Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Не дека е до времево,ама јас се чувствувам празно !
    Можеби од сите овие случувања..Но јас знам дека на крајот ќе победам.Ќе поминам низ темните ходници и повторно ќе видам светлина.

Знам дека и ова ќе помине ! Еве една принудна и избледена насмевка за сите вас. Ве Сакам !! :)

На Barbie-mwa и lady.N им се допаѓа ова.
  2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    17.251
    Са 3 године-Звездо волим те!
    Са 10 година-Напред Звезда ле!
    Са 16 година- Где ти играш ту
    смо ми!
    Са 18 година-Ти си моја
    судбина!
    Са 25 година- Ја имам болест
    којој нема лека!
    Са 30 година- Једина љубави
    живота мог!
    Са 50 година- И да ми понуде
    милионе, билионе небој се ти
    Звездо остаћу крај тебе!
    Са 70 година- Добро знај да
    увек ту сам ја!
    Са 80 година- Ја сам Звездаш
    од кад сам се родио!
    Са 90 година-Ја сам године
    провео са тобом!
    Са 100 година - И на небу том
    на којем идем ја сија моја
    ЗВЕЗДА ЦРВЕНА ♥ !

Звезда пред се! :l:

3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Времево лошо ми влијае. А најмногу се нервирам кога ќе ми ги расипе плановите. Сепак, од толку обврски деновиве не ни стигнав да мислам на споредните проблеми. Дури се зачудив, колку сум станала рамнодушна.
    Крајот и прекинувањето на контактите со некои личности баш добро ми влијаеше. Па не било толку тешко како што мислев. Ако ништо друго, сега имам повеќе време за себеси, и го искористувам најдобро што можам.
    И другите забележаа позитивна промена кај мене...
    Задоволна сум, сега за сега.

На lady.N му/ѝ се допаѓа ова.
  4. lady.N

lady.N Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.132
    Оооо многу нешта сакам да кажам, само како се помалку да се оние кои сакаат да ме ислушаат.
    Прилично заборавив колку многу сакам дожд, го обожавам. Само што се вратив од факултет, полагав некој глупав предмет и не ми се направи меракот. Знам јас и подобро! Ама ајде не е важно. Важно е дека сега си се топлам, пијам чајче со мед и си мислам кога ќе ми завршат испитите да здивнам малку?! хахах а во позадина ми пее К-15 „што мислеше, што мислеше кад се онадеше“ :lol: НАЈОЗБИЛНО будала работа!

И друго нешто, денес сите ме бараат на телефон и тоа ме радува, не сите ме заборавиле, си викам. Само тебе теле едно никаде те нема.. Одамна те нема. А јас се правам демек баш ми е океј без тебе! Абе не ми е. Како сакам сега да си ми тука да те гушнам еднаш силноооо како што си се гушкавме на времето :angel: И знам дека и ти ме мислиш мене. Гледам тажаленки на фејзбук и капирам, знаеш дека имам лажен профил, нели? :D
    Паметуваш кога ми викаше да си се земеме? Будалче, на 17 години! Ај доста ми е ќе се натажам, само за крај да ти кажам дека иако мислиш дека не знам да сакам (а на моменти богами и ја мислам така), те сакам, многу те сакам! :)

5. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    СДК finaly home :D
    Доме слатки доме.Стварно нема ништо поубаво од тоа да си дојдеш дома.Сепак тука ми се најблиските,колку и да е убаво таму тука за мене е супер.
    Сега ќе ги ставам сликите во Ваши лични „професионални“ фотографии :) Да видите што убаво е :D

На BeYourself, Monna.Monna и marama им се допаѓа ова.
  6. Mashna

Mashna Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Колку простички луѓе постојат, просто неможам да се изначудам -.-

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.390
    Јас сеуште неможам да сфатам што е тоа што треба да се има во себе за да се биде нормален.
    Треба на секој збор да се смееш на глас? Во секој момент да правиш секакви глупости кои привлекуваат внимание? На секоја паметна и искрена личност да и се потсмеваш пред сите? Да се дружиш со најпопуларните во училиштето? Да не учиш, да пиеш, да пушиш, да се дрогираш? На 12-13 години да излегуваш во дискотеки или скиташ до 1 часот после полноќ? На 13 години да носиш штикли? Секој ден да носиш нова облека? :x
    Некој можеби ќе почне да се смее кога ќе го чита мислењево, ама јас не се зезам, стварно незнам што денес значи да се биде денес нормален.

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Заврши и последниов ден во школо, толку од средно! :| Го преседав цел, мислев спорт ќе запишува, а и ептен мерак ми беше, дома секако немав што да правам на времево, си отидов порано од 7ми, го чекав него да доодговара што имаше и толку. И официјално пак 5.00, математика веќе ми ја имала спуштено и без да предавам, ама ете предадов го завршив и тоа. :whew: :mm:

Каков најврнежлив, тмурен, сив, студен и чуден ден е овој. Страшно! :o Средина на мај, а тоа времево како ноември. Хаос. :tmi: Гледам барем за матурскава нешто потопло ќе било и по-толку немало да врне, иако битно ми е само вечерта да не ни заврне. :!: :talk:

На Elennaa, CharmedGirl и Monna.Monna им се допаѓа ова.
  9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Bye, bye Skopje, Ohrid here I come. ^_^
    Охриџанки, чекајте на тура утре накај 200 деца, кој од кој позабеган. :wasntme:

На L-enna, starbucks, Lov3 и 4 други им се допаѓа ова.
  10. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    When you find out too much about a person then you lose interest.
    Добро, зошто е толку точно ова?

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ах и да, морам ова да го пофалам. Чиста вистина е. Колку и да купуваш, секогаш сакаш повеќе и никогаш не ти е доволно! :D Барем кај мене е вака. :tmi:

На Lux, LilBaby, JuLleE и 5 други им се допаѓа ова.
  12. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Цел ден го поминав низ дома во друштво на другарками и дечко ми. Е сега сите си отидоја и пак си останав сама :( ме оставија да сум учела демек за два дена полагам па да се спремам. :( веќе незнам што да решавам, што да читам :@ ех ги мразам овие предмети каде што нема материјал или книга од кај што фино лепо ќе си седниш ќе си набубаш и ај пријатно а не вака, граматики :devil: Секоја вежба што ми излезе на гугл ја решив и дај нека се положи овој Современ и да легнам да спијам раат :D

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека кецот по математика ми е печен. Куп материјал, а немам ич време. Сите ме зезнаа поштено во последен момент. Фино, многу убаво. Да ви кажам, ептен убаво се чувствувам кога само што и` пишав на другарка ми ако може да дојде да ми објасни, пред да ме остават на полагање одма се исклучи. Сум можела да седам со неа и да правам се` што и требало, ама фала и` многу во секој случај.
    Ме нервираат ненормално многу некои лигави и ненормални врскаџии од клас што со прст не мрднаа цела година, а пак им се начукани петки.
    Дома ме нервираат, ми доаѓа да ги преселам сите во боксот на кучето во двор, зошто веќе не се подносливи.
    Ми доаѓа да се нагнетам и да однесам двомесечно секојдневно вежбање и диета во пичку матер, зошто и онака се е отидено таму.
    Многу сум изнервирана, премногу.

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Баш ми е жал што секоја година во мај е убаво времето, а баш таа недела за мартурите, мора да се расипа и да врне. Не знам дали некогаш дождот ги поштедил матурантите во последниве години. :rain:

15. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Да можев некаде низ фотокопирнициве да си најдам одговори на прашањата што ми ги поставува животецов, многу пофино ќе ми беше.
    Затоа што во последно време толку многу прашалници ме маваат по глава, што не можам да се освестам!
    Многу промени ме чекаат, многу работи само од мене зависат, и еве еден прашалник веќе над главата ми никнува - дали ќе успеам во се она што сум го замислила? :?:
    Психичката активност истоштува до степен на главоболка од сите тие планови, идеи, прашања за тоа кога, како, што, со кого... па целиот хаос што ми се случува во главата ќе дојде до точка на кулминација што нема да можам да ја издржам.
    Во меѓувреме, си каснувам по некоја цреша за да ми се заслади животов само за момент.
    Затоа што има периоди кога притисокот и стресот се едноставно посилни од мене.
    А овој период е баш таков.

На Lux, BlackSwan5, teddybear и 5 други им се допаѓа ова.
  16. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.510
    Допаѓања:
    35.324
    Конечно се заврши едно од потешките поглавја во животов....
    ПОСЛЕДНИОТ ИСПИТ Е ПОЛОЖЕН!
    Гордо и со крената глава одиме кон освојување на уште повисоки врвови!

На Lux, Divinebutterfly, teddygirl и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Се Вративв :rofl:

На belieber му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TrueStory

TrueStory Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    11
    :!:

Прикачени фајлови:

19. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Сте имале ли прилика да бидете во близина на личност која толку многу е желна за моќ и доминација, учествува во секоја ситуација во која е повикана и неповикана, одговара на прашања кои не и се поставени, трча да се лупне в гради и изрекламира пред другите, не трпи туѓ успех, болно љубомори ако забележи конкуренција, сака да биде во друштво со луѓе кои може да ги манипулира и ужива да зборува зад грб?
    Веќе еден месец, гледам таква личност, и’ правам проценка по мое, држам строга дистанца, сфаќам дека не сакам такви конзерви во своја близина, бидејќи мојата слободоумност ќе претрпи невиден шок. И очекував дека ќе ми се јави, не од потреба, туку од чиста љубопитност или покажување на добра воља, ама јас не кренав слушалка...
    Истата таа личност денеска проговори , доволно гласно за да слушнам, доволно провокативно за да биде двосмислено и мислеше дека ќе ми го расипе денот. А јас намонтирав насмевка, која покрај дождот и лошото време, комплетно ја вадеше од такт.
    Сфатив едно, провокациите беа наменети за да се отвори расправија, за да таа госпожа си го задоволи својот нагон за расправање, ама јас тоа задоволство не и го пружив. Молчев, се смешкав, игнорирав и успеав да ја извадам не од такт, туку од чевли.
    Сега ја сфаќам моќта на насмевката. Колку само е силна, истовремено лицето го краси, внесува ведрина и го разоружува и најголемиот непријател.....

На Shelea, Phyramide, Lux и 2 други им се допаѓа ова.
  20. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Убав ден...
    А јас увек контра... ПМС ли е, што ли е? Ни сама не знам... Ама убаво ми е :lol:
    Како и да е ми се оди дома...
    За прв пат ме фати страшна носталгија.
    А моите ми купиле мерцедес ^_^
    Едвај чекам да го возам! Можеби и затоа е оваа носталгија :?:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.