Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.374
    Допаѓања:
    286.630
    Чекав чекав линк за Дневниците на Вампирот и дочекав :devil:
    :!: Важно вредеше

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.299
    Допаѓања:
    158.199
    15 000 фанови на страната на Донации,ни 5000 не донирале за Ѓокица. Алал му вера на човештвото и нивните манири. Да ви се плукнам во лицемерието скапано и во системот е*ан. За 8000 евра да те нема на светов. Правда?!

На Gordana10 и Acerola им се допаѓа ова.
  3. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Кчонечно дома! Преморена, и ненаспана...3 недели се ноќна смена :(
    Ама ОД СПАЊЕ СПОМЕНИ НЕМА :D
    Сега едно ладно пивце после работа, релаксаицја, уживанција :)
    Нема спање, додека не ве исчитам сите :D Дека без мојте цурици :$ :*

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК ве молам ако има некој буден нека ми помогне. :( Око не можам да склопам, ми се плаче дури. :(

5. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    СДК дека е петок , иде викенд и ќе си одмараме од работа :dance:

Прикачени фајлови:

6. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Само што станав и се чувствувам прекрасно. Убав ден ќе биде ова. :) Вака по сабајлечки на форум. ~

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.022
    Допаѓања:
    123.888
    ...........Имам некој способност,да налетувам на евтини продавнички,и секогаш ама баш секогаш да си купам преубави работи .Маички по 250 ,кошулки 350 итн...Најинтересно е што кога некоја другарка ќе ме натера да ја однесам во продавницата,ко за беља нема никогаш ништо :lol:
    Нон стоп со пеперутки во стомак,свадбата полека си доаѓа,па ме фаќа некоја блага трема :tmi:
    Многу размислување за утре,не е на арно.Останувам без сон,а не решавам ништо.
    Дали да оставам на времето,или ......Навистина незнам.
    Ме иритираат луѓето околу мене.Гледам да сум рамнодушна.
    Утрово,колешка рече дека викендот и починал дедо и.Не замоли да ја изгаснеме музиката од компјутер,нормално,не знаевме.Потоа ми се обрати со зборовите-Леле како ќе правиш свадба,зар ќе ти се игра и слуша музика?Мене ми е многу жал за дедо,кој беше стар,а не пак за татко :o
    Среќа,мама е тука секогаш.Само да е жива и здрава,друго не сакам.Се нажали и она,ама некому морав да кажам а она најубаво сфаќа.
    Само не сфаќам-луѓето-имаат граница?До кај отидоа,ќе одат уште подалеку :puke:
    Ми се згади одсабајлечки.
    Жал ми е за таквите суштества.А секако изгледа не сфаќаат дека ништо не е вечно !
    Она доби одговор од мене дека тоа никогаш нема да помине,а животот оди понатаму.
    Оди,тешко е,ама оди.
    Лошо петочно утро,дури и кафето ми се одмили,стрпливо чекам денот да помине и да ми почне викендот.Имам убави планови за него :)

На Doozy, sonce777, glow и 3 други им се допаѓа ова.
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    вчера кога бевме со девојките на Битпазар,додека јас си ставав фластер на левиот мал прст кога еден Албанец рече чивча нуне :@ -во превод значи да ти ја е..м мајката, арно ама едната не разбира, другата се направина будала, ама јас многу јасно слушнав, дури ми доагаше да му се доближам и да му речам на кого бе ти така :devil: за нив е тоа многу навредливо, ама и некој кај нас да ти каже лошо за мајка ти има до срце да те здоболи.

денес на едната од девојките ке и ја врачат дипломата,другата не може ама јас можам, па да и направам чест со еден мал букет цвеке-баш вчера ми кажуваше за тоа како оди добивање на лиценцата, и полагање на државен испит за стоматолог, иколку чини па дај боже да и се насмевне среката па да најде работа, а после сум на Италијански-се потешко станува, а никако да се усогласиме ко група, некои учеле пред курсот, има еден повозрасен журналист што малку побавно свака-се на се е каша попара :D

9. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Ауууууууу пуста да сум како можев да го оставам само на креветот,на толкав кревет и да ми падне,абе ме облева топла пот и го молам Бога ништо да не му е ,се нервирам и плачам како само можев да го оставам ,секогаш сум пкрај него сега да му стоплам млекце и да ми паднеее,ама се нервирам не можам да си простам

10. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Ете Лилит правдата ја дели девојката која се навредила зошто донации оваа неправда им ја препишаа на сите па дрско се буни зошто три пати објавиле што починал Ѓокица.Додека постојат таквите,и за 2000 евра ќе снемува мали и невини луѓе на овој суров свет.

Барем јас се пронајдов како делумен виновник.Да,не донирав баш за Ѓокица,а донирам секогаш кога сум во можност,секогаш кога имам нов кредит на мобилниот.Но,тешко е кога мораш да одлучиш од оваа плата на кои двајца-тројца ќе им помогнеш а на некој друг од наредната плата.
    Тешко е затоа што некој како Ѓокица немаше доволно време,а некој обичен човек немал доволно пари...Кој е виновен?Колку што ми држи џебот засега,толку помагам,а жално е тоа што има многу кои можат да дадат многу повеќе а не го прават тоа.

На eli25, Gea, ljubam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Нека му е среќен роденденот, да е жив и здрав, голем да порасне и да е паметен и убав.

Па, како што ветив, еве почестете се

На Monna.Monna, Adi888, CharmedGirl и 13 други им се допаѓа ова.
  12. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Кога имам лош ден ја читам темата за Величествениот.
    Таму има многу поголеми проблеми од моите бе!

На Monna.Monna, Sanniii, anabel-a и 16 други им се допаѓа ова.
  13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    ... Ајде нека се исплати чекањево... Ќе снемам тоалетна хартија од волку исчекување и возбуда...
    Само нека се исплати... Дај Боже... :mp:

Едит: Се исплатешееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :D :D :D :D :D :D :D :D
    Вааааааааааааааааааа

На LilBaby и blond им се допаѓа ова.
  14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Полу месечеина, Нокаут, винце и сиренце, лаф муабети. Си ги сакам. Ми го прават Скопје поубаво! Збориме за одмори како малолетници. Кроиме планчиња. Соништата ни се исти. Драго ми е што се држиме. На лудана моја која иако вика топ ми е сама- јас и велам на секој му треба НЕКОЈ! Некогаш е во ред да си сам. Ама сепак ни треба некој да си ги поделиме соништата. Балет празен, ние го наполниве. Игравме како пубертетливи моми. Б си пати за Битола, ама умна е она. Искрено имам красни луѓе околку мене, красни..и не ги пуштам, Скопје ќе ми биде празно без нив.

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578

На Monna.Monna, mims-89, JoxyTheFreak и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Поминаа 2 месеци откако се зачленив. Ми поминаа побрзо, позабавно и полесно со вас.
    Вие станавте како дел од моето семејство, како мои сестри и браќа.
    На форумов има толку интересни форумски ликови, толку совети, мислења, информации. Со еден збор, на форумот има се што ти е потребно!
    Не жалам што сум дел од вас, од оваа прекраснотија.

Да живее форум ФЕМИНА. Да живее. :up: :nod: :muscle:

На cveke123 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Ех, мори мамо ти се чудам на позитивноста, вечен оптимист си значи.
    -Секој проблем што се решава со пари не e голем.
    Е така е, ама земаш кредит за да вратиш друг, не спиеш мирно, работата не ти е сигурна, се тресеш секој ден во исчекување што ќе се случи утре..
    И кога здравјето ќе отиде во неповрат од стрес и нервози, тогаш што ќе правиме?!

18. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Едвај станав сабаље.После трикратно исклучување на алармот успеав некако да се извлечам од кревет.Утринскиот нес ме здрма и те како, па затоа сега срцето ми работи 200 на сат :lol: Од една страна еден куп книги околу мене, спремам испити, а од друга пак бубрег ме боли леле мајко.Неможам да се мрднам, ми се плаче ;( Собава ме гуши.Посакувам да живеев во куќа па да си имав дворче, да си излезев да ме фатеше воздух.А не овде :@ излегувам на тараса и што да гледам??Семафориве или колите?Или пак овој сообрајќаецов што застанал на средина?Цел ден со свирчено во уста, веќе почна во глава да ми одѕвонува :envy: Застанал да регулира сообраќај, ќе поминува пак некоја будала :lol: Ех во вакви моменти кога сум нервозна и се ми смета посакувам да си живеев некаде на мирно место, а не тука на булевар, епа сега трпи.Пред некој ден бев кај братучед ми, живеат во приградскиве населби Илинден, и да знаете му завидував на мирот што си го имаат.Абе цел ден седнати во дворче со кафенцето, си уживаат-милина, а не ние овде напикани во станов :devil: Сакам да живеам во куќа, и ќе си барам дечко што живее во куќа а не во стан :rofl:

19. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.374
    Допаѓања:
    286.630
    Штотуку сватив дека во моментот кога рано сабајле сум си рекла дека Денес е мој ден, страшно сум си ја предизвикала судбината :@ .
    И покрај само неколку часовното спиење, сабајле фино лепо станав свежа и одморена, ташната на грб и после 2 недели тргнав на фак.
    И кога оп, автобусот пред зграда :rock: , веднаш влегов и ја длабоко во себе ја изговорив фамозната реченица.....

А не ми требаше :devil:

Чуден склоп на околности....стасав на фак. 2 часа покасно.
    Како беше цело патување од дома до тука изрежирано...ниту Спилберг и Хичкок немаше да го сторат тоа толку фрики.
    Али ај ...каснам што каснам, ќе наведнам глава ќе се извинам и ќе си седнам на местото.
    Али за време на мојата долга вожња небото магично се отвори, го гтна сонцето и исплука поројници дождови.
    А јас во моето супер утринско расположење тргнав со платнени патики и секако без чадор.
    Какако некој накиснат глушец прво влевање во зградата и оп еден колега кажува стасани се резултатите од испитите во трет семестар.

:wasntme: Си реков ај и така каснам на предавање....барем да ме огрее малку сонце од испитиве.
    Срце јуначко мора да оди да провери

1 :wasntme:
    1 8)
    1 :emo:

и опппп 3 :@

Единствената отцена која ми беше важна, Маркетинг сум ја посрала работата :envy:
    Ај ..таа е, ќе сркам што сум надробила.

И еве конечно стасав на предавање, се сместив и типот рече пауза..
    Плус и едно екстра предавање закажале за пладнето..Ќе треба да го откажам кафето на кое толку многу му се радував со другар ми.

Се плашам што уште ќе ми донесе денов.

Едит:
    Шиба промаа од џамот кај што седам, глава ме фрсна.
    Да го затворам прозорецот ќе жеже...ќе ме надгласаат дека треба свеж воздух, морам да чекам да заврши предавањето да се преместам.

И јас ги читкам редовно темите за помош на лицата на кои им е потреба помош, стварно терба да направат телефонска линија за донации од странство.
    Жалосно за детево и за секој друг кој во овие моменти трепери за својот живот и чека.....
    Можеби бројот на овие лица не е голем, али барем 5/10 евра без проблем ќе даде секој без да ги осети на својот буџет.

На imelda и mims-89 им се допаѓа ова.
  20. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Неделева не бев ич продутиквна :D Ама БОЛНА бев, такашто, сега ќе си уживкам
    на Фемина и ќе си читкам книги :D

Што убаво е да си лежиш , без обврски :D Со сонови и убави мисли и со убава музика :D
    РАЈ.

Да живее викендот!! Утре си одам на шопинг со тато ако се подобрам со грлово :$

ајдееееее

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.