Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    СДК сакам дечко, морам да си фатам во поскоро време, вака не бива веќе сама не се шета ;)

На CharmedGirl, Abby и CIA им се допаѓа ова.
  2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека како растам, расте и сарказмот во мене.
    Морам да го истребам за да биде во минимални количини, зошто готова сум. Многумина ме земаат „здраво за готово“. xD
    Иначе многу би било попоштено кога некој има нешто да ти каже, тоа да ти го каже лично, а не од околу. ;)

На CharmedGirl, Dushica-sk и IndieGirl им се допаѓа ова.
  3. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сме ја запоставиле СДК :D

Јас ништо нема да кажам,бесна сум сега,се изнервирав уште вчера,па и како што ми дојде црвенава тетка,готово,да не ми се приближи некој пошто касам ]:) :D

Иначе бев на роденден на другарка ми,вчера ја правевме тортата,а денес ја јадевме :D Преубава беше! А и ќеф и беше што и ојдов,пошто веќе родендени славење тешко...Си ја сакам најмногу бе! :* Тие шо ми значат,се за нив :) И се надевам да си останиме за цел живот блиски :)
    Ете така...

Добра ноќ :hug:

На Hopeful и Gordana10 им се допаѓа ова.
  4. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    СДК мило ми е што победи Шведска :) :) :)

5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Се прејадов, ќе си пукнам :sweat: ко топка сум сеа :D уште да почнам да се тркалам :D И после па иста песна, за кратко време пак гладна |( Ма што има везе...и онака не се фаќа, исто ко да не сум јадела :D

6. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Секој пат ги чекорам истите чекори, пред истата публика, на истата музика...
    Одамна кажав дека треба нешто да променам а незнаев што. Вечерва, седнав на маса, картите отворени, си поставив јасни слики, вистинските слики од мојот живот. Доста работи сватив, навистина. - знам од каде да почнам.
    Со освестувањето доаѓа и нашата слобода.
    Кога човек.. еднаш ке ја дознае вистината, нема повеке да ја игнорира. Без разика колку се долги корените што сме ги пуштиле секогаш ама баш секогаш можеме да најдеме начин за истите да ги промениме. и/или да креираме различен пат пред себе и да иницираме било каква промена.

Својата среќа ја градам преку остварување на моите , сопствените соништа, потрагата по она што ме прави среќна, она што ме стимулира.
    Заборавив да кажам, нечесто ја градам и по потрагата на она што ме прави истовремено и среќна и и тужна. :!:
    Сопствената среќа не се гради врз туѓа несреќа, само некои луѓе зајебале се на велико, ама ако, има дана за мегдана. оди ти.

Секој изминат ден е нов чокер пред мене. Животот сесостои од многуте чекори.. Има премногу можности и предизвици и истите тие ми овозможуваат да го дадам најдоброто од себе.

Понекогаш посакувам да бидам невидлива, и да застанам за миг.
    Да ја ублажам болката од крвавите прсти од кои ми се мати во главата...
    Во мене секогаш ќе гори пламенот на човечност кој е неможно да се изгасне.

Тешко е да се живее животот според правила, полесно е истите да се создаваат ,отколку да се почитуваат.

На Mayyya и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  7. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Ајде уште утре ќе биди напорен ден исполнет со вежбање математика |( После се' ќе биди готово... Уживанција и мозокот во лер. Одам да спијам, ми паѓа глата веќе :$
    Good night на сите :wasntme:

8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК јак е моментот кога со сестра ти си пишите пораки на фб,а сте во две различни соби дома :D
    Демек ќе учеше :D Ама сега ќе и одам :) Си ја сакам :l:

На teddybear, Hopeful, CIA и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Сакам да кажам дека е убаво кога запознаваш луѓе од кои можеш да црпиш инспирација.
    Вечерва запознав една таква личност, полна харизма и интелегенција, и многу сум среќна поради тоа.

Си поминав супер со љубовта, фамилијарна собиранка правевме со неговите, винце, мезе, цигари и ругање на срањевизија, мераци.

Инаку, како да кажам...
    Ни фали некоја искра последниве две-три недели, сакам да се распламти што побрзо, ова обврските не убиваат. Несакам да ни е вака.

Ми недостига време само за нас двајца. Те сакам!

http://www.youtube.com/watch?v=MYxAiK6VnXw

10. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    што правам олку касно ниту јас незнам...

11. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Сите збориме за тоа дека нема право никој да ни суди шо и како у животот, кои ќе бидеме и какви ќе бидеме, а кога ќе видиме некој поразличен, некој со поинаков став или слично, одма аууу педериште, ауу предавник, ооо сељак, ооо ваков-таков..
    Заклучно со тоа не знам кај ни е поентата у животов? И што е толку задоволство наместо на некој културно да му кажеш дека и зошто не се сложуваш со него, одма да го направиш арамија и педер. :?:
    А, да, и стварно не знам шА против педерите и лезбејките, и онака сите се е**м* у некое телесно дупче. :rofl:

Ви посакувам на сите убав ден.

Ааааааааа..и ако некој ноќеска у двата доби порака со романтичен муабет а нема дечко, да знае дека јас го промашив бројот на дечко ми. :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=2IsoHNdFUTk

12. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    СДК дека ми се роди уште едно (не-знам-точно-кое-по-број) внучеееееееееее! :party:

Редно беше едно машкуданче во фамилијава.
    Едвај чекам да одиме таму и да го видам.
    Сонце малечко на тета. :sun:

Во меѓувреме, бујрумте на мекици и други убавини, има за сите по нешто. :hug:
    [​IMG][​IMG]

На Hayley, kate21, bittersweet и 13 други им се допаѓа ова.
  13. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Недела наутро, некој спие, некој се трезни...а јас и моето чадорче поминавме веќе 5 километри .
    Кога преврнало? Јас се чудев зошто ме гледаат сите ,повремено си го вадев огледалцето и си мислев: ---Убава му сум сигурно 8) :rofl:
    И ми кликна дури кога стасав дома и го собирав чадорчето, тоа не само што не беше влажно туку и се исушило :D Не ми е прв пат ова,сериозно ќе бидам иноватор на чадорче кое
    ти свирнува кога преврнува .
    Обврските за денес си ги завршив .Следува излежавање ,собир со другарките ,малку трач,кафе , ненормално грицкање сончоглед ,олеснување ,утехи ...

Имајте убав ден ,кога времето е тмурно и облачно вие бидете сончеви :sun: :f:

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    СДК жената е стварно ѕвер :D (калиопи и нејзините ,,смешки со грчкиот новинар '')
    инаку недела ко недела http://www.youtube.com/watch?v=QPoVHgYnkF4 ...мај дојде мене се ми се чини крајо на октомври :(
    денес денот малку учење дружба и сл работи, вечер можеби некоја тура низ населба...се на се ништо од дено ;) убав ден :*

15. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Добар ден верна дружино :hai:
    Денов ми е баш релаксирачки со опуштена музика во позадина и со средување импресии од вчера.
    И кога вака подобро ќе размислам сваќам дека во последно време сум похрабра од било кога,ако си велам нека потрае.

Сонував чуден сон,дали некои не забршени муабети од минатото сеуште ги има во мојата свест? Ако е така тогаш јас културно ги замолувам да си одам и повеќе да не се враќаат кај мене :!:

Тоа е тоа,до следниот мотивирачки пост ќе ви кажам куцајте постови,ми се чита денес :emo:

16. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.272
    Сдк,

После се што ќе правиш за некој, покрај тоа колку пати ќе му укажуваш на грешката и дека му го мислиш доброто на некој, покрај тоа што секогаш ќе му подаваш за се рака, сепак ти ќе излезеш виновен.
    Денес е навистина страшна работа, на некој да му помогнеш од срце.
    Нажалост сите сме болни од болеста која најтешко се лекува ;( .
    Гордоста :worried:!
    Се заборавија зборовите извини, прости... А за зборот, се каам за тоа и тоа, тоа е минато кое не постои :x .

На Adi888, calliope, julie77 и 7 други им се допаѓа ова.
  17. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.674
    Допаѓања:
    253.097
    Недела, кафе, торта и Сексот и градот.
    Убаво, лајт, онака како ден за одмор.

И денес сфатив дека ја сакам Кери, ама во серијата. Во филмот не.
    Епизодите кои ги начекав беа за сексот во врската.
    Јеп, битен е, ај ноу.
    Доверба, љубов, разговор бла бла, ама ако не чини во кревет адиос амиго. Или ако му е мал, или ако сексот се случува еднаш неделно, месечно... |(
    Загрижувачки е ако не чини. Нешто се случува. Ама ете ни оди, убаво се разбираме. Џабе, ако креветот е празен.
    Усогласи се во кревет, па потоа се ќе оди како помачкано. Бријалант!

Безобразно сум расположена денес, онака секси :$ .
    Плус Саманта за појадок :wasntme: .

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  18. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Животот бил убав ? Да де , ама без проклетата анксиозност во него . Повеќе нема ни грам сила во мене за борба , секогаш кога ќе си помислам дека засекогаш ја снемало таа пак се појавува во најлош можен облик . И не , ништо веќе не ми помага , ни лекови, ни психијатар , ниту моите најблиски . Позитивни мисли ? Што беше тоа ? Јас заборавив да се смејам , јас не уживам во ништо повеќе , единствената емоција која ми остана е тоа што се жалам самата себеси . Ден по ден и животот ми поминува пред очи а јас веќе пет години незнам како да живеам , допрва нема ни да знам ! Уморна сум, многу сум уморна ...

19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.469
    Допаѓања:
    91.843
    Долго време посакував да слушнам многу нешта, а кога ги слушнав немаа никакво значење.
    Долго време посакував да кажам многу нешта, а кога ги кажав немаа значење.
    Затоа нема да посакувам ништо, ќе дејствувам во моментот, за да значи нешто.

На teddybear, slavica999 и Hopeful им се допаѓа ова.
  20. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Нашминкај се, облечи фустанче, пивни нешто по вкус, излези и денсај. Ама денсај како да е последно! Заборави на се, опушти се и Livin' la Vida Loca, затоа што нема утре! :dance:

На CharmedGirl, Loritaa и kate-the-great им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.