Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Уф, добро е, ми олесна :whew: Оти почнав да се загрижувам :!: Се шалам, баш ми е мило и се' најдобро ти посакувам...
    Уште од жабата (zhap4e) да слушнам вакво нешто и ќе можам мирно да спијам :D
    Поздрав :inlove:

На Theodora, zhap4e, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Мразам кога животот ме става на раскрсница.Или-или.А стрелецот во мене секогаш жеден за авантури и ризици,па по дифолт се прифаќам со отворени раце.
    Ница.
    Да се биде или не?...Да се иде или не?
    Ја со паметот веќе сум таму.
    Точно под палмиве,со наочари на очите и апостолки на нозете,тргната на плажа. :|

На JuLleE, anabel-a, FBI и 2 други им се допаѓа ова.
  3. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.621
    Допаѓања:
    2.473
    Is it still illegal to perform an autopsy on a living person? :?: :?:
    dr house

На Cacy, anneyy и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  4. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Денеска ќе си кажам по втор пат.
    За разлика од прееска, моето расположение е на 10-ка.
    Кажани глупости на кило, зезање со сестра ми, смеење, ух, ух.. за мерак.
    Удри бригу на весељу и баш ти е гајле за се. Рилекс.
    Баш е убав животот кога не се замараш за ништо, баш ми е убаво!
    Незнам што ќе биде утре, ама ајде што биде - нека биде, не се замарам гајле ми е, важно мене да ми е убаво во душичкава, како сега.
    Среќата е во малите работи. Само една насмевка на лицето и ќе се смеам колку што можам, оти сад ме видиш - сад ме невидиш. Живот. :wasntme:

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.303
    Допаѓања:
    158.255
    Антена 5 врти иста плејлиста во недела попладне,кога не забезекнува на малце порано ванила скај со исти чувства,а паралелно ќе ги тужам за возбуд и мини срцев удар на иста констелација на ѕвездите или едноставно, со исти чувства кои ги имаме дур патуваме спротивно од залезот на сонцето.Е*ем ти значи! Само што јас се движам со поголема брзина од неговата...чекам побрзо да завршам со светов ваљда... ама решив да успорам,да го почекам...
    Кој да ти каже...?! Кој?!
    Некои мажи да се попаметни,многу лесно би се одлучила за нив или пак би била сач а слат,од што не би можела да се одлучам.Ама генерално,да,да се поумни,би го извадиле најдоброто од мене и би им подарила универзум. Само на еден му успеа,истиот тој ми ја даде оваа...
    http://www.youtube.com/watch?v=MzCLLHscMOw&ob=av3e
    ...и е на првото место на листата на кои би им го подарила срцето,впрочем...единствен и веќе ... му го подарив безброј пати... е сега замисли ми улета уште еден и ми ја залепи на чело...?! Паричка да фрлам?! :D
    Пријатен ден...дремеж,ручек,бакнеж во рамо,чувство како да сум на одмор...убави зборови...фатив и боја.

На Ann.94, caroline.costa и Bright им се допаѓа ова.
  6. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Ако сум фасцинирана од некој град- тоа е од Ница. Полн со убавини, грациозност, нежност, луксуз- се‘ што ти треба. Го има она западно-европското, но има и нешто што мене ме потсеќа на ова наше убаво Скопје..... Седењето на кафе и искреното дружење со пријателите. Нешто што не го забележав во друг град.
    Ако има некој град, во кој би можела да живеам тоа би била Ница :)

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Jас да сум хомосексуалка, не би излегла на парада баш од овие причини. да ме вреѓа некој да ме тепа :^) .плус и попот се јаува од таму, демонот е во вас, вие сте неверници, A јас никогаш немам прочитано исус да кажал нешто лошо за хомосексуалците,или да ги спомнел барем еднаш.
    Kорегирајте ме ако грешам.
    заостанат балкански народ, нив се им е совршено во животот, па земале да им се мешаат на другите

8. 1bunny

1bunny Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    20
    Го добив првото цветченцеееее :f: :)

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.303
    Допаѓања:
    158.255
    http://www.youtube.com/watch?v=1drdq7MX ... re=related
    Чао недела. Свеж понеделник,квасец да си постаса.
    Ах да,ете се токмам цела недела да ви препорачам нешто,си го купив и третиот број... Граѓански,весник кој ме бендисува,МНОГУ! Повелете,купете,прочитајте и уживајте во неконвенционална мисла ко за нашава државичка.
    Овр енд аут!
    Бацензи битензи! :*

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Денес си поминав баш релаксирана недела. Релаксирана, иако знаев дека дома ме чека материјалот заостанат од пред 2 месеци, надевајќи се дека ќе го научам во пола ден :lol: Незнам дали ќе успеам, ама ич не се сеќирам.

Дефинитивно и другата година ќе одам на мотокрос. Му се чудев на моторџиите на каква опасност се изложват :x Ама то е... љубовта кон нешто (во овој случај кон спортот) е посилна од се. И редно веќе беше да биди полно со околу 700тина луѓе околу црквичката Св. Атанас :wasntme:

11. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    И сеуште не можам да разберам зошто главата ми е полна со беспотребни информации од икс ситници што се случувале пред милион години (и тоа зборам за апла ситници), со бореви и со секакви глупости, како паметам што сум и рекла на другарка ми додека сме иделе у школо на 25 Ноември 2392329та година а не можам да запамтам една половина е*ена страна од книгава :@

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК ама толку се разочарав од овие машките од матурите,ич незнаат да се облечат |( Сите во плаво и црвено,лелеееее :@ Абе се знае за матура,костум убав,со кошула со машна,ајде за бојата не коментирам.А да,и ќе облечат костум и патики ќе бапнат :@ незнаат едни чевли кожни убави да си купат,да комбинираат...И се облекуваат за матура ко за на кафе да одат...Абеее,ич не ми се допаѓаат. Морав да се искажам,то си е мое мислење.

И СДК многу сум радосна и возбудена цел ден денес за утрешниот ден :clap: Се надевам убаво да помини се како што мислам.Срцето ќе ми излези денес цел ден :D Ај да видиме : ) Држете среќа се да е во ред.Таман ќе си се видам со Ани,баш си се радувам ^_^ Само да не врни многу,пошто рекоа ќе врни...ама јас секако ќе одам :) Ех,што ни прави љубовта :inlove: Се надевам само да вреди ова што го правам :)
    Ви посакувам и вас убав ден утре и убава ноќ :*

На Annie.mk1, Adi888, Libera и 2 други им се допаѓа ова.
  13. DressedToKill

DressedToKill Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    43
  14. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.056
    Во овие моменти кога се наоѓаме во тотален хаос, кога го ствараме нашиот дома, маж ми е секогаш тука за да ми ги исполни и најситните желби и барања, со цел да бидам задоволна од изгледот на нашето ’гнездо’.
    И покрај многуте препреки, разликата во години, начинот на живот кој моментално се трудиме да го усогласиме.... тој е секогаш тука за мене, да ми угоди и да ме заштити од сите ... но тоа е љубовта, почитта и разбирањето. :inlove:
    Ахх ви посакувам таков маж на сите. Мислев дека не постои идеално и ДА, не постои, но само тогаш кога го бараме и материјалното... сега сфаќам дека идеалното и материјалното не одат заедно. И нормално, материјалното е потрошна ствар, денес го има утре не... додека идеалното е всадено во духовното, во душата и срцето на човекот.

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    :music: Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone...
    :music:

Ај добра ноќ...

На JuLleE и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    ;(
    Значи, значи.. в срце ме погоди.
    Жими ќорово око. Жими гушава и мочниов меур што не ми држи веќе!!!!
    Еееее... значи... ;( аko јe do mene...Ivana Selakov & Darko Radovanović Ако... Онда.... Живим за то! [Allegro Band] Црнакосо!!!
    Оти... ако можеш ти, сузу пустити ;( [Харис Џинович] шмрк, шмрк.. ;(
    У љубав верујем! ...Права љубав године не броји [Жељко Самарџич]
    Еве, озбилно! Осечам се... Десет млаџа!!! [Дино Мерлин] :nod:
    Ипак, Открит чу ти тајну Пак и Баш ти лјепо стоје сузе.... Ал те ко Бога молим, због мене не плачи, нисам тога вред(а)на и Боли ме, ал’ заплакати нечу Аца Лукас
    Oстачу слободна, нечу се везати!

Не ме сили молим те. Со арно ти велам. Кој ќе го руши матичноно и црквана во ова време м?! :sweat:
    PS. Се препотив со песниве, немој да мислиш лесно ми беше, oти и муабетиве на суво тешко ми одат... жими ја!!!

На slavica999, MSkorpionka, Theodora и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК расеана сум, паметов на пасење, истовремено сум релаксирана и од што сум у таква некоја си безвезе фаза :D не можам ни да мислам :D Таков период, можеби минилив, кога треба да се остават работите онака како што треба да се одвиваат, сами по себе...и онака не е можно да се има се под контрола...И друго шо сакав да кажам, луѓето го памтат она што ние сме го направиле за нив, не она што не сме го направиле, а токму поради тоа не треба да се удираме во гради за нешто што не сме направиле.
    Мислам, нема фајде од тоа, незнам која е логиката и човек да се лути поради тоа.Најверојатно не признавање на својата нелојалност кон некого, па макар и да бил странец.Штознам, јас сум си раат и немам никаков проблем, но некој друг има и страшно му пречи тоа.Кога човек ќе си ги разреши проблемите во животот и ќе расчисти со самиот себе, тогаш нема да има апсолутно никаков проблем со другите, со други зборови мирна му глава :D
    Човек треба да пази шо прави во животот, се што лета, не се јаде :!: :geek:

18. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.462

19. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    :nod:

На LilBaby, FBI, Ann.94 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    Ако денеска не ми препукне срцево, ќе умрам само од чук по глава.
    Добра ви ноќ и чувајте се... :)
    Немам сили за други зборови.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.