Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    О каква згода ем незгода е да си цеел ден по триста места и да немаш енергија а да имаш, да не знаеш што ти се збива, да пиеш вино директ од шише ко средношколец, да ти стрпи срцето зошто ја рокаат Крени према мени, а бившите на бившите те меркаат ко да си им стапнал на нога, да возиш со ракави засучени ко за пита месење и да ти се гади од малолетничка деликвенција, секако, зошто не можеш да повишиш тон, порке, музиката е гласна за да се скријат сите гревови ем гадости! :( :rofl:

РоЃенден, и улавштини.
    Денови ли се денови, аргатски маки големи, можам цееел ферман глупости да исчкрабам, и пак ништо нема да смени тоа. Ама ми е гајле. Ми е гајле и за некои постапки и среден прст кренат у воздух ради реда! Ми се можело, ќе ми се може, а некад може и ќе плачам.
    Ко и сите вие.
    И сите ние.
    Најмногу жените.

Во хиперпродукција на пишувалки сум, и си смислувам прикаски за фотосесијата со драги мои пријатели. Камера од увек сакала да ми лови дупче у образ.
    Колку сум само нелитературна кога сакам да кажам Се’!

Ми се јаде мрсен бурек, ама не. Мевов ми се исполни со чизкејк и чипс со павлака, доста е џанкоини.
    Редум одам да си измијам заби, да проветрам коса и да заспијам.
    Да си го сонувам него, како ми ја мести косата, од што ме сака да ме гледа бушава и лавеста.
    Грррр.
    Чау.

На Hiii, la-chicka, Magnolija и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Сакам да кажам дека после толку многу ненормални работи во мојов живот, добро би било да се случи нешто нормално. Како за почеток, дечко ми. Иако ги мразам тие клише муабети, убаво би било еднаш да ме изненади on the old fashion way.

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
  3. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Колку е непријатно понекогаш кога со расипаното глувче ќе кликнеш ми се допаѓа по грешка |(

4. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    СДК дека неможам да спијам. Некој нека ме избрка од компјутеров под итно, ако продолжам вака ќе ме раздени.
    :@ :@ :@

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ја имав најубавата вечер во животот. ама луѓе ствармп..........ааааааааааааааааааааааааааааааааа
    најубава вечер во мојот живот
    13 ми е среќен број.

На teddybear, LivingGlam, Hiii и 2 други им се допаѓа ова.
  6. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Пред едно 15тина минути заѕвони ѕвончето на баба ми, ама оти само еден ходник не’ дели се’ се слуша.
    И така одеше: дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг, дин-донг - едно дваесетина пати и јас станувам, гледам и баба станала и одиме да отвориме, кога гледаме - една бабичка, збудалена, да и’ донесела на баба некои апчиња. Боже, Боже.
    Сонот ми го расипа, што убаво си спиев. :devil:

Ама, стварно не е убаво бе, 20пати да ѕвонеш у 7 ипол сабајле. На што ли не нема да си помислиш!?

7. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    Сдк,дека денов е прекрасен,леле колку бев среќна дека видов сонце :sun: :l: прекрасен за прошетка ,одма со моето кученце надвор :D ,ке ја соберам сестрами на кафе,да го искористиме целосно денов,и да се дружиме додека е тука,ги сакам моите луѓе, :!: но почнувам и сите околу мене, мислам не баш сите оние кои ми повредуваа ке ги држам на страна,ајде феминки да го искористиме денов, :*

8. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    СДК.. утре имам колоквим, ама не ми се учиии.......ваааааа ;(

9. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    No more "-teen"!! 8)
    Денов е прекрасен, нема подобар подарок од тоа. :)
    Им благодарам на сите што честитаа. :wasntme:
    You deserve a milion thankyou's !!
    http://www.noob.us/humor/a-million-thank-yous/
    And a BIG cake! :!:

На kate21, Gordana10, IndieGirl и 10 други им се допаѓа ова.
  10. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    386
    """ Зошто да чекате секогаш другите да го прават првиот чекор? Било да се работи за пријателство или пак за љубовни контакти, денес бидете похрабри и со очигледни знаци охрабрете го оној кој е подготвен да ви симне ѕвезди или да ја разголи вашата душа.
    Смелоста ќе ви донесе до вас добри луѓе кои долго време ќе останат во вашиот живот. """

Што беше ова? Ааа се е тоа добро али ај направи го.. :(

Вчера во глобала беше добар ден... со исклучок на некои дешавки :(( Цццц што несреќа човек ке бев..
    Вака јавно им се извинувам на некои личности : )

11. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Чудна скроена е нашата човекова природа .

Не можиме ние луѓето да зависиме само од потребата или љубовта на една личност во даден момент

без разлика дали се работи за мајчина љубов т.е родителска ,пријателска или љубов кон дечко двојка независно.

Кога имаш се од едното ти фали барем мал дел од тоа другото,дали тоа е носталгија во дадениот момент

или си далеку па ти фали нивното присуство разговорот со нив моменти полни љубов ......гушкање итн

Живот ...

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  12. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Ах, конечно! Пресреќна сум!!
    Ми стигна облеката за лепотанот!! И повеќе и се радувам нејзе отколку на некое парче за мене!! :D
    Пресладок е, не можам да сфатам како може толку убаво да му стои!?
    Луда сум била што купувам за него?? Ма гајле ми е!
    Премногу платив?? И за тоа ми е гајле!!
    Вреди, стварно вреди!
    Толку е убав во неа, личи на бебенце!
    И тоа ми е доволен мотив за денес да сум пресреќна и за насмевка да не ми се трга од лицето. :)
    А тој како се фрца така облечен.... :rofl:
    Едвај чекам да излеземе да се шеткаме.
    Нека е ладно колку сака, тој е облечен сега! :lol:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  13. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665

На XMaN, anneyy, GarpovaV и 9 други им се допаѓа ова.
  14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Првата АСАЛНО земена плата од мој труд од мои раце, конечно нешто мое да видам :rofl:
    Среќна сум, денов ми е најубав ^_^

На Buttterfly, LivingGlam, Divinebutterfly и 10 други им се допаѓа ова.
  15. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    СДК дека многу е тешко, речиси невозможно да се прифати дека не секој како нас самите знае и може да љуби. Како да препознаеме дали некој не не љуби, или едноставно не знае и не може толку многу ;(

На Serafima и marama им се допаѓа ова.
  16. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Луѓето реагираат со молскавична брзина кога треба да ти соопштат лоша вест, да споделат нешто демотивирачко, да пренесат негативна енергија, да ти кажат ТОА НЕМА ДА УСПЕЕ!
    Кога добро би ти дошло нивно охрабрување, ги имаат рефлексите на мртов коњ.

Сите големи промени треба да почнат прво од нас. Или како што ми кажа една бивша..
    Self-sufficiency, preferably extreme, is a must in life. Got it, babes?
    Ах, кој карактер ми беше таа, кој стимул.

На teddybear, si.exs, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Се чувствувам среќна, исполнета, заљубена. :inlove: Се тоа благодарејќи на моето златце што ми ја подари најубавата вечер во мојот живот и што ќе помине преку се за да бидеме заедно и среќни. Недела е а јас се чувствувам ПРЕКРАСНО! Ти благодарам. :inlove:

18. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Зошто недела ми е толку депресивен ден, стварно незнамм.. Си пијам кафенце, си читам Amica (не, не читам, разгледувам, не разбирам ништо на итаљански ама има интересни реклами и едиторијали) 592 страни за ова неделно сабајле :) Инспирација за новиот пост можеби ќе најдам :^)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Слики во движење, филм... оживување на старите мемории. Сега ја имам напивката за оживување, каменот на воскресението и си го користам да ги вратам сите добри стари времиња. Безвремено...
    Ладен воздух и топли здивови, маглиња од дишење и шмркачки носиња... Пластика и вино, глупа слика, ама проклето вкусна во мразна атмосфера. Чашки црвено вино, трепкачка неонка чија бледо бела боја ти пика под кожата слика од болница во хорор филм, неважно - уживањето со удобното и мило друштво ништо не го нарушува. Кикотење во темница, обидувајќи се да ги видиш лицата на содружниците, увиени во триста капи и шалови, вежбајќи го слухот и зајакнувајќи го слушајќи ги вицовите преку дебел слој шал околу главата.

Триење прстиња - смрзнати камчиња во недвижечка состојба.

Реченици од типот: „Се сеќаваш кога...?“.
    Ги пославме на масата како главно јадење.
    Безколичествено.

Песни.
    Смеење.
    Црвено вино, сан слимс...

Уште нешто?
    Не благодарам, доволно уживам. :mm:

20. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    :)

Прикачени фајлови:

На anneyy, si.exs, la-chicka и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.