[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.887
    Допаѓања:
    10.944
    премногу мислам на некои работи,кај и да е мозокот ке почне да ми чуре уште малку :D ех,посакувам да имам едно turn off копче

2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Да беа барем некои квалитетни мислења. Вака само збор-два. |(

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Од каде ми е оваа смелост и решителност ? !

За кратко време загубив неколку многу важни личности поточно некогаш беа , а едно е сигурно никогаш нема да го имаат местото кое го имаа во мојов Живот . Бев спремна да го рушам и светов за нив да го сторам и невозможното ... Ама ете некогаш работите не можам да ги контролирам ниту да го спречам неизбежното . Морав да раскрстам со нив да ги прешкртам од списокот на постоечките . Ќе лажам ако кажам дека ми е сееднно , дека не ми е тешко и чудно . Зошто во малкуте луѓе во кои некогаш имав доверба тие беа оние на почетокот што го содржеа мојот мал список.
    Но ... Едноставно преку некои работи не може да се помине , т.е јас не можам да поминам , ете таква сум не простувам доколку некој толку ме повреди без причина . Тоа ми беше неочекуван и низок удар од личности од кои се очекувала , а секогаш добивала тапшање по рамо , и совет .
    Дали ова им се вистинските лице , или времето ги промени ? Никогаш нема да знам , знам дека направив храбар потег кој ми ја гори душава , ама ќе ми ја гореше уште повеќе доколку преминев а носев грутка во грлово , а на секоја средба поглед полн со омраза , ракување или бакнување полно со гнев и бес ...

Подобро да бидам лоша одколку лицемерна . Второто и не го можам до душа .
    Верувајте тука овој пат јас сум жртвата буквално на своја кожа осетив што значело Ти на нив со леб тие тебе со камен ...
    Болело многу болело .

Ама фали Храброст , да решиш дека до крајот на животот ги бришеш . Зошто таква сум јас можам да трпам се додека не ми пукнат сите филмови . Овој пат еднаш се исконтролирав решив да дадам шанса на личност која нажалост не ја заслужуваше и знаете што ?
    Се покајав !

На drugarka, Phyramide, kravce и 4 други им се допаѓа ова.
  4. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Сдк дека денеска денот ми беше прекрасен.Малце жешково и митра-теткава :lol: ми мучкаа работи,ама не усшеаа да ми го рушат денот. конечно се видов насамо со другарка ми која што откако ми се мажи,поретки ни се средбите насамо,ама оваа беше многу убава.Си седнавме во паркчето Битолско,со пуканчиња,лимонадка и добар разговор за ссите наши проблеми и убави работи ммм убава вечер беше оваа :inlove: .Сега со душлето мое да си ги кажиме впечатоците од денот и да си напрајме планчиња за кога ќе дојди каде ќе одиме и што ќе правиме.Ги сакам ваквите денови,ај да ги има почесто. :angel:

На Divinebutterfly, anggell, Gordana10 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Mразам кога некој ќе каже нешто за некого, а и тој го прави истото !! :@

На Shpagetta, Sanniii, heart.stealer и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.903
    Мразам лето. :@
    Навистина мразам....го мразам жешково време, 24/7 топлотен удар...
    Стануваш сабајле (ако воопшто успееш да заспиеш) испотен, цел ден се потиш, затворен си во 4 ѕида, нема мрдање, ако имаш обврска трчаш рано-рано посабајле да ја завршиш и пак се затвораш дома.
    Ако имаш клима ОК- некако ќе дишиш, ама само ако и макар само 5 мин. ја исклучиш пак се гушиш. |(
    Туш....џабе |( Си се оладил на кратко, а додека се бришеш или недај Боже додека се мачкаш со некое средство по телото ќе си се запотиш пак така фино квалитетно што ти иде се да отераш у три лепе.
    Чекаш да подзалади да искочиш надвор и ако пирне (по старски кажано) ветре се радуваш како зелен мајмун на сред парење.
    Легнуваш да спиеш, пак се потиш :@ , место не те фаќа, малку на едната страна лежиш на перницата, ќе ја запотиш, па ја вртиш "ладната" страна....цели 20 сек.

Пишав дека мразам лето :^) ... и колку е само досадно, додека да се стемни ти се чини цела год. поминало.

Мразам да се потам, мразам да ми е жешко, мразам да неможам да се изладам и да си ја изгасам жедта.
    И не, не е до хормоните, никогаш не ги сакав овие пеколни летни денови и ноќи :sweat: иако и бременоста си има свој удел, не велам не. :wasntme:
    Се осеќам како балон, само што не сум пукнала, домашниве ми дадоа нов надимак-слонче...не се лутам така и се чувствувам и фала им што ми ги трпат нервните испади :P Ај уште малку.

Туку еден совет од мене.. ако некој има потреба да си прави крвна слика да си стане порано ред да си фати :!:
    Денес бев т.е. мислев дека ќе бидам меѓу првите да ме боцнат....бев во амбул. во 7.15ч. (уште не беа сестрите стигнати), а завршив работа час и половина подоцна. Геријатрија станува бајаги порано и 30 книшки имаше пред мене, се здрвив чекајќи, а Богами и стоејќи.....
    Еден апел до мин. за здраство-Г-не Тодоровски ставете уште клупи во чекалните ]:)

Поздрав и Ве читкам редовно, ама ептен мноооооогу ме мрзи да пишувам.

На sweet-cherry, LilBaby, drugarka и 9 други им се допаѓа ова.
  7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Никогаш немојте да плачете за кромид кој не ве заслужува!

На julie77 и Mrs.Cuper им се допаѓа ова.
  8. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    ,,Сакам да бидам Султан наместо Султанот''

Абе нека го даваат цртанчево пак :$ :lol:

На sweet-cherry, srcekrsacka, Cynthia и 5 други им се допаѓа ова.
  9. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.275
    Сакам да кажам дека се восхитувам на твојата храброст и решителност. Боли, ама никој не е незаменлив. Ќе видиш.

На vendiii му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Конечно закажавме со љубовче за одмор! :rock: 7 дена само за нас.
    Се радувам како мало дете, па морав да споделам тука. :dance: :dance: :dance: :dance: :l:

На Adi888, anabel-a и Doozy им се допаѓа ова.
  11. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Знаеш деа ти е досадно кога читаш тема за Суљо, и коментари од Евровизија на Бекстејџ напишани пред месец дена. |(

12. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Чувството кога во кафич седиш на две маси од младиот професор што ти предавал годинава :D
    Ватева, многу досадна вечер, и ден.. и пмс ме дрма, и нервози ме јадат без никаква причина.

Ми се роллааааа. Онака ептен. А едната што има некаква желба за ролање се истреска прошлиот пат и сега ноџето ја боли, а другата ми кидна на море.
    Ех.

13. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Сакам да предложам
    да се банира одреден типец мислам дека знаете за кој зборам тука кој го полни форумов со глупости :^)
    Јак ебач е сите не изеба овде
    |( |( |(
    ах мразам такви :puke: :puke:

На kitty.lover му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    По можност ип адреса јавно да се каже ,веднаш го лоцираме :rofl:

15. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    :rofl: се гледа кој, тоа нема да кажувам јавно
    п.с. Не си ти не се коси :rofl: :P

16. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    не ме свати некако .и мене ме изиритира типот а и во суштина мрзам такви ликови во виртуелноста.моето раб место и ингиренциите дозволуваат да имам доста привилегии мислев да бидам од помош и добро да го изнае.е.е е.а.от вака јавно СИТЕ

На Emma89 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Голема промена,као скок у ладна вода на пеколно време.
    Треба многу време за да се наканиш да скокнеш,а кога веќе ќе се решиш во првиот момент жалиш што си скокнал.Ледена вода.Нозете се тресат,а дното секогаш непознато.
    После некое време се навикнуваш.Ти станува многу поугодно него на почетокот.Се чувствуваш освежено и препородено.
    И дури опуштено пливаш,жалиш што ти требало толку време да скокнеш.

Ама тешко кој се одлучува на скок.Луѓето го сакаат проверенто,сигурното.Не сакаат да ги менуваат навиките,колку и да им сметаат,колку и да се штетни.
    Од секогаш само најхрабрите скокаат.Само они и добиваат. ;)

На Hopeful, Strumfeta93, renata77 и 7 други им се допаѓа ова.
  18. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    ХАх не сум разбрала :tmi: :tmi:
    инаку зборам за Genoveze
    неможев во темата
    банирани користици па морав тука
    типот е крајно безобразен
    :puke: |( |(

19. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Немојјјј, ќе го вознемирите сред "работа" :lol:

20. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    :^) Добро да јасно ни е на сите,само незнам дали и во оваа тема треба да се пишува за тролот.

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.