Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Сдк дека заборавив да се радувам порано се радував и на мали нешта т.е немаше ништо а пак се радував . Ех тие времиња копнеам по нив наместо пак да ги вратам јас запаѓам во депресии епа како не ??? Ете се стопли се е убаво а мене не ми е јбг дибек жив сум . Уште 2 недели има до крајот и после морам да се ослободам жими се морам да се одморам ко човек и да се повратам назад. Нема живот бе нема веселина факт е дека не е како порано кој сака нека ми каже . Денес се е изопачено , како на друга планета да сме ..Се надевам ќе има подобро утре, се надевам..

На smiley-94 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Релаксација на тераса, која гледа спрема Водно, со Цедевита, нес, големи јагоди без вкус и трач-муабет со сестра ми.
    Уште малце ќе го гледам овој поглед. Можеби ме фаќа и носталгија, ама желбата за живот со љубовта е поголема. :inlove:

На Bright, Hopeful, Doozy и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ... вчера, роденден на најдобрата друшка, утринска честитка и будење со Викса, а јас мадам спанка го испуштив целиот тој сеир.
    Нејсе, се задоволив со тројно прераскажување на настанот, од три различни лица.

Љубителот на добрата капка Ернест Хемингвеј искажал толку убави мислења за напивкиве, што мислам дека дел од тој негов дух се реинкарнирал во мене.
    Да е здраво - не е.
    Да е калорично - е.

Ама како драги луѓи се забавувате со сокче?
    Покрај сите убави винца, освежувачите скопско и лашко, тој прекрасен спој на водка-мартини, шарените коктелчиња, да цуцкаме сок од портокал? :^)
    Ма не оди бре, ми го ослободуваат духот, лелеавоста, ми помагаат да опстојам и до 6 часа без проблем во високи потпетици, му се радувам бре!
    И слоган си измислив - M, spreading sunshine wherever she goes.
    :sun: :f:

Да ви кажам - луѓето се менуваат во вкусовите со тек на времето.
    Сите ивентчиња кои порано ми одеа на нерви, сега ги чекам со душа.
    Како Боб Марли деј на пример.
    Парк, трева, луѓе од секаков калибар, позитивна енергија на килограми.
    И најдобро е - што е без пари.
    Како што и треба да бидат сите убави, уникатни работи.

Врска нема постов , реално. :D
    Се' што сакав да кажам е дека пиењето алкохол со усул е божествено.

A понекогаш . . .
    “I drink to make other people more interesting.”
    ― Ernest Hemingway
    :lol:

На Strumfeta93, JuLleE, julie77 и 10 други им се допаѓа ова.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.072
    СДК ... какво изненадување! :o :D ....

Доаѓа БРАААААААААТ МИИИИИИИИИИ!!!! :rock: :rofl: :D

Радости, радости ... луѓе не знаете колку радости ми е душава :wasntme:

Ај чао :)

На Neytiri, Strumfeta93, Monna.Monna и 16 други им се допаѓа ова.
  5. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Хокус покус ме преплаши

Прикачени фајлови:

• HOKUS PKUS.png
      HOKUS PKUS.png
      Големина на фајлот:
      61,3 KB
      Прегледи:
      316
  6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.464
    Допаѓања:
    91.829
    Куманово не го сакам, но селцата се убавини. Зеленила бесконечни, дрвца на секој чекор, а и мостот над Пчиња ми е еден од омилените.
    Посакав да имам Љубов, да си постелам ќебенце и да истерам пикник.
    Ливади створени за насмевки и љубов.
    Ќе копнеам и ќе се исполни еден ден :)

На Bright, julie77 и drugarka им се допаѓа ова.
  7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Се или ништо. На тоа ми се сведува животов во последно време.
    Се променив. Веќе не сум истата од порано, сега на некои нешта гледам со други очи.
    Дали некој ми кажа благодарам за се? Не... напротив, добив уште повеќе осудувања.
    И дојде време да ставам крај на сето тоа.
    Веќе нема да дозволам друг да одлучи за мене, за било што. Нема, па макар и да се угушам во солзи.
    Силна сум и ќе поминам преку се.
    Затоа што мојата среќа ми е најважна.

:)

8. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Поминаа 3 години и 3 месеци...
    И да се вратат наназад, ништо не би сменила. Апсолутно ништо. Ниту еден ден.
    Има работи што не сакам да се случиле, но еве денес, со се се`, ова сум јас.
    И прекрасно е.

И нека не ми пререкува никој. Иднината можам да ја контролирам, минатото е тоа. И е задоволително добро да остане какво што е - минато!

9. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    320
    Сакам љубов што ќе остане! На здравје :d:

На Trendafilka, ViktorijaMari, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Денов некако мн брзо ми помина.Мислев дека сама дома ќе ми трае цела вечност, но со книгата во раце и те како брзо ми помина.Вечер ќе одам на веридба и пред секое одење некаде ме мачи мислата- што да облечам :?: Сеуште не сум го отворила плакарот али најискрено не ни сакам да го отварам, затоа што вчера си го наредив а сега знам дека пак ќе го направам лом и ќе треба да го редам :sweat: Ајде отидов јас да пробувам фустанчиња и да се фрцкам пред огледало :rofl:

11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека јас навистина не знам колкав баксуз треба да бидеш за да те иск*ка птица по улица. И што е најтрагично, или птицава имаше дијареа, или цело јато решиле да се „истурат“ над мојата црна маичка и црни пантолони. Уф што убаво, црно-зелена декорација. |( Цела среќа што се враќав од вежбање, а не одев натаму, немаше да влезам никогаш таква.
    И не, не е среќа туку само така викаат за да те утешат од трагедијата која те снашла. Кај ме најде мене од толку луѓе. ]:)

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.156
    :inlove: :hug:

Прикачени фајлови:

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  13. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    ^ Не си единствена,цел први мај го имав тој проблем.Очигледно владее некој вирус меѓу птиците :lol:

СДК дека денес имав ептен убав ден.Долгоочекуваните работи навистина знаат да бидат најубави.После долго време се видов со една другарка која навистина ми го разубави денот.Убаво е да знаеш дека имаш некого на кого можеш се да му кажеш и да си ги споделиш проблемите со него,а сигурен си дека тоа нема да биде злоупотребено.Однапред се радувам на нашата следна средба :)

14. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакав да се испишат повеќе страници за да пишам пак во чест на мојата годишнина
    Пред точно една година,за уште неколку минути во истото време си реков "Дај ќе се регистрирам на форумов,нека ми стои профилот,ќе си читкам",тоа го реков и сите зборови низ нос си ги извадив,зошто? Бидејќи од тогаш не помина ни еден ден да не видам што и како има,ни еден ден без да побарам убави текстови за да читнам,да се насмеам и да наидам на ептен без-врска тами кои како за инает се отвараат.
    Кога се регистрирав овде,се разбира како нова ми беше страв да коментирам негде,а не пак да отворам некоја тема. Наидов на многу ликови,некои можеби глумат лудило,некои мислат дека знаат се,но овде се тоа е дозволено. За форумов ќе кажам дека ова е мојот личен дневник,овде можам да си кажам се што ми лежи на душата,овде можам да научам многу што претходно не сум знаела,можам да се разнежнам поради некој пост,но можам да се насмеам до солзи поради очајни испади,се на се воопшто не ми е криво што сум овде,е сега не сум актуелна а не ни сакам да бидам,од проста причина што ова е еден голем виртуелен свет,не се истакнувам со лајкови уствари и зошто ми се? Ми носат некој голем рејтинг ? Не! Доаѓам си кажувам што си имам и чао
    Секоја чест за прекрасните женски ликови кои се многу,многу начитани девојки,пишуваат постови од кои и најголемите поети се превртуваат во гроб :!:
    Епа верна дружино моментално немам со што да ве почастам бидејќи изедов се,но ќе кажам - У свету постои једно царство у њему царује другарство - а нашето царство си го викаме Фемина !
    епа тоа е тоа 1година цигарче на фемина !
    ве бакнувам :hug:

На BeYourself, Monna.Monna, cinderella5 и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Ич не ми е убаво! У сопствена кожа,у сопствена куќа,у сопствено друштво. :(
    Колку е само гадно оваа чувство што се тлее во мене полека полека,а јас не дозовлувам да излезе на површина.. :(
    Само нека помине побргу.Вака не ми се ни живее..

16. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Мазни нозе, мазни раце, чоколадниот пудинг со шлаг од Веро, Нескафе ајс, цигари и тивка музика.
    Мирно саботно попладне. Го заслужив ако ништо друго!
    Бев вредна и спремна ученичка, добра ќерка и уште подобра кучка со постојан ПМС. На кутрето му купив конзерва со секакви меса и сосови некои, затоашто не ми се налути што ниеднаш не ја шетнав во последнава недела додека поправав оцени. Сега бркот и е кафеав и со сласт се оближува.
    Од се сум задоволна, ја инсталирам симс и за мене летниот распуст почна... Можам сега цинично да ви посакам среќа за сите тестови и полагања кои ви следуваат. :devil: :*

На Springy, MandyLane, Bright и 2 други им се допаѓа ова.
  17. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...некогаш сакам да избегам од се, од него, од себе, од мојот живот.За него се ова е само игра, за мене се многу сериозни чувства.Го сакам, а тој не е ни свесен за тоа.Зошто?Епа, затоа што е преголем кретен за да ме сфати сериозно.Се сеќавам дека прв пат кога го видов, првото што го забележав на него беа неговите зелени очи.Тие очи се виновни за се.Нивниот поглед насочен кон мене ми покажува љубов, нежност и разбирање, прави да се чувствувам сакана.Па уште и фактот дека со еден единствен поглед можеме да се разбереме за се, ми го крши срцето.Само треба да го погледнам и да сфатам дека го мисли истото што и јас го мислам.И сега ќе речете, каде е тука трагедијата?Моите чувства, е тоа е трагедијата...Тоа што, и покрај се ова, мислам дека тој мене не ме гледа како некоја со која може да има нешто посериозно, нешто што јас го сакам... ;(

http://www.youtube.com/watch?v=O0lf_fE3 ... ure=relmfu

If I could escape & recreate a place that's my own world
    & I could be your favourite girl (waiting), Perfectly together
    & tell me boy now wouldn't that be sweet?

18. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Сакам да кажам дека незнам да лажам...
    Битно е убаво е виножитото надвор. Мислам дека го гледам првпат годинава. :)

19. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Брат му од душата моја е во посета на Прилеп. Мислам дека него го гледам цело време,а го немам видено од лани летото. Си бевме и некни и денеска на кафенце, си враќавме снимки, спомени, сеќавања, доживувања. МИслам дека срцево ми се наполни за да можам да ги издржам сите предавања и лекции од домашниве барем нареднава недела без да се натажам. Убаво е коа имаш некој некаде, на кого можеш да мислиш, кога знаеш дека те сака толку многу што дури се откажал од сопствената среќа, поради твојата. Му купив блузичка, ќе му напишам едно убаво писменце и ќе му ја пратам по бате. Прв пат во животов одделив од себе си за на некој друг да му купам нешто и не ми е жал воопшто. Заслужува тој и многу повеќе.

А, и времево полека полека се стоплува и веќе се ме тера на кај Преспа, не ми се седи во овој никаков град. Некако се помалку наидувам на луѓе кои имаат разбирање, кои се со чиста душа. Се повеќе има некој шо сака да ти напакости, да те пикни в дупка. Затоа ги сакам тие мали места, можеби и таму луѓето не се светци, но можеш мирот да си го најдеш. Овде се некако трчам, барам, преживувам на некој начин.

И најважното следува..летово здравје Боже со една друарка ќе одам тутун да берам, аргатка ќе се сторам :D :D и и кажувам на мајка муу...ау рече како да не. Страмота било шо че речеле лујџево види ги 2 деца неможа да изгледа. жал ми е за двајцата, искрено ги сожалувам еднио кажува дека нема пари леб да си купи, другио дека сме имале и преимале и врв на се е шо и двајцата има ама за себе си.Ти брее, можеби еве речиси 17 имам и мислам како да заработам некако за да си обезбедам за мене нешто да не излегувам вчаршија како последна сељачка и плус кога и да имам и за сестра ми имам купено, денеска и за срцено и никогаш немам помислено да скријам нешто. Се чудам, се крстам и молам на госпов да ги чува оти јас за некоја година нема сигурно!!

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Драги мои, најдраги феминки, СДК дека од срце ви се заблагодарувам на честитките :*
    Ме израдувавте и ми го наполнивте срцето, па и очите малку ;( (а обично не сум плачка), ви благодарам , и ви посакувам да сте живи, здрави, успешни, заљубени, и да си дочекате ваква среќа и благослов кога вие ќе сакате, и со човекот кој го сакате.
    Тие што веќе сте си дочекале, ви поскаувам да ви се живи и здрави, да се чувате во љубов и благосостојба, и да ве прават најгорди родителни на светот.

Инаку се помина како треба, релативно брзо и болничко нели :lol:
    Ве гушкам многуууууууу, а ве гушка и бебе :hug: :hug: :hug:

На Adi888, koritsaki, Cacy и 62 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.