Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како можеше исто ко мајка ми и јас да го имам истиот проблем-тенки вени а се познаваат(или пукаат или нема крв во нив :tmi: а го немав испиено лекот , а низок притисок имам, и за малку ке колабирав-една докторка спроти мене беше седната, и не и текнува кога бев легната да ми ги собере нозете :fubar: (ми беа испружени)ме легнаа на кревет , пребледев па кога влезе една млада сестра мислам дека беше го стори тоа
    прееска ми земаат крв, и за една епрувета 4 пати ме боцкаа едвај ја наполнија, а од едната вена немаше крв :o незнам што се случува ниту што да правам :x сега сум гјоа наркоманка :lol:

а дека некои девојки nemaat стил за мода и дотерување тоа е друга приказна-како една шмизличка прееска
    облекла хеланки со ружи и горе шарена блуза :fubar: во комбинација со розеви штикли и розева чантичка
    ја гледам и си викам каде со тој памет бе :x

2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Ќе речеш дека веќе ништо нема да те изненади. И оп. Ете го, изненадувањето тропа на врата.
    Да беше позитивно и ќе му отворев. Се преправав дека спијам.

Не знам како може да постојат вакви луѓе какви што постојат, ама додека можам да ги игнорирам, добро е.

Лицемерие на куп!

На bittersweet, zhap4e, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Женското око е страшен феномен, на далечина од 1 километар ќе те види како зборуваш со друга девојка, а на пола метар со кола не го гледа стубот. :D

На bittersweet, Breezy, Serafima и 12 други им се допаѓа ова.
  4. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    I WANT TO BREAK FREE :dance:

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Јас само на кратко наминав да шкртнам.
    Сакам да ви кажам дека добро сум, среќна сум, заљубена сум, чисто онака да не ме мислите :P :lol: :lol:

Денес го завршив испитот по најтешкиот предмет и можам да кажам дека ептен сум задоволна! :D

Исто СДК дека деновиве ми се како виножито, секој ден во различна боја, кој од кој поубав!
    Абре има ли поубаво нешто од љубовта, а?! :wasntme: :inlove:

На kravce, Serafima, tessi и 5 други им се допаѓа ова.
  6. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Дефинитивно треба да се рестартирам во блиска иднина инаку маф им е работата на најблиските околу мене. Заглавив на просто прашање/работа и сеуште работам и вртам.
    Или ќе ми прегрее матичната плоча или цркне процесорот ?!?!

На kravce и zhap4e им се допаѓа ова.
  7. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    СДк дека сношти бев на свадба и ми се јави чувтвото и желбата во мене оваа година да се мажам и ако не ме побара дечкото во следната година јас ке го побарам :lol:.Ама ако речи не требаше да ме побараш ти мене туку јас тебе е тогаш шо прајме :?:.Ај и на главчиња кај сите немажени форумки.
    Исто СДК дека ми се појави шанса да се вработам во струката,нешто кое што не може да се опише со зборови.Ама да не трчам пред време да почекам времето да кажи па ке се фалам,а богами и частам сите овде:emo: па девојки држете ми срека :)

На anggell, Serafima, Gordana10 и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Шетање-одмарање-учење и се така во круг занемарувајќи го останатото рутинско секојдневие што се подразбира. Супер ми е, напредувам со учењето што ми е најважно и приоритетно. :clap: :lol: Не се жалам, убаво ми е, со мерак учам.

9. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Вчера беше еден многу прекрасен ден, денеска уште поубав.
    Собраме се конечно другари, другарки, напуниме две коли, со све и свашта, јадење, опрема, пиење и тргнавме на еден Road Trip.
    Возиме околу 3 саата ама беше интересно, по патот музика, пеење веселење.
    Ненаспани од претходниот ден, ама некако пуни со енрергија.
    После 3 саата стасаме конечно. Целта ни беше Paintball пукање со пушки ама на боја
    Милини, кој те изнервирал во последно време конечно можеш да му се испукаш :wasntme:
    Беше интересно, облечени сите така смешно, со маски, како да мислеш од марс сме паднале, тргнаме во шумата и 1 2 3 Пукај.....сите пукат лежат по земја сите се погодуват, офкат, викат погоден сам....а јас сум се скрила во грмушки и пукам пукам, ама само тоа дрвата ги погодувам.... :?: Нема веза, изрешетија ми едно убаво од зелена стана разнобојна :D
    Ама едншка така одам на страна, пред мене даски направени како ѕид, одам полецка и гледам еден зелен типац стое пред мене , и така нанишувам таман да пукнам , слушам го маж ми вика „ СТОП погоден сам„ Дига пушка нагоре, а јас од зад грб, викам си, абе оваа шанса не се испушта :wasntme:
    И пау пау, двапати го погоди во грб :D Он се дерее по мене алоооооо не пукајјј погоден самм :D
    Јас си се скри па и си се смешкам и си викам „ овоа ти е за вчера што ме нервира„

Милини , после сите како гудиња, седнаме да јадеме, гадни целите, па и испотени ама важно расположени. Така си поминаме убаво. На враќање половинта испозаспаа во колата, другите мирни како срнички глас не се слушаше :)

Денеска исто договорени ке одеме на еден уличен фестивал да играеме малку на народни песни :D
    Чуствувам се исполнето и среќно.
    Life is good just live it right :)
    Еве ви слика од марсовците :D јас сум во средина

Прикачени фајлови:

На kate21, 1209, Noemi и 3 други им се допаѓа ова.
  10. m.m.5

m.m.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    8
    Со секое ново искуство учиме нова лекција, се менуваме....
    А јас научив за себе дека треба:
    Да имам повеќе самодоверба
    да се контролирам и да избројам до десет пред да избувнам
    да не се лутам за глупости како мало дете
    да не се расплакувам лесно посебно пред други, да стиснам заби и да издржам
    да не барам проблеми кадешто ги нема и да уживам во моментот

Ќе биде,ќе биде :clap:

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    лелеее бре луди :fubar: ми викаш ова е за тебе и како сакаш ти така ке го правам а потоа го правиш по твое и сега не е како што сакам,е па нее!!....
    ти кажав како треба да дојде тоа,а ти ми викаш јас знам како за така да дојде и така ке направам..
    е алал да ви е ме изнервиравте пак :devil:

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.311
    Допаѓања:
    158.273
    Драг добри луѓе,ако сретнете нервозна,кучкаста жена,не избрзувајте со нестручни заклучоци дека има прв ден добиено, дека е во пмс или пак пати од акутен неебит... Можеби се работи за скината хулахопка баш на прстите и и го иритира душичето цел ебан ден. Кое глупо чувство е! А некад и ради неудобни чевли може да се деси...да не ве чуди.

И не,сечени ми се ноктите на нозете,впрочем до живец,ама...шит хепнс! :D

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Колешке, со среќа, па да частиш :!: иначе ќе се караме :!: :D :wasntme:

Секогаш бидете добри и пријателски насторени кон луѓето, никогаш не знаете кога ќе ви затреба нивната помош, па дури и од тие кои воопшто не ги поднесувате :!:

На ilipili му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    За секој проблем има решение, немора одма да запаѓаме у депресии и да кукаме како да е крај на светот, треба да се разгледа наоколу да види што може да се реши....
    Надежта последна умира, никогаш не земајте ги звоите проблеми здраво за готово, гледајте и ценете што имате покрај себе...
    Не вредат некој особи да се замарате за нив, едноставно затворете ја таа книга и почнете од почеток, од нула.....

Сватив дека не треба да кукам и да се жалам за се и сешто сватив дека најбитно е здравјето и најбитно е тоа што сум жива и здрава и после сешто се деси пред 9 години....
    А другото парите, среќата, и љубовта ќе си дојдат сами по себе...

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Оваа гнасава грчка како само си се обрука самиот.Калиопи убаво го заеба.На крај и орце му заигра.Браво бе.

Него,жал ми е што не освоивме некое повисоко место.Ама тоа е,уште еднаш се докажа дека сите гласаат за своите соседи а не според тоа колку е добра песната.имавме навистина прекрасна песна,а и Калиопи преубаво ја испеа.Растура жената.Браво.Како и да е,не ни требаат на нас поени за да знаеме дека имавме одлична песна.И без тоа,свесни сме дека бевме подобри од многу други кои беа над нас.
    P.S. Особено задоволство ми причинува тоа што бевме над нашиот јужен сосед :rock:

16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Пушејќи, ми текна нешто. И си се изнасмеав па го споделив со другарка ми и се смеевме ко блесави, на скајп.
    Жими све рацете да му се позлатат на тој кој го измисли. Толку далеку, а толку блиску со некои луѓе кои многу ми значат.
    И и викам, у склоп на муабетот кој ми го направи, еј, конташ дека некои мажи се ко чад од цигари? Кога ќе го дувнеш и пуштиш, го снемува како никогаш да не постоел, а сепак смрдеата после него останува длабоко во устата.
    Само кога тој наш смрдлив грев не би ни бил толку сладок :D

И така. Главата не знам кај ми е, битно јајникот дефинитивно знам каде е :@ Се си мислам дека доби форма на портокал кој сака низ дупе да ми излезе. Мајке ми.

Ммех! Јбг. Напорен период. Толку многу треба да се заврши а толку малку време останува.

Ситно бројам, и не ми е баш пријатно што бројам. Битно ме викаат на гости во секое државиче каде што ми се раштракаа најблиските.
    И на сите им викам, еј да бе може и така да напраиме. 2 дена прво до кај оваа, па 2 дена кај тебе, па после онаму....абре. Кого лажам?! Нема толку време колку што имам планови за остварување.

Смотана сум некогаш. Ама полна со соништа. Па не е грев тоа бе нели?

И баш ме интересира една ствар. Дали треба да кажувам, дека барам стан во строга Александрија? Ќе ме сфатат? Или ловоров венец да опнам на глава чисто колку да сум у „шема“?!
    Усул да се немало. Бр!

На slavica999, bittersweet, 1209 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Сакам да кажам дека со нетрпение го очекувам четврток! Ќе биди што ќе биди тогаш! :) Кочани ние доаѓаме а вие чекајте не' ! :D Ќе се случи експлозија на "Буре Барут" :D

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не ми се верува дека една иста бабичка ме зафркна 2 пати со иста финта-немам пари за автобус
    и и дадов, греота стара жена-можеби ме излажала, ама сепак е убаво кога знаеш дека со 50 денари си направил добро дело :)

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сдк мразам лето, треба да го вовлекувам стомакот навнатре до ноември :lol: :lol:

На baguf4e, kate21, anabel-a и 6 други им се допаѓа ова.
  20. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    СДК дека ми се пријаде благо !! :yawn:

На srcekrsacka и Gordana10 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.