Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    СДК ама се изнашетав овие два дена ! :D

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК значи смрт е кога ќе снема вода на сред бањање/туширање |( :| :| а па уште посмртно кога се случува тоа во зима :| :tmi: :(

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. nicol

nicol Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    139
    Сакам да кажам дека пред неколку месеци бев во Скопје во еден кафич вајда?! :lol: ,прават мноооогу убави коктели :!: али штета голема што не го запамтив името на кафичот па ако може некој да ми каже каде се наоѓа еве ке ставам слика од коктелот али не се познава убаво местото па ако некој знае нека ми каже оти од кога се мислам да отидов во ск на такви добри коктели.Фала однапред

Прикачени фајлови:

4. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    ехх колку убав ден!
    ич не погоден за работа!
    ајде ќе оставам за утре!
    имајте убав остаток од денот! :lol:

5. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...денеска се е толку убаво!Убав градов, убаво времево, убави луѓето...Убава јас, убави и тие...Лепота фрчи на сите страни!Среќна сум и исполнета со мир.Презадоволна од животот и тоа во која насока се движи.Уморна сум, ама многу хепи заради тоа што овие два дена ми поминаа многу убаво и со многу драги луѓе бев опкружена.Љубов се шири насекаде, тие ја пуштаат кон мене, а и јас кон нив.Стварно имам среќа што мојот живот е испреплетен со животите на луѓе што се би дале за мене, што ме сакаат бескрајно и што секогаш мислат на мене...Ве обожавам сите денес, и вас Феминки и Феминци, бидејќи и вие сте дел од мојот живот! :*

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    17.259
  7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.134
    Допаѓања:
    67.267
    Ај едно потсетување.
    Ставајте си ги демотивациите, поговорките и изреките во соодветните теми, додека тука искажете си се со ваши зборови, за тоа е темата. :)

8. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Во вечита војна сум помеѓу срцето и мозокот. Како и да постапам секогаш се прашувам кого да послушам, дал срцето, дал мозокот.

А во животот секогаш е потребна РАМНОТЕЖА ..

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Сонував дека сум во врска со тој што ми се свиѓа :inlove: Дајбоже да се исполни ДАЈБОЖЕ!

10. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ишалах...

11. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Една убава вечер, кадешто јас си јадам вкусно чоколатце...
    Јаамммм 8)
    Сватив многу нешта во теков на неделава...
    Си дадов објаснувања за моите постапки.
    Се ми се разјасни сега.

Добра вечер феминки!

12. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.501
    Допаѓања:
    23.101
    Овие денови ми се исполнети до последниот миг. Насекаде растрчана, со сите да постигнам да се видам, никаде да не задоцнам. Ама ако, нека вака, убаво ми е :) Барем немам време да размислувам премногу и да се нервирам кога сум зафатена.
    Го спремаме брат ми во понеделник ќе оди на екскурзија. Ох колку сакам да сум на негово место. Виена, Венеција, Париз... ах.. убавини! Да си помине незаборавно исто ко јас во 4та година.
    Туку, не ја сакам неизвесноста. Ме убива кога не знам за сигурно нешто што ми е многу важно. Се надевам дека добри вести ќе пристигнат што побрзо. Едвај чекам :)

13. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сакам да одам на одмор, мислам дека заслужив... Оваа ми беше многу стресна година( добро сега не е цела завршена ама ... :lol: ). Добро ќе ми дојде малку плажа и море и пијани Британци да ми ја зголемат самодовербата. Кој ќе чекал уште месец и четири дена. Сакам се побрзо да помине да дојде седми јули и да си заминам на одмор.
    Во последно време имам недостаток на љубов и бакнежи, само гледам пред мене зад мене си разменуваат плунка, се бакнуваат, се сакаат луѓето. Само јас пребирлива, неодлучлива не знам што сакам, не знам што правам кога некој ќе ми спомене врска или врска без обврска. Не не и не :?: Па и во хороскопот како ми пишуваше тешко дека ова лето ќе си ја запознаам љубовта на мојот живот.
    Сега за сега си се враќам во реалноста и се препуштам на учењето и среќата. Се надевам дека со убави оценки ќе ја положам матурата, за потоа целосно да си уживам во летото, а од Септември нов живот ама со личностите што си ги сакам од стариот хахаха :*

14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Супер ми е периодов, учење, шетање, дотерување и договарање за одмор. Деновиве како надоаѓаат ќе бидат се понапорни, ама ќе се издржи, потоа на почетокот на јули следува 18тиот роденден воедно и моето полнолетство, па на крајот на јули екстра летување во странство 8) Едвај чекам! А потоа па, скроз ново поглавје во мојов живот.

А и да, нејќам нарциси, мислат дека се поубави од мене 8) :P :rofl: :rofl: :rofl:

На marama и starbucks им се допаѓа ова.
  15. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Кога гледам некои осмоодделенки луди по Слаткар,косата ми се крева...
    По цел ден на фб објавуваат песни од него па онаа нована како ли беше „Те молам дечко олабави ме“
    Па Слаткар „Бегај сељакино ти ќе ми глумиш пичка?’’...
    Ох леле наредниве генерации што идат не ќе знаат што е добра песна...
    Осмо оделение дете а веќе збудалена по некои испирсани на јазик,на веѓа,на уста па уште и на к*р што не ставил.
    Па кога слушнам како пеат негови песни :x :x
    ’’Му го има пушено на тони„ и слични работи ако кажувам уште повеќе ќе се нервирам затоа не мрчам повеќе.
    Туку ај да ве поздравам со едно добро песниче..
    Иако не сум обожавател на Мајкл Џексон ја обожавам песнава
    http://www.youtube.com/watch?v=pAyKJAtDNCw&ob=av3e

На Trendafilka и antonina им се допаѓа ова.
  16. LGBT

LGBT Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    108
    СДК...
    Сакам да ја имам храброста за се. Да не се плашам да си кажам што мислам. Да не се плашам да си го купам парчето облека што мене ми се допаѓа. Да не се плашам да се спротиставам на другите.
    Но ја немам. И не знам дали ќе дојде денот да ја имам. Многу често помислувам на самоубиство и тоа е загрижувачки. Но јас всушност не сакам да си го одземам животот, само сакам болката да ја снема.

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека убави зборови и пофалби летаат од сите страни! Многу сум среќна... успевам, конечно го правам тоа што го сакам, конечно моите зборови ги читаат многу луѓе! :))))))))))))))

На sweet-cherry, Strumfeta93, Trendafilka и 16 други им се допаѓа ова.
  18. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Тато и мој А. Официјалното запознавање беше денеска!
    Тато и мама во Скопје, поминувајќи ја триумфална, на татко ми му падна притисокот кога виде дека го наместивме да тој конечно го запознае мојот А. Знам, малку подло од моја и од на мама страна, ама тато мој, ако тебе ти е срам, ние ќе ти олесниме, еве вака, ИЗНЕНАДУВАЊЕ!
    И моите зборови, официјално запознавање татоооо, и мил мој он, ами Ане, знаев дека ваа работа само ти можиш да а изработиш! Нелииии :D
    Значи цело ден бев насмеана и безгрижна, подобро поминување амин. Или не, поточно кажано, подобро прифаќање амин!
    Сакав жешко ама ова денес беше многу, не бев спремна, не ни бев така облечена.
    Тато убаво, си застанал до фонтаната, до Ацета, се лади, таа прска, гајле ти е, разладување вака или така, мора да се најде. Јас го најдив....во сладоледот!
    Денов испадна топол, ме раснежни, имаше моменти кои ги доживував со солзи во очи и насмевка од шеска до шеска.
    Мама, жена која заслужува оскар, и ако нешто сакам, е да бидам мајка слична како неа, животот мој не би бил вака прекрасен и лесен, да не е таа...
    И сума сумаре, милион луѓе влегле и испаднале од мојот живот, некои многу брзо и безболно, некои бавно и болно, но тие што вредат, се тука, до мене, и ништо друго не ми е битно, да сме живи и здрави, па после се друго ќе се заврти, ќе си се среди.
    А утре...ручек кај него. Мајка му заслужува внимание, па да се искористи слободниот ден на дечко ми, кутрата таа, болна сама, без жена во куќата, со тројца мажи, кога и да ме виде, исто како самиот Господ да се симнал за да и поклони среќа.

На Trendafilka, ljubam, antonina и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК ја обожавам песнава од Kinder bueno!!! :inlove: :inlove: Sooooo sexyyyyyy.... ^_^
    Ја гледав сега рекламата и реков сега ќе ја најдам!

http://www.youtube.com/watch?v=nNfhsNKk1RQ

На Mrs.Cuper и Lepaaa им се допаѓа ова.
  20. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    СДК.. Луѓето те ценат, толку колку имаат корист од тебе ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.