Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.673
    Допаѓања:
    22.652
  2. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

:| :| :|

3. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сакав да го кажам ова во темата критики и забелешки, а сега видов заклучена е па овде ќе си кажам.. иако можно е да бидам избришана за некоја минута :^) :tmi:

Значи можда и не сум во право ама на форумов доколку се отвори некоја тема што е слична на друга веднаш се брише.. и тоа слична, а не иста. Се бришат мислења беспотребно понекогаш а згора на се, се бира кому ќе му се избрише мислење, а кому не.

Мене само не ми е јасно уште од многу одамна зошто овие две теми кои според мене се потполно исти опстојуваат истовремено и двете:

Изреки,поговорки,мудри мисли,секојдневни поуки и слично :)

Quotes, интересни поговорки

Ова ми е мене потполно една иста тема, ако не сум во право нека ми објасни некој што да пишувам во едната, а што во другата. ФАЛА.

На cigarce, blond и The.Crab им се допаѓа ова.
  4. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    СДК.....Денов ми е некако без врска овие сите околу мене да не сум јас којзнае дали ќе се смеат некогчаш како луди....Ако не му ја направам интересна јас нема кој ама денеска нешто и јас не сум онака расположена...Овие тестовите на школо мислам косата нагоре ми се крева ид нив...Инаку ако има некој проблем нека каже министерот за образование можеме ние и во недела да учеме не е тоа проблем...;)

5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Смачено ми е да гледам како одредени парови на фб глумат дека се на 7мо небо а во живо постојано се препираат и имаат недоразбирања. Глупави едни не сте вие за врска, а не па за фб, прости значи |( Јас да бев во врска со некој мислам дека ќе си го деактивирав фб... Најглупавите кавги секогаш за фб се АМАН !

Ајде доста беше жалењето. Оваа недела ќе ми е мнооогу весела. Само за убаво да е. Од среда почнуваат матурите, кај една другарка кај друга опса-са :P

Вам феминки ви посакувам пријатно попладне и пријатна вечер :*

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Баш |( Кога течеш како река, богами и нема што многу да сакаш?! |(

На anabel-a и zhap4e им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.296
    Допаѓања:
    158.143
    Кате мор,елај на кафе со сладолед и сладолед! Да те релаксирам,па и музиче ќе ти пуштам! :D

Шта волим овај режим,сви да раде,ја да лежим! :D
    (од долгиот пост,целта е постигната... :D )

Прозуеа првите комарци во Скопје,Куманово и Прилеп! Лето!

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.466
    Допаѓања:
    91.831
    Сфаќаш дека си очајна домаќинка кога и се јавуваш на мајка ти и заедно по телефон ја барате грешката во ручекот :rofl:
    Е од кај да знам дека имало врска дали прво зејтинот или пиперките ќе се ставеле :wasntme:
    Сеедно, на крај бидна и со сестра ми го смачкавме.

Сега тинтрење на телото, пилинг, маска, депилација ау...

Сакам и кога си ја планирам наредната недела и еве ја до петок испланирана. Само нека оди се по план и задоволна ќе сум.

Имајте убава вечер :)

На caroline.costa, anuskaNESTLE, anabel-a и 6 други им се допаѓа ова.
  9. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Многу ме иритираат некои разгалени членови овде и поради тоа во главно престанав активно да пишувам, насекаде паметњаци дури не знам зошто не им е средно име Ајншајн кога веке се знаат. Препукувања од сите страни, фуфи кои се навредуваат “лесно“, пази принцезите се налутиле, сега ке неможам да заспијам, а па тие што стануваат преку нок поети за лајкови... :x

На Rubiii, LilBaby, anggell и 5 други им се допаѓа ова.
  10. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Не кажувај пиле добра ноќ:lol:
    Марамке овде сонце пука чиниш сред пладне сме во Јули пикнати во кола без клима заглавени во сообраќај на пат за дома, каква вечер :x никако. Протестирам. :D

Туку муабетот ми беше оти полека но сигурно, тремата наречана „ќе бидеш мама“ полека надоаѓа иако вешто се бранам да не подлегнам на самопреиспитувачи разговори со себе си. Мм па не да е подлегнат, легнат и прегазен е. Што ќе биде, како ќе биде, ќе ме биде ли? Денес се стопив кога разгледувавме колички кога го гледам се бори да запемети се што е најпотребно. :drunk: Вака ја гледаше продавачката која објануваше што како функционира :rofl: Јас па го тешам, а него коски му се тресат. Колку е само интересен со таа негова возбуда. Ако уште од сега вака се радува како избезумен, што кога ќе дојде малото на свет? Во болница не ќе знаат дали мене дали него попрво да гледаат. :lol:

На Doozy, MacenceEna и marama им се допаѓа ова.
  11. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Лош ден. Првпат бев на погреб. Не е убаво местото. Сите плачат. И јас си заплакав.
    И по не знам кој пат се прашав: Зошто луѓето си заминуваат од овој свет? Зошто си заминуваат тие што ни значат? Каде одат тие потоа? На подобро место?
    Не, не сакам да мислам. Немој да му текнало на некој од најблиските да си замине.
    Денес видов многу лица. Некои навистина тажни. И сфатив дека има вистина во поговорката: Човекот не го цени она што има се додека не го загуби. А овие загуби се преголеми. Не се враќаат.
    Зошто човекот едноставно не се научи да го цени она што го има, пред да го загуби? :worried:

Почивај во мир, секогаш многу те ценев.

12. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    99
    :@ Control yourself, Control yourself, Control yourself, Control yourself...
    Come on Aquaruis34, you can do it!!! :@

13. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    ПРЕКРАСЕН помин имав на свадбата на братучед ми ... сдк нека им е со среќа и да се вечни па побрзо и внучиња да си дочекам... :D :D

14. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Сакам да кажам дека се околу мене е љубов. Каква и да е, невозвратена, молчалива, апстрактна.. љубов е.
    Книгите се љубов. Музиката е љубов. Мирисот на цвеќе е љубов. А и, јас сум љубов, самата. :)

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Таман сите ги искоментирав во модни критики, интернет ми снема. :@

16. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    На моменти си правам бајрам на мозокот,ама си замислувам каков би ми бил животот да сум се родила во Шведска на пример и да ме чувал некој гроф :?:
    е тогаш на фемина ќе бев потпишана Грофицата Цигарче

17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК се ми е здосадено :|

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    сдк денот ваков таков ама убаво си го поминав со малку дружење нормално малку трач муабети :rofl: семеен ручек, малку дружење со книгата ама се онака со кеф си го правев :)
    многу сакав да излезам да прошетам ама не сакам на дестинации на кој сакаат другарките па домашната атмносфера ми се виде како подобра комбинација за вечерва.
    Викендот се на се беше онака ама убав и со многу сонце :)
    Пријатна вечер :*

19. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    СДК најубаво е кога после долго време ќе почувствуваш дека си среќен и оние тажни моменти за миг ти се бришат од глава. Чувствуваш дека срцето ти лупа од среќа и забораваш ама баш на сите проблеми, за миг ги снемува... бидејќи знаеш дека сепак постои НЕКОЈ кој секогаш е за тебе и покрај тебе !

20. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    СДК доста ми е од дволични и лицемерни личности во мојот живот!!!! СТОП!!! Готово е, отсега ке правам чистка!!!! Подобро е да останам со двајца верни пријатели, отколку со стотина лажни!!

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.