Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    СДК ставив да ми се полни филмот Хенговер 2 (за онлајн да го гледам) па се надевам не е тапа ептен :)

2. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.826
    Допаѓања:
    23.628
    СДК преубаво си поминав со моето срценце :inlove: каква вечер :$

3. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    ПМС-ов многу ме сака значи :fubar:
    Нека ме олади малце,нека иде кај друга :^)
    И моите дома планираат нешто да јадат ..

На lackygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    далеку од тапа е. ќе видиш. ;)

многу е мило :)
    Кутре во длабок сон си 'рчи :sun:

http://www.youtube.com/watch?v=HRoU7dvd ... r_embedded

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    СДК...

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

...празни муабети.

Кажуваш, кажуваш.....и сфаќаш дека ништо не си кажал :x
    Па се прашуваш - вреди ли да кажувам, нема ефект :fubar:
    Тоа што за тебе е значајно - за некој се само празни зборови :x

На crazylady, Nightwalker, thelittle17 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    What happens in Vegas... No one knows, since no one's been there.

Е така.

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    сдк со добра шминка талентирана рака и моќ, сите можеме да бидеме лима

леле девојкава се напраи иста ко нејзе :o :o :o а без шминка е тоооолку подруга

http://www.youtube.com/watch?v=x6TPIV9v ... ure=fvwrel

:x :x

На la-chicka, Hiii, Divinebutterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  8. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    СДК нешто од современиот македонски речник (копи-пејст) ;)
    1. Куче – месојадец, но во повеќето случаи лебојадец.
    2. Леб – Неизбежен дел од Македонската трпеза
    Во продавница
    - Има леб?
    - Нема.
    Утредента
    - Има леб?
    - Има, вчерашен.
    - ?!?!?!?!
    3. Мис Универзум - Натпревар за убавина на кој никогаш не се пријавуваат девојки од Марс, Јупитер, Венера и други планети од Универзумот.
    4. Наши сме – Израз кој оправдува што јадеме како стоки на семејни прослави.
    - Извини што земам со рака.
    - Земи слободно, наши сме

:rofl: :rofl:

На ines.h, Divinebutterfly, martinuska и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
  10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК луѓето треба да се почитуваат, сакаат додека се живи, бидејки откако ќе си заминат од овој свет, доцна е, не вреди, ни зборови празни, нити ништо.Зошто тоа подоцна го дознаваме незнам, само би требало да сме свесни за ова, се вели обично свеста за нештата се појавува откако ќе се случи нешто што на човек ќе му ги отвори очите и одеднаш се му станува јасно, арно ама како што кажав секогаш е доцна.

Чудна работа првпат да фатам нешто астална музика на радиово :clap: амин :D дефинитивно ќе заврне снег :geek: ова треба да се запише некаде на ливче... :D а попатно сосем случајно слушнав и за масоните, спомнаа како Александар бил масон, да бе |( испадна цел свет полн со масони |( а како за беља емисијата на средина ја фатив |( :D ај филм, ама па и емисија на радио, абе прав талент сум :wasntme: :rofl:

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. tinkerbelll

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Ништо не видов од фимов јас вечерва :swear: се испоукочи,за нигде |( Ај утре можеби.

12. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Лудо,ме запрепасти! Реков ај да видам баш како ќе го направи...Wow!
    Еве уште една неверојатна трансформација!
    Е сега нели секој со својот идентитет,ама понекогаш може приближно како нив да се направиме :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=gsqahGYl ... ure=relmfu

На MSkorpionka и ludoto19 им се допаѓа ова.
  13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    сд ти к A Mерлин Mонро http://www.youtube.com/watch?v=tpRIEiw6 ... re=related
    :x :x

На Divinebutterfly и tinkerbelll им се допаѓа ова.
  14. tinkerbelll

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    СДК Заспав пред лап топов :yawn: Добра ноќ феминки,спијте убаво и имајте преубави соништа :* :hug:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Сакам да кажам дека, мноооогу очајно ми треба фотографско помнење или некој супер мозок. На толку учење ништо не научив, па и се демотивирав некако.
    Едвај чекам викенд да дојде. Едвај чекам да си се завиткаме во ќебенцето со срцушот, да си гледаме филмче, да си пивнеме винце, и после тоа да ми удри една психотерапија (си знае он каква :lol: ) после сите овие стресови и натрупани глупости за толку кратко време.
    И да, после денешниот полуразговор, не е ни чудо што толку не можам да учам, просто секогаш знае како да се извади од г****, а јас пак не можам да му одолеам. Некогаш, се цени и само трудот што уопште пробува, а таков професионализам па, како може да не се награди :lol:
    Бек ту стадинг...ако успеам од компјутеров.

16. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    СДК за мене официјално почна летото :inlove:
    Денес првпат после година дена бев на мојата плажа, се бањав малку, му ги брцнав и на Матео нозете во водата, уживавме во свежиот океански воздух, и во сонцето.
    После првата зима која што ја поминав во Скопје на -15 степени си ветив дека никогаш повеќе нема да се жалам од топлото, туку ќе си уживам во него, сега за сега успевам во тоа.

Го сакам летото, сакам кога е топло.....life is good.

Не сакав да ви правам лиги дека кај мене е топло а кај вас е ладно, запамтете дека за 6 месеци ќе биде обратна ситуацијата, мене ќе ми биде ладно а на вас топло :angel:

На sesilija, kate21, Divinebutterfly и 10 други им се допаѓа ова.
  17. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Мразам да чистам мраз од шофершајбна.Рацете ми смрзнаа и испукаа, па си направив само два круга за да можам барем да гледам кај возам. Еден будала на семафорите, желен за расправија уште во 7 часот наутро, остана нешто зад мене да вреска, дури ми го покажа и средниот прст, а јас како некое идиотче малку го подотворив прозорецот, му се исцерив и му посакав : Доброутро. Којзнае колку само мрчел како бил 100% сигурен дека вози жена...
    Ме нервираат луѓе кои до детал знаат да ти го нацртаат семејното дрво до шесто колено.Имам таква колешка, си ја крстив Гугл и минатиот ден си направив луксуз и дозволив не од такт, туку од чизми да ме извади.
    И дааааа..... роденден кај роднини, со еден куп стрини, тетки, извештачени фаци, кои очите ги лепат на стомакот да ми направат ехо и после поставената дијагноза следи прашањето:„А ти што чекаш? Ајде роди си уште едно, време ти е....“ |( Секој води туѓо гајле :x

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Кога гледаш мраз на колите, слушаш сите како гребат и кога излегуваш и правиш солидно бело ХУ, знаеш дека зимата е на прагот.
    Кога кромидот има само една обвивка, знаеш дека нема да биде толку сурова оваа зима (фала Богу).
    Кога на ХТЦ-то следиш надворешна температура наместо да отвориш ролетни и погледнеш какво е времето, знаеш дека си скренал.
    Кога шефот почнува се почесто да тера муабети за тоа како секој маж изневерува, знаеш дека е време да ја викнеш тетка Петронелита, да и убуташ неколку еврица у рака и да и речеш - сработи го молим те за да имам помалку причини да го терам кај источните соседи т.е. кај сонот на Гоце.
    Кога колегата иде на Филипините на месец и пол одмор, знаеш - дека проклето ќе му завидуваш со воздишки. Јас си нарачав песокче од таму, за другите не знам.
    Кога кучето лае, не мора да значи и дека ќе каса.
    Кога се изгледа црно, не мора да значи дека под него не се крие белото.
    Кога сакаш син каиш ко за инает секаде продаваат црвен.
    Кога јадеш кроасанче и пиеш тазе кафе - знаеш дека веќе ти почнал денот.

Среќна среда! Затоа што знаеш дека посреќна од ова, понекогаш не може да биде.

На sesilija, Divinebutterfly, Go-Girl и 11 други им се допаѓа ова.
  19. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    СДК бев вчера да си ги направам ноктите, и си седам јас една друга девојка седи до мене и почнаа нешто муабет за шминкање бла бла. И доаѓаат до муабет каде за нова година. И сите веќе испланирано каде што како, резервирале више... И ми вика ти каде ќе одиш за нова година и јас ваква :o 15 ноемви е не е декември :lol: И девојкава и вика, ќе ти јавам јас утре кога точно ќе дојдам за шминкање на 31...
    Хммм.. дали нешто со мене не е во ред или е толку фенси више во септември да знаеш што ќе правиш за нова година? :!: Си доаѓам дома и седиме, и брат ми ми кажува како другар му веќе се договорил каде, како, што...
    Па јас незнам во петок каде ќе одам а не па за месец ипол. Не сакам се да планирам во 5 за 12 ама многу голема фама се прави волку порано. Обожавам кога ќе ме фати тоа празнично расположение, кога цел град ни е украсен, сите се во еуфорија, купуваат за нова година поклони или си купуваат за себе што ќе носат, ама јас скопско дете сум, навикната сум да го украсат градот на 25 декември. Лани малце ми подрани еуфоријата па кога дојде нова година немав некое такво чуство. Али еве годинава не планирам ништо ќе си се концентрирам на учењето а тек околу 15 ќе почнам да размислувам, што ќе купам, што ќе носам и слично. Само ајде побрзо нека дојде тој 15 пошто и мене не ми се чека више :D
    Ми текна лани како беше во школо сите збориме кој каде ќе оди, со кого, најбитно што ќе носи, што ќе праи со косата и ноктите секако хахах. Нормално ако ти текне случајно да закажеш на фризер чекаш едно недела дена и на крај добиваш термин во 8 сабајле. Па снегот да ми крцне малце под нозе додека одам по улица, се смрзнувам цела и доаѓам дома-бања...
    Зимска идила што да ви кажам... епа ајде добро утро на сите и убав ден, бре све филозофи сме на форумов :coffee: :smoke: :)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  20. papagal4e

papagal4e Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    135
    СДК дека имав 4 а сега имам 10 кучиња бидејки денес кучето ми роди 6 и мноооооооооогу сум среќна ама нз. со ке им правам иако треба да дадам 2 :D :D :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.