1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Кај бе најдовте мене неограничен интернет да ми дадете.
    Ги силував ONE :lol:

На CharmedGirl и pamelche им се допаѓа ова.
  2. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    28
    СДК ПЕДЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ (У)

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Чим никој не се пријави за муабет. Ќе си се изнапишувам...
    На моменти сум одлично, на моменти сум мизерно.
    Уствари ретко сум мизерно, ама сепак сум понекогаш...
    Далечина... 9 000 километри далечина...
    Колку подалеку - толку поблиску. Поблиску до сам себе. Поблиску до реалноста.

Дома - домот ни е златниот кафез. Таму кај што мама и тато безусловно те сакаат. И нив да ги нема - љубовта ќе ја има.
    Ништо не ми остана освен сама себе и надежта за подобро утре.
    За подалечната иднина - не можам и не сакам да размислувам зашто ме фаќа ненормален страв...
    9000 километара од кучи - Харикирам со песната на Самарџиќ... Блазе си ви таму, веќе денот ви е при крај... Мене допрва ми почнува и којзнае што ми носи.

На Noemi, Miss.Ricci и Lepaaa им се допаѓа ова.
  4. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Си ги собрав оценките, му мафнав на факултетот и му реков - мрш да не те видам до септември. :hai:
    Си купив два пара чевли и сега единствената дилема ми е кои да си ги облечам. :wasntme:
    Си бев на гости кај баба и деде, и дека тишина беше, си разврзавме муабет долг 2-3 часа, а само дојдов да ги поздравам. Јас стварно не знам што би без нив. :sweat:
    Си уплатив дел за одмор, чекам да ми потврдат резервација. Таман изгубив надеж дека ќе мрднам некаде летово, оп, вака така, ај со здравје - Братска Блгарија, ми се оди, многу ми се оди! :D
    Си седам и си мислам дали коктелчето да го правам со брусница или шумско овошје. Тешки одлуки паѓаат. :!:

Ме боли стомакот од моите глупави овошни денови, имам грчеви и се стопив на сонцето надвор, ми се залепија сите чевли на асфалтот, ама моментално, животот е добар. Многу. 8)

Ау, најбитното бе.
    Тортата е спремна, се чека уште декорацијата утре и забавата може да почне. :D

ЈУХУУУУУУУУУУУУУУУУ!! :clap: :D :D

На cinderella5, Johny, 1209 и 18 други им се допаѓа ова.
  5. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Незнам што е потрагично да немаш пари а да се фалиш дека имаш или да имаш пари а да се жалиш дека немаш... |(

6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    -Дај ми две уплатници.
    -Молам? Што?
    -Дај ми две уплатници!
    -Што? Не те слушам!
    -ДАЈ МИ ДВЕ УТАКМИЦИ!
    И се искрекаа на моја сметка сите. Па и еден паметен ми вели: Може двознак? ^_^

На julie77, Strumfeta93, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Туш и гравче за вечера. Деновиве сум во некој друг свет. Својот, посекако.
    Сфаќам дека со растов, морам да се забрзам себеси во една насока, а да успорам во друга. Убаво е.

Промоцијата мина како тивка пеперутка на детско раче. Урбано, Марко беше софистицирано безобразен, прекрасно шашав и со најлудите портокалови старки што моите очи ги виделе. Ѓубренце а толку мил. Со Никола се испогушкавме и изнасмеавме за мнмнааа и тегет чорапа на Струшки вечери, кога поет од Мароко читал поезија и морале да бегаат од првите редови за да не испаднат некултурни. А вчера во Менада, мислам дека имаше 5 поети на метар квадратен! Бушко, Дуле, јас, Никола, Лиле Дирјан, професорките мои, Марко, Нено, лудница од енергии и пиво. Со Исток договоривме заеднички расказ и напалм на спомениците, книжевно секако.
    Го носев подарокот од Америка, индијанскиот фустан, шеширот и се чувствував сто посто сексипилно! Неверојатно колку самодовербата расте кога човек спознава каква сила крие во себе, кога знае како да ја употреби. Така и вчера, со палчиња и луто пиво, со еден стар познаник си договоривме многу смешна идеја за во иднина, нормално, со сведоци и фанфари во темно! Смешки. Многу и се радувам на неделава... Новости. На 2 јули ќе учествувам со Фро на фотографска изложба, во рамки на Скопско Лето. Смислив красен концепт, ќе видиме што ќе каже кураторот!
    Уметнички бубачки во срцево ми денсаат. Испечен грб, добиени куп книги на подарок, совршен брош од Блаш, неколку бакнежи крајпатно, две три мисли украдени од јоргован по улици... И така. Три точки, оти има што да се кажува! Во Дамар миевме чаши со сестра ми, им беше роденден, гужва и хаос, мораше да се излезе во пресрет. Се закачивме за музичкиот столб, со лажно цигаре и Зу до нас. Ми ја даде Снег. Филхармонија и дисхармонија. Другачкиве ме гушкаа со балони во облик на фалус. Ноќи летни, шербетни. Фотографии и неговиот нос забоден во моето рамо додека спиеме. Фудбал и пиво, масажа и сексуални задоволства во тазе испрана постелнина.

Уште да имав време да раскажам се’!
    Љубов, ете. Љубов е ова време.

На 1209 и LilBaby им се допаѓа ова.
  8. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Многу жени кои ги познавам, а кои негуваат имиџ на дами, испровоцирани, почнуваат да наликуваат на теткици на пазар во кавга.
    Нешто што многу ме нервира е прегласен, иритирачки женски говор. Какво е тоа убедување дека ако зборуваш прегласно или ако се “дереш” ќе бидеш поубедлива или ќе значи дека си во право?
    Феминистичките пароли во стилот на –Жени, да се слушне вашиот глас- изгледа многумина од нас буквално ги сфатиле.
    Па мудроста и силата на жената треба да биде во нејзината способност да премолчи кога треба, а кога е испровоцирана сталожено, мирно и достоинствено да го изрази своето мислење...
    Можеби имам старомодно сфаќање, но мислам дека полека изумира женственоста која очигледно се сведува само на надворешниот изглед.

На Serafima, cinderella5, blond и 6 други им се допаѓа ова.
  9. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Паметњаковичи на сите страни |(

На cinderella5 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

Не треба да се фалиш ако имаш пари... не знам која будала ја применува таа тактика. Денес многу повеќе викаат дека немаат, а имаат. Кога станува збор за парите нема фалење. Залудно ги има некој кога не умее да раководи со нив, а ДА СЕ ФАЛАМ ДЕКА ИМАМ ПАРИ- НЕ, БЛАГОДАРАМ. Имам-имам тоа е моја работа, ако немам немам исто така мој проблем што другите не би требало да ги интересира.

СДК дека после 26ти официјално ќе почне летето за мене. Не сакам да видам книга се до почеток на факултет во моја близина :lol: Вечер малце опуштено со другарка ми... Ех прекрасно е времето за прави глупости аххахаах К.В си знае најдобро како да го направи тоа кога е секогаш со мене... Ју го гирл! Уште една луда вечер е пред нас... одвај чекаааам :*

11. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Зошто бе животов е неправеден?
    Некој што ја шутира топката само за да влезе во голот заработува повеќе пари од некој што спасува живот, а си го ризикува и својот? :(
    Зошто некои трошат премноогу пари само заради едни штикли, а некој се бори за живот поради тие пари!
    Нема правдина денеска... :!: ;(

На pamelche, Lilliana и Stoimenovska им се допаѓа ова.
  12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Кажи моментот кога го даваш индексот да собереш оцена/потпис од професорот

На cinderella5, 1209, Miss-Angie92 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Премногу ми фали другар ми што почина пред неколку месеци
    Не можам, и не можам да се помирам со тоа дека го нема
    Деновиве толку многу тешко ми паѓа, го барам насекаде... ;( Понекогаш, додека спијам, без да ме мамиш со мојата потсвест ( немој да ме мамиш ) биди ти, биди навистина ти, кажи ми некој збор, да знам.... ах..

14. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    Не дека не се сложувам, но ако така гледаме и мајка ми на мои години не се враќала и не висела по фејсбук и мобилен до 3 сабајле.
    Времињата се менуваат и нормално е дека не може да се живее исто сега и пред 20 години, ама задача е на родителите да ги научат децата кои се границите во овие се помодерни времиња.

На si.exs и anabel-a им се допаѓа ова.
  15. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    ... Се фатив самата себеси како сонувам. Не за едно те исто, туку сонував за многу работи, кои или вака или така ми изгледаат навидум недостижни или претставуваат еден предизвик за мене. Мошне тежок предизвик. Ама ако, јас сакам предизвици, сакам да се борам. Колку и да звучи клише, верувам во убавината на соништата.

Времево надвор променливо како и мене. Свеж и по малце ладен воздух влегува низ полу-отворениов прозорец, јас траам. Ми се спие. Тапа програми, тапа емисии, уште потапа вечер.

И нели е многу глупаво кога некој ти шири морал и етика на однесување, кога и тој самиот е свесен дека не знае што устари прави со неговиот живот. Ти глупачо ниедна недоквакана, што мислиш, што правиш со својот жиивот? Ми се чини да си заријам еден фејсплам у фаца од вакви непроживеани будали. Небитна си :emo: :D.

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Добив работа. Мислам за летниот период. Ама одлично е :D

На cinderella5, Strumfeta93, Magnolija и 10 други им се допаѓа ова.
  17. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    8.435
    Долго време бев отсутна од форумов, па сега не можам да се вклопам.
    Немам инспирација за пишување периодов, но ве читкам редовно. :)

http://www.youtube.com/watch?v=uYw4gMu8AVI
    Имајте убава вечер.
    Ве сакам сите . :*

На caroline.costa, Divinebutterfly, kate21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    28
    http://www.youtube.com/watch?v=uy115Hbm9DU

Пс. јас не сум столе ниту скам да бидам како него! не ме интересира дали ке се навреде! Не мисе свигја
    и не се ни труди да ми се допаднеш!

19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Денес сум ваква
    ама сакав да пишам. Денес беше супер денот.Само премногу жешко! Сабајле бев на испит
    да иначе,денес положив :party: Ќе помини се,уште малце
    после на коктел со другарка ми,,па на кафе на гости кај друга другарка,арно барем на затворено,да не не печи сонцето,ама кога си одев,ме фатило сонцето на лице па бев како доматче :D
    Сега имав и муабети со мојов,лудичок е ама си го сакам :D Се смеевме ко зелени :D (денес менувам бои :lol: ) Ме расони малце,па сега пак ми се приспива... Дури и си заплачив,од што ми недостига,онака,се лигавам денес,тешко ми падна,ама помина.Абе,во ПМС сум,100%,ќе ми дојди во рок од 4-5 дена гарантирам :D

Бидете ми поздравени! :*

На Smileeee, cinderella5, Adi888 и 6 други им се допаѓа ова.
  20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СД ви К дека кога ја гледам мајка ми како реагира на серијата БУРНИ ВРЕМИЊА :u: на милион парчиња ;(
    особено овие 2-3 епизоди кога на Џемиле тоа и се случува(абортус, сепса, компликации)
    ко ретроспектива и се случува на мајка ми-кутричка жена, колку ли пати истата ситуација ја има доживеано ;( ;( и баш прееска ми кажуваше дека и едната од нејзините колешки истото го преживува-има 32 години, и 7 години се во брак, ама ете никако да добијат бебе :worried:
    и едната од другарките го преживуваше тоа лани-а оваа година има внука(игра на судбината) а никој од нејзините не знае-јас да бев на нејзино место, гарант ке сечев вени, познавајки се себе си, немаше шанси да издржам па незнам што да е :x незнам зошто ама мене не ме влече тој мајчински инстикт-туги дечиња да, ама за мои не ни размислувам-од сите работи што ги гледам, слушам, во фамилија и околу-страв ме фака да помислам на тоа, и не сум подготвена, нај искрено :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.