Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Брзина, адреналин, ветер..
    САКАМ HONDA!!

Сакам JUGO, чичо возеше фичо, нели?

2. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Не се веќе интересни со јавните запросувања ...

На lovely91 и Cacy им се допаѓа ова.
  3. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    Седам на тераса, го пијам моето второ кафе во тишина.
    Како да сум престарена.
    Во мое време Ново Лисиче беше разиграно, деца на сите страни, се играше плочка, ластик, жмурка, камај-камај, полжав, јанино-јанино, народна, се јадеше воден сладолед и се грицкаше семки.
    Сега штама.
    И ќе ми текне како се дерев "Мамо фрли ми десет денери да си купам сончоглед, мамоооо, мамо маа" и сите мајки на прозор, чиво дете вика, да не е моето?! Па со штипка закачени десет денари летаат од тераса, а јас пусто среќна, еј имам десет денари сега ќе си купиме сончоглед и ќе зобиме до вечерта...
    Носталгична за моето време, за дружбата младо и старо, за ливчињата и салфетките што си ги менувавме.

Каде се децата денес?! Каде се родителите да излезат надвор и да бидат "Конзули" на народна а тие да трчаат и да се смеат и цело маало да го дигнат во воздух.
    Ново Лисиче ми е полу-празно. Денес е поубаво, има лизгалки, паркови, игралишта. Ние само трева имавме.
    Сабота е, а никој нема. Ја нема детската смеа. Штета.

На Shpagetta, LilBaby, Monna.Monna и 16 други им се допаѓа ова.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    СДК ... се што е убаво дефинитивно кратко трае. Среќавања, разделби ... животни правила. Ги имало, ги има и ќе ги има, неизбежни се. Најважно е се да се прифати позитивно ... да нема простор за тага или негатива. Да се чуваат спомените и никогаш да не се заборава на оние кои ви се најважни ... Тука или далеку, тие се со вас. Секогаш!

На Neytiri, bittersweet, marama и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Еј не ти било важно што другите мислат за тебе? Зошто тогаш кога ќе паднеш у јавност прво се вртиш наоколу да видиш кој ти го пукнал сеирот, па после проверуваш дали си ок?

Тие амерички филмови на друго место женцка.

На LilBaby, calliope, Elennaa и 5 други им се допаѓа ова.
  6. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Отстрането поради вознемирувачка содржина.

7. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Сите во врска а јас без врска - ама нема врскаа :emo:

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.301
    Допаѓања:
    158.248
    Мангупски е да крадеш твитови и цитати,ама треба да си шлакнат да ме крадеш мене од фемина и тоа... Е стварно си бедура,мајке ми кад ти кажем... Молим лепо...
    А тек да почнев да твитам. Ај на бивши дечко му опраштам што твита од наши муабети ко инспирација,ама тебе... е тебе нечеш сестро,не ти опраштам...
    Непријатно изненаџена сум!
    Значи,ок сум исто да се облечеме,чак и исти дечко да делиме (шо е најтрагично у ова има вистина у случајов,само времеските интервали се различни,ја сум у предност ха!),ама мои ГЛУПОСТИ,значи мои ГЛУПОСТИ да ми твиташ од фемина,НЕЧЕШ БОГА МИ!
    А шо е најтрагично она се жалела да се крадело,се не знам шо ти таму. Ма немој да ме јебеш МОРИ.
    Абе народ...па уште и неинспиративен. Па да развиев тешка мудролија и филозофија,да те сфатам, инспирирана си била,воодушевена,ама...некои срањенца што ми одат на ум да зимаш...е стварно...е глупо.

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Jaс се опремив со реквизитите и сега ќе ги нервирам Манчестерците што ќе ми дојдат на гости, као демек да ми се смееле кога ќе изгубеле Челси!

Абе добро може и немаат некои многу големи шанси за победа ама јас пак ќе си мафтам со лондонското сино пенкалце и ќе навивам со душа !

:$ :inlove: :$ :inlove: :$ :inlove: :$
    http://www.youtube.com/watch?v=IVzA1KuuifI

Не е битно дали ќе е Челси или Баерн...
    Нека победи оној кој ќе пружи подобра игра...

Ама јас пак си ги сакам бе КTBFFH! :$

10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Значи се нервирам кога ќе видам вакви работи, па стварно не можам да разберам како може вакви нешта да прават, па што толку многу може да згреши некому едно животинче? Како може тоа да им биде интересно да запалат живо суштество? Како тоа боже не го боли, што го запалиле |( Да можам, доживотен затвор би му дала на оној ако повреди животно, око нема да ми трепне.Животните не се криви за нашите проблеми :fubar: Не ни требаше да го видам ова, мака ми е кога гледам вакви работи.Џабе е што и да каже човек, кога други не разбираат.

На BlackSwan5, AnaKarenina и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  11. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982

Леле за греотка бе :x ;( Воздухот ми се зеде ко го видов ова...Какви луѓе постојат! На овај гад нека му врати Господ,најлошо за него :envy: А некои што има луѓе што палат ами? Случајот ами во Мексико кај беше :x Ај да не зборам...Страв да му е на човек да живее на планетава,ни закон ни ништо се гледа :tmi:

Џокси ова во што тема да го стави? Немаме таква свирепа тема на форумов,нема ни да има...ама ете,требаше да предупреди!!! Не потсети на неубаво,дека постојат и такви гадни работи :(

Епа наместо тоа,кога би имало некој сведок и слично,би требало ова да се пријави...И внимавајте на животинчињата,и тие се душички...

Ајт сега да ме нема,треба да читам :headbang:

На Gordana10 и 1209 им се допаѓа ова.
  12. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    ... дека се почувствував горда на себе си, после толку време! Да можев да си се бакнам во образ ќе го сторев тоа

13. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    :inlove: sakam da kazam najprvo zdravo na site nova sum na forumov :)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.301
    Допаѓања:
    158.248
    Ве молам,значи ВЕ МОЛАМ ТРГНЕТЕ ГО ОВА ОД НА КОНИ ПОСТОТ,ВЕ МОЛАМ!

На 1209, AnaKarenina, ludoto19 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yRv4J5J8i8

Леле мајко мизерија у раскош на шо личи ова?
    Ме запали ко фиќо на минус десет! :rofl: :rofl: :rofl:
    Абре лоботомија му е мајката.
    Чекај чекај присебе неможам да си дојдам!

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    значи Aман од вакви видеа. добро бре девојче, барем пиши за што се работи. Hие не сме глупави, и знаеме што има по овој свет, мислам дека нема потреба вакви работи да се ставаат овде, не денот, неделата на човек да му се расипе. Mожеби е во споилер, ама ипак!

На Saya и anabel-a им се допаѓа ова.
  17. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Остај тоа што денес шумолеа листовите на брезите, птиците свиреа своја симфонија и поточето у позадина жубореше... туку и комшииве до мене што пуштиле пивски стомаци коментираа едни теткици и мезеа шопска уз ракииче, Крце пуштил некоја тешка турбо фолкерска во стил Зар ти није жао Зоко и ја мие колана цело сабајле. Нема почиста кола од неговата, ама што му се чудам ај што ја гланца секој ден, него човекот си има навика да запали светло во колата, си седи во неа, си рока гласно музиче и кој и да помине му свирка. Има некоја фалинка.

Луѓево се тркалаат по улица, космички љубови се водат под мостови, си го мотам животов во фолија, да остане свеж, растам математички задачи по тетратки, а жими се Јапонскиот подобро ми иде од математика. Праќам писменце до господинот Непознат, а види.. поштарот му љубомори. И ја не сум некој нарцис, ја сум некој поубав цвет.
    Абе саде радост се враќа од канализациски цефки и ми ја затнува ве-це школката.
    Некој позади врати води секс, некој на фејсбук води разговор, некој не може да си ги закотви потребите па јавно ги искажува, некој ги шепка по жица. Срамни разговори, срамни мисли, срамни влакна.. срамота е денес да бидеш глупав, а не да ја пцуеш тетката која често ми вели вели Немате доволно кредит за да го завршите разговорот.
    Глупости на квадрат, коњукции од неврзани мисли и кружница која нема крај.

18. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Јас навистина не можам да разберам која е поентата да се постираат вакви потресителни видеа...
    Да видиме какви болни умови и бездушни луѓе држи земјава? Тоа веќе знаеме.
    Ама со тоа што на форум ќе постираш видео на кое се гледа како луѓе мачат животни, нема да им помогнеш.
    Вдоми куче што не е расно и спаси го од шинтерите; донирај средства во здруженијата за заштита на животните; ако видиш дека некој пуштил отров по улиците - предупреди ги оние кои чуваат миленичиња; згрижи се за уличните кучиња и мачки, па потоа подари ги на љубители на животни што знаеш дека добро ќе се грижат за нив.

Ете така ќе помогнеш.

На BlackSwan5, Divinebutterfly, tweety26 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам тука да се надоврзам за препирањата што настанаа во “Модни критики“.

Секогаш кога коментирам за нешто што не ми се допаѓа, нагласувам дека тоа е според мое лично мислење (секој има свое, кое не мора да е точно за околината).

Во врска со матурските и апсолвентските комбинации.... Секој се облекол според својот вкус, можностите и според својот стил.
    На мојата апсолвентска, мене сите ми беа убави. Нашминкани, насмеани, дотерани, скоцкани. Убаво ми беше луѓето да ги видам во друго светло, во какво што не ги гледам секој ден.
    Имаше луѓе кои се потсмеваа....ама додека другите играа и се дружеа, тие за занимаваа со глупости и не придонесоа од вечерта да имм останат некои посебно убави спомени.

Така и тука..... конкретно за мене- јас можам да кажам што не ми се допаѓа, од мој аспект, а за некој тоа да биде убаво.

Сите сме убави и млади! :*

На mims-89, JoxyTheFreak и Smilly им се допаѓа ова.
  20. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204

Јас веќе оддамна сум здружена во здружение, и вдомуваме привремено кучиња од улица, ги храниме, ги бањаме и потоа ги даваме на вдомување. И не осудувај кога не знаеш ништо :fubar: . И од кога знам за мене јас имам само мелез , никогш во животот сум немала расно куче (а и не ми ни требало). Додека ме едуцираше мене, ќе помогнеше на некое животинче и ти :)
    А gif-от го ставив тука за да видат луѓето што се има по светот, ако ти знаеш можеби тие не :) Поздрав.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.