Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Полна када + купка + Лана Дел Реј на радио = хедонизам! :mm:

На mysterious му/ѝ се допаѓа ова.
  2. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Аххх колку е убо да си станиш касно, наспана (конечно) и да си прајш шо сакаш оти немаш никакви обврски за на училиште 8) Сакам летото да трај засекогаш. Maлку ова времето жешко е, ама се издржва, милиони пати поубо од зимата. И совршено за да се испружиш на тераса со сладолед и нескафе :)

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Скопје дефинитивно не е оној град во кој што растев и пораснав :!:
    Центар е хорор филм, да ти е страв да поминеш позади Македонски Телекомуникации-што ти не ке начекаш,од манијаци, до шприцеви и игли од дрогирашите што користеле, да ти се :puke:
    побезбедна се чуствувам на Битпазар-мешано население, и не смеат да те допрат, оти не знаат дали си наша или нивна, или во Аеродром отколку во местото каде што живеам цел мој живот

4. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Денеска ми беше првиот ден од мојата пракса во Стопанска.

Што знам како се чувствувам, но некако е убаво. Не знам дали ми се допаѓа идејава да станувам секој ден во 8 и да си одам во 4 и пол дома, но баш би сакала да се пробам. И онака немам други обврски.

Единствено што не ми се допаѓа што и јас ќе морам некогаш да бидам тоа - ВОЗРАСНА.

НЕ САКАМ ДА ПОРАСНАМ! НЕ САКАМ МОНОТОНОСТ, НЕ САКАМ ДЕЦА, УШТЕ ПОМАЛКУ САКАМ МАЖ И ДОСАДЕН ЖИВОТ! НЕ СУМ ЈАС ЗА ТОЈ ЖИВОТ РОДЕНА!

Ајт, ќе видиме. Останете ми така девојки и нека неделава ви биде прекрасна!

:)

На CIA, srcekrsacka, blond и 4 други им се допаѓа ова.
  5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Знам, немам пишувано повеќе денови.
    Табаниве ме болат од многу играње. Уште сум во полуматурска еуфорија.
    Си средив деновиве меморијава и можам да кажам дека навистина имам причина што не пишав, а тоа беше споделувањето импресии сама со себе, а потоа со другите околу мене.

Ве сакам.

На CIA, La.Reina.Del.Sur, JoxyTheFreak и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    И јас исто помислив на тоа до сега неколку пати, дури и броев :D лета времево, ме нервира некогаш, додека се сврти човек ќе дојде септември :( Чудна работа шо олку брзо летат времево :^) Се надевам на долготрајно лето :D :( А баш е убаво, топло е, ама подобро така, отколку да се шетат човек со куп алишта на него, кој повеќе добива килажа од нив :D :doh:

7. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

Не пишано правило Убавото кратко трае СЕКОГАШ.И мене ме мава исти филм како да се искористи НАЈ убаво за кога ке дојдат тоа снеговите да не ми е ич криво :lol:

8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    СДК Дека обожавам кога мајка ми ќе ме изненади со убо јадење, Ја сакам :inlove: :*

На Mrs.Cuper му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Од глаата си патиме!

:nod:

:rofl: :rofl: :rofl:

На Bright и julie77 им се допаѓа ова.
  11. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Winter is so much better! Некои ме сметаат за луда ама топлово не се трпи! Ај денес и вчера некако,ама завчера мислам ќе се онесвестев од топло! Одвај чекам на плажа па кога ќе ме фати склет да можам да се оладам во вода а не вака! :D

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Зошто бе драгоценото време го поминувам со погрешни личности..?! :?: Сама сум крива, од денес вака нема! :fubar:
    Привлекува внимание заради она што НЕ Е .. а заради она што E може да постигне голем успех, али вниманието луѓето ги ослепи... :x

13. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Напорен период. Времево е само за шетање, а јас затворена дома и глава не гревам од учење. Ајде нека помине 25 и мора да се слави некако :)

14. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.928
    Допаѓања:
    11.499
    Господе дај ми сила и трпение :envy: , овие мојте додека и помине климакс ја ке полудам :@ :sweat: , сега кога ми треба мир, испити над глава ми се, само нешто се зарачкуват аман веќе аман. Ох ајде ке бројам 1,2,3 :D неможам веќе :swear: ... и ќе рече некој секој почеток е тежок, :?: , море крајот ми е потежок, не е тешко кога сите очекуват од тебе нешто, многу потешко е кога ти очекуваш од самиот себе нешто повеќе, ќе биде тежок месец ама ајде ќе успеам јас, секогаш успевав и овој пат ќе успеам, МОЖАМ ЈАС, ќе ги досредам испитите а може дотогаш и климаксот ке помине на мојте :D, нека помине веќе оваа напнатост испитите изморуват ама ајде ова се слатки маки ке ги барам еден ден :)

15. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Се чуствувам како растение во процес на фотосинтеза .

16. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Guess Who's Back?
    Се вратив од планина,ондак докуцував проектни..за на крај да имам проблеми со нетот!

Се топам во топлината со вкусот на чери бомбониера,рум+вишна,мојата омилена,мммм.

моментално у ваква состојба сум,(без цигаретките!)
    ЕУРО 2012!

Ве сака Смајли, :* .

На Hipster, BlackSwan5 и starbucks им се допаѓа ова.
  17. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Си имав многу убав разговор со прекрасната моја другарка 8)
    Со ентузијазам ги планираме нашите откритија за ролерки и други спортови...

Абе што збориш???? :o |( Збориме за глупавата наша генерација.
    Во рамстор одат само за да се покажат. Смувај се со еден, и оп - стоп, популарна си.
    Ме нервираат такви девојчиња. Само за популарност и крај.
    Уживај си го животот, без мислење и филозофии!
    Затоа, во осмо, нема да ми е гајле за другите, нека бркаат работа, само
    јас да си ја одржам коректната ФРЕКВЕНЦИЈА во животот and I'll be alright.
    Ќе си терам што сакам, ќе правам што сакам, ќе си учам, нема да ми е гајле за СтАтУсОт
    и најважно ќе си уживам! 8)

18. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Интернетов ми е говно овие два дена, не знам што му се случува, ама ќе го испукам!!!

Ми се пријаде кисело, фатив да си дробам салата, нема краставици, ајде зелка.
    И така пет кила зејтин сум и нафукала,замислете. Абе алооо, каде море дете? :o
    Да џвакнам не можам, ми љета накај грло, спзга..
    Ај да причекам моиве да си прилегнат, и да се прикрадам до кујна да истурам ова катастрофава. :bandit:
    Брилијант, и се е како подмачкано. :rofl:

Денес со црцорот седевме у парк, и така љепо заљубљени уживаме у ладничкото, ѕвизди усрана музика од ресторантот у близина, све убоо, романтиќи, се додека едно несреќно пиле реши да заврши работа на мојата рака, и на мојата коса. :rofl: И се истураме тука со води со шишиња, се мие детето, се трие, а у меѓувреме еден чичко мине па ни вика:

-Абе дечки да не се исече девојчево?! Да не се повреди, треба ли помош?! :rofl:

У болница ме подмладија, осмо за прва ќе сум била сега. Кое осмо за прва бе луѓе, за три месеци полнам осумнаесет! :o

И така ви викам..пуштив 103ка, демек ќе слушам dEUS, арно ама интернетов фино ме подјебава. Се чудам како имам трпение да не го акнам. :wasntme:

Имајте убава вечер, јас одам на тераса да вдишам од дворскиот воздух на липите.

19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Плажа, сонце, сладолед, млеко за сончањe, para para paradise ooooooooo :wasntme: ^_^ :P

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Човек што те поддржува во секоја твоја одлука не може да ти биде пријател.

На glow, Bright, anneyy и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.