1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. renne

renne Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    19
    СДК..поточно кажано СДП... Mirror mirror on the wall tell me now who's the prettiest in the world? :D :D :D :D
    Си се зезам цел ден.. чиста досада е овоа.. :)

2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.723
    Допаѓања:
    17.668
    Кога ќе пораснам сакам да се омажам во Сарајево. :) :D

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.256
    СДК дека нема поубо изненадување од она шо ќе ти го напрај саканиот :inlove:
    Јас штотуку доживеaв шок, али з'убо з'aрно :D
    Е Сега знам дека и покрај далечината, нашата љубов е неминлива :$ , пресреќна сум.
    Утре полагам Бизнис, држете ми среќа, има растур да напрам бе таму :!: :rofl:
    Легнувам насмеана, а дали ќе заспијам воопшто, не знам :$

Имајте добра ноќ и убав ден :hug:
    Ве љубии вашата Ади :*

На CIA, Annie.mk1, calliope и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.230
    Допаѓања:
    81.780
    ... дека конечно ја сконтав Ајнштајновата теорија на релативноста во пракса. :D
    Да бе, не е биг дил, ама сепак јак е филингот кога сфаќаш колку си бил зелен, неколку години наназад.
    Ма и смешно е, ама ајде, тоа друга прича е.
    Кога бев петто одделение, машките од осмо беа закон, ама З-А-К-О-Н!
    И ни под точка разно не се погледнуваше некое помало машко, мислам, кое понижење беше тоа, да ти кажат дека Трајко од шесто А и Петко од седмо Б се заљубени во тебе, а ти уствари го меркаш цело полугодие Јоцо од осмо В. Ха, бе!
    А оние од гимназија, поготово оние од прва година беа мишн импосибл. :doh:
    Абе, голем е, еееј - прва година средно, не е шала!
    За тие пак од четврта, не сакате да знаете - они веќе беа големи батковци за женење. :lol:
    .
    .
    .
    Бек ту риалити - годинава, во четврта, им се кикотевме на оние од прва кои ни „фаќаа“ око - Алелеееееееееј, види го, прцулче, да го изедеш. wtf :^)
    И сигурна сум, дека и фамозните дечки од тогашната осмо-генерација ни се смешкале и нам со истите фрази - прцулка, лелелеле, пуфчиња, да ги изедеш и такви ми ти смешки.

Годините си го носат своето, а си го носат и умот богами и се молам веќе еднаш да ми пораснат тие мутави умници и да не ми создаваат главоболки во овие доцни часови, па да си ја тупам главата со вакви комедии.
    И да - доста време плава шетав, сега е време да бидам паметна, на татко ми - дека веќе сум лепојка на мајка ми. :$ :D

На Lux, LilBaby, kate21 и 14 други им се допаѓа ова.
  5. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Да можев само уште еднаш да те видам, да те гушнам, да те бубнам на образот, да ме искараше, да ми кажеше дека сум смотка, да ми се смееше и да пиеше чај со мене од учтивост а не од мерак. Да можеше.... ;( ;( ;(

На ViktorijaMari и pamelche им се допаѓа ова.
  6. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    СДК дека му објавувам војна на комарецот во детската :devil: :devil:
    Е трпи си сега комарци ко имаше цела вечер остаено отворено со запалена сијалица :$

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ахх зошто ли постојат толку различни карактери и концепции, зошто немаме сите исто мислење и секогаш да се сложуваме, никогаш да не се караме ниту да ствараме било какви конфликти? Ех... би сакала тоа да беше можно, ако не тоа барем слични мислења да имаме... ахх дедо Боже ти грешно ме сфати или јас грешно те молев? :tmi: :lol: :angel: едвај чекам зима, па Нова Година па на Дедо Мраз да му посакам желба од Лапонија. Ај само 2 саати сум спиена, добра ноќ. |-)

8. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Let's see colors that have never been seen,
    Let's go to places no one else has been!
    :music:
    http://www.youtube.com/watch?v=K0adFYuNuns

Кога ќе ја слушам песнава, секогаш ме води на некое убаво, мирно, хармонично место. И тоа некаде секогаш е различно, секогаш е убаво. И во најголеми бркотници и турбуленции во главава, замижувам, ги слушам ѕвончињата, завеслувам во имагинацијата... и ОП стигнувам таму.
    Навистина, оваа песна никогаш нема да ми се здосади.

Добра ноќ [​IMG]

9. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    So...it begins...
    Признавам, се плашев од овие моменти кога полека, полека, ќе гледам како сите поблиски исчезнуваат, тргаат по сопствен пат, и се доаѓа до точката кога ќе треба да се сврти нов лист на кој ќе се испишуваат нови имиња и тук-таму по некој верен и истраен, колку да ги одржува спомените.
    И тука иде моментот кога ќе дознаеш дека еден од најдобрите другари, ја запросил женската.
    И оп, инстантна промена. Флешбекс и чудење.
    Тој муто со кој до вчера учевме да играме Пајдушко во кујна и кршевме се’ живо, кењатор со кој за се’ живо се контравме, мустрата чии зборови уште ми одекнуваат во уши „Мрш бре, јас не се женам дури не опаднам, а после ќе се женам со 20 годишна, за да ме чува и да ми љубоморат старците на моја возраст. Ааа па, несакам јас вие жените мене душата да ми ја извадите уште млад“, братот кој никогаш го немав, и јас, сестрата која тој никогаш ја немал. И си се посра на зборот. Зајеб`о си брате. :D
    И таман мислев безосетно да го зезам дека е несмасен ко и секогаш и дека направил беља. Ама не...
    Од љубов луѓе, од љубов. На само 22 години.
    И не е некој што едвај фатил женска, па немој да му побегне. Напротив.
    И ондаК ко да сум вистинска сестра, си пуштив по некоја солза-радосница гледајќи ги сликите.
    Си најде капаче и исчуканото тенџерче од нашето друштво.

Веридба на толку млади години, без бебе на пат...
    Faith in love - restored.

На LilBaby, kate21, Monna.Monna и 10 други им се допаѓа ова.
  10. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Ми се скрши срцето кога ја слушнав како плаче. Посакав јас да сум на нејзино место, да ја чувствувам болката наместо неа. Ете, толку ја сакам. Кој има помала сестра, знае..

На Lux, Butterfly77, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  11. peperutka20

peperutka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87
    Сакам да кажам дека СТВАРНО САКАМ ДА ОСЛАБНАМ ! :(

12. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    -Добро утро, возачу, носи ме дома.
    -Добр... Аааааа :^)
    Кутриот таксист беше ваков
    Среќа се поправив по десетина секунди, ја поправив локацијата :tmi:
    Плавуша бе |(

На la-chicka, crazylady, kate21 и 22 други им се допаѓа ова.
  13. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Утрото е убаво кога ќе почне со обврски кои притоа успешно ќе ги извршиш уште во 8 часот и ќе добиеш одлични вести.
    Па и убаво е кога ќе станеш на бабичка која се вози со приватен за да не се гужва државниве во овие пензионерски денови.
    И нормално се се враќа, па тука е моментот кога женичка ќе те пушти преку ред на каса бидејки немаш полна кошница.
    Се се враќа, е така. Дал добро со добро, дал лошо со лошо. Пазете ]:)

А и тивко одбројувам, 7дена 8)

На Hayley, CoverGirl10, Peppermint и 11 други им се допаѓа ова.
  14. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    SDK sakam da dojde na kafence i dva tri reda muabet da go vidam :(

15. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    hello Дами 8)

И еве ме пак мене, абре ми фалевте :*
    И патем да, коначно во Македонијава, се осеќам некако слободно онака знаете коа сте меѓу ваши луѓе како е :)
    Одвај чекам да се изнавидам со сите и оведека да се вратам зашо и така си се осеќам она по освежено де ...

Идеме сега да продужиме од онаму кај застанавме , нови сили нели . Се надевам на добро и успешно лето :)

Абре ве сакам

Ај од мене ве частам сите

На Divinebutterfly, pamelche, fallenangel и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Ах колку обврски имам денес :^) и тоа морам да ги завршам до кај 12 зашто после е жешко
    ама кој да стане да се се спрема |(

Друго што сакам да кажам е дека сум целата укочена :envy:
    малку ми е што си спијам со отворени прозорци, синоќа ја отворив и вратата :tmi:
    башка креветот ми е до прозорецот а си спијам на ептен кратки пиџами
    си сега сум фатена, ме боли половината, нозете :devil:

Ајде доста мрчам ја отидов да ги завршам обврскиве, зашто никој не се пријавува да ги заврши место мене :lol:

Ајде имајте убав ден :*

17. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    Добро утро ви посакувам на сите и убав остаток од денот :)

Пробувам да се тргнам барем на момент, да заборавам на се што било, а деновиве ми е баш тешко. Не е ПМС.. Имам голема тежина, камен во душава. Тешко дишам, сон ме нема фатено, се плашам. Осаменоста е чудна работа, а јас токму така се чувствувам и покрај толку луѓе околу мене. Со него сум среќна, но постојат моменти кога многу ама многу се плашам. Со неа чувствувам голема далечина, како да сум скроз сама во се. Дали јас пробувам да се оттргнам од нив или тие од мене не можам да сфатам. Имам премногу грижи и проблеми, а премалку волја да ги решам. Некако сум исцрпена, уморна сум од се. Секој ден се смеам колку ме држи глас и пробувам да не заплачам, ама еве утрово си олеснав сосем сама во овој стан со ладни ѕидови. Стан без душа. Не мислев дека ни ваков пост ќе напишам, ама морам некому да се олеснам, простете. Не сум веќе доволно паметна за да кажам нешто друго, само собирам сили и енергија за нова борба со злото, во која се надевам ќе бидам победник. :hai:

П.С. Морам да редактирам ^_^ ^_^ Кога видов колку поздравчиња сум добила во СП ми се разубави денов, ви благодарам не ги очекував ^_^ :*

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lady17

Lady17 Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    351
    :)

Прикачени фајлови:

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    И порани ги завршив обрските туу колку сум брза 8)

Денот ми го разубавија едни близначиња :inlove: ги видов во исто фустанче, исто фатени косички, плави очиња абе греат :sun: па уште и кога се насмевнаа ми го стопија срцево :inlove:
    тоа беше најубавиот подарок што го добив денес, насмевка од две преслатки суштевства и очиња полни со радост.

На Divinebutterfly, pamelche и Stoimenovska им се допаѓа ова.
  20. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Леле,леле,како ме пресмеа :rofl:
    Абе јас коа бев шесто,и тие од прва година гимназија ми беа мали,си циљав јас на нашето поголемо 2,3 година тука некаде. :D
    А сега,четврта година ми се мали,си циљам на некој со факултет, 3 година тука некаде :rofl:
    Ај,може и мене ќе ми биде смешно за некоја година,ама сеа интересно ми е бе,сите да ми праќаат некој wtf погледи коа ќе си бендисам некој така постар (нема врска дека е постар,ама они различни сфаќања си имаат) :lol:

На Monna.Monna, pamelche, CharmedGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.