Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.158
    Навистина не ми е јасно како некому може да му е тешко кога убаво ќе го замолиш да ти пише еден е*ан број |( Побогу и да не сакаш да кажеш пиши " го немам бројот веќе" :x Со какви личности изобилува светов :emo:

2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК колку е безвезе она чувство кога со сета душа сакаш да помогнеш некому, а не можеш, едноставно како да ти се врзани рацете :( :( :worried: :worried:

На Serafima, anabel-a, Lepaaa и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Дефинитвно треба да се измисли некој лек против ПМС! :!: Ова е неиздржливо, мајка ми Диазепам пиеше заради мене, толку сум променлива што и кучето не ме поднесува деновиве! :lol:

ЕДИТ:
    Или па... :rofl:

На Serafima, shushu, anabel-a и 4 други им се допаѓа ова.
  4. traumhaft..90

traumhaft..90 Активен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    20
    СДК дека треба да се забрани форумот во текот на работните денови,па вие дали сте свесни дека утре сум на факултет и на работа и плус испит спремам во слободното време епа не е фер или пак ама тоа треба да го напишам во темата За форумот,да се направи некако да стои часот таму кај што пишува Фемина тууу бре легнувам ајт чао добра ноќ

5. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    СДКСпанковциииии :@

6. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    The more I know people , the more I love animals ! Факт .

На JoxyTheFreak, anastasijaki и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  7. cherry91

cherry91 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    33
    СДК досадноооооооооо ми ееееее

8. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Во последно време многу размислувам за иднината ... Не на секое поле ме загрижува љубовта ...

Си мислам ќе го направам ли вистинскиот избор во животов ? Какви карти ми спрема животов и дали јас ќе бидам способна да ги искористам во своја полза ?
    Ме плашат туѓите лоши искуства , ме плашат нивните таканаречени животи , ме плаши помислата дека е доволен еден човек за да те изгори , за да ти го зацрни животот .
    Ако воопшто постои сродна душа дали ќе ја најдам ? Или ја најдов ?
    Го гледам и анализирам постојано , да бидам искрена од прилика знам што барам , ама повеќе ме заплашува што списокот ми се зголемува.
    Сакам да најдам столб , некој со кој ќе делам СЕ . И успех и неуспех и добро и лошо . Мора да знае да ми биде другар пред се , па потоа љубовник ...
    Ме фрустрира дури помислата што може да си го зезнеш Животот со едно ДА !
    Нефер ама ич !

И има време за темава ама колку има толку нема . Годините ми летаат врската ми станува се посериозна , а неговите планови и мубаети се позрели и подлабоки . Кога само би знаел каков хаос ми се случува во глава . Колку прашалници има во мене , колку не сум сигурна само .
    Не сум сигурна ни дека некогаш ќе бидам сигурна :|

Барам толку малку , а сепак толку многу . Не барам да има авиони и возен парк дома , само сакам нормален МАЖ во секоја смисла на зборот . Зошто ми се чини дека таков до сега не запознав ...

Колку ме поти темава во последно време ни сама не сум свесна , само знам дека ми ствара тензија и паника непотребна но знам дека не е бесмислена .

Да чекаш или да го бараш . Да го бараш ама каде ? Да чекаш ама кого ? !

На bittersweet, Serafima, CaperucitaRoja и 2 други им се допаѓа ова.
  9. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    СДК иако не станав за убаво толку рано, сепак ми е мило што конечно гледам сонце и скроз чисто сино небо надвор. До после можеби ќе го нема, па барем за тоа да се исплати неспиењето :)

10. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    СДК Де бреее дотолку ли ќе бев баксуз цела вечер барам начин како да ги префрлам сликите од дигиталниот ама нејќе и нејќе таман радосна снимив нови видеа сега не сакаат да се префрлат :@ а инсталирав се што требаше и уште па сабајлево влегов да се бањам а не видов дека нема шампон па морав со гел за туширање коса да измијам :@ и уште за крај се облеков и се истурив со кафе :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

11. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    И она чувство кога најдобрата другарка ти станува мамичка. Среќна сум бескрајно многу.. имаме нова принцеза на овој свет. Треперам од среќа. Те сакам Ане!

На Cynthia, LilBaby, kate21 и 28 други им се допаѓа ова.
  12. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Could you be loved and be loved?
    Could you be loved and be loved?

Си кулирам со Боб Марли, незнам од каде ми текна на песната. Имајте убав ден и недела феминки :hug:
    Посакајте ми среќа на тестот математика, ќе ми треба многу :(

На zhap4e, L-enna, CharmedGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Значи децо, дада Дузи да ви каже збор-два.

1. НИКОГАШ и во НИКАКВИ услови не мешајте узо во бунарот. :!:

2. Ако измешате, не го пијте. :puke:

3. Кога ќе го најдам будалата што го направил тоа, тешко него. :devil:

Само ќе кажам дека прилично го надминав внесот на дозволени калории вчера, и тоа не со јадење. :tmi: И да ви кажам, гајле ми е, си положив испитчиња, колоквиумчиња, уште едно... Ако не сега, кога? Нема веројатно на 30 години да фрламе кифлички од тараса. :D Ама забавно беше.

Одам да сумирам глупости од вчера и да се убедам себеси дека кога си идев НЕ им мафнав на пијаниците од карши. А ноќеска сонував дека македонски на колоквиум ни дала математика задачи. Ах, што ти прави алкохол.

На Sparks, Serafima, marama и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.834
    Основна култура е кога одите кај некого првпат, да однесете нешто!

Сокче, благо, кафе, што да е. Чест е и знак за домашно воспитување.

Чисто онака :)

ПС: Идеме на точаковожња со даде. Мислам дека спојлеров се плаши и бега од мене кога спомнувам патека 8) ;)

На Sweety-Tweety и marama им се допаѓа ова.
  15. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Црешкиве ми узреале. :) Добро сега,не се црвени-ама розови се.Па всушност и тогаш се највкусни,сочни.Сега ќе одам да си наберам некоја од дворче. ;)
    Кој сака нема повели,има доволно за сите !

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    И така.
    Се разбудив со помислата да готово е,време е за промени. Го реков тоа само не кажав какви тоа промени се потребни овој пат,од каде да почнам до каде да завршам.
    Никогаш не ми одеа равенките со 2 непознати,па така никогаш не успевам правило да решам некоја работа која се дели на две решенија.
    Незнам можеби знам да решам,ама се плашам што ме чека потоа .

17. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    И конечно нова тестатура :rofl: пред мене топло чоколадо, сок и нозете напрчени на столот, денес има да уживам бре и нема да му дозволам на никој да ми ја симне насмевката од лице :rofl: :rofl: иако веќе се обидоа али сепак не дозволив да заплачам гласно се насмеав и реков во ред е.. нека биде како што сакаш....

СДК дека времево не е нормално час сонце, час облаци, па амн више... сакам лето бе луѓе...

СДК дека секогаш по дождот иде сонце

На marama и Serafima им се допаѓа ова.
  18. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    СДК се сум положила :whew: :dance:

На cherry91, Serafima, Miss.Ricci и 6 други им се допаѓа ова.
  19. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.149
    СДк дека се одрекувам од се што е поврзано со љубов и врски .Си ветувам дека никогаш нема повеќе да си дозволам да верувам во љубов,нема да дозволам да се заљубам ,нема да започнувам никакви врски и не планирам да се омажам се со една цел се заштитам себе си од страдање и понижување.

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Море колку е поинакво чувството во понеделник... Колку и да е досадно, не е толку досадно, знаеш дека можеш да најдеш нешто на тв, иако не си некој редовен гледач на серии, филмови, цртани филмови :D
    И да немаш време да се досадуваш, одиш на училиште, на предавања, на работа - па колку и да не изгледа убаво ова, имаш некоја обврска, ќе мрдниш некаде, ќе излезеш, ќе се сретнеш со жив свет.
    (ама пак од друга страна, чувството во недела навечер дека утредента не мораш да одиш никаде е прајслес :lol: )
    И така ви велам, убав ден. Имаш енергија, викендот е далеку, па мораш да се концентрираш на обврските.
    Јас немав некои обврски денес, освен да пратам еден меил, и тоа со тешко срце. Па никако не можам да стекнам доверба во луѓето преку интернет, тоа е совршено место каде можеш да создадеш слика за нешто што не си, и така да ги излажеш тие што треба. И пред да кликнам SEND, се мислев, се мислев... и си велам јбг што сака нека биде, сакала нејќела овој начин на комуникација го применуваат сите денешно време, а како што стои работава и ќе се применува уште долго и тоа се помасовно.
    Можам само да се надевам дека таму од другата страна читаат коректни луѓе и не сум се зае*ала.

Си го испив кафенцето пишувајќи го постов, одам сега да замесам некој колач, дури не ми поминала желбата :lol: а слушнав и дека денес ќе сум добиела јаготки :wasntme:

На Serafima, Miss.Ricci и zhap4e им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.