Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    sdk-после се што ми кажуваше таа никаква и јас пак и зборам :^) зошто бе сум така?:..
    треба исто и полошо да и вратам али ајде пак и зборам,,,хм :@
    треба со исто да им се врати на некои лујге но јас не сум иста како нив,,како што вика мама ако таа е будала не ке бидеш и ти :) :) и да така е!...

малце ми го расипа денов али ете,таа мене ова да не сакаш она да не сакш..
    и казав и јас,за мојата слатка сестра дека кога ја имам нејзе немам гајле :)
    хм............................ :^)

2. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Не оставаш убава претстава со напишаново, чисто онака да ти кажам :)

На CharmedGirl и blueeparadise им се допаѓа ова.
  3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Не знам од кога тоа следењето на фудбалски натпревари и страсното навивање за некој фудбалски/кошаркарски/хокеарски тим се ословува со поимот машкоданка.
    Еве од мојот речнички аспект гледано, веројатно зборот значи: девојче/ка кое/ја се однесува како машко; има слични интереси како машко; се облекува како машко; игра игри кои машките ги играат итн.

Опростете мои фејсбук `дами`, ако се*с и фудбал се моето хоби, ако знам да пцујам како кочијаш, ако на времето играв Кантер со другарки, бранев на гол боље од Касиљас ...

Значи тотално дијаметрални интереси имам со повеќето во мојата околина. Толку сум среќна кога гледам дека имам слични интереси со некои феминки овде, да се чудам зашто во моја блиска околина луѓето се толку клонирани на оној фејсбук модел, исто размислуваат, исто се облекуваат, исти пози за на фејсбук сликите прават, ист (не)мозок имаат, ох ским ја делим ваздух! :x
    Страв ми е да спомнам дека полесно им е да набројат 5 Гранд ѕвезди, него ли 5 фудбалери од некој познат тим. Извиниете, али мојата пасија кон фудбалот дојде време да не можам комотно да ја искоментирам освен овде. Се плашам дека се повеќе рапидно расте бројката на оние `лажни` или `фејсбук` навивачи. Го немам фејсбукот, но верувајте можам да претпоставам како растат постовите и топиците кога случајно Барса ќе победи против некој појак тим, можам ...
    Или ставање слики од логото на некој тим како профајл пикчр или како год, као `vo srce te nosam :l: `. Благо патетично ...

За среќа, некогаш случајно гледам и верни и искрени навивачи, кои навистина имаат познавање од фудбалот, а не ги копираат коментарите од татко им или брат им што кажал за време утакмицата, па они како големи експерти ја увиделе ситуацијата. :lol:

Пак ќе кажам, за среќа тие `навивачи` се лесно приметливи и игнорирани од моја страна. Служат само за потсмев и ремет. Ооооо ај лајк дет гејм! ;)

На Annath, JuLleE, Monna.Monna и 12 други им се допаѓа ова.
  4. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Лил бе сите сега фудбал пратат и навиват за Барса, немој така :) . Фрчат статуси после секоја утакмица а повеќето не ни гледаат. Е тоа ти е нова фејсбук мода наречена фејсбук навивање.

Инаку во контекст на ова погоре напишаното, се согласувам од а до ш. И не знам до кога со оние глупи предрасуди. Гледам фудбал и сум женствена. Јбг, можам и двете работи во исто време :) .

На Annath, starbucks, danichap и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    ^Јас освен фудбал и кошарка гледам.
    И играм.
    И навивам како луда :D

И вчера го добив најубавиот поклон, така без причина, и се израдував како што се немам израдувано долго време. Добив кошаркарска топка, и тоа посебна, од Бостон Селтикс, а не обична портокалова. Како што горам за Милан во фудбал, така горам и за нив во кошарка. Мислам дека подобар поклон од тоа ретко кој може да ми погоди, што ме прави навистина среќна. Вчера цел ден на кош го поминав, затоа денес моите горни екстремитети, моите лопатки на грбот, па и задните мускули од нозете не си ги чувствувам :D И на сите им е чудно кога ќе им кажам дека навивам и добивам коментари дека воопшто не изгледам така.

Сега пак ќе одам, олку ќеф не ми било да играм кошарка.

На caroline.costa, Annath, GarpovaV и 8 други им се допаѓа ова.
  6. bonbona92

bonbona92 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    128
    Секој го убива оној кој го сака, слушајте добро што ви зборувам.
    Некој со горчлив поглед, некој со ласкави зборови.
    Кукавицата со бакнеж, а храбриот со меч.
    Некој го убива саканиот додека е млад, некој додека е стар.
    Некој го задавува со раце полни со желание, а некој со раце со злато.
    Милостивиот убива со нож, зашто мртвото тело брзо се лади.
    Некој сака премалку, некој премногу, некој купува, а некој продава.
    Некој убивајќи пролева солза, а некому ни окото не му трепнува.
    Затоа што секој го убива оној кој го сака, ама секого не го убива тоа.

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
  7. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Исто,исто. :|

8. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Ти изгледа на права журка во животов си отишла м? И да си го напрвила ова што си го направила, па незнам баш и дал ти е за по форум! Јако ти доаѓа сега м? И јас да сум од Неготино па и не знам баш дал ќе ти пишам Л.П ќе мораш да идеш пак на журка, да го разлапаш, ама трезно, па може и број да запамтиш! Ах деца деца!

На Monna.Monna, blueeparadise, MacaLove и 5 други им се допаѓа ова.
  9. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Колкуу убавооо!!!
    Значи се будам и слушам непознати гласови. Уште во пижами излегувам и ѕиркам од влезна врата, четири непознати луѓе со дедо низ двор се шетаат, а тој им објаснува нешто. Брзо внатре се пресоблекувам и средувам во купатило. Потоа ги излегувам надвор и ги пречекувам, се поздравувам и ми кажуваат, тоа се тетка моја, тетин и братучеди втори од Куманово. Дошле по толкууу години поминати. Цццццц значи какви луѓе сме ние само за работа гледаме, а со блиската рода се забораваме..... :(

Седнавне, ја наполнив масата за јадење и пиење и се порасприкажавне.... Евоциравне спомени.... Преубавоо...
    Колку е убаво кога ке се видиш со некој, со кој не си се видел со години... Ти се полни срцето, душата, знаеш дека си богат, дека имаш мноогуу роднини....

Поинавне неколку часа низ муабет, кој како е, што е.... Инаку тетинот и братучедите работеле во фабриката Биана шус, и одмаа ме прашаа за бројче кое носам!! Да ми земале чевли!!
    хехе

Сега сме во контакт си разменивне моб. бројчиња, фб. профили. И чекаме да закажеме следна средба, ама овој пат во Куманово!!!

:) :) :)

10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    дека си поминувам супер :)
    изнашетана,
    изна*бана до бесвест
    :rofl: ,среќна и весела,што повеќе ми треба во животот јас не знам :D
    Cамо уште не сме се погодиле да идеме на плажа, ама утре :wasntme: обавезно.

На Miss-Independent, Adi888, LivingGlam и 10 други им се допаѓа ова.
  11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сакам кога ќе налетам на некоја добра колумна. Ми влева надеж дека не отишол светов во неповрат и дека има некој што размислува со трезвен ум.
    И не правам share на Фејсбук, од причина што после на кафе, некојА ќе проповеда и ќе соли памет, што било и како требало да биде. Има луѓе што безобразно си признаваат заслуги, гласно се фалат што прочитале и виделе, те фрлаат во сенка да се почувстуваш како црно јагне.
    Ако ти служи лап-топот за седење на Фејсбук и убивање мозочни клетки, продолжи да си го правиш тоа, без да се мешаш во тоа што другите го прават, и да се правиш интелектуалец пред другите што се исто како тебе.

Сакам кога мајка ми ќе купи три кила сладолед, па измислувам работи во кои што може да се најде како добар додаток. Кафе со сладолед? Зошто да не. Палачинка со сладолед? Вреди да се проба. Сладолед со сладолед?! Битно сезоната почна, па сега спореден оброк, секојдневно ќе ми биде сладолед.

Многу ми се убави деновиве, ако го занемарам фактот што половина од денот го поминувам над книга. Се дистанцирав од луѓето што ми ја цицаа позитивната енергија, и почнав да поминувам време со луѓе што ме тераат да се смеам додека не ме заболат цревата. А имало доста такви, само кај ми биле очите.
    И многу си ја сакам населбава.
    Фонтани никнуваат на секој чекор, улиците се истумбани,има благо изреметени фаци речиси насекаде, глутници кучиња лаат на секои сто метра.... Ама затоа цела населба мириса на Вили, имаш кај да си седнеш на маалските клупи до сабајле без никој да ти промрчи, има ненормално добра дружба, а како бонус доаѓа и Тони Зен што знае да се промафта кога-како....
    Убавини. :mm:

На bittersweet, Divinebutterfly, anabel-a и 18 други им се допаѓа ова.
  12. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    СДК одвај чекам да заврси ова школово. Уф ќе бидам најсреќна.........

На CharmedGirl и blueeparadise им се допаѓа ова.
  13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Имаме тема за папагалски јазик. :^)

We have reached the bottom.

На anabel-a, MacenceEna, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.293
    Допаѓања:
    158.116
    Јао,јао,што дочекав?! :rofl: :rofl: :rofl:
    Цела недела си барам три пара сиви чорапи и сега го гледам татко ми во стапала,гледам нешто познато хмммммм...тато,ај крени ногавица,крева и гледам...потемно сив хавајски цвет! :D :D :D Ахахахахахаха.... човекот не догледува,а и не видел елегантно извезен цвет,мајка ми па исто така,па му ги пикнала во фиока и ето... А човеков збуњен,па гледам јас нешто куси и мали ми се,викам мајка ти на вирење ги ставила! :D

На la-chicka, Strumfeta93, Bright и 11 други им се допаѓа ова.
  15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Ke vi kazam samo dva tri reda bidejki sum od mobilen.Ne mozam da ve sledam,ama koga ke imam net,ke ve iscitam :)
    Nikogas ne se otkazuvajte od ona sto go sakate i ve pravi srekni! I ne odlozuvajte,onie raboti koi mozite da gi napravite pobrzo ne gi otkazuvajte za pokasno,bidejki vo pravo bil onoj sto kazal postoi "ima vreme",no isto taka i "prekasno e"...ne gi ispustajte moznostite,bidejki pokasno mozi i da ne ja imate taa sansa.
    Mi nedostigate :) Ve guskam site i se citame vo skoro vreme :*

На Mishela, anabel-a, Annie.mk1 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    За мене сите машки се исти се додека НЕКОЈ не ми го докаже спротивното... :!:

17. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    http://www.youtube.com/watch?v=MqcVpF5J ... _embedded#!

Зошто господе, зошто??????? Стварно не сакам да живеам веќе на оваа планета!!!

сдк2 ми се возат ролери... штета што имам премногу за учење :@

На JuLleE и Trendafilka им се допаѓа ова.
  18. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    СДК дека ми е мило што Џокси оценува во темата Модни кртики за не толку храбри феминки. Мислам дека добро ќе ни дојде машко мислење.
    A и ќе ни каже што сакаат машките, што не , па некои од нас и ќе научиме нешто.
    А за тие што несакаат да коментира, ако ги има, за ваше добро е.

За тебе, знам дека имаш тешка работа. :D

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Денеска ми е денот кога сум у благо ретардирана состојба. Де се смејам ко луда, де гледам се околу мене намќорски, и менувам расположење со брзина на светлост.
    ...Се обидувам да не мислам на проблемите во школо, но тогаш мислам на други проблеми кои за прв пат во мојот живот ги оставам без да ги решам или да се соочам со нив.
    Затоа, се враќам на школото. По-неболно е.
    И за крај незнам со што да го завршам овој тотално pointless пост, кој е резултат на мојата досада.

http://www.youtube.com/watch?v=uyUG_8dn ... r_embedded

На Elennaa, Bright, baguf4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    2.582
    Преку глава ми е од користољубиви личности. Ми се јавува една X личност, :D познаничка, и ми бара состави....Не кренала телефон еднаш да ме праша како сум, цела година не сме се виделе и само кога ќе има корист се јавува. Е нема не давам состави, ни на неа,море на никого. Кога и реков дека немам ваква остана :o ...Ако сакаш состав плати ми ,ќе ти дадам, така и јас и ти ќе имаме корист.

ЈАс од љубовта веќе кренав раце...Сама сум и баш ми е гајле, не се замарам..па што ако другарките мои имаат дечковци :!: ...тоа што е мое ќе си дојде порано или подоцна.

ОНОЈ ШТО ТЕ САКА ЌЕ ТИ ГО РАЗМАЧКА КАРМИНОТ, А НЕ МАСКАРАТА.
    Колку вистина има во оваа реченица, вчера ја прочитав на фб и многу ми се допадна.. :)

Поззз Феминки, имајте убаво неделно попладне :)

На Divinebutterfly и pupi.girl им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.