Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Плукам на тој/таа што го кажал ова

Колку само не е вистина, толку не се свесни.

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    ... Само ова: „Проклета недела...“ :( :(

На Hiii и Rozich им се допаѓа ова.
  3. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Гледам назад и гледам колку работи се случија и колку работи се променија за краток период. Неизмерна среќа, љубов, насмевки и бакнежи...солзи, осаменост, срушени пријателства, непроспиени ноќи ... :|
    Се чудам на самата себе, но , жив човек на се се навикнува.

4. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    http://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5-%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%82%D0%B0-%D0%9A%D0%BE%D1%98-%D1%82%D0%B8-%D0%B3%D0%BE-%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82-13112011/260500480664792?ref=nf

Конечно излезе скрипта која што ќе им најде работа на оние кои што замараат!!! ^_^

ме пукнаа од прееска на Чет.
    |(

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  5. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Колку бил убав животот без Фејсбук . :)))

На PussyHunter и Serafima им се допаѓа ова.
  6. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Не знам дали е тоа воопшто навика, или е навлезено со срж‘та на човекот.
    Целиме кон некое достигнување предходно испланирано,
    доаѓаме до пола пат
    и застануваме.
    Крстопат.
    Не знаеш што со себе, до каде си, што понатака?

Секогаш сакаме да им удоволиме на другите, да им ги затвориме устите, па дури и по цена да не бидеме среќни и исполнети.
    И го сфаќам многу добро тоа.
    Но се наоѓам на крстопат
    кој што има означена табла, која е наменета за мене
    Што понатака? :doh:

На marama и MandyLane им се допаѓа ова.
  7. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    СДК пронајдов начин како да се ослободите брзо од нервозата ^_^
    едноставно е се што треба да направите е да се истуширате да ја преебете цела топла вода (читај за оние бојери од минатиот век, значи оние шо имаат проточни со исав не подолго од 1 час) и ке се ослободите од нервозата, едноставно ке осетите олеснување.
    п.с. веќе испробано на една наша драга форумџика, и делува :!:

8. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам дека кога ќе ми се спојат жичките после учење и кога ќе ме фанат улавите, земам и се депилирам. Сега кога ќе се затегнам, горе, доле, лево, десно, ау уа! Ќе се самораспердашам, бог да чува. :D А и веѓите, аааа веѓите, ќе ги отепам од кубење, се осмелуваат да растат побрзо од плевел во лето. Травишта бре, травишта, сакам да изумам мини косилица за влакнишЧа и да се брмчам деноноќно. Или не, сепак само во вакви хистерично забегани моменти. Ху ху. :D

Кај се ме нервира и сите ми се криви во последнава недела, па уште и влакништа ми растат. Срам нека им е, арам нека им е. ОНИ мене.

Не ми е јасно зошто сакам да се самоповредувам кога збрлавев од дечишта, книгишта и еден јазик, глуп, туп, јазик на кој ни името не сакам да му го спомнам. Кој ме следи знае за која проклетија станува збор. Хеил Хитлер, бајт-ми јазик. :D

Се ла ви, еднаш си горе, еднаш доле. Еднаш ти е мајка, еднаш ти е маќеа. Некогаш ти дава за ручек печено пиле, некогаш ајвар. ЕЕ, утре кд ќе им однесем едно печено пиле за ручек, да се почастиме пост-колоквиумски. :D

п.с. Почнувам да чувствувам потешкотии во закопчувањето на една прастара јакна. Тоа значи, или сериозно се заладува, па јас се наоблекувам, или студентскиот живот почнува да ми годи. Еми фрчат пилиња.

п.п.с. Ова се случува после учење цел викенд. Не го правете ова дома и консултирајте се со лекар пред да почнете. :D

Муа. :D

На ines.h, Divinebutterfly, JuLleE и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.272
    СДК мислам дека воопшто не постои лош, лош, лош човек.
    Ако му направиш добро и иако тој ти направил нешто неубаво, сепак твојата добрина и позитивност ќе го порази.
    Правете им добро на сите, иако ви прават лошо. Едноставно погодете ги во срце и помогнете им :inlove:.
    Многу лесно :) .

СДК колку е прекрасно чувството кога некому ќе помогнеш, макар и со еден утешен збор. Кога го чувствуваш тоа кај другиот, кога ќе заигра срцето од радост :l:.
    Ништо, ама ништо не е толку поубаво, колку да уловиш една насмевка на нечие лице :sun: .

На Srekicka, LivingGlam, Fearless и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Ете Дип беше така љубезен и ме спаси од пишување. Тенкју! :angel:
    И да, делува ;)

11. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Еден од најголемите проблеми на денешницата е известување на време!
    Значи, стварно, можеа да ми кажат барем во петокот, а не во недела навечер дека треба да напишам статија за утре!!! :o
    А на прашањето „на која тема?“ добив одговор „имаш идеи ти, напиши што било!“
    Да, имам идеи, но имам и критериуми. Еден мој текст не смее да не ги исполнува тие критериуми.
    Ама бил за во училишен весник... Нека е бре.
    Јас го пишувам како за во некој светски познат магазин. 8)
    И ако успеам нешто добро да „стуткам“ вечерва, утре частам. :D
    А сега: log out from facebook, log out from femina, open word and start writing!

12. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993

Па да бе, looks legit.
    Јас едвај чекав некој paint advanced типац да го направи ова за да ме замараат на 2 минути со истото.
    Па барем икончето да беше сменето, а не оставено од фејсбук мобајл бе.

Поголема трагедија: 26,272 like this & constantly increasing...сега рефреш да направам +100 гарант ке има.
    И што мислат дури кликаат? Wewe sega ke mozhe da vidam simpatijata dali i kolku 4esto mi go gleda profil4eto hihihi :devil:
    или
    omg mozhe imam taen obozhavatel lele sega sFe ke mozhe da kontroliram omgomgomg yes!

Каде бре со овој памет? |(

Константно мрчам ама па...мака ми е што гледам олкава затупавеност.
    Зошто бе? Зошто? Зошто да имаме волку затупавена раја?
    Не само за ова, општо за се`... :sweat:

На mysterious, Doozy, Elennaa и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    ^^
    НЕ КЛИКАЈТЕ НА
    "Конечно излезе скрипта "Кој ти го гледа профилот" 13.11.2011 | Види овде!!"
    ЛАЖНО Е И ЌЕ ВИ ГИ ЗЕМАТ ПОДАТОЦИТЕ!!!

14. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Предосадно ми е ...и уште ми е...и ќе ми е...
    Значи недела е ден кога цел ден мајка ми вика по мене , да фатам низ куќата нешто да потфатам , а јас постојано „После та после има време“.
    Ај и вам да не ви досадувам ќе останам тивка.

15. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742

На Divinebutterfly, calliope, Doozy и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    СДК1 Во девет и се јавив на сестра ми, ми рече ќе дојдам за еден саат. И ќе ти донесам чоколатце.
    А еве... уште ја нема. :devil: А јас, за грев, и го наместив креветот, ги здиплив алиштата, а она мене спупо. :(
    СДК2 Па уште, дознав дека шарката од шифуњерот била откаречена.. И другата ако се откачи, другата нога ќе ми ја докрајчи..
    СДК3 Ми ноу стади, ми ноу кер. Ми гоу мери милионер. Иф хи дај, ми но крај, ми гоу мери анодер гај.
    Заклучок: Ноу стадинг. ^_^

17. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    СДК си направив пудингче од ванила мх мх мх, па повелеле 8)
    Мојов само не е со јагоди :(

Прикачени фајлови:

На zhap4e и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  18. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Tуф бре, ич нејќум лажговци. Особено кога тие лажговци се твои блиски луѓе, ај што нејќум, па и ме вреѓа и ме боли.
    И најдобриот момент е кога баш им кажуваш, ааа па нели отиде само усб да земеш, два саати поминаа?, и уште крив ќе те направат, и што сеа?
    Очигледно ќе треба да направам еден асален муабет, зошто следен пат кога ќе се деси нешто вакво од нервоза само полошо ќе направам.

Тој па, као демек цело време учел. Цела недела еј, до толку да нема време да пише една порака. И као целиот е потресен, што ќе направел на полагање. Ми иде да му кажам, дечко ај не се треси, на тоа приватниот ти е полесно и од основно, не се филмај дека си на ПМФ. Уствари многу работи би му кажала, ама ај да не го замарам, учи. Тиквар.

Да си промрчам уште за мене и крај, ветувам. Многу сум ненормална, опсесивна, напорна. Сама себе си правам да ми е лошо, си се оптеретувам и кога треба и кога не треба. Сакам да ми падне трпение од небо право на глава, може ќе се фати нешто.
    Ете толку сакав да кажам, фала.

19. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Веројатноста дека од кутија во која има две топчиња(црно и бело,пример) ќе извлечеш црно е 1/2.
    Е сега,ако влечеш со намера да извлечеш црно,веројатноста дека ќе извлечеш бело е апсолутна.
    Така,законот на природата и пркоси на математиката. Something called СЛУЧАЈНОСТ!Or just my state of mind.
    Небитно..
    Дојдов за друго.Впрочем како што доаѓам од време на време,да си кажам.Барем некаде да остане запишано што сум мислела,чувствувала и посакувала.Еден вид онлајн дневник.
    Ете,дојдов да резимирам..
    Убав викенд.Еден куп родендени.Кафанче,бунарче,музиче..милина.
    Никогаш досега немав добиено желба да пишувам за класот.Тапа фраери сме,четири години се избегававме и на самиот крај ни светна дека баш е јако кога се дружиме.И за право,јако е.Добив желба да одам во школо.
    Денес впивав сончеви зраци и се смеев. Немам све,ама имам многу. Љубов! Знам дека за два дена ќе дојдам овде и ќе тресам глупости дека ми е шит,дека ме нервира тој,таа,тие..ама јебига.
    За хармонија треба бело,црно и се меѓу нив. А мене ми е шарено. Плус пмс ќе ме дрма.. :geek:

Уште некое време и ќе си замине и вториот ноемвиски викенд,а јас иста ко минатиот ноември.Се опседнувам со Колдплеј.
    Им гледам концерти,гуглам,се лигавам.Воздивнувам и ја проширувам листата на концерти на кои би сакала да одам.
    Мама ко по обичај ми направи пудинг, ми ја сплети косава и се мислам да ставам хулахопка на глава за да не ми се растури.
    Да се биде или не,прашање е сега ?
    Мислам, да си легнам или не ? Тоа значи да се биде.
    Ќе одам да ги изгњавам малку старциве,ќе измијам заби и може да се биде.
    Очекувам убав понеделник, сончев. Плус, едно многу важно кафе :) Шо секогаш ме смеело и него после три дена. Едвај чекам, шо дури заборавам дека аларм ќе ме буди.
    И не напишав ништо паметно,пошо вистината е таква каква што е - факт. Но секој ја доживува поинаку.
    Јас растам,созревам.Исполнувам цели и размислувам напред. На подолги патеки од вообичаено,што понекогаш ми е страв.
    Сега се одјавувам, за побрзо да се шмугнам во миризливата постелнина.
    http://www.youtube.com/watch?v=j_R1BYzu ... re=related
    Ајде де, не лигави се..јас се поклонувам.
    :*:

На LivingGlam, Magnolija, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Одвреме навреме слушам по некоја петарда надвор :wasntme: знак дека се наближува новогодишната еуфорија. Со нетрпение ја чекам.

Гледаш низ прозорец прекрасна бела глетка, како од бајките, а дома е топло и мирно...се слуша само крцкањето на дрвцата кои горат во каминот.

[​IMG] [​IMG]

а ноќе...секоја една снегулка послана на земја блеска од месечевата светлина, навистина преубава глетка :x
    во секој еден дел од градот гледаш накитени елки, светилки во разни бои, среќни и насмеани лица како им се восхитуваат
    [​IMG][​IMG]

и конечно целата еуфорија околу планирањето на новогодишната вечер, каде, како, со кого...за на крај да резултира со една незаборавна ноќ исполнета со пеење, радост, честитки и прегратки. После тоа секој еден празник си е приказна за себе, секој со свои специфичности. Период од годината кога целата фамилија се собира заедно. Во овие денови се чувствувам среќно, топло, исполнето, радосно !

Се навраќам наназад сумирајќи ја целата година во неколкуминутно размислување...моменти и личности кои ја одбележаа, успеси и падови, солзи и насмевки, се обидувам да сфатам што сум постигнала во тие изминати 365 дена и со надеж, волја и сила за уште подобри нови 365 во кои би остварила се што претходно не успеав продолжувам напред !

Ете тоа е дел од тоа како јас го доживувам целиот овој период кој допрва и годинава ни претстои. Незнам зошто но почувствував потреба да го кажам ова. :)

На sweet-cherry, feminna09 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.