Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Драго ми е што ќе не спасиш од железото :lol:
    Инаку има КЛОН на сител, таа е шпанска , и има мислам една на МТМ. :lol:

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    СДК дека си ја најдов картичката за библиотека. :clap:
    Што значи дека иако нема да имам нет дома, ќе пишам и ќе ве наблудувам од таму. :geek:
    Така да не ме мислите. :wasntme:
    СДК2, се надевам денов ќе биде успешен... :)
    Апдејт малце покасно. :wasntme:

3. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Поминаа само 5 дена откако дојдов во скопјево, а мене ми се чини цела вечност! :o
    Првпат да сум во врска и да сум вака разделена... пречудно ми е, како да немам часовник и компас...

А Скопје сега е прекрасен. Има места за шетање и никогаш нема да е досадно... ама кога ќе се стишам, кога ќе си дојдам дома, сфаќам дека ми фали тој!

И така... нека е добро утрово со мене и со вас, па и цел ден...

Ве поздравувам, време е за кафе :coffee:

На marama и Neytiri им се допаѓа ова.
  4. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    СДК и ова утро не ми е различно од другите, поспана, без воља за ништо, ми студе и сакам само да лежам и да спијам.
    Оффф кога само би можела :)

Мама вика, ајде Ане станувај веќе 10 е, мене во глава ми се врте како полагам за некој ден а страните ме претекнале, гадно чувство, кога се будиш секој ден а само колоквиуми и милион страни ти се вртат во главата.Немам време да се жалам и пак го правам тоа.

Време за туш, кафе и книга, а тушот и кафето морат да бидат завршени за 10 минути, немам време повеќе.

Жаде моја еве ми мјаука на прозор, и отворив и сака да јада, а јас сум седнала на фемина и скролам, не е фер, ќе ме пцуе.

А сега драги мои ве оставам во добри раце, исцицајте го денот :)

5. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.698
    Допаѓања:
    43.679
    СДК има некој што ги сака сите годишни времиња?Јас.
    Во секое пронаоѓам некој убав дел кој прави со душа да чекам да дојде тоа време.
    Пролет, ах пролет...го сакам тогаш светот кој се буди...како и животните.Го сакам мартовското сонце, кое гледајќи го од прозорец те привлекува да излезеш и да се шеташ без компас...иако е сеуште доста ладно.Го сакам зелениот април...розово-белите гранки, младите лисја...мојот роденден.Тогаш се будам и јас и почнува ново поглавје од животот.
    Ја сакам и песнава
    http://www.youtube.com/watch?v=alf6yr91E6o
    Лето...мене негов омилен дел не ми се сонцето,водата и плажите...ни журките, ни одморите иако ги сакам.Јас ги обожавам посебно тивките летни вечери...кога се слушаат штурците...кога со него се препотувам и лежаме испреплетени, залепени, а од отворената врата се слуша тишината на доцните ноќи и влегува уште повеќе топол воздух.
    А + http://www.youtube.com/watch?v=uwIGZLjugKA&ob=av2e има потреба да кажам уште нешто?
    Есента пак за разлика од некои што најмногу ја мразат...јас ја сакам многу.Ги сакам топлите бои на природата, кога шетам замотана во потопла облека, а под чизмите ми шушкаат листовите.Како може некој да не го сака нивниот звук?Ја сакам кога е вака топла, а ја сакам и кога е дождлива и ладна.Ќе заборавев омилено овошје ми се калинки, а нив ги има само сега...И то.
    А зимата е посебна приказна.Иако е ладно и не ми се излегува од дома, го сакам баш тој дел...топлината на оганот, добра книга и чај со мед,лимон и цимет.Не дека чајот е само за во зима, само, тогаш е најслаток.И секако...да го држам за рака и да се шетаме по снегот...и додека ни е ладно да не грее љубовта.Го сакам и филмот за Сноу квин...белината...тогаш градовите се најтивки и најблескави.И ги сакам празниците...ма ги обожавам.
    И така сакам да сум жива за да го дочекам и осетам на своја кожа секој дел од годината.Но кажав и предходно...единствено не сакам кога се задржуваат повеќе од што треба...тогаш,ме фаќа носталгија за наредниот период и ме нервира кога чекам,чекам,а никако да дојде.

На Magnolija, happygirl и teddybear им се допаѓа ова.
  6. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Добро утро Феминки. Се надевам ќе имате убав ден, сепак е петок. :d:

Незнам до што е, до мене ли е, до времево ли е... ама имам некоја страшно позитивна енергија во мене. За разлика од вчера. Се разбудив како нова. Спремна за сите предизвици што ги носи денешниов ден. ;)
    Сепак, мислам дека знам што ми е... :lol:

И даа, едвај чекам да дојде вечер. Бројам минути што би се рекло. А дали чекањето ќе се исплати, тоа ќе видиме.
    Само знам дека треба да мислам позитивно.
    И се ќе биде во ред. :)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Собирам потписи за општонародно добро на цел свет и за подобра Фемина. Чегеваровски повикувам на кревање раце. Бутнете во десната по некое мохитце и полесно ќе ви оди :lol:
    За отварање и побрзо чистење на темата СДП - јбг љубопитен народ сме и немаме време за чекање, сакаме тема каде што брзо и експресно ќе ни биде одговорено. Ха! :D
    Против затварањето на Чичко Стоилко! Уа хејтери и хамбургеромразачи и знам дека не ви е до хамбургерите, па таму има и макробиотички сендвичи ало! Сакам да ме покака гулаб пред чичко Стоилко и да ми прсне кечап меѓи ци*ки. Фала ви!
    За поголема толеранција меѓу народите и луѓето и за скратување на правото на глупавост кај луѓето. Да можев, од утре би ја забранила со закон! Не глупавост као поинско IQ, да се разбереме. Онаква глупавост која создава непријателство и тензии меѓу луѓето - е таква.
    Собирам истовремено потписи за поголеми права на животните - као поголеми аквариуми за рипчињата и посочна трева за добитокот и остали домачи животињи! Епа епа, шо па само за кучињата и мачките да се мислело?! Јас си ги сакам и зајчињата и некогаш ми паѓа жал што место морковче и тревичка добиваат сено и ајт после на колење, е не може!
    Потписи за повеќе сонце, помалку кал по улиците, поголеми колачиња, помеки лепчиња, помалку глупави филмови, повеќе квалитет на музичката и филмската сцена оти од што си го пуштаме мозокот премногу често на пасење, добивам чуство ко да го снемува сосем! Сублимира. Пуф!

А пред се собирам потписи за повеќе петоци во неделата. Или барем за преименување на некои денови во петок! Се прашувам дали ако неделата се викаше петок - ќе беше поубава како ден?

И собирам потписи за повеќе ЉУБОВ. Затоа што е петок а јас сум вљубена. Во се што е љубовоповикателно. Мхм јесте да.

Потписи молим кај Миле у дуќанчето - е не тука него онде кај пиљарана позади Зуко, испред сендвичарана како се викаше де речи ја?!, на 4 чекора има дрвце, на дрвцето бела хартија - епа таму!

Вива ла револуТјон! И мучас грасијас. Мохито - пара сиемпре и уна маргарита пор фавор :drunk:

На LivingGlam, beached, Neytiri и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Свекрвице моја мила,
    ја волим твог сина,
    нега волим тако јако,
    а тебе само онако.

See ya ladies.. :!: & gentleman ! 8)

Lots of love and kisses
    Blond Almighty
    P.S

На BeYourself, eli25, marama и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Lady-Cha

Lady-Cha Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    23
    СДК...во ќебенце со кафенце ве читкам, убав е денов, сонце нема факс но...треба да се учи...колоквиуми се ближат...нееееееее....не ми се учи НЕ!

Убав ден на сите :D

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  10. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам дека овој преубав сончев ден јас ќе го поминам меѓу четири ѕидови. Фак!
    Слободен ден даден од работа поради Х причини за кои нашиот сектор до понеделник ќе не копка максимално. Или од понеделник ќе е по старо или ќе летам од работа. Не знам, ама чудно е.

Друго нема да ми играте на свадба на 11ти ден ми дојде црвенкапа, се израдував толку многу да од синојка до сега се издрогирав со 2 кетонали, мож трет ќе има и на денешното мени. Епа така додека сите денес ил се на работа ил шетаат јас ќе се виткам од болки дома.

Трето од пуста утринска досада исчитав секакви домашни, балкански и светски вести од хроника до месечна временска прогноза, зјапав блогерки, сликав чизми, манијачев низ фејсбук. Се само за да не почнам да учам. Ама веќе кога се изгледав и се изманијачив време е да се отвори вордот и да ги крцнам прстињава за старт на куцачката сезона, битно до глава 2 сум, успех, јеах.

Имајте убав ден, поубав од мојов од се срце ви посакувам.

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Не беше убава неделава. Мене не ми беше.
    Петоков исто така, не ветува многу.
    Се борам со депресивни мисли, цела недела победував... Ама немам веќе толку сила како во понеделникот. :(
    Си пуштив жалопојки. Можеби сум единствената што кога сум лошо расположена, тажните песни ме расположуваат. Весели песни не сакам, ме прават потажна, не можам да се веселам уз нив. :|

Да, убав ден беше вчера... Ама не беше доволно за да ме држи и денес. Опасно ПМС ме удрило, бајаги порано! Како и да е, хормоните се криви. Барем така се тешам...
    Сабајлево кога се разбудив ми беше жешко. Си реков да не пукнало надвор 25 степени, многу чудно ми падна... Којзнае што сум сонувала, ама сеа ми е дури и ладничко покрај отворениве прозорци... Убаво ладно. Ме враќа во реалноста ладното.
    Рибе бре рибе, да е возможно во нашите фантазии ќе си живееме... Ама не е, секогаш некој те мава со реалноста по глава, тоа за сите важи, ама мене вака ко риба, многу тешко ми паѓа!

Идам сега да го глеам Шелдон во новата епизода. Срцка е. :) :hai:

На teddybear и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  12. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    СДК ово че бити добра ноч предосечам :) КОНЕЧНО ВИКЕНД ... :party: :party: :party: :party: :party: :party:

13. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    http://www.youtube.com/watch?v=9dVqoLIr1nE&feature=related

Данас отварам очи након свих ових година, нити ја вољех тебе нит си ти мене волиооо, само стара навика је остала!!!

СДК го сакам денов иако почна за нигде

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК дека сонував многу глупав сон, и дури ми е глупаво да го кажам од што е глупав.
    Не знам што ден ќе биде, ама убаво ми е што се мачам да ѕикам во екранов бидејќи сонцето ми свети в очи. I like the sun :sun:
    Ви посакувам убав ден, зграпчете го денот, и уживајте во едно WTF кафе :D
    Требаше во позадина да има музика ама лимитиот ми е поминат, ќе си чекам до први :o:

На Hipica, teddybear и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  15. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.484
    Допаѓања:
    23.029
    Се вратив вчера од Ск, се прошетав, го видов Аце наш, си купив и некои работи, завршив со документите за стипендија, и еве ме пак дома. ;) Утре сум на свадба на прв братучед, едвај чекам :) Следните 2 недели ми се колоквиумски, а јас книга немам фатено, ниту пак планирам. :D Гледам имаме нова СДК, баш добро, беше време. Па девојки, имајте убав викенд :P

16. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Не се радувам на викендов. :shake:

На Strumfeta93 и BeYourself им се допаѓа ова.
  17. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    СДК ПРЕСРЕЌНА СУМ !!!!!!!!!!!!! :rofl: :rofl:

Пресреќна сууууууууууууууууум ( ма и тоа е малку, не можам да ви опишам како се чувствувам :rofl: )

Добив повик, интервју во вторник, држете среќа, ако ме примат Бај бај Македонија :D

Лелеееееееееееееее колку е убаво кога коцките се редат сами по себе, сепак не за џабе рекле после дождот секогаш изгрева сонце..

Верувајте во себе, љубете се, сакајте се.. Бидете живи и здрави, не ја пропуштајте шансата што ви се нуди, ве сакам сите !!!!!!!!!! Имајте убав ден :* :* :*

На Monna.Monna, firequeenn, Hipica и 25 други им се допаѓа ова.
  18. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Вчера бев цел ден на терен од на работа. Денес одвај чекам да заврши работното време за некој минутка и да поуживам во сонцево...... :) :) :)

19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Глуп живот, глуп! Еден ден те има, друг те нема! А ја за глупости се трескам!

20. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.