[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.772
    Допаѓања:
    162.907
    Вечерва сите во околина на Макстил. Ќе уништуваат дрога. Дишете длабоко!

На Ann.94 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244

На Lepaaa, Miss-Independent, kate21 и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Кревам две прстиња, јас сум меѓу тие :rofl:

4. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    Детето е LIKE A BOSS :D [​IMG]

На Adi888, kate21, Nine25 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.900
    Допаѓања:
    81.481
    Дали да имаме односи
    И сега што???Амандманот го ставаме на гласање.Кој е за,молам да крене рака.
    И што ако некој/а од тука или мнозинството каже ДА :^) Што значи тоа?Дека си спремна?
    Тогаш зашто воопшто е поставено прашањево на форумов???

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Да беше Фемина вежба за слабеење, сите ќе бевме слаби како прачки.
    Да можеше да се слабее со куцање ... Нејќете да знаете какви ќе бевме. :lol:

На Annath, Divinebutterfly, Adi888 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Дај нека го кренат твитер, овие твитерџииве не се трпет веќе на фб, џо смак света дојде. Ми го напраја фејсбуков твитер, на секој 5 минути нов пост дека денес е крај на светов. #spameri#prekupolovorgan

И Чешка нека победи за да го видам уште еднаш Роналдо кај шо плачит.
    И работа на најдам денојве. То.

8. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.267
    Допаѓања:
    12.814
    Се чудам како некој може да се нарече колумнист, новинар, човек со глупава статија?
    Водејќи се по ова http://guru.mk/interesno/galerija/odvra ... hki-naviki, Боже Господи, јас сум толку одвратна, срам за човештвото, затоа што:
    А) Сум женско суштетство кое може да си дозволи да не биде издепилирано.
    Б) Имам донесено сувенир од странство, лично мене да ми буди сеќавања.
    В) Мојот најголем грев- обожавам пиво, мразам ликер.
    Ете така, некои ќе се восхитуваат на мудроста на пишаното, некои ќе се чудат :fubar: , а други ќе се прашуваат зошто ваквите некомпетентни секогаш имаат повеќе среќа? О, зошто?

9. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Се прашувам кој го измислил ова дебела-слаба? :?:
    Точно, не можеме да бидеме сите исти... ама или прафати се каква што си ти или промени нешто, а не да се каеш што си јадела и цел ден да ми плачиш!

Секоја чест на дебелите и среќните и на оние што не им е гајле какви се, што си уживаат, а поголемо БРАВО на оние издржливите и што се борат со килограмите, што сакаат нешто да променат! :clap:

10. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.526
    Допаѓања:
    288.869
    Небоно како да се отвори, врне истура..и наеднаш кога спука :tmi: .

Одма ми текна на мама, секогаш кога грмеше ми подвикнуваше да гасам се од струјата а тогаш баш нешто интересно на телевизија или на компјутер :lol:

А од другана соба малион се смее ли смее, онака хистерично ама, не му е ни прв пат. Наредена му е, а и на кого не би со мене :rofl: :rofl: :rofl:

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Со брачеда ми и брачед ми живееме куќа до куќа. Секогаш сме си се сакале, а и плус тие како помали ме гледаат како нешто нај нај (знаете, брачеда ми е 2ра на факултет... од големине е). Муабетот ми беше... зошто порано секогаш ова се случуваше? :?: На сред јадење од такт ме вадеа :rofl:

Секогаш кога јадам со помалиот братучед

На sanjalica, Mishela, LivingGlam и 27 други им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.772
    Допаѓања:
    162.907
    ^Брајт мааа...ме изнасмеа! Знам како изгледа! :D

Туку нешто си мислам. Има нешто убоо у оној патон до некој си одмор. Некои љубат да отидат само со авион и толку. Мислам,убоо е со авион и све тоа,има убаина и у таа работа,ако ме прашувате мене од одмор сакам со авион да се враќам,ама увек да одам по копнен пат. Јас не познавам човек поненормален од мене што сака да си гледа патокази,па да чмае на граница и по 4 саати и да не му е досадно! Да кисне во фришоп. Ако си со аутце,си правите мини парти со придружба. Ако си со бусче,се упознаваш со цел бус и веќе знаеш дека ќе си поминеш топ! Љуѓиња што одите на одмор на бус и сте млади, згодни и желни за забава,не се срамете,запознавајте се и дружете се. Никој никому таму не му е обврска,секој си тера како сака и на крај никој нема да ти замери ако пак се запиете некаде заедно! И муабетот ми беше патот. Јас и до Америка би одела по копно ако може! Не знам зошто,ете така ми е убаво тоа шкалабурицкање на стомакот у исчекување. Е за назад,си признавам,сакам да се телепортирам,ни авион не сакам. А што да одам со авион бе?! Небо! Небото е убоо,јас знам дека еден сончев ден, што ќе биде во заоѓање,со ванила скај,ќе се качам у авион и ќе ми почне најубавиот остаток од животот! Ќе почне со авион и при тоа авионот нема да падне,да се разбереме. Ама одење на одмор по копно е светска ствар со посебна убавина!

Еее ми се оди на одмор...сега!

На Lilliana, SOVRSENSTVO, CoverGirl10 и 9 други им се допаѓа ова.
  13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Колку поубаво било да не се замараш! 8)
    Не е лесно... ама од секоја навика има и одвикнување. Волјата е најважна за се. Било што било, ама време е да се стави точка таму каде што ставав запирка долго време.
    Време е да го пуштам мозокот на пасење. :d:

На Glossy-girl, portokalova, anabel-a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    ^^Тииии Лилипут - пут путујем :D, низ Србија у не баш најтопло време, изгледа не си патувала по копно а? :D Ма какво копно, копниште, ридишта, дупки на сред патишта, све!

Бубрегот мој ќе ти шепне како е. Ко то тамо пева! :D Оно прво се смееш, после гледаш на саат, после се фаќаш за кичма - мајсторе дај намали тоа климата, па затвараш сите прозори, па се моташ со единственото шо ти е на располагање (тетка ми свилена марама си стаи, ми вика - Пирамидо не се смеј топли!)
    Башка шо бешиката ќе ти ја истресе тоа автобусот. И на крај стигаш у Врање и фаќаш права врањанска свадба.
    Е ај, имаше магија во последното, и чочече си заигравме. (а тоа не сум стигнала да зборам за вецињата низ Србија, муко моја!) Ама ја би за пократки патишта. Знаеш коа ќе ти збогтиса и после кога ќе сконташ дека можело да се стигне и вака брзо бееее си викаш, каков автобус какви бакрачи!

И од се срце ја препорачувам биртијана у Белград на автобуска. Што се немам доживеано таму, легендарна е!

И знам дека ова е повеќе прашање, отколку констатација, ама сериозно сакам да знам што марка гел за коса става Роналдо.
    Аииии квалитет. Џабе ја плаќаат Хајди Клум за Тафт, Роналдо молам на сите реклами за гел и брилијантин. Ај да видиме во второ полувреме дали ќе му се растресе левата шишка :emo:

15. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Денес сакам да кажам уште нешто, додека мислава ме удрила во глава
    Овие ФЕМЕН aко имаат три чисти, јас Ашлинг да се викам, а не се викам.
    Ова е тотално понижувачки кон целиот женски род. Ги подгледувам од време на време и освен некое привлекување на внимание со голите им цицки, јас друга поента не гледам во ова нивново протестирање.
    Изгледа бараат права за цел женски род да биде наречен курвишта без мозок.

Aко си женско, понашај се како дама, ти ебам тоа идиотката.
    ^
    На пример вака.

На Artemission, anabel-a и MacaLove им се допаѓа ова.
  16. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.801
    Здраво

Одамна не сум пишувала активно на темава, но работата, летото, топлото време, си го прават своето.
    Сепак редовно читкам што има.
    А, можеби до некаде и немав што посебно да кажам, па сакав да се одморам малку себе си, но и да не замарам околу. :)

До вчера баравме сонце, еве сега го имаме, уживајте во него и не се жалете на горештиниве. Секој ден сме испотени, џабе капење и се, ама летото си има предности, но и недостатоци. :)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  17. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Сдк
    Дека периодов дур бев отсутна започнав со некои доста битни за мене де нели Одлуки.

Едноставно одлучив да си се сменам и да си ги сменам тактиките можда навидум малу слична на една поранешна Јас ама овој пат у ново светло.

Решив, и така и ке биде ! Нема више дозволување на негативни луѓе у моја близина .
    Нема више кукање за тоа шо е и како е туку одма фрлање на работа за пронаоѓање на решението
    Нема више да затворам очи за некои луѓе ниту пак работи
    Не планирам ни една минута од мое време да посветувам некому кој не ми е потребен и на кој ја не сум потребна. Нема ни со прст да мрднам за некој, ако тој некој не докаже дека е вреден за истото.

Ке се продужи политикава со моментов од дел од текстот на Nas "I never sleep, coz' sleep is a cousin of death ..."

Овој пат ЈАС се ставам на прво место . И ке гледам ПРВО мене да ми е убаво . И да нели, можда звучи егоистично а ,,, така така да да ... Али да за тој оној кој ке звучи егоистично нека се праша дали некад ама некад би дозволил барем за миг да му бидам ЈАС кај него на прво место .. :?:

Идеме позитива само стриктно позитивно и тоа е тоа.

Со длабок но лесен чекор морам да се движам кон сонот мој и да ги остварувам проективе. Сега е време.
    СЕГА !

На portokalova му/ѝ се допаѓа ова.
  18. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.638
    Допаѓања:
    2.474

:!: :rock: :rock:

На CharmedGirl и portokalova им се допаѓа ова.
  19. portokalova

portokalova Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    32
    Време е да сменам работи во животот кон подобро! Од тооооооолку обврски изминатиов период, како да подзаборавив на моите потреби. Животот е многу, премногу краток а јас толку малку уживам во него! Тоа не треба да се дозволи. Сакам нови работи, сакам промени! еве денес направив нов чекор и се зачленив на форумов :D Не пишувам повеќе дневник, не знам зашто и престанав.... Но, тука ќе можам со сите вас да споделувам многу работи, нели?!

Од мене зависи што ќе правам понатаму во животот и како ќе го променам кон подобро! Сите заслужуваме да бидеме среќни и да уживаме! Сите мораме да си ги оствариме нашите соништа, дури и да се толку далечни и недостижни!!!

Ако мислам навистина дека животот е ПОРТОКАЛОВ, таков и ќе биде!

И стварно среќна сум што денес станав дел од вашето друштво феминки :D !!!!

На CharmedGirl, CIA и Lepaaa им се допаѓа ова.
  20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.773
    Секој пат кога најдобриов другар ми доаѓа на кафе,сум зашеметена од хаотични емоции.
    Секој пат е истата приказна. Најпрвин се сеќаваме на средно,на сите лудости направени заедно,на сите ситуации пребродени заедно,на тие денови на чиста среќа. Така, постепено доаѓаме до сегашниов очај и разочараност,површност и незадоволство.
    Од една страна тука ми се прекрасниве спомени,најубавите денови кои заедно ги искористивме до максимум,кои прават да се чувствувам преубаво,а од друга страна е ситуацијава сега,која ми плеснува еден добар шамар. Што се случува, што е ова? Вака ли треба да биде? Сигурна сум дека не, сигурно нема да речам дека сме остареле,побогу,имаме само по 20 години, а се чувствуваме толку очајно.
    Очај,очај е правиот збор. Насмевката и ентузијазмот кои ги имаме на почеток на разговорот спласнуваат со брзина на светлината, кога ја анализираме сегашната состојба.
    Да бев само јас, ај до мене е. Ама го гледам и него. Каде му отиде сјајот во очите, што се случи со тој ведар дух кој ги засмејуваше сите?
    И кога ќе ни помине очајнава фаза,ете не пак,се испраќаме со насмевка,се кикотиме ко дечиња,среќни што уште сме блиски како некогаш,покрај се'...
    Хаос.

На Dulceee и CIA им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.