно се протегаат розеникави зраци предизвикани од зајдисонцето. До ушите ми допира милозвучна песна на штурчиња и гугуткање на гулаби што сум немоќна за ништо освен да ги слушам. Варијациите од светло и темно зелена боја се прошарани со по некој расцутен џбун. Убавина, кој разбира. :mm:
    Сега ќе земам колачиња и чај, ќе го исклучам заразниов компјутер и одам на едно долго, фино патување во најубавиот свет. Во светот на имагинацијата. Да не филозофирам: ќе читам книги. :)

17. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Хороскопов на Фемина овие неколку дена ме ремети, колку ми погаѓа! Туку одамна се немам разлигавено како сега. Решив да одам на страната на Феминка иако морам да признаам дека ретко го правам оти ту мач селебрити инфо! Небитни за мене. Но приказнава за Рајан и Бетани, и те како ме разлипаа! Колку судбината знае да ти даде убави моменти и брзо да ти го одземе.. ова ти е еден реален шамар!

Сега во моментот ми недостигаат сите, и сакам да бидам таму а не ваму! И да делам моменти кои ќе бидат спомени. Мислам дека имам недостаток на спомени, сакам убави и среќни!

На anabel-a, CIA, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    :!: :!:
    Не знам што ми иде подобро, дали љубов дали Арапски... :^)

:rofl:

На glow, CharmedGirl, LilBaby и 8 други им се допаѓа ова.
  19. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    СДК
    Кажаните зборови не можете да ги вратите. Можете да се извините, но со тоа нема да заздрават раните од вашата навреда.

На DeMelo, kate21, anabel-a и 4 други им се допаѓа ова.
  20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас сум лош човек, море многу лош, ау верувајте ми! Ние сме така блиски низ маалово, ги занемарувам неколкуте алапачи од комшивки, и тук таму, во топло време полни се дворовиве. И тоа се е убаво нели. Ама има еден дедо, неколку се, и сите многу ме сакаат, ама овој дедо мил, има шекер. Не вау, кој знае колку, ама сепак, болест е болест. И му ги тргнаа сите благи работи, и дури и кафето бе му го прават со трошкички шекер. А тој го пиел преблаго порано. И сега јас, кравата кравосана, ко што ме дал Господ лејка, пошто не пијам кафе, а правам убаво кафе, секогаш им варам, и секогаш му ставам лажиче шекер затоа што ми е жал, и секогаш ми вика леле најубаво кафе ми правиш и одма го пие. Абе душа е целиот леле, туѓите кафиња ги влечка со саати а моето аш го снемува дур да трепнеш. Па знаете со колку мерак така си го пијуцка, му светкаат очите, па си викам ајде де, од лажиче шекер на два три дена нема зијан, ама па сега таман им сварив кафе, си викам леле жено, да не го носиш на душа некој напад да добие од тебе. е леле, за никаде сум верувајте ми, па сега кај се му скратија зарем едно мало задоволство да не си добие човекот и да му е убаво на душичката? А плус, кафе без ич шекер е многу поштетно за желудникот од кафе со малкуу шекерче.
    Теши си се', тикварке низаедна. Ништо немам во главава, ви кажувам јас.

На Cynthia и CIA им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.