Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    ај бе доста се муртишш

2. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Драга колешке сеуште ништо не се знај ама сигурно ќе частам АКО :!: бидни посебно тебе шо сакаш за почеток еве ти една тортичка :^:

На srcekrsacka, Gordana10 и fallenangel им се допаѓа ова.
  3. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Добро, ај не можевте да ми дадете уште обврски за утре? :^)
    Пишување песни, учење 32578342776428 заостанати лекции пошто бев многу паметна и книга не фатив цела година, станување рано...........................Ми треба одмор, и физички и психички. Одвај чекам да се распуштиме, само под услов да се поправи четворката! :!: :|

Ке ми држите среќа утре да одговарам географија, нели? :wasntme: Ај лав ју. :)

4. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Кога нешто не ти треба, ќе те сопка цело време, ќе ти се мота пред нос. А кога ќе ти треба и тоа очајно, ела најди го! :devil:

На teddybear, Lepaaa, anabel-a и 3 други им се допаѓа ова.
  5. leilla

leilla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    146
    СДК дека ова денес не ми требаше.. стварно ја наебав овој пат, Боже како ли ке се извадам сега од овие сра*а ?!

6. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    ААААААааааааааааааааааа готово :rofl: Задачите ми се погодија на тестот математика, се снајдов. Чао тестој и испитвања до другата година :rock:
    А сега е време за Како ќе каже Џим и конечно да го пуштам мозокот во лер :~: :bandit:

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    За прв пат во животот ми се слоши толку многу и тоа мораше да биде пред клиент кој прв пат доаѓа, млад и симпатичен дечко на кој му наплаќав. Кретен невиден! Рацете ми се тресеа како лист на силен ветер, пребледев ко крпа, едвај зборев и ме облеа ладна пот. И што е најтрагично морав да му подадам некој документи и да земам пари од него така што неизбежно беше тоа да не го примети. Успеав со петни сили да отидам во другата просторија, се срушив на столчето и ја пратив директорката да заврши работа со него зошто немаше никакви шанси јас да се вратам. И ја слушам му се објаснува како не ми било добро, наеднаш ми се слошило, а овој се смешка ли се смешка. Не сакам да знам што си помислил, ама искрено се надевам дека никогаш повторно во живот нема да го видам.

Има ли потреба да спомнувам дека ме утепаа од зафркавање колешките? :wasntme:
    Развивање филмови до максимум, подобро да не зборам за тоа, едвај чекаа на сеирџијата сеир да му фаќаат, али ај ако ништо друго ми помогнаа и ќе им остане ова па ќе ме реметат уште долго :talk: :worried:hock:

На marama и mims-89 им се допаѓа ова.
  8. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Барав Сила......и Бог ми даде Потешкотии кои ме зајакнаа...
    Барав Мудрост......и Бог ми даде Проблеми кои требаше да ги решам...
    Барав Богатство......и Бог ми даде Мозок и Тело да можам да работам...
    Барав Храброст......и Бог ми даде Препреки кои морав да ги совладам...
    Барав Љубов......и Бог ми даде Луѓе на кои требаше да им помогнам...
    Барав Услуги......и Бог ми даде Шанси..

На Miss.Ricci и Gordana10 им се допаѓа ова.
  9. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Еднаш едно момче и едно девојче
    решиле да запишат на лист
    што сакаат да променат помеѓу себе.
    Очите на момчето се наполниле со солзи
    по читањето на 7 страни
    кои девојчето ги напишало.
    Очите на девојчето се наполниле со тага
    по читањето на едната реченица
    која момчето ја напишало.
    “Јас само сакам да го промениш
    твоето презиме во моето.“

Значи колку ме замисли текстов...На фб го читав...Ние се инаетиме и секогаш бараме нешто да се смени :) Ама и машките претеруваат понекогаш.Да имаше вакви момчиња како ова,убаво ќе беше.Можи постојат па,таму некаде :) Можи и нашите се такви,ама не си покажуваат :) Ама ќе си кажат кога тогаш :D Па нели треба да не оженат :D Е,тогаш е моментот :) Ама текстов е посебен :mm:

На teddybear, Lepaaa, Elenuskaa и 3 други им се допаѓа ова.
  10. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сдк that i would let with pleasure ian somerhalder bite me... :D

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.687
    Допаѓања:
    22.812
    Фала шо ми бришете мислења. Се осеќам ко у некое замолчувачко општество... Збогум! Срамота, ццц

На Breezy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    маценце , не ме свакај погрешно-пишав без навреда :!:
    нема врска кој каде е роден,и ние во Скопје што сме родени немаме рогови :)

13. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    http://www.youtube.com/watch?v=EL0pTo9Z_XU

Моментот кога курва кажува лаги во твое име :| Се чудиш прво, после се изненадувам, па се смеам и на крај пишам на фемина.
    Значииии, не ми е јасно, како прво зошто лажење, кој е глуп, ќе поверува, а тој дефинитвно не е мој човек, значи, мојот човек, без јас да кажам а си знае што и како однапред, и затоа кога ми се јавува за ова, почнува муабетот со смеење. Али нема бре жено што ти мене да ме мешаш во твоите грди манџи, но ноу. И така јас и напишав два три реда културно одјебувачки а воедно спуштајќи на земја муабет, ама нели, со тие такви нема разбирање, Боже дај и грам мозок, бар да не ми е залудно пишењето, мачењето од на брат ми тастатурата!

Моментот кога си во Скопје, со пари преброени до денар, и ти се расипува лап топот, ти се расипува полначот за едниот мобилен со вифи, и седиш и учиш, без омилените паузи со јутуб, фемина и бош сурфањето |(
    Ама погодете, една недела бев така, и еве ме, дома со температура :D
    Се зезам, не дека е до тоа, не се пазев признавам, се разголив кога не требаше, ете ми.

Ми треба масажа на вратот. Ми треба Јагода со шлаг да се топи во мојата уста, пошо доста горчливи зборови имаат испаднато овие денови..
    Ми треба.... чаша добро домашно винце и опуштена атмосфера со топли и пријатни луѓе, значи Луѓѓѓе!
    А сум дома, и моите се повеќе од потребни. А тука се и моите мали мачкици кои отворија очи конечно после некоја недела! Ахххх, радости и насмевки крадат на сите страни.

И редно е да почнам да штедам, животот почна да ме тапка по рамо во Скопјето, организација на пари ве молам, а Ана ја нема на рецепција!

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    а фраер е само ако се роди во Скопје?

15. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    :^) А што е важно каде е роден некој? Тие кои се рагаат во Скопје да не се родени со рогови? :?:
    СДК да го потсетам дедо Боже дека ние не сме Лондон! Доста е со овие дождовите! :([/quote]
    маценце , не ме свакај погрешно-пишав без навреда :!:
    нема врска кој каде е роден,и ние во Скопје што сме родени немаме рогови :)[/quote]
    а фраер е само ако се роди во Скопје?[/quote]
    А треба да ги броиме сите што се родени во ‘провинциите‘ а се доста успешни? Ај распрашај се каде се родени Бранко Црвенковски, Горѓе Иванов, Тоше Проески, Киро Глигоров, Борис Трајковски, Тошо од К15, исто Цацко од К15 и мноооогу мнооогу други.

СДК дека главата ми пука и од се ми е скиснато!

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ако положам утре кај Родна, ќе биде party for everybody! :devil:

Прикачени фајлови:

На mims-89, Neytiri, Glossy-girl и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Се фатив за категоријата свадба ко слеп за стап... ццц :rofl:

18. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Учев се додека едно време, не се фатив самата себеси како само автоматски разлистувам низ страните и кимам со главата како се да ми е јасно! :lol: :lol:
    Баш вака:

Ахх, стварно среќа ќе ми треба во четврток! Значи, стварно... :wasntme:

На mims-89, anabel-a, LilBaby и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.311
    Допаѓања:
    158.273
    Ахахаха умреФ! Каков комлимент добив,мислам дека е компликација,не комплимент. Не сум знаела дека имам џаначки шмек! Ми вика еден другар,абе ја гледам онаа Лорин,ја гледам,ја гледам,на кого ме потсеќа,не дека личиш на неа,ама имате ист шарм,а и движењава...! :rofl: :rofl: :rofl: Сериозно се смеам на глас, ама не ми е драго ако имам таков шмек,пошо мене не ми е нешто симпатична,а и има меланхоличен флуид,е сеа...
    Сериозно се прашувам шо правам коа пијам,кои дрвижења мажу божиј!!! :D :D :D
    Туку тој муабет на страна,само мене ли ме потсетува нејзиниот настап на ова...
    http://www.youtube.com/watch?v=P4Ptjl2q ... re=related

(ете,ете,етееее и некој друг се сложува со мене доле во коментарите под видеото!јеееее!!! :D )
    (ау сигурно не мислел на мишките,моите се негувани!!! :D )

20. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Утре тест правам,книга не фанав,ајде ќе се извадам некако :wasntme: ...па и на крајов баш најдов да не учам,а треба да се јавам по 2-3 предмети,ама дупка сум :tmi:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.