Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Ако си дама, ќе бидеш дама и дома, во кафич, со пријателите, со познаниците, на работа, во парк....
    Ме сфаќате што сакам да кажам.
    Како може некоја *кхм* да се качува боса по сепариња во диско, а следниот ден да е префинета во ресторан со носот во воздух и никого ниту знае ниту познава? Жалничко е.
    Карактер е едно, фолирање е друго.
    И протестирам против влез во диско за малолетници и 45+ годишни. И од едните и другите се ствара некоја неубава атмосфера.

И не знам што друго би кажала, освен дека сакам да го фрлам лап-топот од прозор и да останам цел ден под туш.
    Некреативноста ги упропастува луѓето.
    Дефинитивно.

На glow, CIA, antonina и 14 други им се допаѓа ова.
  2. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.919
    Допаѓања:
    41.065
    Уффф не е ама баш лесно денес во ова стресно време !
    Сите се стремат кон пари пари пари пари ..... ПАРИ
    Низ целата таа трка по пари се губиме себе

:x :x

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    ах како си минуваат деновите ден по ден,недела по недела,месец по месец,година по година и што сме направиле??? :?: животот минал :^) како така ке си мине!...

4. si.exs

si.exs Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    140
    СДК ме мрзи да одам на работа.Времето е катарофално.Работата досадна.Единствена мотивација -парите.Потребна ми е љубовта како и секогаш,тоа нешто кое ќе ми дава надеж за секој нов ден,единственото нешто кое би ми давало сила. :)
    Ајде,ќе биде подобро.Сега засега благодарна сум и на ова што го имам и што сум го постигнала. :)

5. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Трагикомично е како цела година окапуваш над книгата се со цел да можеш да се запишеш каде сакаш и потоа доаѓа некој идиот со половина мозок кој те прашал што значи "How are you?" у превод,фаќа протекции и го добива истите оценки.
    Мене ми ја вреѓа интелигенцијата,најискрено.
    И болно е од што девалвира.

Фала и на вас!

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Охооо...
    Ако уште од сега се нервираш за ова, попаметно би ти било да пробаш да се олабавиш и да си повторуваш дека учиш за себе. И дека еден ден се ќе се исплати.
    Стварно не знаеш што те чека.
    ;)

На Sanniii, JuLleE, Doozy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    За мене нема фемина кога билдеров ми е дома .
    Цел ден бре окапа на лап ,јас како маче околу француско сиренце се врткарам да го земам некако да се догребам до лап ама ЏаБе , и да го дофатам не ми се исплати да седам само 20 мин и да ми пројде кафето така и фемина-ва ,одма ќе му текне до кладилница баш тогаш да се оди , тараса да се досредува , да се спрема за летниов период и куп други перипетии.

Инаку или сум станала креативна од повеќе или учам да опстанувам во просторот со сретствата кои ги поседувам, во случајов додека ја средуваме тарасата и додека се набави соодветна чинија, мене фризбито ми прислужи за таа намена битно атмосфера има на нивоу и колорит од боите на свејќникот кој трепере додека ние трепериме од љубов и по некоја неизбежна кавга ........
    Па пријателите нека ни повелат на ладна летна пијачка и топол разговор .
    Единствено за сестра ми ќе има нешто специјално себична сум да-или премногу грижлива,вотевр.Еве го свејќникот ако ме познае некој грижа ми е
    И уште нешто мног сакам кога ќе си го видам името во тема -Специјален поздрав -Сметајте ме луда не ми е гајле

Прикачени фајлови:

На CIA, Noemi и la-chicka им се допаѓа ова.
  8. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Си имам јас проблеми со факторот време.
    Ми избега. Го нема.
    А сега... Сега со прстот в уста сум.
    Глупа!

9. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Ништо не ми оди во последно време, ништо...вака одамна не ми било...грешки направив колку сакаш, се чуствувам како во лавиринт, немозам да го најдам излезот :worried: ми треба помош...
    прва ствар...ОН, што се случи со нас? кај ми беше паметот? многу те сакам...не ми заминувај, побарај ме, ТЕ молам, како воздух си мииии што да правам не сакам ни јас :( :*
    втора ствар...добро бе толкку ли сум неспособна да немозам да полозам еден е*ан испит ...Најлесен! Заради оној идиот немозам ни да учам!
    трето...ми требаат пари, да...многу пари

10. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    899
    Е сега ќе ви се пофалам, конечно почнавме да ја реновираме собата! Црвени и борди мотиви, ама душава ми се полни кога ќе влезам!

Од сабајле со вежбање денов. Вчера 3 саати правев лазањи, ама вредеше, секоја минутка! Колку беа вкусни, остана уште, па повелете феминки :)

Инаку, по многу размислување, одлучив дека не смеам да станувам некоја ладнокрвна личност само за да опстанам. Не ми е убаво што си изигравам чергичка пред врата и плакар исполнет со се потребно секому, ама пак што ќе си мислам јас за мене ако не сакам секому да му понудам безусловна љубов? Таква сум била одсекогаш, и не мора тоа да го променам. Само да престанам да очекувам, а и надешта дека од некој нешто ќе испадне да ја намалам. Не би било лесно да се најде некој што ќе ти понуди безусловност, па што има јас да барам во секој што ќе ми се зближи?!
    Однесувај се така како што сакаш другите да се однесуваат со тебе. Зошто до сега решението го гледав во тоа јас да станам како нив, себична!?

Си останувам дете кое уште ништо не знае.

Прикачени фајлови:

• fc82go068-02.jpg
      fc82go068-02.jpg
      Големина на фајлот:
      28,1 KB
      Прегледи:
      130
    На anabel-a, Trendafilka и marama им се допаѓа ова.
  11. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Што е убаво вака си покажуваш индекс на бабите и оп по некое денарче. Камо постојано да пишуваа оценки во индекс :$ :D
    Инаку си возев точак по топлово абе милина е, си дувка и ветренце камо секој ден да е лето :sun:
    И сега откако си завршив со испитиве во летнава сесија ќе мислам само на плажа, море и песок. Епа ептен ми се оди на одмор 8)

На glow, Divinebutterfly, butterfly33 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Мислев ми дојде крајот денес, кога на таа жештина се завив во мрак . . .
    Ужасно е кога 5 минути си во бесознание, не знаеш каде се наоѓаш, слушаш звуци а не гледаш ништо пред себе, и нема човек да застане барем чаша вода да ти донесе . . .

Се расплакав од мака.

13. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.463
    СДК дека е премногу топлооо....бев преска да уплакам за испити во банка беше преполно...топло, ама сега си седам под клима и си уживам :lol: :)

14. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994

Оваа пуста љубав ми го мути есапот :rofl: :rofl: :rofl:

На Bright, mims-89, Cynthia и 4 други им се допаѓа ова.
  15. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    "Ова е мерка со која конечно ќе ги натераме да плаќаат за езерото сите оние кои доаѓаат на летување во Охрид и уживаат во неговата природна убавина без да потрошат доволно пари од кои Охриѓани би оствариле пристојна заработувачка. Сакаме да ставиме крај на безобразието на сите оние сопственици на станови и викенд куќи кои одат до таму што и храната си ја носат од градовите каде што живеат"

http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=69047

Ве молам просветлете ме, ве молам, како тоа сме ние безобразни?!?!?!!
    :headbang:
    :worried:ilent:
    :roll:

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    ^ КОЛОР ХРОНИКА||недела, 01 април 2012
    A да не е првоаприлска шега?
    или овие сериозни се :D :D ?

17. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.249
    Допаѓања:
    56.994
    ^ Старфиш, статијата е првоаприлска шега и пародија.

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    :rofl: :rofl: :rofl:
    Ми треба поголем диоптер изглеа.

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

1во априлска шега е ова ;)

20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Jaс го слушнав лично градоначалникот на Тв кога кажа дека Скопјани биле многу безобразни, доаѓале со продукти, зеленчук и овошје од Скопје, и не правеле никаков промет, напротив само правеле повеќе штета. Тоа го кажа во контекст на нечистите плажи, и за прочуените патарини.
    Ах да, и кажа: `Како може да има патарини во Скопје, а се буните што сакаме во Охрид да ставиме?`. По тоа можеш да видиш каков тешко сељачиште е, што не разликува локални испокршени патчиња, и автопат за кој постои такса наречена патарина.

Боже, каков искомплексиран морон.
    Охридот негов од злато е. |(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.