Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Adelcheto

Adelcheto Активен член

Се зачлени на:
    23 мај 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    3
    СДК ај гусни ме силно ми треба прегратка ;( :hug: :hug:

2. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Џабе не се рекло Во виното е вистината
    еве си почнав да си славам уште сега
    Една чаша пред спиење, утре една чаша а добро утро,
    и вечерта со пријатели уште 2-3 и ќе си бидам топ :drunk:
    има да му се јавам и се што неможам да му кажам сеа ќе му кажам утре :^)

Уморна сум од лажни надежи и лажни ветувања, уморна сум од лицемерни фаци..
    ма уморна сум од животов аман ми е веќе од се....

3. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Оној момент кога дечкоти цело време те мази, те пази...те разгалува, а ти наместо да уживаш во тоа ти стануваш дрска! Сум нашла...
    Зошто кон тие што треба лошо да се однесуваме ние сме добри, а кон тој што добро се однесува со нас сме лоши?!

Лепа, кокошка си !! :tmi: :rofl:

На Stoimenovska му/ѝ се допаѓа ова.
  4. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    Мое е да изјавам а каде ако не во сакам да кажам :)

Мислам дека редно време е да се откажам од овој виртуелен свет, без ништо, недовршено зад себе. :)
    Убави и паметни моми, ми беше мило што се дружевме..
    Никој нит ми згрешил нешто, нит сум се замерила со некој од тука..
    Ве поздравувам многу, се гледаме во некјоа наредна прилика, јас нема да се уклучувам повеќе :*

Гушки...

5. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Ама јас по моево тело си чувствувам позитивни вибрации. Знаете, убаво ви е на душата и сакате да викате, ама јас неможам да викам сите ќе ги разбудам ...
    Имам потреба само од една прегратка и ќе треперам,многу ќе треперам.
    Знам дека негде таму имам нешто завиткано со панделка и ме чека, не сакам да брзам пак, не сакам, секогаш со моето брзање сама однапред си ја ставав ратата за плаќање на крај.
    Убавини.. Нека потраат

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Adelcheto

Adelcheto Активен член

Се зачлени на:
    23 мај 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    3
  7. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    17.259
    Леле 4 саат, а мене ме фаќа криза за благо. Уф, неможам веќе превише јадам благо. :@

8. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    СДК...
    Неможам да заспијам , ме фаќа некоја нервоза !!!!
    :envy:

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Среќна сум, од сабајле! И нема да дозволам денес ништо да ми ја уништи радоста. [​IMG]

Денес цимерите ми доаѓаат на гости. Е убаво е што вака често се дружиме од кога две од нив завршија средно. Уствари, ми се враќаат сите тие моменти кои овие години ги поминавме заедно. Незаменливите болки у грбот дека по две сме спиеле на еден кревет оти не разместиле у различни соби па неќеме да се делиме. Бескрајната смеа до ниедно време. Огромните количини на благо кои ги изедовме. Позајмувањето влошки. Лутките за нечиста соба. Жалам што не сте повеќе таму за заедно да ја завршиме борбата, но ви ветувам дека ќе ја истерам правдата до крај, и дека ќе се насмеам за сите нас заедно.

..шо знам дали ви е баш толку гајле за тоа. Уствари, гајле ви е, ама не толку свесно. :)

10. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сдк вредна нема што :P од рано, рано ауууу ќе ме избркаа од дома :rofl:
    Е бе дете кој ти е крив кога си идеш доцна во ноќта :wasntme: јас сум си наспана и расположена.
    Оди жити мајка Озбилна седни си на Фемина :^) љуби га ова луда - послушна мајка :D
    Добро утро има некој :hai:

На Lepaaa, teddybear, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СДК дека ова што ми се случува со нервите во последно време , не е на арно
    дури ни 56 не ме смирува :worried: ке морам да поразговарам со матичната кога ке се врати од одмор да ме посоветува што да правам, а и време е да си закажам разговор на психолог-барем неа можам да и кажам работи што на некој друг не можам, оти вака ке полудам а пред тоа ке морам да замолам една личност да ми резервира место за во Бардовци :lol: за секој случај, никогаш не се знае.

се ближи полагањето, па ке мора малку да седнам и да повторам Италијански-барем основните работи, иако наставников има да не натера да пееме сите во хор кога ке повторуваме се пред тестот :D нема со него трте-мрте :shake: иако е ова само основен курс за невработени лица, типот си е сериозен, објаснува и по 100 пати да го прашаш ама и бара знаење :worried:

12. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Иако легнав во 5.30 се чувствувам наспано,
    расположена сум си слушам i'm like a bird и уживам во првото утринско кафе
    изненадена сум од сестра ми уште во 8.30 дојде у соба да ми честита име
    денес не планирам да правам ништо впрочем како и секој ден, тек вечер кај 10 ќе дојдат пријателки да се почастиме, винце, торта и тоа е тоа..

13. LGBT

LGBT Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    108
    СДК. Ова утро се разбудив со една помисла: ДОСТА БЕШЕ. Ете, ќе си ја скратам косата онолку колку што ЈАС сакам, ќе и кажам на мајка ми да ми ги купи маиците што ЈАС ги сакам, ќе излезам со кучето и нема да го имам тој страв да прозборам. Се чувствувам како да се вратив. Тоа сум јас, не можам да се променам колку и да сакам, ми останува да се прифатам самата себе.

На stefigirl, Divinebutterfly, tessi и 7 други им се допаѓа ова.
  14. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да ви кажам дека ќе одам да се спрамам и после заминувам на семинар во Охрид за човекови права,останете ми во добро расположение,а јас ќе ви се вратам за некој ден.
    :hug:

На Divinebutterfly и Elenuskaa им се допаѓа ова.
  15. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    љубовта осети ја...Не ги чекај парите, заработи ги...Не го чекај патот ,најди го... Не чекај прилика , створи ја...Не барај малку, извлечи максимум...Не се споредувај, биди свој... Не ги одбегнувај неуспесите,искористи ги...Не размислувај за грешките, учи од нив...Не трчај по животот, живеј го.

16. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Хоум алоун.. Јеа бејби!
    Ахам, да, сигурно.. Ќе беше јеа да не учев физика од девет до пред пет минути!
    Битно ја совладав материјата, лет д фан бигин!
    Моите се со друштво во викендица, на скаричка, сите се кој од кој по одлепен, ќе останат до вечер. Среќна сум за нив, знам дека убаво ќе им дојде ваков луксуз со најблиските. Јас си купив ќебапчиња, се избањав со новиот лосион со мирис на ванила, ќе си направам шопска, сокот до мене, цигарите и неколку лесни филмчиња препорачани во темата за последниот гледан филм.
    До 12 ќе седеле моите таму алоооо, па јас што ќе правам? :fubar:
    Поручек ќе си викнам друштво на кафе. Пих, па нема само они да уживаат цела вечер. Ќе заседнеме на тераса, смеење, муабетење, грицкање и ќе се бричиме.. Карти ќе играме де, бриџ, ноу ворис :D

Ете така. Убава знае да биде и неделата што ја плукате, а и јас некогаш ја плукам.
    Лоша е само затоашто најавува крај на викендот и почеток на уште една досадна рутина, недела полна со обврски, нервози а може и нешто убаво. А убава е затоашто е семеен ден, у мојов случај форевр алоун ден.. Ама како и да е, или си со семејство или со друштво си кулираш.
    Уште едно форевр алоун додавам, ќе си седам така до поручек а после тоа полна куќа позитивна енергија и луѓенца кои ми значат.
    Филмчињата се префрлија на у-ез-бе, ојдов да уживам сама со себе... Ова може да звучи и дрти. Или само мене ми звучи? :wasntme:

Ова беше факинг форевр алоун монолог.
    Олеј! :dance: :music:

На Noemi, Lepaaa, TeddyGrey и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Пина колада од сабајлечки, во комбинација со цреши. Натпервар со сестра ми која подалеку ќе ја плукне семката и громогласно смеење.
    Него се чудам на неписменоста на нашиве интернет портали. Кој ли ги пишува овие статии со грешки од типот сВати, оТцена, уопште итн...дури и Јанко Јади бурек пројде бурек за ова. Не се научивте и не се научивте...

На Lepaaa, Sexybaby86, marama и 2 други им се допаѓа ова.
  18. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Подготвена сум за нов начин на живот.
    Но, треба да мислам на истиот начин, да не забегувам со другите и да не ме инфлуенсираат мислењата на другите личност.
    Овде сум како во река, каде што ме води во вистинскиот, правилен правец.
    Во Мк ќе си бидам меѓу луѓе со различни мислења, со различни случувања и сето тоа.
    Треба да си го задржам своето ЈАС.
    Ако сакам да бидам посилна, подобра, поразбрана и попаметна треба да си се чувам од другите, да си бидам ЈАС.

Треба да си ја проверувам мојата станица во животот и да закрепнувам.

:wasntme: :rock:

19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Возев кола , видов згодна девојка , не се слупав

Влегов во Тинех , купив работи , касиерката направи грешка и не платив све

На mims-89, Strumfeta93, Divinebutterfly и 6 други им се допаѓа ова.
  20. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Колку и да билдаш самодоверба џабе е кога од дома ти ја рушат. Никогаш доволно добра, секогаш нешто фали. Дочекав и ова да го слушнам. Јас со 24 години и 5 дечковци во мојата љубовна кариера, сум ги менувала како чорапи. Не сум можела да задржам никој, проблемот во мене бил. Епа фала ти тато, се надмина себе си овојпат, ти признавам. Ми се тресат рацеве додека пишувам. Боли да слушнеш такво нешто од човекот кој те создал. Човекот кој мисли дека негова обврска е само материјално да го обезбедува семејството. Епа џабе е, кога еден е*ан добар збор ми немаш кажано, кога ме немаш поддржано во ништо, туку само ме убедуваш дека не ме бидува и ме полниш со негативност. Жал ми е што ќе го кажам ова, ама од ден на ден се' порамнодушна сум, ми оладуваш. Не може да се спореди љубовта што ја чувствувам кон тебе и кон мајка ми.
    Крајно разочарана и депримирана сум, на ден пред испит.

Не знаете колку ви завидувам на сите кои имате хармонична врска со татковците, не сте ни свесни колку сте среќни.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.