Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    На sweet-cherry, Oxymoron, la-chicka и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Ме примијаа :party: :dance: :party: :inlove: :dance: :party:
    Леле ми се чини срцево ке ми излезе од гради неможам да најдам зборови да опишам колку само се израдував.
    Му благодарам на Господ што ми ги услиша молитвите.
    Си имав таксано нешто ако ме изберат и еве се случи денес. Е сега кога да ја оставам таксата, кога ке тргнам или уште сега?

Сега сфаќам како може една позитивна работа да ти го разубави целиот ден, да те натера да заборавиш на сите лоши работи и на се да гледаш со оптимизам. Ми ја искара нервозата што ми се собираше на срце овие денови. Господ не ме заборавил.

Уште еднаш ти благодарам Господи.
    Имајте прекрасна вечер мои драги феминки.
    И не губете надеж, за се има решение, на крај сите коцки доаѓаат на свое место. Господ мисли на сите нас. :)

За поздрав ви пракам една мешавина од најубавaта музика во светот
    http://www.youtube.com/watch?v=UADh70Zlc_o

На Veronika90, Divinebutterfly, ripkata и 7 други им се допаѓа ова.
  3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Нови места, нови лица, нови насмевки, вистински или лажни...
    Крајот беше нов почеток. Се учам да го сакам тоа што го имам и да не копнеам по нешто далечно и недостижно. Сеуште е тешко, ако кажам дека не е ќе излажам. А не сакам да се лажам себе... но во секој случај е подобро.
    Може се да изгубам, ама себеси не. :)

4. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Дрога, догма, љубов, патетика, патика, романтика, кифлички, гравче-тавче, пак љубов, ленонки, фустан со индиски шари, полен, пролет, еден убав мај, црешов цвет, кафе и ресани во два наутро, памучна сперма од најблиската топола, комуналци, кремци, подземјакуши, трип хоп, исламисти, православни, дерење од мама, париче од баба, мирис на мокар асфалт, отисок од две дланки и уште малку љубов.

Ех, Скопје бе.

На Hipster, JoxyTheFreak, ines.h и 3 други им се допаѓа ова.
  5. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.305
    Допаѓања:
    158.266
    Моите дома масовно ме тролаат веќе 5 дена... зборат на јазикот на мајка ми... Мислите дека е фер?! Не е! Татко ми и вика,драга,стави и дрога во ручекот,а потоа... ај да не јадам вафли,ама ова не е НОРМАЛНО! Љилочка,скроз збунета!
    Друго,ко постон горе...да,Скопје е лудо. Ми се деси денес,еден тип,како оној најгадниот од паркети,е ист таков,само малце помрсен, да почне да кине пари и да се дере,зема некои документи и ги пикна во канта и пак почна да се дере,ееееееј,ееееј,видете ме,ова е све од МВР,од цело МВР,знаете кога ќе земат плата?! На 5ти март!!! Хм....
    Во саботата,во еден по полноќ,чуден тип,со шише во тренерката (а мож и од Аеродром беше),пуно со непозната течност (хмммм) стоеше со рацете на глава,пред соборна и гледаше во некоја си замислена точка...
    Да,Скопје е лудо...
    И Македонија е луда. Во нашите институции,читај МВР,рамковниот важи најмногу за нас. Како...па да речеме секој четврти вработен е Македонец,со тоа што... уствари на секој четврти има реална оправданост и потреба за да биде таму,а рака на срце па и стварно само тој работи,а другите...пријатели, пијат кафе и ти викаат А? коа ќе ги прашаш нешто... Епа да... Бронза не за третиот,ами последниот у свет!
    Бидете така!

7. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Најлош случај дома е кога си у пубертет, а мајка ти ја фаќа климакс.
    Лудило!

На Elennaa и blueeparadise им се допаѓа ова.
  8. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Ме мава депресија од времево, аман веке ко жална врба сум. :(

9. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Јас моето мачорче многу си го сакам,премногу.
    Ама...мислам дека ако го собирам неговиот измет од цела недела, слободно можам да затрујам 3-4 населби.

На Juicy03 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Oh well, се ла ви. Да знаев француски, ќе го напишев на француски. Ама јас од француски знам само вуле ву пате абек муа... и не знам што значи. :( Како Декстер и јас, кога спиеше со тоа направата на глава и цела ноќ слушаше ОМЛЕТ ДУ ФРОМАЖ, така и јас кога бев мала со тоа рекламата на Рио ди маре. И до ден денеска кокодакам наоколу - вуле ву пате абек муа? Бог да чува и да брани. :geek:

Си ги испратив другачките на матура, и ме мавна таква депресија што изедов 6 квадратести маршмалоуа. Тие де, рефус што ги продаваат. Никаквите. :emo: Ама како убаво ми дојдоа, чудо некое. Се присетив дека лани јас бев матурантка, можеби не бевме најсложни како клас, или пак немавме некојси незаборавен помин за матура, сепак со задоволство пак би го повторила сиот тој, хм, циркуз. :D Кога одев натаму се изнагледав изнадотерани бабиња и дедиња, со букети и цвеќиња... а кога си идев, еден куп коли. Веднаш се познаваше кои беа со матуранти внатре, првенствено по огромните пунџи, ама мање битно тоа. :D Битно убаво им е бе! Само туку мавтав по сите коли, де познат де некоја роднина ќе испадне, па како да не се насмееш од срце кога ќе видиш колку се потрудиле и се дотерале и блескаат и се среќни? Сега ја сфаќам баба ми зошто толку се радува, што викаат, сме си дочекале и ќеиф ни е. Еее, остарев. ;(

Па колку беа убави да ви кажам, најубави! Не дека ми се другарки, ама стварно беа најубави. И така кога ги гледаш сите, среќни, весели, несвесни за сето тоа што ги очекува, те фаќа некоја жал на душичката. Како времето пребрзо лета, како сите растеме, мораме да бираме, да одлучуваме, да пресекуваме и тоа е тоа. Се ла ви. Некои мостови се рушат, некои се градат, животот си оди.. Ако не го следиш и останеш во место, готово, си се изгубил.

Вчера ме застана едно бабе, баш додека си одев накај дома и си ги гледав прстенчињата што си ги купив во рака. Не беше од овде, мислам дека беше Србинка... и ми вика, ти си убава девојка, секогаш труди се да изгледаш убаво... дотерувај се, биди во тек, немој да заостануваш, животот не те чека со ништо. Види колку убаво си одбрала, искористи го сето ова, искористи се што имаш. И не сте свесни колку многу ме замисли со сето ова. Не знам зошто ми го кажа, тотален странец. Ми се насмеа и си отиде, а јас само и се заблагодарив и и посакав пријатен ден, а кога убаво ќе подразмислам и ќе спојам некои точки и линии, ова можеби е најдобриот совет кој некој некогаш ми го дал. :)

На Mishela, Miss-Independent, Buttterfly и 15 други им се допаѓа ова.
  11. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    И ја, место да си легнам ко човек, си ја свирам Билјана платно белеше на Гугл синтисајзер! :D

Да беше Гугл мушко, ќе го мажев. Вака само ме стрват да посакам уште повеќе да работам кај нив.

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    ... има нешто во воздухов вечерва, дефинитивно, паралелно дури си разговарав со мојата посилна половина, добив 2 пораки, од едно познато лице од минато свршено време и една виртуелна понуда од сосема непознато лице, еј па и овој на прва ме нарече злато бе, онака со ништо непредизвикано и тоа мене бе :^) . Марфи, сериозно не ти ја сфаќам смислава за хумор, навистина мојов хумор е инфантилен пречесто, ама еј, има и други 7 милијарди таму некаде, оди забавувај некој друг за промена... И не ни знаев дека во меѓувреме се случувала Евровизија :tmi: ...

Така де, наредно очекувам кога ќе најдам некоја пак одвратна работа, која ќе ја мразам од дното на душава, да се појават уште неколку такви, бидејќи кога нешто нема, нема и стој на раце правел, дури не ти истече мозокот низ нос, а кога нешто се случува, да ти се скисели треба, онака ко слабо или недомаќински точена зелка за зимница, која дава фалш расол. Не, повеќе не е секогаш повесело. Кој го рекол ова, да си ги јаде ушите. Со пача.

Денес немаше вода цел ден во нашава туристичка мека и разбирливо е да влечам одредени фрустрации, ок?!

*тешка воздишка*...

На Noemi, Yipman2 и L-enna им се допаѓа ова.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Во текот на ноќта уште една чинија макарони со томатело, мајонез и зачини ќе биде наталожено во моите бутки, ај кент хелп мајселф шта чу :worried:
    Грижа на совест, каење за преполниот стомак и отежнато дишење. Ај хејт мајселф!!! Енд ај хејт ПМС ту!!!

На LilBaby, Pirana, Noemi и 3 други им се допаѓа ова.
  14. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Кој бе, ама кој?
    -Тој ма, тој, оној на оние на левата оваква кривина.
    И како, а, каде бе, збори?
    -Онака бе, онака, онде малку, овде малку, се однадил.

Дискусија на ниво, две квази интелектуалки вака разговараат во јавен превоз, при што едната оди на нејзиниот квази факултет со 12 штикла во 12 напладне, а на штиклата зјае грутка кал и неколку коренчиња трева, а другата велелепно закачила лист. Оваа другава во ролка и крзнен елек, светли хеланки и нели „нормално“ чизми над колена кои ем се испочукани од што незнае да оди со нив, ем не се исчистени од послениот снег.

Ги слушав, не од што сакав туку што морав, кажуваа како им било тешко да научат 50 прашања, а на испит да им се паднат 5, („Стар манијак, мислаааам, каде бе, пеееесет прашања јас да учам, за што 5 да ми се паднат, а останативе 45 зошто сум ги учела, за да знам нешто као?).

И така како и увек си се потапшав по рамо самата, скролнав очиња едно два-триесет пати, чукнав во дрво дека ниту јас, ниту моите деца никогаш нема да бидат такви дебили, зошто и покрај затоплувањето и озонските дупки, ваквите само безпотребно го трошат кислородот кој го имаме.
    И нека сум Хитлер, и нека сум човекомрзач ама мразам глупавост и точка.

На girl1985, Breezy, LilBaby и 10 други им се допаѓа ова.
  15. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    жално, но вистинито :x

На karak, Pirana, angel92 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Абе баш вака секогаш се чувствувам. 3 саати боље него 10

На Annath, Divinebutterfly, Ann.94 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.305
    Допаѓања:
    158.266
    Да се визуелно изразам,мала збирка на цела мисловна фекалија. Конгломератна небулоза...и шарки-марки.
    Денес сфатив колку сме биле аноинг кога сме биле во пубертет.
    Денес беше денот кога уќуткав 10 мажи. Си реков у себе,шо правиш ма ненормална една?! Ама мир и демек смирена си излегов,а со носот го боцнав небото,па се истури од врнење.Да знаете од тоа беше! Браво девојче! Бате,не ти требаше ова,сега мислам муда од бронзен добиток фатив,многу јака се осеќам. До утре...после увек заборавам како било у тие моменти и пак се учам...Човек...
    Јас,човек...или па и не...

18. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.000
    Допаѓања:
    4.863
    Освен администраторите и модераторите, останатите членови се подеднакво исти и никој од никого не е подобар а и не треба да се замислува дека е најдобар.

П.С. Јасно е зошто пола од постарите форумџивки си заминаа и не се активни.

Повторно разгорување на оган што тлее, е непотребно.

19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Луѓе мислам дека малку преозбилно го сфаќате поимот форум. Искрено денес читам и не можам да се начудам за какви ситни работи се замарате и полемизирате. Немам намера никого да навредам ама навистина не е ова веќе работа. За такви глупости да се ствара ука бука :x .

Инаку обожавам дожд. Преубаво си се наспав денес на врнежливото време и сега сум како зомби, цела вечер око нема да можам да склопам :tmi: . Ај, за арно нека е.

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ваааажна сум. :wasntme:

На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.