[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    СДК денот ми беше убав до сега барем си се прошетав си се прибрав и сеа си седам на фемина :*

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СДК дека за прв пат пробав шекерно јаболко :D
    и беше :inlove: :lol:

3. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Ми фалиш жено! :wasntme:

4. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Имам спиено 8 сати и пак ми се спие ми се умира бре :^) дефинитивно со мене нешто не е во ред, ова не е можно, ми се спие ко 3-4 сати само да сум спиела.
    Бог да чува! :^)

5. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

ништо страшно, мене тоа ми се дешава секој ден. :)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Па и мене скоро секој ден :^) се прашувам како некои спијат по 5-6 часа и тоа им е доволно?
    И јас сакам така:(

7. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Не презирај го денот во кој се имаат случено само ситни нешта, постојат настани кои на прв поглед се неважни .. :?:

На maca99 и lovely91 им се допаѓа ова.
  8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Крајно време е да...се направи нешто...
    Седнувам на компјутер не знам што попрво да направам, напишам, отворам, целата се збркувам како да ми е само денеска и утре нема да седнам на компјутер.
    Не станувам нетрпелива туку изгледа сакам се наеднаш да направам епа пардон Лукс -->
    Морам да се сконцентрирам само на една работа инаку ништо од бизнисот.
    Звуков на компјутериве страшно ме зафркават па и ме нервират, многу ми фалит квалитетно слуашање на музика, ветувам ќе си го приуштам тоа само да ги средам . Другиот компјутер не се пушташе, го расклопив, го исчистив од прашина, го избришав и сега ете го се пушта, ама и нему звукот му е зафркнат, одсекогаш ме зафркавал звуков, ко некое проклетство да ги прати компјутериве, пушти што било со звук, музика, сецка на одредено време и грчи додека оди музиката, а некогаш знае и да испушти таков звук што не знам дали слушам песни или рика магаре ! :tmi: У п.м за секој случај ќе морам да си купам слушалки :music: зошто и тие се појдени по ѓаволите оддамна и одтогаш си немам купено, е од ко се расипа камерчето од 150 денари со слушалките од 100 денари изгледа почна проклетството со звуков кај компјутериве.
    Коклу само постов ми тргна во погрешен правец, сакав да пишам нешто друго испадна нешто трето, реков ја не знам што попрво да направам..
    Еве сеа сосема четрво ќе ви напишам..
    Ти постоиш и во моментов постојат уште милјарди кои ја имаат сличната судбина како тебе,
    Постои некој кој барем еднаш во животот има доживеано болка и тага,
    постои некој кој искрено заплакал,
    постои некој кој искрено сеуште плаче и се смее,
    постои некој кој е среќен и некој кој е тажен,
    постои некој кој прави изненадувања и е изненаден ама и некој кој сака изненадувања, а не ги добива. ^_^
    Постои некој кој умира за вашата насмевка, а вие не го знаете тоа, :(
    постои некој за кој ви е многу важно да е до вас и постои некој кој ужасно ви недостасува... [​IMG]
    Постои сиромаштија, постои глад, постојат илјадници луѓе, суштества и животни на кои им треба помош...,
    постојат половина од нив кои се спремни да помогнат ...
    Постои некој на кој некогаш му било тешко, постои некој кој го вложувал својот труд максимално и на крај успеал, некој кој вложил малку труд па пак успеал и некој кој ич не вложува труд ....
    Постојат многу кои моментално се пред компјутер, и многу кои се надвор од своите домови, постојат милиони кои моментално се на училиште, на работа ...
    Сите тие имаат иста задача --> ДА ЖИВЕАТ :nod: , нивно е да одредат како и на кој начин.
    Некои немаат многу голем избор, мора цел живот да го поминат во мачење за да преживеат, некои и покрај добрата средина во која имале среќа да се родат не успеваат во животот.
    Постојат уште многу, многу, многу ШТО ПОСТОЈАТ, и не знам што ми текна со постоењево, сакав само да кажам дека постојат многу животи, многу животни приказни од кои може здивот да ти застане, дека треба да бидеме благодарни на она што го имаме, и да настојуваме кон она што сакаме да го имаме.
    Постоиме ние сега, во овој момент и живееме за денес, постош ТИ додека го читаш мојов пост и знам дека се согласуваш со него, можеби само делумно ама знам дека и ТИ си еден што постои. :)
    Нема некој што не се пронајде во некој од овие погоре што постојат, признај барем се пронајде во оние кои ПОСТОЈАТ ПОКРАЈ СЕ ШТО ИМ СЕ СЛУЧИЛО И СЕ ХРАБРИ :muscle: и со крената глава :emo: продолжуваат да постојат и да ги остваруваат соништата, признај...

На maca99, teddybear, calliope и 3 други им се допаѓа ова.
  9. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    СДК дека ме дели само едно ценето мислење до зеленото цветче.
    Ова мислење е последното кое го обележува постоењето на синото цветче, под мојот аватар.
    Ожалостена сум, и не знам како да го искажам ова чувство во мене.

„I just wanna say THANK YOU to all my fans, and NEVER SAY NEVER, right?“

Не ми се верува дека штотуку го цитирав Џастин Пипер, но тоа го кажа коковчево на ЕМА.
    Прееска заслушнав.

Голема мисла од „драчевската“ шишка. :clap:

Поздрав до синото.
    God ... I'm gonna miss you. :(

На Doozy и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  10. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    My life is based on true story . :)

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  11. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Некои нешта треба да ги доживееш за да поверуваш. Како на пример дедото што вози точка со сијамска мачка на рамо. Ако е нечив роднина или пријател ве молам поздравете го од мене.

Долг треба да биде јазикот кој би можел да ги излиже раните на моево искомплексирано опкружување. Да искористат пола од енеријата која ја трошат на празни муабети, сплетки и драматизација на нешто корисно не до Месечината до соседното сонце ќе стигнам. Ама не. Вака им е убаво, ајде да плукаме по другите иако нас ни течат лиги.

И затоа на ваквите им кажувам само едно Браво :clap: . Иако и тоа им е многу, ни Б не заслужуваат.

На Magnolija и girl.23 им се допаѓа ова.
  12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    СДК дека се пронајдов целосно во една песна, за која никогаш не сум очекувала дека баш во неа ќе се пронајдам. :tmi: :tmi: :tmi:
    Да, работите се менуваат...

13. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.261
    СДК дека си грицнав од г_зот...замислете Сваровски ке отвара фабрика за изработка на кристали во Србија или поточно во Суботица....зошто не кај нас ;( ....па ние сме по креативни....па имаме и каква таква традиција со обработка на накит-бисерите, -фелиграните...па србите ни толку немаат...
    Навистина не е фер ;(

14. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сдк не посети денес министерот за здравство.
    Камери на сите страни, мислиш кој знае што филм се снимаше.
    Може ќе ме дадат на некоја телевизија :wasntme: . Ху ноус.

Денес повторно напорен ден. Повторно напорен понеделник.
    Но секогаш си наоѓам нешто со што би го засладила.
    Овојпат со најубата ресана и попладневно кафе.
    Имам грижа на совест. Побогу изедов цело пакување :tmi: .

За викендот можам да кажам дека бев наградена од татко ми. И тоа многу!
    Си заслужив во секој поглед бе!
    И така.

Едит: Заборавив да кажам. Уплатив Бинго :lol: .
    Може ќе ми се насмевне среќата.

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    СДК понекогаш сакам да сум на две места истовремено :D ама едноставно е невозможно, многу е безевезе тоа чувство кога сакаш некому да помогнеш, а неможеш бидејки си спречен и остануваш немоќен, да неможеш на никаков начин да влијаеш на ситуацијата :worried: :worried: со други зборови врзани ти се рацете.Ах каков е животот, човек ќе доживее и ситуации на кои нема да знае како да реагира, нити да плаче, нити да се смее, па и такви како што опишав погоре.Само ќе кажам никој нема право да суди некому за туѓите животни постапки, апсолутно никој :fubar: арно ама обратно е, нема судии само во судница, оооо ги има насекаде |( |( Не разбирам со кое право луѓево тоа си го дозволуваат, не ми е јасно, изгледа ќе треба некој да ми нацрта за да ми се разјасни |( изгледа не им е доволен нивниот живот, па сакаат уште еднаш туѓиот да го проживеаат онака како тие сакаат, притоа игноријаки ги другите.Добро, до кога? Зарем не им е смачено? Ова е лошо кога станува збор за стари луѓе.Е од кожа се вадам :@ ова нема крај... |( :@

На Serafima и maca99 им се допаѓа ова.
  16. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Аууу тој ли е оној што беше порано за образование? Иде во исто место со нас во грчка и прошлото лето на лажа цело време до нас беа, двајца од обезбедување, жена му ги изнакупи сите најкичерајски ташни од кај црнците, и предпоследниот ден како јагода на тортата за цело тоа глупирање го изнатепа детенцето пред цела плажа (тогаш имаше негде 3-4 години не знам точно...)
    Негоо освен што го истрачарив (шејм он му :wasntme: ) несакав ништо да кажам, пошто денов беше толку досаден и монотон што нема потреба од билокакво коментирање

17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК ептен е слатко!Бидете го бе луѓе,видете го,срцуле! И како да неќи чоек едно вакво да си има? :inlove: Само се во свое време :) Ааааааааа ми иди да го исштипкам :D
    http://www.youtube.com/watch?v=RCzOiuxA ... playnext=4

На AnaKarenina и tinkerbelll им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.665
    Допаѓања:
    161.806
    Сдк не дека денов не ми изрони жолти ливчиња и не дека не добив преубави вести и не дека се ми мириса на дом,семејство и убавина,ама стварно ми има посебен вкус и мирис!
    И не дека не се сакам себе,ма тоа ти е бре највечната љубов у свет!И има бре зашто! :D И ако некому пречи,нека се засака себе си повеќе,зошто мене баш ми паше вака! :mm:
    (еве си правам самобуб,гал,оооо,гал,гал,буб! :D )

Eдинствено што не сакам е...злобни,хистерични,нереални жени.До душа ги сакам и тоа е вечна љубов,зошто ми даваат безброј причини за смеа! :D
    Денес доживеав момент кога тие емоции не можеше да ги запре,ма тоа радост,ма тоа една фаца ваква :o |( ,па потоа се сепна и ја намонтира лудачката фаца :) и ме прегрна срдечно .
    Ги љубам,зошто веруваат дека се способни,па затоа си нејќат он дејли бејзис! :!: :D

На TeddyGrey, caroline.costa, MandyLane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    СДК дека сакам едно вакво буцуле :(

На sweet-cherry, zhap4e, Rock-a-Fella и 2 други им се допаѓа ова.
  20. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Моево JUMBO ливче мора д ае некоја печатна грешка :D
    абре во секој ред по едно бројче :devil:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.