[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    СДК дека стигнаФ и до последната врата од државава за да ме пуштат надвор...

2. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.772
    Допаѓања:
    162.896
    Леле не очекувајте од човек ко мене многу,многу! :rofl:
    Приказна од моето семејство број сто!
    Иде дедо ми пред години у аптека да бара салицилна киселина и со учтив глас и се обраќа на аптекарката, извинете дали имате,СИФИЛИС?!
    Како може да бидам нормална при вакво семејство?! Како?!

На anneyy, cinderella5, bittersweet и 22 други им се допаѓа ова.
  4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.526
    Допаѓања:
    288.869
    Кај нас до таму стаса работата да морам со вијушка да го бодам малиов за да ја мрдне својата дебело ценета позадина од спалната :devil:

Денов ми беше предвиден јас да чистам а он да монтира.

Си почнав од спалната и никако да мрднам понатаму....
    Се тегневме да влезе да се избриче, нејќе бре. Кога ќе бил готов со монтирањето секако ќе бил испотен извалкан па тогаш наеднаш, и така купатилото ми остана само половично исчистено. Другата половина ич не ја чепнав, секако нечисто пак ќе ја направи.
    Кујната рече не можело да го монтира лустерот оти машина за садови сум уклучила, ваљда струја сакаше да исклучува :^) , ама требаше да ми каже бре. И си остана и кујната така нечепната, што ќе чистам кога ќе брмчи со бурмашина, се ќе стане лом.
    Во дневната требаше да монтира едни рафтови, ај да не му се мотам тргнав да пазарувам со надеж кога ќе се вратам барем дневната завршил и да можам да зачистам.
    Се враќам натоварена ко некое магаре а он истегнат на спална и ме чека, рафтот сеуште на среде соба стои. За висината уште еднаш да се консултирал :@
    После му се пријаде.... па од јадењето му се присра...па ногата му се здрви оти седеше на шолјата пола саат само да не ме слуша ..и на крај пак се истегна у спална поради предходно споменатите грчеви на ногата од долгото седење на шоја.

Е тука ми пукна филмот....вијушката у раце и почнав бзззз по фамозната нога и подвикнав да заврши работата или ќе биде тешко него.
    Конечно фана тоа бурмашината у раце и пропратено со коментарите за тоа колку е угнетен во оваа врска продолжи да работи.

Ај да одам на глава да му стојам оти не е човек на само да го остави, да не прилегне на гарнитурата во дневна :rofl:

На MacenceEna, CIA, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    80
    ЛЕле како се нанервирав ќе испукам гнасни одвратни скапани педофилишта глупави да цркнат сите до еден како нема :@
    Да ве прашам нешто вас ви се има случено во ист ден двајца старчишта одвратни гнасни од 40-50 години да ве загледуваат па едниот уште и ми дофрли нешто или само јас сум несреќата? Стварно зошто колку само ми се разниша и самодовербата и колку грдо се осеќам немате појма :@ А јас скромно облечена во едни фармерки и маица? На девојче на мои години? Па деца колку мене ич не ме гледаа само си поминуваа покрај мене. Ај да беше некој од 25,30 години ќе издржев некако ама сите нормално никој не ме погледна а таква стара грдотија и дебела свиња мене да ми се обраќа :puke: :x колку понижено се осеќам ми идеше да му опцујам се по список мамето негово и тоа буре од стомак да му го спалам со бензин ама само гледав побрзо да излезам од уличката зошто немаше никој тука. oдвратни гнасотии и тие селски смрдливи мајки што ги родиле затуцани што не знаеле што е тоа абортус :swear: :@ ми иде да се удрам од ѕид леле како се нервирам. се надевам дека такви мочани старчишта доаѓаат тука и го читаат форумот за да знаат колку се одвратни, непожелни гнасни и грди и како само од сега нож ќе носам со мене :swear: пичка ли им мајчина прасешка ќе цркнев ама немаше да знам каде живеам во мањачки град во мањачка држава, да ти се плукнам во се кога такви не се во некоја лудница. па што е ова на секој чекор цајкан треба да има а не да се дозволува грди прасиња и куроглави козари да досадуваат на деца и девојки да не може до продавница да отидеш нормално како човек :swear: ич не ми се излегува од дома повеќе.
    извинете на речникот ама овде ако не се испразнам незнам каде ќе го направев тоа |(

6. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.684
    Допаѓања:
    37.776
    СДК ајдееееееее од денес званично Професор по македонски и англиски јазик. Дипломата в џеб и право во Заводот за вработување :) :) :)

На cinderella5, crazylady, CIA и 21 други им се допаѓа ова.
  7. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Jaс се надевам дека еден ден некој од форумов ќе стане министер/ка,премиер/ка или претседател/ка ! Ама нека пише овде,да се знае дека од фемина најдоброто излегува,еј може да не земе во парламентот и нас :D

На cinderella5 и CIA им се допаѓа ова.
  8. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Е арно ќе беше да е Фонд барем некакви пари ќе се вртеа, ама за жал е Завод за вработување. Инаку честито, сега чекај работа ... се надевам ќе најдеш. :)

СДК ... Лилитко мор, шо стори од толку смеење :D На арно нека е, ама тебе летово богами арно ти тргна, анегдоти кај вас колку сакаш. :wasntme:
    Него, излезете до пред балконска врата, ако имате храброст?! :^) Ја мислам во рерна ко да не пикнале и тоа на 250 степени. :sweat:
    Лепаа каде тоа дождец?? :tmi:

9. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    109.001
    Јавно предупредување, денес касам а сум отровна, ако некој му се деси да биде каснат трк на Хитна, нека ве боцнат тетанус за секој случај, може да биде опасно............Ааааааааааааааааааааааааааааааааа.......
    Ама мислам дека конечно некои работи станаа јасни, па кој како сака нека каже, јас си кажав што ми тежеше битно, сеа сме на чисто :@

10. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.684
    Допаѓања:
    37.776
    Кај и да е, важно мора да се оди таму, наместо онаму каде што навистина секој заслужува. ;)

11. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Чао Арсен, и на тебе и на твоето парнично, вонпарнично, извршно право, деклараторни, конститутивни, кондемнаторни тужби, полномошници, застапници, рокови, пермисивни, дисјунктивни и најразноразни норми, рочишта, основни, апелациони судови, рокови и секакви чуда и врагови!
    Здравјето ми го земавте!

Носете се во бестрага!

Туку одам јас да си направам некое освежително, безалкохолно коктелче :d:
    Да си се разладам и почастам.

На cinderella5, tweety26, Smilly и 6 други им се допаѓа ова.
  12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Без последни намери само кажав за да не се мешаат поимите Фонд и Завод, сепак си академски граѓанин треба да си знаеш. И тоа е ... не се навредувај непотребно. ;)

13. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.684
    Допаѓања:
    37.776
    Јас воопто не го сфатив како навреда а ова што го напишав не беше за тебе, таква е ситуацијата кај нас навистина за секој што завршува, а поимите ми се добро познати само правев муабет тука со брат ми дека треба да оди во фондот за здравство и напишав фонд наместо Завод. Сепак фала на исправката и немав никакви намери да те навредам ако си се почувствувала така.

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    СДК дека би ги изела сите тие торти што ни ги постираа феминките во темата Среќен роденден :lol: :)

15. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Разледете се сите :)

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    И ете ја девојката (всушност вработена таму, ја имам видено) ја поставил кај него на ФБ...
    Супер изгледа, ама што ќе рече дечкото на вториот кога ќе се појави без шминка и фризура? :lol:

На cinderella5, Divinebutterfly и Magnolija им се допаѓа ова.
  17. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Ех, људи моји да знате што сам ја данас лепо попиздила.

Како бре, може да постојат толку неодговорни луѓе на планетава?![​IMG]

Замислете бе, две години заедно живеевме, лебот сме го делеле, не вика еднаш у животов нагости, се качивме у автобус, тргнавме, и она тогаш,баш тогаш се најде у некаква работа што не може, просто не може да ја одложи, и баш тогаш пиша порака дека е зафатена.

Жити се, бар едно извини да ставеше у поракава, чисто од човечност ?!
    ..или не, тебе големите цицки многу гордост ти збираат. Глупача. Невоспитано, неразвиено дерле! Интелектуално неразвиено дерле!

Па ко си поканила гости и си рекла за сигурно дека може да дојдат, што и да имаш работа можеш некако да се снајдеш. Уште па ми пишала дојдете утре ако сакате, и КАЖЕТЕ СЕ, еј, КАЖЕТЕ СЕ ако идете.

Не идеме, слободно оди изеби се со тој 40 годишниот за кој од секад ни криеше дека го муваш, ако не и друго.

И така се измававме по ова жегава, мозокот ми истече од сонцено, ама кој ме тркала мене, многу важни работи идат у предвид, што се битни пријателите.

А,да, и нареден пут ако те сретнам прво шо ќе напраам е ќе ти ги побарам тие 50 денари шо ти ги позајмив а не ми ги врати никад. Не дека ми е за ебаните (со извинење) 50 денари, него е така, од ќеиф, ќе се лигавам, низ нос ќе ти ги истерам.

ПУ!

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  18. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Луѓе, луѓе, луѓенца остарев.
    Пред некое време со едно другарче правиме муабет за одењето у диско, порано кај да си, во петок и сабота во диско да си, беше работава. Сега месеци и месеци ни требаат да се договориме, да се усогласиме па да отидеме. Кој немал пари, кој имал испити, трет го мрзи али углавно не е тоа-тоа.
    После свртевме муабет и за кафани, кафаната порано се знае за што служеше, за пијанки, да се начукаш додека 5-6 души мезите една скромна порција пилешки прсти. Сега кафана ти е појам за хедонизам, идеш салатка мешана-ваква-онаква, чашка-две ракиика, па после нарачуваш шарска, караџорџева, стекови и остали месишта, се прејадуваш ко стока, ако е жешко пиеш пивце за живце, а ако е пријатно и свежо некое си винце.
    Претупанет во стоамкот бараш само кревет, ако некој ти рече ај у диско, добива поглед кој значи одј*би будалоооо една, идам да спијам.
    Еве вчера правевме гезме, прасиња и остали салтанати, салатка, бунарче и тако то. После пошто имавме гости од странција, ги однесовме во една скопска кафана што работи до ниедно време, арно ама таму до кај 3, после почнав да зевам ко албанската претстаничка на Јуровижн, го замислував мојот љубен крвевет и јас во него. За малку да заспијам на астал.

И бидна дојдов дома, а денес на факултет бев оценка да земам и иако во 12, цревата ми се превртуваа.
    Не бев мамурна, туку накурчена, не наспана и по автоматизам цел свет оди у к*рац. Промилите алкохол испаруваа и ми создаваа жега, не само у желдник туку и во очи, нос ма сегде.

Ужас...
    Не мислев дека толку рано, ќе претендирам домашна интимна атмосфера отколку гужвање во актуелни дискачи пардон, клубови.
    Али ај нека им, светот на младите останува, не?

На ines.h, cinderella5, Divinebutterfly и 10 други им се допаѓа ова.
  19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Тешка била далечината. Ако има некој за муабет, да ме утеши малце нека ми пише :(

20. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Вечерното излегување ќе донесе во вашиот живот исклучително интересна личност која несебично ќе дели насмевки. Уживајте во нејзино друштво.

Да видиме денес колку ќе е точен хороскопот!

П.С.http://pepsi.com.mk/Products.aspx
    Да можам да идам по пеколот да си купам една Оранжада :P :sweat:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.