Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Дека сум бише!
    Боже прости ми, и желуднику мој, ама во Неготино сум, не може да не апнам бар еднаш во ова време!
    :D

На Beauchamp и ludoto19 им се допаѓа ова.
  2. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Ох каков ден.
    Прекрасен. Од почеток до крај. :inlove: :inlove:

Колку само прекрасни личности имам во животов сфаќам сега. Ако секој роденден ми е убав како овој, со радост ќе го чекам.

Благодарам до сите што ми честитавте тука и ми го направивте уште поубав. Цело е кога се има се, вие сте дел од тоа се. :* :*
    Најубавите подароци ги добив, се разнежнив како никогаш досега :)

Па повелете на чипс (торта не се служи кај мене), има за сите.

Иако не слушам вакво, ама оваа мора да се сподели
    http://www.youtube.com/watch?v=fak6vDnzb9c

Двадесете газим добро ми је сасвим!!!

На Strumfeta93, Smilly, Monna.Monna и 8 други им се допаѓа ова.
  3. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    Почетна - контролен панел - профил - почетна - нови мислења - почетна, и така во круг.
    Ко предизборен молк да владее на форумов, само што нашиов е (полу)матурантско-апсолвентски.
    Деновиве од катастрофален во покатастрофален ми се претвараат. И под дното, дно имало.
    Марфи ко Марфи, педерче. Прв пат во живот до 4 сабајле учам, и наместо да станам во 6, јас се будам во 10, два саати откако почнал испитот. Арно, ко пошло се’ у пм, нек иде до крај. Оптимистички настроен песимист, оди разбери. Тоа ти е исто ко што Амди Бајрам е црнец и кока-кола, а јас сум боза на дно без туљумба. Добро бе, може и мене Марфи ќе ми се насмее некогаш, неиронично и без да ја покажува својата смисла за хумор на дело, врз мене. Барем еднаш.
    Ама екстра будење, матуранти шетаат по улици со трубачи, пеење, викање, насмевки, дотерани, со ведри лица. Абе да те фати мерак скиснат и по пижами да им се придружиш, да му го стегнеш во вис средниот прст на тмурното време и на сите сиви облачиња во главата, и само да живееш за моментот. Еден и единствен. Кога ќе погледнам наназад, го гледам и ко момент на збогување со безгрижноста и тинејџерството, оти после, многу, многу поразлично е.
    Од година во година драстични промени, лани ова време бев најсреќна вејка на ветрот, сега сум филозоф со патетични постови на анонимен форум, постови што одат и идат, кои дури и самата ќе ги заборавам. Ама живот пише романе де. Пишувањето на мојов малце запиња со мастилото, некое расцветано перо ми се паднало, па ми шмрља по најкревките и најубавите листови, ама ако, на крај наравоучението ќе биде посилно. Демек.
    Ај, може ќе е поарно утре, може за недела, месец, догодина, може за 10, а може и не. Прифаќам јас се’ веќе, го прифаќам и фактот што греалицата од чудна причина ми мириса на пире.
    Си пуштам греалица сред пролет бе, си можам, кога можам да легнам да се одморам здрава, и по еден саат да станам мртва болна и да ме тресе треска, можам и се’ друго. А сега никој нема да праша како си? Обично муабетот иде „Здраво, како си? Абе знаеш што *внеси рандом услуга овде*...“
    Ма не ни прашувајте, кажете си одма, јас и онака одамна престанав да очекувам човечност.
    Нема врска, удри Мујо у тарабе. Дури е јака тарабава, ќе додржи, ама кога ќе пукне и ќе тупне некого по глава, тогаш со Марфи ќе се смееме во дует.
    Дотогаш, живејте народе. Среќно, и уживајте во сите мигови, славете (полу)матури и апсолвентски и дрмнете по една за мене, оти утре може ништо нема да е исто.

На Strumfeta93, Cynthia, CharmedGirl и 10 други им се допаѓа ова.
  4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Хороскопов на Феминка наша, ептен точен, најточен, чудна работа :geek: ете и убав предлог, „ оставете ги работите сами по себе да се случуваат “ :) ама јас сакам да не се случуваат сами по себе, туку јас како сакам и сакам се одеднаш |( баш сум паметна :emo: :wasntme: Не читам веќе хороскоп, ама пусти очиња натаму одат :D :wasntme:

Да се прави ништо и тоа е нешто :D :wasntme:

Збрлалувам :talk:

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.130
    Допаѓања:
    67.263
    ^Горде, тоа дека Ким го пишува хороскопот, затоа е така точен. :rofl:

СДК најлошо е кога човек не знае што сака да прави во животот. За среќа јас веќе не сум таму, со сите сили се устремувам кон остварување на она што сум си го поставила за животна цел. И кога јас давам се од себе, богами нема шанса за неуспех. Не го дозволувам тоа.

Друго, исцрпувачки е да седиш со некој што нон стоп бара потврда за своите несигурности. Добро бре, колку пати треба да ти кажам, да, убава беше, дечко ти е најубав, двајцата сте заедно најубави, да си одговарате, да, многу е фин, да се гледа дека те сака... Мисламммм... После се осеќам ко компири да сум садела.

На k.i.m, Divinebutterfly и Gordana10 им се допаѓа ова.
  6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Ме пресмеа :rofl: премногу е точен :rofl: , Ким сега проблемас ми создава и реков да ме праша, пред да го пише :D
    И уште нешо сакав да кажам, ама толку ојде мислата... сакам кажам, незнам речам работава :D

На Divinebutterfly и k.i.m им се допаѓа ова.
  7. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Сдк минатото никако да замине, иднината никако да дојде а ние глумиме некоја сегашност.

На julie77, zhap4e и Oxymoron им се допаѓа ова.
  8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Добро бе,зошто на сите ви се плачи,зошто само негативни постови читам? Ај ве молам расположете се малце,на светов уште има и луѓе кои вредат :) Ќе ги познаете по тоа што ќе ви помогнат кога најмногу ви треба,не ви збораат зад грб,се обидуваат да ве развеселат,ќе ви кажат некоја мудрост,ќе ве искараат (за добро :) ),ќе ве поддржуваат,ќе се грижат за вас...Ако не е такви,тогаш значи не вреди да се нервирате за тие што не се такви :) Веќе почнав поинаку да ги ценам луѓето од порано,пошто отпосле си го покажуваат вистинското лице и нема да дозволам да ме срушат,немојте ни вие! Абе за инает расположете се и насмевнете се,макар и за кратко.Па зошто вие да се нервирате,а некој да ужива? Мислете и вие на себе,ко тие што мислат само на себе.За тие што вреди,мислете и за нив.
    Насмевката е најдобро лекарство.Не се затворајте во себе,гледајте нешто смешно,пуштете си музика,барем малку да ви помини...
    Еве вакви сте ко ќе се лутите :lol:

А треба вака да сте :D

Ајде добра ноќ на сите! :*

На calliope, Gordana10 и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  9. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.469
    Допаѓања:
    91.843
    Се вратив од роденден со полна душа. Ми се врати вербата во посилниот пол, видов што значи кога маж вистински сака. Драго ми е за него, знам дека таа го прави многу подобар и поодоговорен човек.
    И. кога ќе фатам дечко го праќам кај тебе на часови.

На antonina, sanjalica, LilBaby и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК форумов спие и преку ден и преку ноќ...Ајде чао сега од мене по втор пат,се читаме утре...

11. LadyyGaga

LadyyGaga Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2012
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    146
    Сакам да кажам дека јас...јас всушност немам никого.......

12. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    Smile. It irritates those who wish to destroy you :D

13. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    И официјално дебелите џемпери и блузите со долги ракави are back in my closet! |(
    Не ги сакам, а не ни сакам да ги носам! Точка!

На gingerchild му/ѝ се допаѓа ова.
  14. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Денес тргам за Унгарија.
    Возбудена сум, и мило ми е што ќе прошетам и малце ќе се оттргнам од секојдневиево, ама,
    ќе ми фали мачорот. :( Сакам да кажам дека каде и да сум, он е мое детенце.

А така, а сега у подем на пакување на алишта, шишиња вода и двопеци..

П.С. ОвАј ветерот да не сака да ме одвезе, гледам се раздувал..

http://www.youtube.com/watch?v=k8srRWeP ... re=related

И на, постов ми е за нигде, не знам ништо да сврзам едно со друго..
    У пичку матер.

На Monna.Monna, CIA, drugarka и 2 други им се допаѓа ова.
  15. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051

Колку ке ми биди мило ЕМ драго да ме пуштат да си одам дома... ох

16. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Чувството кога ..
    овој многу бесен ветер ќе ти ја расипе штотуку направена фризура, ќе ти ја разбушави и ќе те изнервира. Но сепак, помоќно е чувството кога ќе си дојдеш дома и ќе сфатиш дека " новата " фризура е подобра од направената и ќе се изнасмееш. :rofl:

Убави вие, да ми ја посетевте темата малку да не стои сама таму film-i-tv/omileni-momenti-od-filmovite-t12301
    # just saying

Инаку, честито матрура на сите тие што се матурантки годинава. Во Велес од вчера почнаа прославите!

17. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    The more studying you did for the exam, the less sure you are as to which answer they want.
    Е мене баш ова ми се случува моментално :( Имајте убав ден, а јас заминав да полагам :)

18. Allthatglitters21

Allthatglitters21 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    288
    АМИН! точно истото и на мене. Со среќа, јас сум од 2.30 :)

На teddygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.802
    Допаѓања:
    100.658
    Денес преку глава ми е од лошото расположение...денес нема да плачам ,да офкам и цифкам...ме боли ногата ,нека боли,не и обрнувам внимание,немам работа..немам па што сега,да се убијам?..другарка ми веќе дефинитивно ми го заврте грбот,цела е во облаци од љубов и во претстоечкото летување на Кипар... убаво нека си помине...Чекам да ми се исуши косава и излегувам,не ми е гајле ни за време ,ни за ветрот што дува...денес само убави работи нека се случуваат...а албумов со слики во срцево што го носам,ќе го разлистувам со сласт и насмевка... :)

20. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сдк денот неможеше ''подобро'' да почне. Мразам разделби. Значи МРАЗАМ!
    Посебно со личностите кои делев се цели три години. Кои секогаш беа тука за мене и во добро и во лошо. И за друштво, и за караници, и за несогласувања, и за се што би можела да ти послужи една цимерка. Но во овој случај беа три. Одеднаш се испративме и тоа уште во 6 часот утрото.
    Ете ''подобро'' неможеше да ми почне.
    Свесна сум дека на секое нешто му доаѓа крајот, но зошто мора да биде толку тешко!?
    Ете до толку сум депресирана и емотивна, што и пишувајќи го овој пост ми се слеаа солзи по образот.
    МРА-ЗАМ РАЗ-ДЕЛ-БИ!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.