Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.528
    Допаѓања:
    17.255
    Ах, шо убаво поминав на тест историја. Наставникот немаше за мене па јас праев заедно со една другарка, за пцена. Си извадивме книги и он ни каже каде да отвореме за кое прашање, и цел тест решив, дури ни рече дека овој тест влијаел на оцената. :D

2. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Ме фаќа мрза, се нервирам :@ . Зошто баш сега кога треба да се учи за матура. Ај со Господ напред да ја немам оваа мрза од утре па натака.

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.313
    Допаѓања:
    158.286
    Уште ова да промрчам... Значи... нека ми каже некој која е таа логика шефот да го ставиш во канцеларија со вработените кои имаат работни обврски?! Да им диши као у врат?!
    Значи да прекратиме со овие шаради дека у Македонија има професионалци кога се работи за човечки ресурси. Дрски и безобразни на интервјуа,поим немаат зошто прашуваат и како прашуваат,при изборот не знаат да состават тим и при тоа да знаат дека не можеш да ставиш 8 дрски типови во еден тим и ко капак,го цуцнале шефот у канцеларија бе... Тоа е бетер од камери да им поставиш. Има луѓе кои губат ефикасност ради страв или непријатност пред авторитети. Им чува страв као?! Ако има некој нешто да го праша,штом е толку достапен за консултации,ок е и да го ставиш сам у канцеларија и да си појдеш да го прашаш,мислам дури и покултурно е него ли да му довикнеш од другата страна на канцеларијата или се некој ве попречува во разговорот или со друг шеф од негов ранг. И пази логика,шефов доаѓа последен,после сите вработени,па он седи и вон работни часови и сеа овие танга луѓе,си седат и они,а не се ни платени за тоа. Уааау! Професионалност човече. Ма не ми глумете болни мајмуни!
    Абе што нема да видам веќе во овој мој живот,а што пак не во оваа Македонија со овие квази стручни и многу,многу,зафатени кадри што поим немаат од животот,а не па од работата.
    Статуа со гаќи ради потресени жени,центар наречен Александрија. Леле како ме погоди,точно во александријата. Нишани право во Александрија и ете,*стручни* кадри.

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    ... во вакви вечеринки, кога нема апсолутно ништо за правење, нит за гледање, посакувам да си живеам со дечко ми уште повеќе и посилно.
    Човече - ќе си се плескам. ^_^
    Без пари е. ;)
    Лек против тага, депресија, главоболка, нервоза, ем подобрува расположение, помага во диети и борба со килограми, ветува насмевка, подобар тен, лифтинг на лицето... придобивки еден куп.
    Бу, уште толку ви љубоморам на сите кои си живеете со партнерот, па јас раат нема да го оставам мојот.
    Би му се џиткала ко женска верзија на Мацко Стојановски (ненаситееееееееееееееееееееееен!) :D

А инспирирана парцијално од постот на Лилит, шефчиња кои остануваат прекувремено и беспотребно, и притоа малтретираат плејада недолжни работничиња... мораме да останеме денес, имаме состанок. Тоа кафе си пие г-динот и збори на мобилен. :^)
    Таквите сексуално неудовољени не ни сакаат да помислат да си одат дома.
    А зошто би - нема кој да ги плеска.

Колку проблеми би се решиле да овој народ се е*е повеќе, наместо да дозволува други да го е*аваат у здрав мозок.
    Народе, обединете се, да се плескаме!
    За здравје!

На Strumfeta93, Breezy, imelda и 33 други им се допаѓа ова.
  5. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    ^
    А јас кога ти реков еднаш оди сексај се, ми се налути, видиш за арно сум зборела :D

На slavica999 и zhap4e им се допаѓа ова.
  6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    Така си е, во името на Отецот, Синот и Скорпионка, амин!
    ;)

7. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    И на здравје ;) !

Јас утревечер имам пребукиран распоред - припрема на храна, при што ми е ветено потлеснување за инспирација, па туширање, со потплеснување, па конзумирање на храната и следи та-дам долгометражно плескање, ако има зголемена сеизмичка активност во јужните делови од републикава утревечер, јас сум :hai: :D ... После, ќе сум пресреќна, како сите среќни коцки од Кока-Кола рекламата заедно :mm: ...

Туку, сакав да кажам дека открив која е најиритантаната категорија мажи - драма кралеви, кои никако да сфатат дека веќе не се повеќе во кадар... Екс, ти треба кекс и секс, под итно ;) ...

И најдобриот совет, даден на форумов во скоро време, од Шкорпионка -

:D

На Marilyn-Monroe, julie77, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    http://hajdpark.mk/svegjankite-ne-se-br ... adi-lorin/
    Швеѓанките не се бричат под пазуви заради лорин, а и не гледаат причина зошто би се бричеле... :D

Биди си феминист и бори се за што сакаш, буквално сеедно е, ама средувај си се ради себе бре и основна хигиена...
    Свашта.

Таман кога помислив дека ништо веќе не би ме зачудило :D

9. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да имам машина со која би патувала низ времето,машина со која ќе се вратам во некои моменти да видам што мислеле луѓето кога направиле некои работи,сакам да прошетам до иднината за да видам дали мојата жртва и труд некогаш ќе ми се исплатат,за на крај јас да одберам каде ќе сакам да живеам.....
    Не се плашам од иднината воопшто,само понекогаш многу размислувам за неа и си мислам Што ќе биде ако биде.. Со минатото имаме некои недовршени сметки,имаме некои позајмени долгови кои би сакала во брзо време да се исчистат,за да ја затворам таа страница.
    Сегашноста? Добро е што барем ја имам,добро е што не залутав во минатото.

10. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Немаш претстава колку си во право за болдираново :$ Дури ми прокоментира дека сум го искористувала сексуално :o :$

Лошото кај нас е што ќе мораме пак да чекаме за ова, зашто сме сега back to basics.... :doh:

На Phyramide, Trendafilka и CIA им се допаѓа ова.
  11. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК има Love songs on Antenna 5!!! :D Да си се релаксирам малку :D СЕкогаш си ги слушам :)

На lovely91, Lepaaa, ludoto19 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. TheIdealMe

TheIdealMe Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    89
    Мразам ги мажите!!! КРАЈ НА МУАБЕТО!!! :@ :@ :@ себчни, подли, искорисувачки губриња со функционират само со дигањето на стапо... само на мал мозок фунционират :devil: ааааааааааааааааааааааааааааааа

На 1bunny му/ѝ се допаѓа ова.
  13. 1bunny

1bunny Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    20
    СДК дека сум на раб на нервен слом !!!!!!!!! :punch: :@

14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Леле сонот ете го со забите :( , финансите на 0 проблеми в крај морам да се борам за да опстанам она, денар да се немало бе :(

15. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Добро која будала ја направила групата на фб Gossip Girl Karev, ај тоа па и мејл остаиле за трачеви поддржани со слики, клипчиња итн. :rofl: бргу ќе ни помине времето до есен нам фановите на ГГ нема што, а особено Каревци :rofl: ах бреее!

„Наскоро вести директно од Карев. А се што имате да кажете за школото ли лугето споделето го на е-маил адресата. Останете на страната...следува бура. xoxo Gossip Girl Karev :*

„Да појасниме нешто веднаш...НЕ Е ОВА Gossip Girl од Менхетен ко во серијата па да се крева узбуна...за разлика од вашите умови кои одат секогаш кон нешто лошо,ова е само добронамерна страна...без паники ве молам. xoxo Gossip Girl Karev“

Сигурно сите ја сакаат, иако нема објавено ниту еден единствен трач.

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК сериозно ме биват за цајканка или агент нешо слично :D :emo: не сум жива ако не разоткријам некого :rofl: цццц.... :emo: Тууу, па и ја, дефинитивно си ја утнав струката :D сега знам...И за среќа во право бев, абе опасни се луѓево по светов, ептен страшнисимо :tmi: :o Уште фалеше и странска државна тајна да откријам :D за малце...и отиде се по ѓаволите :rofl:

На Hopeful и Serafima им се допаѓа ова.
  17. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  18. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    СДК

Само кај нас на фах најверојатно го има оваа......
    Асистент/Професор - Донесете уплатиница Со цел на дознака Лабораториска такса и Износ од 800, 1000, 400 ден (зафиси по кој предмет)!
    Студентите - Мора?
    Ас./Проф.- Неее, по ваш избор, како си сакате, ама ако не донесете нема потпис :punch: :worried:ilent: :worried:ilent: .

Е ми се :puke: веќеее...........

19. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288

#Justsaying.

Денов ми е нагонски. Го спиев, го сонував, чудно, блесаво. Сега повторно ќе спијам и ќе сонувам, ноќно. Но претходно ќе избегам во мојот паралелен свет, гледајќи серии.

Имајте добар сон. Можеби најбитните работи кои што ни се потребни.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  20. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.031
    Допаѓања:
    123.898
    Се е релативно.
    Ама до толку да не тргне на арно,нешто мора да има.
    Да прашаш со што си заслужил-одговор не добиваш,па ти останува да мислиш дека си бил малер да бидеш избран случајно .

На lovely91 и Rozich им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.