Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сдк лошо е да имаш ваква спретна девојка (среќа што не сме машки).Ја срекаваш навечер во дискотека, ти светнуваат очичките и велиш еј супер Адријана Лима.Ја заведуваш цурата, ја носиш дома и утрото се будиш и гледаш пред тебе Jocelyn Wildenstein :o И директно мозочен удар.Затоа машки мислете му ја со кога си имате работа.
    А вие девојки пазете со шминката.Може не намерно живот да одземете :lol:

На Divinebutterfly и ludoto19 им се допаѓа ова.
  2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека ако по новава песна на Кејти Пери почне разна копиљана да ги слуша Рејдиохед ќе се фрлам од тераса. |(

На Oxymoron и L-enna им се допаѓа ова.
  3. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    СДК...нема теоретски шанси да се откажам...шо сакаат нека прават,нема некој тетки и други криви дрини да ме депримираат...нема шанси више да толерирам

I will show them who's the BOSS :swear: :swear: :swear:

4. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Зошто секогаш кога мислам дека нешто нема да се случи, навистина не се случува? Дали можеби ако мислам обратно, дека нешто ќе се случи навистина ќе се случи? Но понекогаш навистина не можам да мислам обратно бидејќи длабоко во себе знам дека нешто такво нема теоретски шанси да се случи и се плашам да не бидам разочарана. Ама ветив дека ќе пробам да мислам позитивно, па ќе видиме што ќе се случи.

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  5. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    На Divinebutterfly, Gordana10, Acerola и 2 други им се допаѓа ова.
  6. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    ДОБРО УТРО ФЕМИНКИ.....Имајте убав,среќен,весел ден :hug:

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  7. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Незнам што ме натера го гледав првиот дел од Twilight мислам јас на мои години цццц. Прво ми беше глуп, па си викам ај Цецилио замисли се на 17 години како ќе се чуствуваше и ми успеа, уживав во филмот како некоја тинејџерка само што сега сум во транс :tmi: . Гледам како да се скријам за да ги изгледам сите продолженија а маж ми да не знае (ќе ми се смее)
    Ете тоа сакам да кажам :lol:

8. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.983
    Допаѓања:
    26.372
    си доаѓам дома за 1 месец :party: :party: ^_^

На JuLleE, Strumfeta93, enca.69 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сонце, во душа, сонце на лице, топол ден во секој поглед... нејзиниот глас моја терапија.

Утре испит и интервју за работата кое ми го одложија минатиот пат. Ах мир..

На Strumfeta93, nesa и tinkerbelll им се допаѓа ова.
  10. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Луди се луѓево што немаат како, па се расфрлаат со сопствените "ставови".

Прдеж меѓу луѓе не е став, ами невоспитаност.

Свашта.

Него друго. Си добив менѓушки на подарок од љубовот. А зошто не знам да реагирам на подароци, скокав во место, го испобацував и му ја згазнав ногата. Романтично, сепак. Ручекот помина мило! Тета е срце, злато... Прекрасни се. Се испосмеавме со Нате, луда е скроз. Денес и е роденден, сакам да и спремиме нешто убаво. Дома мириса на какао, мене ми се јаде мраморен колач, оној што помини - замини, секогаш се јаде за 6 минути. Но, ќе печам тиква со карамелизиран шеќер.
    Со Тањ се умревме од смеа вчера, и донесов кафе, ко стрини пиевме и запаливме по една цигара, небаре сме натискале 52, па животот ни е ко од шега, интересен!
    Кај Лиле на промоција, многу луѓе. Дури и неудобно многу. Честитав, и му ја здувнав. Плус тоа, многу се нервирам кога гледам фејкеришта по такви манифестации. Нити ги интересира поезија, нити поим имаат што е што, важно седат таму, чекаат да заврши, локаат вино и си одат.
    Што да ти кажам, се’ поскапе, само човечките вредности уште се ефтини.
    Добрите нешта, не се покажуваат, тие се чувствуваат.
    Кога ли ќе го сконтаат тоа искомплексираниве глави наоколу, не знам. Не е злато се што сјае, не е вечност се што трае!

Но, нека. Излегуваат на површина сите тие улавштини, порано или подоцна.
    И знам. Да не беа виртуелниве мрежи - половина од пријателствата и љубовите, одамна ќе беа мртви. Зошто?
    Зошто, претежно се базирани на лага, лижење задници, лајк, на ти го дај ми го, и никаква реална конекција.
    До тоа дереџе стигна светов, да, договор за кафе да се прави на ФБ.
    Епа, чао сестро, ја имам лице, телефон, и може и поинаку да изберам да живеам.
    На ФБ сигурно не.

Лажни солзи, море, море... И така. :*

На ines.h, MissSpark и nesa им се допаѓа ова.
  11. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Е фак! Каков почеток на денот.
    Прво станување, пишувам порака на кого треба и јасно, потоа се вклучувам овде да видам што, како има.
    Го гледам погоре смешниот со сиките од Тоше и незнам дали да му се смеам или да го жалам.
    Си мислам, којзнае каква форевр алоун тиква се крие позади тој мониторот, загризувам кифла кога некој ми тропа на вратата од собата и...влегува Др.Хаус!!! Буквално останав со кифлата во уста, а на сиротиот му падна незгодно што ме начека во таков прасе момент и почна да се извинува.
    Не, не халуцинирам. Tипот всушност е мајсторот за шпоретот и термото.
    Ама толку да личи бре? Није могуќе! :x
    Да не бев утепотњак фејс моментално, ке побарав да се сликаме и после ке се прчев на проста раја. :D
    Ајт, ми остана кифлата недојадена. Сега ке си барам филм.
    Бре, ама ми поминаа првите 20 минути од денот. :D

На la-chicka и stylishh им се допаѓа ова.
  12. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    сдк, убав ден после долго време втора смена, ех колку било убаво да си поспие човек на утро,станав и се вртев низ дома ,со двата џсмбази,ме расположија ,појадувавме заедно,а со нив да појадува човек е лудило, исто како кај палавковци дома хехех,потоа прилично долго време поминав ,надвор со моето милениче,ех ова сонцето колку енергија дава го сакам премногу,јас всушност бев најголем обожавател на снегче,и сега сум едвај чекам празници ,но ова ладното нека помине побрзо :^) ,ех да имаше некст копче :lol: да дојде пролет и да поминувам повеќе време со моето кученце ,и со сестрами нормално,ви посакувам убав ден ,супер ден за прошетка ,се разбира тој што не е на работа ,јас го искористив колку што можев, :!: ви оставив и вас малце ,поздравче до сите

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.631
    Сдк утрово изразот во огледало не ми беше импресивен,ама ја видов девојкава која успешно се бои,па си викам,мееех...убавината е релативна! :D
    Имам оток под левото око и поим немам од што ми е...за другите детали да не се задржувам,ама мајке ми поубава сум од ова! :D

Нешто ѕвездиве не ми се наклонети бре!

Сериозно...девојка е одлична бре! Денес ќе си личам на Лима,бааам!Се прашувам како изгледа во живо тоа исцртаниот нос и другите импровизации.

На Divinebutterfly, la-chicka, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Некој цел живот сам ќе се труди во животот да постигне, и покрај сите тешкотии, а некому едноставно се на тацна му е понудено со самото раѓање. И сето тоа ќе беше во ред, да не знаеш дека тој другиот ја злоупотребува положбата што му ја дал животот. Ништо не прави да си го збогати знаењето, да ја заслужи позицијата што ја има... Не гледа ни колкумина други ги упатува на тој пат... И кога за момент ќе се разбуди чувството на справедливост во тебе и ќе се обидеш да укажеш некои работи, голем е бројот на поддржувачи, ама мал е бројот на оние што се гласни. И се ќе се најде некој друг од категоријата на оние вторите што ги споменав на почетокот и зад грб најлицемерно ќе те окарактеризира како "љубоморен". Зошто? Затоа што на мирен начин си забележал некоја грешка од која лично си бил оштетен па си побарал правда? А тие пак се секогаш по правило најгласни иако не се во право...

На sesilija, Doozy, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Моментот кога во раните утрински часови неможеш да ги затвориш очите да заспиеш бидејќи се преполни со солзи.
    Моментот кога сфаќаш дека колку и да сакаш да изгледа тоа така,колку и да си силна,колку и да се бориш неможеш се САМА.
    Грд момент,боли мајке ми :(

Дали ако се предадеш значи дека си слаб?

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    СДК дека ми спенисчи веќе од одредени работи, личности, глупости. Би сакала да се обратам до Премиерот лично, слушнав дека била отворена страна за контакт со него, дали се мисли на оваа страна за контакт со Влада или на некоја друга.
    http://vlada.mk/kontakt
    И што мислите, дали некој воопшто ги чита пораките од народот, за одговарање на истите можам да претпоставам.
    :@

А СДК дека таман најдов град во етиопија со 3 букви средната да е М - ИМИ и ја снема темата :D

17. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    СДК дека не знам кај да прашам, па со молба некој експресно да ми одговори додека не ме избришале, по лп мислам, кај можам да сменам/поправам/зашијам/залепам рачки на ташни од скај?
    Две ми омилени ташни си дремат така, ама јас се думам 3 недели и не знам кај да си прашам.
    Ќе ве молам кој знае, да ми пише.
    И молба до тој што ќе има намера да ме брише, да не ме брише туку да ме префрли во соодветна тема за ова, и ако е можно да бидам известена, да знам кај да чекам одговор.
    Однапред се извинувам за проблемите кои ќе ги предизвикувам (превртување со очи, преместување, бришање, ама мене очајно ми треба информацијава, а за во ташни не ми беше баш, таму само сликички си ставаат ;) )

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.631
    Енца на кондураџија ги прават и тие услуги.

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Ај добро утро, добар ден, среќен ден на сите :) СДК сум се подновил бе, еден добар шопинг сум напраил, само не прашувајте колку сум потрошил зашо глава боли :tmi: .... ќе треба да сум на леб и сол следнава година по се изглеа :D

Anyways, денот е убав, продуктивен, позитивен, така да на сите нека ви биде ваков...

Мистери is off to work...

:*

20. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    СДК
    Сакам да патувам по светот да дегустирам разни вина и уште поубави сиренца нјам нјам.

Друго сакам книжара МОЈА лично моја...ех да отворам одма сите добивате по една книга со 50 % попуст

На Doozy и marama им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.