Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Сакам да кажам дека денес сакам да делам позитивни вибрации насекаде околу мене. Сакам сите да се среќни како мене, да им е исполнет и весел секој ден.

Немам многу, но знам да уживам во она што го имам и да се гордеам со тоа.

Не сум од оние што им е се подредено, што им е се овозможено во животот, што немаат финансиски и семејни проблеми, но лажат оние кои спаѓаат во мојата категорија дека се е црно во животов, дека нема позитива, дека сите одиме само надолу.

Не ме трујте, не размислувам и не сакам да размислувам на таков начин.
    Може сум будала, некои ќе речат и навина, но ги сакам моите розови наочари. Сакам да ги барам добрите страни на луѓето, убавината во малите нешта што ме опкружуваат.

Сакам да бидам позитивна!

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.130
    Допаѓања:
    67.262
    Ајде кој е за едно кафе, да ми поправи друштво, некако не ми се пие сама. :wasntme:

Него, многу се нервирам кога луѓето ме исмеваат поради мојата фобија од инсекти. Па како јас можам да се плашам од едно малечко инсектче, па побогу тоа нема да ме изеде. |(
    Е клучниот збор во горната реченица е се плашам. Јас не се плашам, се гадам. Знам дека тоа мало, лигаво, гнасно бубаче нема да ме тури во заб, дека нема ништо да ми направи, ама гнасно ми е бре. И не е за исмевање. Секој човек си има некаква ваква фобија, нешто од што му се крева косата на глава. Стави се на мое место, размисли што е твоето нешто што те вади од патики, па после продолжи со навредувањето.

Тоа е, битно на туѓа сметка ти да се почувствуваш убаво.

Не иде муабетов уз кафе, ама ај со кафето ќе смениме тема. :lol:

На Monna.Monna, MandyLane, Gordana10 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Еве ја би за кафенце (таман ми падна притисокот).
    И така дознав дека Амди Бајрам бил црнец, а Шутка гето. Чиниш Скопје е Њујорк бре. Пушташ тв програма и ти се ствара трета димензија на реалност, потполно друг свет. Гледаш низ прозор едно, ваму друго. Или тие живеат во друг свет, или ја негде заглавив во некоја меѓуреалност.
    И скраја да е политичариве наши да го видат видеово. Ќе мора после сите кучињата да си ги дресираме вака. Чие куче пее подобро, тој поголем патриот е, оп на видна позиција. Ако ти завива малце, инстант стануваш предавник.
    http://off.net.mk/video/zhivotni/za-podmochuvanje

Туку, добро е се додека не мора големиве, величествени да ги викаме. Иако понекогаш, кога ќе заглавиш во системот, порадо главата би си ја дал, него нервите :tmi:

На Trendafilka и Hipster им се допаѓа ова.
  4. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.523
    Допаѓања:
    17.251
    За учење имам преку бебешките влакна шо ми се дигаат нагоре. Јас со книга у рака си седам на фемина и фејзбук, па ме мрзи бе да учам. Сакам и ја да излезам да прошетам, ама треба да учам, знам. Добро е барем што знам. :lol:

Глеј сеа. Цел ден бев среќна и весела, ама ми го упропасти денот една глупава информација. Во сабота ќе сем училе оти немало да учиме на 24 и 1 празници биле, а многу малку часови сме имале. Мани друго, во сабота ми е роденден, денот си го испланирав детално, во секоја минутка. Па да ви е*бам и школо и све, денес моравте да ми го упропасите денот, кога после толку време сум свежа. Па идете отепајте се.

Поминете го убаво остатокот од денот. Ве љуби сите Памела :* :l:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Можеби и не би требало да бидам толку радосна денес,но сепак овој пат си гледав само за себе,не мислев на никој друг и се радував и за најмала ситница која мене ми одговара.
    Низ многуте ситници кои се наоѓаа во мојата фиока ги пронајдов и оние мастики...со вкус на лубеница...оние кои ги враќаат сите мои спомени,а ги зачував сите токму и за тоа...
    :D Не нема да ги отворам и изедам секако,сепак тоа се само мои спомени зарем би ги изела... :D :rofl:

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Глупави луѓе, престанете ЛОЛ да го употребувате како ЛЕЛЕ |(

На Miss.Ricci, Cynthia и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  7. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    мислам дека срцето ми застана на хемија кога ми се приближи толку :| многу те мразам.толку. :@ :(

8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Еве јас ќе те дружам со кафе :) Сега си праев :) Ako не си пиела досега :wasntme: И јас ич неќам инсекти,се можам да поднесам ама нив никако :D Гадни суштества...Шо му се секираш па ти,шо сакаат нека прават,ти си таква и готово,нив ако не му е грозно ако сакаат и нека си ги одгледуваат :D

На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

FINALY A WEAPON AGAINST RAINBOW HAS BEEN FOUND

BUGS !!!!!!!!!

NOW WE CAN USE THIS WEAKNESS IN THE WAR AGAINST THE EVIL ADMINS

MUHA

MUHAHAHA

MUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На Anabelle му/ѝ се допаѓа ова.
  10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.130
    Допаѓања:
    67.262
    ^Морав да ја ставам сликата во спојлер, поради екстремно вознемирувачката содржина. :rofl:

Ај додека сум тука да си кажам дека веќе не кажувам што ми се слабостите вака јавно на форум, не сакам тоа да се користи против мене. :!: :lol:

На zhap4e и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  11. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    723
    Панонски легенди, Климент Охридски, Константин Филозоф, Методија... Господ да ми даде сила на утрешната писмена по македонски, само сила ми треба :|

12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    ^На факултет, ќе ги бараш и Константин, и Кирил и уште 1000 други, ако сега ти изгледаат обемни и тешки за учење :lol:

Него, среќна сум. Што да правам немам друга работа :) :)

На teddybear, Gordana10 и M.a.r.i.l.y.n им се допаѓа ова.
  13. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Ден беше, дознав какви родители може да има. Значи таа другарка што имам има диабетис и толку се труди за да биде перфектна со оценки. Мајка и не и кажала никогаш дека се гордее со неа. Тоа ме наведе на заклучок колку добри родители јас имам.
    ај да не бидам многу негативна...

поздрав од цвеќенце =)

На Divinebutterfly и La.Reina.Del.Sur им се допаѓа ова.
  14. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Не можам сама да се сфатам, сите испити ги полагав на време, дури и пред време со тоа колоквиумите, а сега ме мрзи да си ја направам дипломската :tmi:
    И да ве поздравам, ме нема, ама пооолна сум со обврски, оправдано ми е ;)
    Ајде ве гушкам :hug:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека убедливо најлош дел од ПМС-от ми е кога имам еден тон грижа на совест, а не знам зошто ја имам. Ќе пукнам, да дишам не можам. Дали е од тие куп обврски што ги имам или од нешто друго - не знам, ама како да го истерам од мене е проблемот... Нема ни да заспијам вечер знам. :x :x :x

На Monna.Monna и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  16. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    723

Сирота јас, што ќе правам тогаш :D .
    Иначе уживај си во среќата и имај убава вечер :*

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  17. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    Го чекам денот кога некој ќе ми каже

На Monna.Monna, CharmedGirl, Lux и 3 други им се допаѓа ова.
  18. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    На денешен ден пред точно 17 години бев матурантка. Сега си седам дома во опуштена атмосфера, со алманахот во раце и го вртам ли го вртам. Сто пати од почеток до крај, и неможам да престанам. Со солзи во очите си ги гледам другарите и другарките, со коишто ги поминав најубавите и најсреќните години од мојот живот. Некои ми останаа и до ден денес блиски, некои не се веќе меѓу нас, а за некои појма немам ништо. А јас сум најдалеку од сите, осамена, но со полно срце љубов. И ај да не го тупавам веќе. Ве сакам сите и ве :hug:

На La.Reina.Del.Sur, Lux, Libera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
  20. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011