[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tessie

tessie Форумски идол

2. anabel-a

anabel-a Популарен член

:| :| :|

3. karina8

karina8 Популарен член

Сакав да го кажам ова во темата критики и забелешки, а сега видов заклучена е па овде ќе си кажам.. иако можно е да бидам избришана за некоја минута :^) :tmi:

Значи можда и не сум во право ама на форумов доколку се отвори некоја тема што е слична на друга веднаш се брише.. и тоа слична, а не иста. Се бришат мислења беспотребно понекогаш а згора на се, се бира кому ќе му се избрише мислење, а кому не.

Мене само не ми е јасно уште од многу одамна зошто овие две теми кои според мене се потполно исти опстојуваат истовремено и двете:

Изреки,поговорки,мудри мисли,секојдневни поуки и слично :)

Quotes, интересни поговорки

Ова ми е мене потполно една иста тема, ако не сум во право нека ми објасни некој што да пишувам во едната, а што во другата. ФАЛА.

cigarce, blond and The.Crab like this.
  4. levely

levely Популарен член

СДК.....Денов ми е некако без врска овие сите околу мене да не сум јас којзнае дали ќе се смеат некогчаш како луди....Ако не му ја направам интересна јас нема кој ама денеска нешто и јас не сум онака расположена...Овие тестовите на школо мислам косата нагоре ми се крева ид нив...Инаку ако има некој проблем нека каже министерот за образование можеме ние и во недела да учеме не е тоа проблем...;)

5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Смачено ми е да гледам како одредени парови на фб глумат дека се на 7мо небо а во живо постојано се препираат и имаат недоразбирања. Глупави едни не сте вие за врска, а не па за фб, прости значи |( Јас да бев во врска со некој мислам дека ќе си го деактивирав фб... Најглупавите кавги секогаш за фб се АМАН !

Ајде доста беше жалењето. Оваа недела ќе ми е мнооогу весела. Само за убаво да е. Од среда почнуваат матурите, кај една другарка кај друга опса-са :P

Вам феминки ви посакувам пријатно попладне и пријатна вечер :*

6. kate21

kate21 Популарен член

Баш |( Кога течеш како река, богами и нема што многу да сакаш?! |(

anabel-a and zhap4e like this.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Кате мор,елај на кафе со сладолед и сладолед! Да те релаксирам,па и музиче ќе ти пуштам! :D

Шта волим овај режим,сви да раде,ја да лежим! :D
    (од долгиот пост,целта е постигната... :D )

Прозуеа првите комарци во Скопје,Куманово и Прилеп! Лето!

kate21 likes this.
  8. marama

marama Форумски идол

Сфаќаш дека си очајна домаќинка кога и се јавуваш на мајка ти и заедно по телефон ја барате грешката во ручекот :rofl:
    Е од кај да знам дека имало врска дали прво зејтинот или пиперките ќе се ставеле :wasntme:
    Сеедно, на крај бидна и со сестра ми го смачкавме.

Сега тинтрење на телото, пилинг, маска, депилација ау...

Сакам и кога си ја планирам наредната недела и еве ја до петок испланирана. Само нека оди се по план и задоволна ќе сум.

Имајте убава вечер :)

9. creshicka

creshicka Популарен член

Многу ме иритираат некои разгалени членови овде и поради тоа во главно престанав активно да пишувам, насекаде паметњаци дури не знам зошто не им е средно име Ајншајн кога веке се знаат. Препукувања од сите страни, фуфи кои се навредуваат “лесно“, пази принцезите се налутиле, сега ке неможам да заспијам, а па тие што стануваат преку нок поети за лајкови... :x

Rubiii, LilBaby, anggell and 5 others like this.
  10. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Не кажувај пиле добра ноќ:lol:
    Марамке овде сонце пука чиниш сред пладне сме во Јули пикнати во кола без клима заглавени во сообраќај на пат за дома, каква вечер :x никако. Протестирам. :D

Туку муабетот ми беше оти полека но сигурно, тремата наречана „ќе бидеш мама“ полека надоаѓа иако вешто се бранам да не подлегнам на самопреиспитувачи разговори со себе си. Мм па не да е подлегнат, легнат и прегазен е. Што ќе биде, како ќе биде, ќе ме биде ли? Денес се стопив кога разгледувавме колички кога го гледам се бори да запемети се што е најпотребно. :drunk: Вака ја гледаше продавачката која објануваше што како функционира :rofl: Јас па го тешам, а него коски му се тресат. Колку е само интересен со таа негова возбуда. Ако уште од сега вака се радува како избезумен, што кога ќе дојде малото на свет? Во болница не ќе знаат дали мене дали него попрво да гледаат. :lol:

Doozy, MacenceEna and marama like this.
  11. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Лош ден. Првпат бев на погреб. Не е убаво местото. Сите плачат. И јас си заплакав.
    И по не знам кој пат се прашав: Зошто луѓето си заминуваат од овој свет? Зошто си заминуваат тие што ни значат? Каде одат тие потоа? На подобро место?
    Не, не сакам да мислам. Немој да му текнало на некој од најблиските да си замине.
    Денес видов многу лица. Некои навистина тажни. И сфатив дека има вистина во поговорката: Човекот не го цени она што има се додека не го загуби. А овие загуби се преголеми. Не се враќаат.
    Зошто човекот едноставно не се научи да го цени она што го има, пред да го загуби? :worried:

Почивај во мир, секогаш многу те ценев.

12. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

:@ Control yourself, Control yourself, Control yourself, Control yourself...
    Come on Aquaruis34, you can do it!!! :@

13. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

ПРЕКРАСЕН помин имав на свадбата на братучед ми ... сдк нека им е со среќа и да се вечни па побрзо и внучиња да си дочекам... :D :D

14. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Сакам да кажам дека се околу мене е љубов. Каква и да е, невозвратена, молчалива, апстрактна.. љубов е.
    Книгите се љубов. Музиката е љубов. Мирисот на цвеќе е љубов. А и, јас сум љубов, самата. :)

anabel-a likes this.
  15. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Таман сите ги искоментирав во модни критики, интернет ми снема. :@

16. cigarce

cigarce Популарен член

На моменти си правам бајрам на мозокот,ама си замислувам каков би ми бил животот да сум се родила во Шведска на пример и да ме чувал некој гроф :?:
    е тогаш на фемина ќе бев потпишана Грофицата Цигарче

17. k.i.m

k.i.m Популарен член

СДК се ми е здосадено :|

anabel-a likes this.
  18. ana-girl

ana-girl Популарен член

сдк денот ваков таков ама убаво си го поминав со малку дружење нормално малку трач муабети :rofl: семеен ручек, малку дружење со книгата ама се онака со кеф си го правев :)
    многу сакав да излезам да прошетам ама не сакам на дестинации на кој сакаат другарките па домашната атмносфера ми се виде како подобра комбинација за вечерва.
    Викендот се на се беше онака ама убав и со многу сонце :)
    Пријатна вечер :*

19. danniela5

danniela5 Популарен член

СДК најубаво е кога после долго време ќе почувствуваш дека си среќен и оние тажни моменти за миг ти се бришат од глава. Чувствуваш дека срцето ти лупа од среќа и забораваш ама баш на сите проблеми, за миг ги снемува... бидејќи знаеш дека сепак постои НЕКОЈ кој секогаш е за тебе и покрај тебе !

20. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

СДК доста ми е од дволични и лицемерни личности во мојот живот!!!! СТОП!!! Готово е, отсега ке правам чистка!!!! Подобро е да останам со двајца верни пријатели, отколку со стотина лажни!!

lovely91 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.