Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Кај се продава толеранција? Кај да си купам и доверба? Каде? :|
    Баш ме интересира кај можам да ги најдам овие две работи кога сите те разочарале на ваков или таков начин, кога сите те оставиле кога ти требале најмногу, кога едвај чекаат да кажеш збор-два и одма следи превртување на очи |( ! Јас сум глупава што не ги разбирам сеуште тие “шифрите“ или тие се глупави? М?
    Дефинитивно некој ќе да е, ама кој допрва ќе научам, како и секогаш-последна!

Колку само души искварени и продадени ја газат оваа мила земјичка?!

На Divinebutterfly, marama, srcekrsacka и 5 други им се допаѓа ова.
  2. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Бре, бре, бре ми се чини како летото да е толкууу далекуу. Очните капаци ми тежат! Колку и да спијам, вечно ненаспиена сум. Колку само се мразам заради тоа! :@ Како бре на другите може да им се доволни 6 - 8 саата?! Јас ако си легнам во 2, мора да станам во 2, оти лошо е да се стане порано... нели?! Без одговорност! Ама не е до одговорноста, пусто сонче, не бива :wasntme: . Како да се стане, кога може да се спие. Учењето, па нека чека :( . Каков е тој аларм што ќе може мене да ме разбуди од зимскиот сон? :?: Ало, животот е кога си буден :fubar: .

Вистинскиот сон е таму, ама не, морало да се спие. Епа ај бе, ај... И ова утро ќе биде така знам. Едноставно, нема начин, нема. Верувам дека утре 1 и кусур ќе ме најде, минимум :devil: . А, толку обврски на мене чекаат. Да заврши тоа, после тоа ќе направам, така ќе биде, ќе променам некои работи, а всушност секогаш на истото се враќам. Ќе биде, да, ќе биде :x - кога врбата ќе роди грозје... кога ќе заврне црвен снег... на Куково лето.

Тоа е животот! -> Да си буден кога немаш за учење, а да спиеш кога имаш за учење! :P

Добра Ви ноќ! Отидов јас... да спијам! 8) |-)

На srcekrsacka, Miss.Ricci и Lepaaa им се допаѓа ова.
  3. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сите патишта водат до Рим..

На Gordana10, mims-89, lovely91 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    http://www.youtube.com/watch?v=sSg_rv6zqmA

A да олабавите со песнава ќе може ?

Навреди , пцуења , лигавења , мизерии ...
    На дечково пари треба да му се дадат за да не пее да не ја труе младинава и децава.

Не може да приклучиш фб минимум 15 пати постирана |( . Отупе и зглупаве народов од вакви појави ...
    Аман бе Македонијо тргни напред веќе еднаш !

На Elennaa, EleMental, sweet-cherry и 7 други им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.315
    Допаѓања:
    158.318
    Комарец у ...цицки. Што мајка бара бе?! Нели сака крв?! Нека каса на рака,кај најде таму да се пика?! Е секако дека ќе биде смачкан.

И да... има нешто у Билјана платно белеше, Јовано,Јованке и Лихнида кајче веслаше. Мора се пронајде тајниот код!!!
    И да,висината и должината на нозете,немаат никаква врска. Денес тоа одлично го заклучивме фамилијарно. Со 165 сантиметри... фин дел ми оди у ноџе,тоа се вика ваљда...пропорционалност. А имаш и 175 сантими сваќа и ноџе...нце!Епа сите високи женцки со набиени акции,да ми се фатите за фустанот опасен и на сите такви како мене,а и нема врска,со по 165 сантими! Епа после како да не играш чачак со таа нога?! Патем,улога сваќа,успешно одработена! Тоа е тој талент,освен правото,друго поим немаш,си доаѓаш со сите научени,плус си тајно си бришев солзи кога ја дадоа невестата. Брајд мејд по пропис и амерички стандард,сите да ме викате,плус закопчувам корсети професионално!12 сантими штикла,а не реков,а не ни помислив балетанки да облечам. Аматерки бе,аматерки! Влашка свадба не е заебанција! Без никаква стручна спрема а ла Сноу, мислам дека бев...солидна сваќица,а и ... добро бе,фина музика и све тоа,ама МИЛИОНЕРЧЕ?! Втора свадба како што одам во задни 2 недели,втор пат ја слушам. Као за чочек е нешто?! Ма нема везе,јас на сватот му пеев,поим немав кој е,тој извади 1000ка да ми ја стави не знам каде,јас избегав...тоа се вика,сака да се ебе,нејќе да и влезе,ама ај да беше лошо бе,пари ми даваше! :D Оно можда и аванс беше,требаше да го прашам,ама не се раздуживме,јас се исплашив! :D Да не зборам за другите детали да не ме препознае некоја сваќа-аќа-аќа,ама да и кажам на таа дебелата што и се пикна на невестичката кога делеше торта,сите ја познавме дека сака да лапне една цела округла! :D Кај беше цел ден?! Никаде! Почна да се дели торта,се пикна на главната маса,ајдеее...втф?! :D

И деца на свадба,НЕ! Како не сфаќате дека деца не се за на свадба?! И БЕЛ ФУСТАН НЕ СЕ НОСИ НА ТУЃА СВАДБА,ОСВЕН АКО НЕ Е ВАШАТА,ЈАС НЕ ЗНАМ КОЈ ДЕЛ НЕ ГО СФАЌАТЕ ПРОКЛЕТИ ЗАВИДЛИВИ ЖЕНИ?! Ах и да,сваќе,незгодно е малце да се пикаш да се сликаш на секоја ебана слика со невестата. Замисли им ги фаците на младите кога ќе си ги гледаат сликите потоа?! Уствари јас коа ќе се замислам,ме има само на три слики,па не ни се фотографирав со свој апарат.Која е уствари поентата на туѓа свадба јас да си носам апарат...?! Туф,штета,не можам да си ставам на фб,тој фстан нема да биде виден од поголема група на мажи,па и жени за да ме видат колку сум тоа јас прекрасна,поубава и од невестата. Оф леле...Она иде ин лајв,слика и прикачува на фб...

И шала на страна,бара добро очукување за да се истрпи таква бурлеска...ма ако сака нека биде во најубавата вила,со симфониски оркестар,нека се јаде диња и пршут,кавијар и нека се пие Моет...свадба е ...свадба... И не ми се јасни оние луѓе што обожаваат да одат по невестата,па да прават адети и да одат на венчавка у црква,па у матично...ја би да ја прерипам цела свадба ако може,ама кога не може ја би само на прием до вечера,ама ова...многу некако ми дојде.

На Miss.Ricci, Divinebutterfly, mims-89 и 3 други им се допаѓа ова.
  6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Секој ден го гледам зајдисонцето. Во автобус :tmi: . Романтика :inlove: |(
    Ми требаше време додека да ја приметам месечината. А таа е толку волшебна.

Се навикнав на возење во бус, дури ми иде да си купам еден за приватна употреба. Ми треба шофер, немам положено за Ц.

Лилипут има комарец у цицки, хахахаха :rofl: мора да е машки цицачот.
    МисРичикус, и твојот пат води во Рим? Аривидерчи, buon viaggio.

A јас со мојата зеро кома два осет за романтика, заминувам да го допијам пивцето и да му хухнам кога ќе се постелам до него.

Хуууу :beer: .

На Miss.Ricci и kravce им се допаѓа ова.
  7. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.033
    Допаѓања:
    123.900
    Жални,смешни,иритирачки,несфатливи,малограѓански или незнам веќе како да ги наречам размислувањата од типот-Ако не си бил Шпанија,Италија....сега му е мајката! Шетај уште ова лето додека можете! После дете,обврски нема шетање :geek: Ма немој! А тоа дете не смее да мрдне? Зошто повеќето сфаќаат дека додека си слободен треба да прошеташ се,а после нема мрдање?Делот со излегувања,пијанки,авантури-го сфаќам ,ама не до крај,зошто не значи дека ако се омажам нема да видам бел ден! Иако има случаи,да .

Meне периодот ми е за никаде,иако со нетрпение го чекам денот Д.За проба си ја носам по дома бурмата,и многу убаво ми личи :wasntme: Само не пред него,ќе ме пукне од зафркавање ]:)

На bittersweet, glow, Noemi и 6 други им се допаѓа ова.
  8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.729
    Допаѓања:
    116.598

На Lepaaa, blond, eli25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Го мразам чувството на вина и на каење :worried:

10. The.Little.One

The.Little.One Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    6
    ДОФИХРО ГПЊ ХГПИДСРЊГ ЊПС ГПАСИ ЦАЕ ХГРПИГЊ ХЊПГ! Да бе! Неможам да чекам до вечер... многу ме пукнало изгледа ова... :D Ајде ајде ајде ајде побрзо нека дојде вечерр ми се игра ми се пее ми се пиее.. све ми се праи ... фак јеах! АДИОС ГРЛС! :* :emo:

11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СДК дека пред малку станав,а треба да завршам некои обврски-татко ми ми зборува за што треба да ми остави пари јас |-) ама слушам :D малку од малку капучиново ме разбуди, да каснам некое залче и во акција :)
    видов лајкови на мојот вчерашен пост-за типот од медитација а воедно и менаџер што е, незнам на вас како би ви било да сте во моја кожа, но мене од таа ситација ми е тешко, ми се ;( ми се рика бе, ама ете ништо не можам да сторам :x ко грутка на срцево да имам :worried:

На Lepaaa и mims-89 им се допаѓа ова.
  12. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Бакни ме ако грешам, ама диносаурусите се се уште живи така :?:

13. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    27

Пааа, не можам да дадам точна дефиниција... нешто како подвижен контејнер. :?: :)

14. LGBT

LGBT Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    108
    СДК. Расположението ми е малку down. Но сепак сум била многу полошо. Се подобрувам :)

15. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.501
    Допаѓања:
    23.105
    СД му К среќен пат на брат ми и најубаво да си помине да екскурзијата! Тоа е искуство кое не се заборава во животот. :) :* Го спремивме, го испративме сабајлево, и веднаш ми недостасува. Си мислев, ајде 8 дена мирна глава ќе бидам, ама не е така. Многу сме приврзани и ми фалат неговите смеи уште сега. Ама ајде, ќе се врати па ќе надокнадиме :)

На Lepaaa, eli25 и 1209 им се допаѓа ова.
  16. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сдк го сакам ова време. Си седам пред компјутеров “шетам“ низ светот и застанувам кај сакам и колку сакам. Другите нека чекаат ред :D да си завршам со моето патување...

Сдк книгата не треба да се оценува според корицата.. Многу луѓе знаат да изненадат позитивно
    Само треба да им се даде шанса да се искажат Колку само малку треба за да бидат среќен. :)

На Gordana10, Lepaaa, eli25 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Колку мразам луѓе кои што.. знаат дека е така.. во душата длабоко знаат дека е така а од инает викаат не е !..

И ..ако е во нивна корист за нешто ќе бидат искрени, инаку НЕМА ШАНСИ! цц..

На Lady17, Lepaaa и eli25 им се допаѓа ова.
  18. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Сдк.
    Значи колку само шопингот успеа да ме смири. :) Сега се чувствувам многу подобро и поубаво !
    Некако исполнето и фино.А и плус си се подновив.

19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    СКД

толку убав ден а треба да се учи :(

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.693
    Допаѓања:
    5.469
    Уште еднаш се потврди фактот дека ние сме ѓубриња, без совест, човечност и душа.
    Се згрозив утрово од она што ме дочека на лентата за лево, на булеварот Јане Сандански, во нашето мило Скопјенце...
    3 мали маченца, смачкани, на растојание од 10 см...

Па добро бе, кој ВОЛ можеше не едно, туку три да ги прегази????

А службите на градов нека се кријат под сенка, додека телата на мачињава лежат на патот, тешко да ја користиш лентата а да успееш да ги заобиколиш...

Срамота!

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.