1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Големи подготовки за утре. Ноктите прекрасни, пред малку се вратив од салонот. Ептен сум задоволна, преееееубави се. Дома спремање јадења, специјалитети, салати, бре брееее... уште утре шминка и фризура, и вечерта - матура! Уф, ептен сум во еуфорија. Среќна сум! Вечер ќе имам пак проба, ама генерална :!:

На Monna.Monna, belieber, Miss-Independent и 16 други им се допаѓа ова.
  2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Ми се пие кафенце, ама немам друштво :( Друг пат сама си пијам секогаш, ама сега баш ми се муабети... Ајде ако му се пие на некого, ќе варам едно вакво :mm:

На Divinebutterfly, Cacy, anabel-a и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Многу сум среќна ..многу...многу...многууу...Си го заборавив пасвордот на фемина и сега ми текна..Ќе можам повторно да ве дружам..Ве гушкам и бакнувам сите мои феминкиии :* :* :* :* :* :*

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Plavusa.17 нека ти е среќна матурата тебе и на сите други феминки - матурантки. :*
    Поминете си најубаво и се надевам дека ќе ви се погоди времето на сите. :*

На Markusa2, Adi888 и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  5. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    СДК дека ете, можеби ми се свиѓа. м о ж е б и. имам за учење, ама од глава не ми излегува. сакам да му кажам, ама несакам никој друг да дознае. е многу сакам :( :@ оф.

6. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Мајче моја,може у дневната немаш диплома за виша психологија ама како што ти знаеш да ми помогнеш и да ме ислушаш незнае никој.
    Те сакам најмногу! :)

Ааа да,добив идеа за ново фризурче,знате.
    Ќе се шишам по страните кец или двојче а ова горе не го чепкам.
    Ама летото.
    И нема да ми биде криво и да изгледам ко експрес лонец. Коса не се жали! :wasntme:

7. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.606
    Почнав луѓето да ги доживувам како парче ткаенина.
    Некои се нежни како свила и кашмир, некои проѕирни како тул и муслин, другите меки како памук или пак растегливи и прилагодливи како трико и стреч. Повеќето сакаат да бидат груби како чоја, уметнички настроените ми личат на сомот и кадифе...Некои од нив мазни како сатен, некои накитени и светкави како шљокици...Сексипилните во форма на тантела, строгите - тергал на линии. Лицемерните ми се како жерсе, на прв поглед се претопуваат во телото и изгледаат префинето, а штом се свртиш зад грб, забележуваш дека сите недостатоци се истакнати...
    Дезенот не е битен...својствата горе-долу се слични, скоро сите се кинат при помал или поголем пад или ненадејно закачување.
    Најбитното е што од сите може да се направи фин модел...само се зависи од рацете на кројачот!

На La.Reina.Del.Sur, zarah, Monna.Monna и 32 други им се допаѓа ова.
  8. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.183
    Допаѓања:
    124.681
    :clap: Поубава анализа и пост немам сретнато ми се чини.
    Ама само едно ме замисли-болдираното :?: Си мислам дали во мојот жерсе фустан викендов на свадба ќе изгледам префинето,ама и ќе ми бидат истакнати сите недостатоци :sweat:
    :lol:

На Divinebutterfly и Gea им се допаѓа ова.
  9. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762

На Lux, sweet-cherry, zhap4e и 8 други им се допаѓа ова.
  10. TrueStory

TrueStory Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    11
    СДК - Секојдневие...
    Денот започнува убаво, си се смеам, уживам со пријатни луѓе... Знам дека ме сакаат ( или барем така си мислам :^) )
    Денот продолжува убаво... Една прегратка од саканата личност и можам да кажам дека се наоѓам на седмо небо ( :inlove: )
    Туку одеднаш бум.. |( Една мала ситница ми го уништува денот.. Само една проклета мала ситница. Можеби јас сум крива што дозволувам такво нешто да ми го уништи денот, НО НЕ МОЖАМ ДА ДОЗВОЛАМ НЕКОЈ ДА МЕ ПРАВИ КРИВА КОГА НАВИСТИНА НЕ СУМ.. :@ Не можам да си се повлечам кога знам дека сум си во право, нели? Си имам свое јас, знам дека сум во право и ќе продолжам додека не го докажам тоа.. Цврст став.. Велат дека некогаш треба да се повлечеш иако си во право но не можам..
    ОСТАНУВАМ НА СВОЕТО ДО КРАЈ!
    А сега, можам само да се смирам со помош на музика! Ми дава сила... ( што би правела без неа )

:rain:

11. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    СДК кога е тој тука не ми е лошо! :^)
    Ах тие хемии, физики, логики,...

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК депортирање на чувствата на погрешна дестинација е прилично лоша/незгодна работа :geek: и ни Петко, ни Станко нема да бидат криви за тоа.

На Lux, SanjaKirchner, srcekrsacka и 2 други им се допаѓа ова.
  13. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Е многу ме нервираат луѓе кои што си ги лечат своите комплекси врз сметка на другите!
    Леле ама ти се нафрлало лицето у последно време,многу широки колкови имаш,аууу здебелена си...е сум де,нели порано бев премногу слаба,сега дебела да не сум а?!? И да,имам широки колкови и си ги обожавам фала богу,од целото тело нив највеќе си ги сакам,и имаш ли проблем а? Нели де женските вежбаат да се затегнат,да им бидат згодни на машките,епа јас како што знам и машките ги обожаваат широките колкови така да горда сум си на нив.И сум пуштила малце стомаче (кое се приметува само ако седам подгрбавена) и одма на диета да сум била.Ма немој да ме јебеш бре,собери си го ти салото од половината,па дојди со мене да правиш муабет.И тоа фармерките издишани у гзот,поднаполни си ги,па тогаш дојди и кажувај ми за мојот газ.
    Боже сачувај од такви створења!

На Monna.Monna, Lux, LilBaby и 13 други им се допаѓа ова.
  14. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    СДК дека по сите чуда и нечуда на денешниот ден, се самопрогласувам за најголемата будала на цел свет. :^) На колку само луѓе им излегов во пресрет, двете раци ми се потребни да ги избројам...
    Така така, само со убаво, со арно со сите, и на крај, мене по грбот и газот и по мене со камења.

Веќе не.

Време за промени. Од утре си се посветувам на сама себе, ич не ми е гајле.

Се читаме во подобри денови. :hai:

едит: Ќе заборавев, само празни ветувања од сите страни. И сите забораваат дека и јас некогаш, од нешто во животов треба корист да видам. Ама не, која сум па јас?

На LilBaby, Lux, Hipster и 4 други им се допаѓа ова.
  15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.774
    Се што постигнав до сега,а и целиот мој сегашен труд се заборава во дел од секунда, само поради еден незаинтересиран одоговор.
    Не знам што уште се очекува од мене, ко да работам на батерии.
    Но, мислам дека и да можам да позлатам работи со рацеве нема да биде доволно.
    Никогаш не било.

Да ти се плукнам во поддршката, еден добар збор како не можеше да се рече...

Тапа...

16. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Сдк дека имам многу за учење, не знам од кој предмет попрво да почнам ама никако неможам да се натерам да се тргнам од компјутеров и да почнам да учам ,ако се тргнам од компјутеров тогаш или гледам тв или сум по гости и со гости.Знам дека морам да се приберам ако сакам навреме да ја завршам и оваа година но неможам никако да се сконцентрирам на обврските ,премногу ми летка мозоков се чувствувам возбудено како да се случило нешто убаво а всушност само се присетувам на убавите работи ,на се она што се случило ми причинило радост , на се она што посакувам да ми се случи оваа година .

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    на 19тти-Сабота, има марш Борка НГО-борба против ракот на дојката-инаку им обрнуваа внимание во секој дел од годината на сите видови на рак кои настануваат во човечкиот организам се вика НАПРЕД РОЗОВО, во 11 часот на плштад Македонија-лани учествував и оваа година имам намера секако. Ние како девојки/жени треба да сме многу бројни-и мажите не се на одмет, да бидеме побројни и соединети во една заедничка цел-да се собере што е можно средства за болните од рак на дојка(градници, перики, и сл)
    кампањата е поддржана е и од Авон-чаши, брошеви во форма на панделка и други производи.

18. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Горде ма :D ех да си тука па да те :hug:
    Душо добриот глас на далеку се слуша :D
    Морав да подзабришам си знаеш :D инаку и мене ме фаќа носталгија :hai:

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.793
    Допаѓања:
    163.059
    Ооо добро утро,како сте?! Јас тек сега се свестам,а веќе ми се спие.
    А и тек сега ми е јасно за кои грдни пари и досаден муабет,а чак што више у цела паника ме изврте шарлатанскиот таксист утрово. Па тоа некои шовинистички глупи шеги,ко вие жените вака,вие онака, па се спремате сто саати,така на жената и скинаа 10 посто од плата,па и викам цуцо ќе скратиме од чорапите и шминките,утредента ја гледам пред мене спремна... Ох... па и за неговиот пријател СУДИЈА што за осми март им ги искршил телефоните по дома зошто му стигнала сметка околу 1000 евра,ќерка му зборела со дечкото од Норвешка,син му со женската од Италија или обратно...А и жената на истиот овој судија како облекла една кафена,па една црна штикла,ко дел од шовинистичките шеги.Аха и медицинската сестра у такси што ја прашувала мајка и како да скува грав со ребра за кумот,а имала 40 години и ја увредил,па ми се врти со намиг фаца,ај да беше јака,па и да ја легнев... Од чичко од 60 години...
    Врвот беше кога...баш пред да се симнам ми вика...а шо викаш ти да си земеш една вмро-овска книшка,а?! Е нечеш! Ми даде 20 денари попуст... не знам како да го сфатам. :^) :D
    Овој ненормален човек, изгледа не беше свесен колку ризикува да не има у весник и двајцата. Луда девојка убила таксист...па оно не ми се збори 2 саати откако ќе станам,не ... за пари некој да ме малтретира тука од сабајле со одвратни муабети.
    Ете...тоа е мојот живот... Дома раскрстивме,ќе правам брак од интерес,точка. Премногу сум паметна и убава да се замарам со вакви глупости! :D

На mims-89 и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  20. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Чуството кога имаш за учење а тебе те мрзи книга да фатиш!!! :$

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.