Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    По доолго време, еве ме и мене. Си ги искажувам маките и среќите што ме следеа овие денови..

Од каде да почнам ни ја сама не знам.
    Наполнив 15. 'Тоа е мало полнолетство' - ми рече татко ми. Ах, кога само би знаел мил мој...
    Со роденденот се јави и првата љубов. :angel: Колку сум само свесна дека треба уште да си уживам во годинките ми, ама на што ќе се сеќавам во иднина? Неодлучност? Немање храброст? Двоумење?
    Летово може да ми биде среќно. Зошто да не? Надежта последна умира.
    Ама ако ја не си го направам такво, другите па баш ќе ги боли заедно да го направиме.

Да, иде лето и Лозано пее дек нема ден нема ноќ да не мисли на некоја си што на крај ќе го за*бе.
    Али мене ми фали нешто сепак. Ми фали другарство, искрено и чисто. Ми фали љубов, пеење со друштво, ми фалат спонтаните настани, ми фалат деновите кога не бевме виновни за ништо, освен за прекрасно поминати мигови.

И на крај на оваа бурна и непредвидлива школска година се чудам сама на себе. Како да викам на цел глас а никој да не ме слуша. А сепак! Кога ќе кажам нешто што не им одговара, ќе побрзаат да лижат __ на некој друг. Тинејџери. Секојдневие станува ова. Пуста навика.
    Затоа молчи од сега. Не верувај на никој, затоа што скапо чинат последиците.

Грешки се прават и се појавува каење, ама некои се толку добри да ти е мака што не ги направиш уште еднаш. Утеха на денешниве деца е ова. :) Нека им биде.

Сега Колдплеј му е мајката. Песните ми се баш за ова мутаво и чудно чувство.
    Другово, нек биде што биде.
    Од мене толку.
    http://www.youtube.com/watch?v=xc6d3xTK ... re=related

На kravce, mysterious, AnaKarenina и 2 други им се допаѓа ова.
  2. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Абе да ти се плукнам во ФБ четот со ова Seen во толку и толку часот.
    Сега знаат дека кога ќе им ја видам пораката намерно не им враќам. :@ :@ :@
    Цукерберг изгори во пеколот!!! :envy: :envy:

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК морам да си искоментирам...ах пуста љубомора и правење разлика помеѓу нештата,а што страшно ме иритира, а и да не е така како промислено од некого и некогаш, а од мене сокриено, пред мои очи..страшно понекогаш ги чувствувам луѓево, незнам како да го објаснам тоа...Ама некои нешта колку и да ги крие човек, се толку очигледни, што дури и истите да ги премолчи, изгледа како на чело да му се отсликуваат мислите...нешто како оние рекламине по билбордиве што ги има, нешто така слично со онолкави букви што очи вадат.Интересно е што само љубомората се крие, останатите чувства кои не мачат, ги кажуваме...зарем љубомората е нешто поразлична од останатите? Нормално е и човечки е да се биде љубоморен, само некој е премногу љубоморен, а некој ич, се е индивидуално, но кога човек е свесен за својата љубомора, би требало да знае да ја контролира, оти некогаш и вака ќе се издаде, без да сака.

И да, од богат до пребогат има разлика, до толку што богатиот изгледа сиромав во однос на пребогатиот...

Мразам да правам разлика меѓу луѓето, ваков или онаков :!: |( ме иритираат страшно тие работи :fubar: , од кожа се вадам, се митарам :D

4. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    http://doktori.mk/element/view/4fcfc4ae ... eden-tatko

Незнам како да го поставам ова во хуманитарни акции, затоа го постирам овде...
    ме трогна приказнава, колку ли само се изборил човекот до сега, свака му част, да му дадеме сили и финансии за уште една борба..

5. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Ахахаха ај уште еднаш,да е здрав/а и жив/а комшијата или комшивката што ми даваат интернет :D

Преубав ден! Прво со мајка ми се изнашетав,а после ја почекав другарка ми,па со неа.Јадев убав сладолед,а потоа како што бев гладна со другарка ми си уживавме во пицерија,таа панцеротата толку беше вкусна,ми идеше уште 2-3 да изедам :D А во позадина латино музика...Абе мир и спокојство за душата :mm: Денов ми беше еден од најубавите.Си ги поднаполнив батериите.А овие дена ќе ги дополнам ;)
    Be good and smile! Мислам дека летото ќе е прекрасно!
    Имајте убава ноќ! :hug:

Има такво нешто? :o Богами нека гори,глупак! Па секаква приватност одзема! Чатот одамна го откажав,си пишам само во пораки.Ама сега па и ова,мене можи нема да ми направи проблеми,ама на некои да.Овај ФБ само за караници веќе го бива.И за посматрање |(

На Mrs.Cuper, teddybear, Adi888 и 5 други им се допаѓа ова.
  6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    Gи гледав сликите од мама кога била во детски години :) преубава.
    Iако нE беше многу дотерано како сега ние младиве,шминка,штикли,од облека тоа и тоа........
    Sтварно била преубава,а да видите само како скромно зивееле,душички :)
    A сепак биле толку среќни и весели сите заедно.
    Nемале како денес се ама имале се.
    Iмале среќни родители,слобода,имале природа која им давала се,што денес тоа не се цени.

Vидов голема разлика мегу сега и тогаш во тие 70 години :)
    Sепак убаво било,кога се сакале и помагале сите-Dенес тоа теско е :^)

Eх само колку е сменто се!..

7. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Ма ни чат ни фб ништо не бива бре!
    Се се гледа, се се знае, и се е бесплатно ваууууууууу :D
    И не е фејсбук, јас и дечко ми си го викаме факбук.

На Cataleya, CIA, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    АПЕЛ!
    Ти девојко што денес го шеташе цел Центар и цела Кисела Вода со копитата од 150 сантима платформа и 250 сантима полна пета и хеланка прицврстена со каиш, ако читаш, најкултурно те замолувам пред да излезеш од дома да се погледнеш во огледало или барем да ја испробаш удобноста на чевлите како би го поправила одот за да не застануваш на секои две секунди, зошто во спротивно нема да фатиш дечко никогаш, жал ми е што мора да ти кажам дека сите позади грб ти се смееа, а уште повеќе ми е жал што си дала пари за такви чевли - копитца, Лејди Гага може вода да ти носи.

Појаснување:
    Замолувам коментаров да се сфати како најдобронамерен совет кој не содржи никакви елементи на ругање, и замолувам ако некој ја познава девојката да и ја плесне вистината во фаца и да не ја тапша по рамо дека е најјака.
    Благодарам.
    Пријатно.

На HardSex му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Се осеќам ко гом*но..

10. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    СДК Деновите си минувааат ;( јассамо седам по цели ниќи на компијутеров гледам филмови, читам форуми,дента спијам и сонувам кошмари секој божји ден и вака не оди... Не знам веке што да правам сакам да живеам, да сум среќна, да шетам да се радвам на животот но не јас се затварам дома имам чувтво дека ништо не ми оди во животот :worried: Се чувствувам физички исцрпена, немам волја за ништо можеби треба да одам на краток одмор... сонце, море, плажа, да ја избистрам главата од сета таа негативна насобрана енергија но со кого? дечкоми не може освен со некоја другарка ама не сум сигурна со која и дали ке биде во ред се ми е измешано што ако излезе само фрланје пари и дупла нервоза а во исто време не можам ни тука веќе ќе пуккнам :@

11. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Добро утро! Кој знае што ке се случи, што јас вака рано домакински станав! Брејјјј! :D Ова моево ти се вика у години један дан! :D

12. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Незнам зашто толку не ме сакаат некој паразити! Неќјам толкава омраза. Неќам никој да ми помага, но не и да ми одмогнува.
    Страшни се луѓево... колку повеќе се обидувам да ги сфатам, НЕМОЖАМ!

13. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    Нема сбет нема народ се е ојдено у.... :envy:

На IvanaMkd му/ѝ се допаѓа ова.
  14. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    27
    СДК смени си го аватарот.

15. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Не ме замолчувајте! Мојата мајка се изначека додека да прозборам.

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Доброутро феминки, како сте :)
    еве јас пред малку го испив утринското :coffee:, да каснам, да се средам, и да повторам нешто Италијански-се ми е измиксано во главава, ништо незнам :worried: ама денес ни е ден за повторување, па така да ке не потсети наставникот после :lol:
    вчера, додека пешачев по патеката на кеј, си имав едно мало кадифено пријателче со мене-непознато, ама мило(црно со остри забчиња) да имав каде да го чувам ке си го земев дома-иако ке летав јас пред него :D
    и така, дојдовме до место каде што му беше страв да се качи-по скали, и престана да ме следи(ми успеа она мирен гледајки го во очи) и случајно се погодија две девојчиња со мене, а малку понатаму двајца дечки-наместо едниот од тие што ме виде да ми рече да не се плашам, демек ке ме спаси од пријателчево, ме гледаше ко магија да сум му фрлила бе :rofl: и после машкиве биле храбри :^) абе ајде,што сум женско сум похрабра од некои примероци од посилниот пол.
    барби, не очајувај, почни да се движиш мегу луге-ако имаш финансии запиши се на фитнес, пилатес, некој јазик, запознавај, дружи се, излегувај
    звучиш како да си навлегла во тешка депресија,премногу си млада за тоа, уживај во младоста
    ти посакувам успех и срека :*

17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.741
    Допаѓања:
    116.692
    Сдк дека живеам за денот кога на форумов нема да има потреба од тема Хуманитарни акции.

На JuLleE, Libera и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  18. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    What goes around comes back around.
    Време беше.
    I've been waiting so long!
    А сега кулирам. Ќе оставам да тече, и тече ... и тече. Па нека тече, што.

Ајде нека тргне денов. :sun:

На MSkorpionka и blond им се допаѓа ова.
  19. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Вчера се почуствував како дете,па и дета сум не сум порасната,сеуште правам лудории :lol:
    Вчера одејќи со другарка ми на училиште,ми се присака да украдам од црешите во една куќа.Па две имаа што да правам :wasntme:
    И другарка ми ми ја држеше гранката а јас кинев ..
    И излезе човекот и тој рекол „Девојчина влезете внатре скинете си’’..А ние разбравме како не ви е срам да крадите.И му ја дувнавме со трчање.Човекот излезе на потра и ни свика да се вратиме..Се вративме и се изнаберивме цреши,не послужија и кафе :D
    Ве послужувам од “крадените‘‘

Прикачени фајлови:

• cresi1.jpg
      cresi1.jpg
      Големина на фајлот:
      28,7 KB
      Прегледи:
      145
    На MandyLane и CIA им се допаѓа ова.
  20. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Со ништо не го менувам Нескафе. Нема подобар начин за расонување. 8)

Добра шолја кафе и „Дениција“ од Петре М. Андреевски, е тоа е уживање од сабајле. 8)

На blond, glow, Wild.Child и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.