Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    СДК дека сликите на Гулабица се монтирани :D
    Шала на страна, една работа не ми е јасна. Како е можно, цел свет да те исмева и воопшто да не го приметиш, па и згора на тоа да мислиш дека сите те сакаат и дека се што кажуваат е искрено а не од потсмев...
    Можеби не секогаш секогаш, ама 99% од случаите знам кога некој ме исмева, не одам со главата во ѕид. Знам кога нешто е кажано со доза на иронија, со потсмев, знам кога е искрено (или барем се трудам да разберам).

2. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Аман веќе! Пари за оваа пари за онаа...ебате парите :devil:

На Plavusa.17, Elennaa и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  3. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Kако можев да поверувам, дека сето тоа е плод на мојата болна фантазија, дека си толку лажен и измислен?! Како кога сеуште го чуствувам вкусот на твоите усни на моите? Како кога твојот мирис го чуствувам на мене? Како кога сеуште можам јасно да го слушнбам твојот глас? Како кога сеуште помнам, како да беше вчера, како заспиваше до мене уморен, а во сонот изгледаше толку невино? Како да поверувам дека лажеш толку вешто? Како да поверувам дека за тебе тоа било само игра и убивање на време? Како?!

Сон, кој личи на некаков психо-трилер, во кој се борам за опстанок. А тебе дури ти е пријатно да гледаш како се грчам од болка…Сон во кој ти ме научи да ја сакам болката и да живеам со неа…да бидам благодарна што ме боли и да молам за уште…Зошто тоа е се што ти можеш да ми понудиш.

Ти си мојот кошмар на страста и на моите најдлабоки чувства и фантазии…

Но премногу долго те сонував и е веќе време да се разбудам.
    Превземано.

Добра ноќ феминки. :hug:

Прикачени фајлови:

На L-enna, Breezy, teddybear и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Start by thinking about (say) c, discover you like f better so you switch your decision to f, but you like b better, so you switch again, but you like p better so you switch again, but you like c better so you switch again, coming back to where you started. You become confused and starve to death before you make up your mind.

Книго, а знаеш што сакам јас да ти кажам?!

Your customer is a woman! :!:

Да ти е мерак да учиш од вакви книги. :D

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    http://hajdpark.mk/generacija-96/

Секоја чест на оној кој го напишал ова!! Сеуште постоеле луѓе со здрав разум, браво. :clap: Одлично е опишано се од почеток до крај, само е жално што луѓето со вакво размислување се ретки, мн ретки.

На Sanniii и sweet-cherry им се допаѓа ова.
  6. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК е ова ти се мажи :rofl: Значи која психологија ја имаат :rofl: Ова е доказ кај им е мозокот и концентрацијата...И после не гледале...абе очи ќе им испаднат! Без разлика,маж е маж! :D

МАлку да се насмеете за добра ноќ,јас се пресмеав!
    http://www.youtube.com/watch?v=hKSChRX2R4o

На anabel-a, thelittle17, Beauchamp и 2 други им се допаѓа ова.
  7. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Викаат кој чека ќе дочека... Ама од чекање умрел некој :D
    Ќе дочекам ли некогаш и јас да имам личност што искрено ќе ме сака и што ако ништо друго ќе можам да сметам на неа. Не, не сум депресивна и љубовта и дечковците не ми биле никогаш приоритет во животот но секој па и јас сакам да имам некој барем на моменти.
    Колку и да сум среќна, колку и да ми е исполнето времето, колку и време да поминувам со друштвото сепак чувствувам како да фали еден дел од мене. Како да не сум целосна.
    И ајде, да фатам книга оти од мислење на неостварени љубови нема корист... :tmi:
    Да и официјално признавам ми треба НЕКОЈ ( или подобро ТОЈ), без разлика што го негирам тоа и викам дека ми е се супер... :wasntme:
    Постов врска нема ама го знаете чувството кога сакате нешто да кажете а незнаете како... :$

На DELFIN-15 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Значи колку ми е досадно и монотоно тоа е неверојатна работа!! Ништо интересно не ми се случува паа :doh: Сакам некоја еуфорија, нешто забавно а не вака ми помина животов у спиење и јадење. Па се разочарав стварно!

9. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Мажите се глупи тупи и неупотребливи некогаш! Телиња , ти му викаш едно он друго те рзбира

На teddybear, kravce, anastasijaki и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Викаат дека се што е убаво кратко трае, па така и мојата апсолвентска вечер! Летнаа 8 сати како 8 минути. Матурата??? Г*мна да јаде, милион пати поубаво си поминав на апсолвентската вечер! Ке ја паметам до крајот на мојот живот!
    И може ќе звучам нарцисоидно или не знам како, ама дефинитивно моето фустанче беше едно од најубавите, ако не и најубаво!
    Ете така. Сега легнувам преморена, но со насмевка на лице, затнати уши од музиката, и еден куууууп слики кои ќе служат како спомени за нешто што ќе ме потсеќа на најубавиот период од мојот живот, и од се срце посакувам ова секој да го искуси.

На Lux, LilBaby, Lepaaa и 2 други им се допаѓа ова.
  11. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    Па како сум си поминала, па па па па..
    Па што сум била убава... :lol:

Па што сум сега уморна...

Никогаш нема да ја заборавам апсолвентската вечер.
    Не очекував ваков помин.
    Јас бев изненадена и радосна..

На Adi888, Monna.Monna, bittersweet и 16 други им се допаѓа ова.
  12. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Уште од рани часови станата, денес решив да го зграпчам денов :D Последни шанси да се донаучи нешто, времето за одење на испит се наближува :( се надевам ќе ја започнам добро испитнава сесија и ќе имам позитивни резултати.ПОсакај те ми среќа, јас отидов да полагам :)

На Lux, srcekrsacka и anabel-a им се допаѓа ова.
  13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.802
    Допаѓања:
    100.655
    Gea ,браво...ме воодушеви :bow: :clap:Давањето ѕвездичка не ми беше доволно,морав да те цитирам.Многу ми е мило што имам таква сограѓанка :D

На Gea му/ѝ се допаѓа ова.
  14. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    Sometimes we forget just how blessed we are... Then God gives you a little reminder and you know you are just where you were meant to be :)

На Serafima и ines.h им се допаѓа ова.
  15. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    СДК ми здосади да им се правам доктор на Вистински доктори. Денес некако ми се преку таквово!

На Squirrel му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Ќе добијам нервен СЛОН од се.

На gingerchild му/ѝ се допаѓа ова.
  17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Чувствувам мирис на спокој,чувствувам воздишки,знам дека голем товар оставив зад себе
    ќе излажам ако кажам дека не ја чувствувам љубовта,тука е,таа е,чувствувам потреба за ново утре, потреба за нови авантури.
    сакам да седнам навечер под дрвото со јаболки и да мислам,да планирам, да се сеќавам,
    сакам да ме буди убавото кафе мајкино.
    сакам да се расправам со брат ми дека не внимава на лап топот
    сакам другиот брат да се однесува како мој заштитник
    сакам да бидам своја на своето
    сакам да дојдат нови луѓе во мојот живот
    сакам да споделам нови насмевки
    сакам пак да бидам љубоморна
    сакам пак да плачам и да се смеам истовремено
    ама многу ли сакам?

си ги сакам назад оние ноќи кога мирисав на вино,кога срцето зборуваше пред разумот, сакам неограничено време, сакам лето,сакам сонце,сакам голи нозе,сакам да живеам !

На Miss-Independent, Lepaaa и marama им се допаѓа ова.
  18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    вчера слушнав на тв дека од 20 Април до 20 Јуни има нешто ко наградна игра ли незнам точно што за боите за коса ИНТЕНС шанса за едно сваровски :l: :)

19. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Дека денес сум бушава и ништо не можам да направам во врска со тоа. Ах косо моја безживотна, каде ти се локните ма, каде е сјајот шо некогаш го имаше, шо ти стана!!!
    Дали да се пакувам или не, прашањето е сега, но јас сепак ќе оставам да се спакувам вечер, утре мала обврска треба да исполнам, па после си го фаќам бусчето и право накај Неготино.
    Дома, дома што ме чека па! Четири маченца и Жаде моја на чело, ахххх за прв пат после сто мачки чувано во мојот живот дочекав да ми се омачи една и еве сега со среќа ме почасти.

Една битна работа имам да а кажам, а тоа е дека вистинските пријатели се гледаат дека се стварно вистински и во среќа, не само во тага, зошто? Епа, не секој еден може да е среќен за тебе, т.е да се корегирам, ретко, значи многуууууууууууу ретко кој е среќен за тебе, и твојата среќа, хах, мене гајле ми е искрено, видов не видов кој ми се битни и на кој му дошло до мене!

20. Nine25

Nine25 Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    1.726
    СКД ***IТ'S NICE TO BE IMPORTANT BUT IT'S VERY IMPORTANT TO BE NICE *** :clap:

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.