[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.211
    Допаѓања:
    81.751
    ^ Абе види, сè тоа си зависи од самиот карактер на машкото, може да има и 16 години, ама сфаќањата да му бидат со доза на одредена зрелост, па и обратно. Пак тука умешал прсти дедо Ајнштајн со неговата теорија. :D

Инаку, мене муабетот што ми беше си го кажав, а ете се пронаоѓам и во твоето напишано дека сакав поголем. И, погоди што се случи? :P
    Одговор: Си најдов година дена помал од мене. :rofl: 8)
    Абе ај, која педофилка сум, ама види, стварно се поклопува тоа што го пишав во првите два реда. Иако вака на зборови ич не ми беше верно, си се уверив во пракса. :D

Ајт, имајте убав ден, љубим вас. :*

На pamelche и CIA им се допаѓа ова.
  2. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    ^^

Абе ќути,осеЧам дека и јас ќе завршам со некој помал,оти ги бркам сите поголеми :D

И тетка ми,и она исто како мене,си ги бирала 7-8 години постари,и на крај заврши со некој што е 2 години помал од неа,ама најважното е дека овој криел дека е помал,ја лажел дека е постар,тек некое време пред свадбата и кажал. :rofl:
    Еве прост пример оти да не им се верува на машките,одсега кога ќе упознавам некој,строго со лична карта :D

На pamelche и Mishela им се допаѓа ова.
  3. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Аман бе што сте запнале сите де постари де помалади...
    Цури ГЕНЕРАЦИЈА - незнам зошто ама многу машки што сум свиѓала биле моја генерација :^) :D
    Некако постарите ми се многу сериозни а овие маливе - дечишта :lol:

Туку не ми беше тоа муабетов...
    Го знаете ли чувството кога дургарките ќе најдат работа па вие важите за МРЗА? :emo:

И да, ако го положам и последниов испит за годинава ја частам цела фемина :*

Се си кажав... :wasntme:

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  4. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    Сакам да кажам ја исчистив и оваа година. Две тешки и макотрпни години веќе се зад мене. :whew: Ајде уште две ми останаа :wasntme: Сега летово ќе си го терам на раат. Ех факултетски маки големи :hai:

На MandyLane и Doozy им се допаѓа ова.
  5. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    СДК дека нема поќе да се лутам, ако се пронајдам во Смешни мислења :!: За се има прв пат :wasntme:

Денес си поминвам на семафор (зелено за мене, црвено за колите) и забрзан еден селанец поминва (јака кола имам и се можам да прам), ако не се тргнев ќе ме собереше :o Па и уште ми вели кај ојш, ко демек тој е во право :o Е баш зарди ваквите сакам да сум полицаец, казни ќе фрчеа :devil:
    Само не сум сигурна дали можиш да пријавиш за ваков прекршок во полиција, ако ја запамтиш регистрацијата :^)

6. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.472
    СДК дека ова на нашиов факултет што го прават никаде го нема. Чекаме ден пред испит распоред за полагање остај што ни кажуваат дека овие денови полагаме, па остај што ни ставале во еден ден по 2 испити ( може и по 3 да почнат не е проблем ) па ни ги ставиле во ист термин, и ние да сме си одлучиле кој испит ке го полагаме...Каква неодговорност и неорганизираност..ццц... :envy:

7. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Прва година факс - чиста. ^_^
    Си ги положив сите испити and the summer can begin. :dance:

На Look, Johny, CIA и 3 други им се допаѓа ова.
  8. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    СКД дека вие, зависните од фб сте најнапорните суштества на планетава Земја. :devil:
    Зошто сте толку напорни со статусов, зошто?
    Уште кога ќе видам 23 годишна да објави ваков статус, КОСАТА МИ СЕ КРЕВА :x
    Секое сра*е на фејсбук што еднаш ќе се објави, мора ли сите да го имате постирано? Комарци, 4.000 лајкови на слики, постлајкер и да не набројувам уште многу други.
    Сеуште не можам да се помирам со фактот дека сите навлегоа во виртуелниот свет и заборавија на вистинските вредности. Се што ви е во глава се ЛАЈКОВИ, ЛАЈКОВИ и ЛАЈКОВИ. |(

На la-chicka, Monna.Monna, Doozy и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.255
    Уште еден интерен предмет и Средно :hai: :hai: ^_^ ^_^

На Lux, CharmedGirl, CIA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Завршив со полагање матура и ми се чинеше денес ќе бев најсреќна, без никакви гајлиња ќе си денсав по дома и ќе си ги заврешв замислените обврски. После тоа ќе уживав на убавото време, ќе правевме планови со другарките за одмор, за журки... Ама никогаш не знаеш што ќе ти донесе животот, од каде и зошто ќе те тресне. Од денес ме мачат нови маки и не знам до кога раната ќе стои отворена. Синоќа легнав и станав со истиот ураган што ме собори. Започна револуцијата и морам да се справам. Ќе бидам подобро знам, само ми треба време.

На Mishela, aaaaa и anneyy им се допаѓа ова.
  11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Како да ти кажам девојко дека со задоволство ти го препуштив местото, штом те донесоа јасно ко ден беше зашто те донеле. Не дека сум љубоморна ама признавам дека ми е мака што толку лесно ми го зема местото, а баш ми се допаѓаше. Да речам нема правда, не иде, затоа што знам дека има правда, а да сакам можам и јас да изгледам како бугарска певаљка, само немам лик за тоа. Је*и га, за тебе нема правда што си надарена само за ...кхм!
    И наместо да се јадам нервно, јас си јадам тропски микс и сфаќам дека и не е толку битно затоа што за мене има нешто многу подобро. Ќе ја пропуштам турнеата затоа што сум сериозен кандидат и затоа што не се пријавив за да се е*авам со некој, и за вакво нешто не треба на никој да му биде криво и да се жали затоа што е одбиен. Во моментот кога ќе сфатат дека е глупа и не ја бива за работата и ќе го свртат мојот број ќе добијат само шљап! (не дека ќе плачат по мене али така... ќеиф ќе ми биде).
    Ојј животе пак си добар со мене и ми носиш убави работи. Симпатична порака за добро утро, појадок и парички на маса кои ќе ги искористам за да направам нешто слатко за домашниве. Литро зелен чај само може да ми ја угасне жедта.
    Нека поминат побрзо наредниве две недели, сакам само да уживам да јадам, пливам, спијам, шетам, фотографирам, купувам сувенири, водам љубов, сончам, пијам коктели, и кулирам.

На bittersweet, Miss-Independent, 1209 и 22 други им се допаѓа ова.
  12. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    СДК дека секој ден се прават нови теми кога има еден куп теми на кој може да се пише ајде сеа и јас да отворам тема ПОМОШШШШ НА МАЖ МИ МУ СМРДАТ НОЗЕТЕЕЕ ШТО ДА ПРАВАМ??? :lol: па легнат е на каучот па блиску му се нозете саат време трпам :D

На CIA и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  13. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Незнам дали од жешково или започнат школски распуст ама децава навистина ги мава секс по мозочето. Недај Боже да зачекорите по темите за секс наеднаш ќе ги видите сите шпански серии кои ги гледаат бидејќи им е досадно по дома и незнаат што да прават со себе.
    Не некому му е дадено ама незнае што со него а некој го нема а знае како.

Јас од жештината си заработив -1 работен час. Не дека нешто ме радува туку ништо не ми менува кога и така и вака пак си одам дома по жештина. А да ми купеше клима ако сакаш :?:
    Чекав што чекав и утре паѓа уплата за одмор, најверојатно. Ми се фаќа некаде магла и губење од реалност. А од таму сеуште недобив одговор.... :(

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  14. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Времето брзо ми поминува а животот полека ми одминува. Иднината е веќе мината.
    минатото за кратко време за заборава, понекогаш се заборава полесно, понекогаш потешко. Животот тече во сегашноста. Времето е кратко, постојат среќни возбудливи моменти но и тажни тешкотии и убавини. Луѓе, движења, судбини моменти на возбуда но и моменти на меланхолија, истото е збир на внатрешни состојби и илузии.
    Се има свои предности и мани, неможеме ни без едното ни без другото. Но секако, треба да постои и рамнотежа.

Моментално сум премногу радосна бидејки си олеснив на душичето. Моментално си кулирам и сакам така да го поминам остатокот од денот. Незнам, можеби како ке осознавам за животот ке бидам и потврда, сеуште сум кревка и ранлива, но, тоа што пак не ме убива само ме јача.

Им кажав на моите, лагите кај мене многу - многу не виреат бидејки кај мене не царува темнината.
    Лагите виреат онаму каде што е темнината. Кај мене царува светлината , тука нема место за лагите, за нивните лаги.

На LivingGlam и Gordana10 им се допаѓа ова.
  15. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Денес се собравме дома од жени. Јас, мама, брачеда ми со две девојчиња во мешето, сестра ми и ќерка и, и брачеда ми која вчера наполна 10 години. Се кикотевме, пиевме кафе, си делевме совети, а и навистина се замисливме како да ги викаме девојките кои се на пат кон овој свет! „Ќе правиме квиз! Ќе пишуваме на ливчиња и ќе се разменуваме! Што мислиш за ова? А ова? ...“ :lol: Голема радост е да ви кажам, по толку време труд и чекање, сега брачеда ми е бремена на 2 девојчиња :f:

ajде девојки, имајте убав ден и славете го животот! :sun:

На Lux, kate21, Monna.Monna и 7 други им се допаѓа ова.
  16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... денес ако преживеам ... :x

17. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.752
    Денес со Големиот Тато имаме годишнина од бракот :) Поминаа 8 години одкако се обврзавме на заеднички живот. Пред 8 години на денешен ден тој беше младоженец ,а јас невеста и бевме само ние со нашата љубов еден кон друг. Сега после 8 години ние сме четворица ,имаме две прекрасни дечиња кои ги сакаме најмногу на цел свет,но се сакаме и ние со истиот жар како и пред 8 години. Секојдневно си делиме комплименти еден на друг ,си кажуваме колку се сакаме ,се радуваме и плачеме заедно ... Ах нема ништо поубаво од тоа да сакаш и да бидеш сакан :* :inlove:
    Како подарок од нашата ќеркичка добивме второ забче ;)

На Lux, thinkerbell, bittersweet и 10 други им се допаѓа ова.
  18. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.472
    СДК дека немам цигари а ме мрзи да одам да си купам, многу е топло :lol:

19. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    СДК дека многу сакам да заминам на одмор.
    Закажан е последните денови на јули, уште колку време за чекање. :(
    А и финансиски не стојам добро да скокнам до некаде на викенд.
    Епа не ми преостанува ништо друго, освен да чекам! :)

20. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Една кантичка со коцки мраз до мене, а овој може да е малце запотен...мислам дека го заслужив.
    Премногу притисок деновиве, ми треба некој издувен вентил

ако не е слободен, у апсолутно краен случај, ќе пројде и овој
    Страшно ми удира жешкото во главава, и додека славица си оди порано дома, јас добивам гратис саат ипол плус |(

Донесете го побрзо овој, и кантата со мраз...и пиво ладно, зае*и што почна и крајников да ме боли :envy:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.