[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Aбе гледај FoxLife или FoxCrime ;) Тие барем нешто други се од овие турскиве серии..

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК пред да дојдеш до заклучок дека паѓаш во депресија или имаш ниска самопочит, осигурај се дека не си опкружен со глупаци!

Мислев денеска да одмарам и да се сконцентрирам на вечерното излегување, ама по се` изгледа дека вечер ќе завршам во теретана.
    Зошто мора да пораснам? :doh:

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Знам како ти е. Знам како ти е.
    Си бил некогаш во моја кожа? Си бил во слична ситуација?
    Не.
    Епа тогаш незнаеш како ми е. Крај, точка.

4. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Не можам и не можам да разберам зошто секогаш мора да се мешаат во туѓите врски. Па и да ти бидат најблиски. Значи, јас сама знам кога треба да бидам со него и дали треба да бидам со него воопшто, а не мајка ми, тетка ми, стрина ми вујна ми. Добро се сложувам дека понекогаш родителите се во право и знаат што е најдобро за нивното дете, но не СЕКОГАШ. Ако било така и тие ќе ги послушале своите родители и останатите роднини и пријатели, упс душогрижници. :D :D :D :D :D :D

Значи, ако јас сакам да излезам со друштво, тогаш ќе излезам. Ако тој сака да излезе со друштво ќе излезе.

Сепак, феминки имајте убав ден и поминетеси вечер најубаво кај и да одите! ;) ;)

5. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Офф денес квалитетно го осетив печењето на сонцето цели 5 часа направи да се чувствувам ко да сум во сауна :sweat: :sweat: .Душлето мое ме умре,дан бетер бил од жена ко ке шета по бутици :rofl: Јас знаев и друг пат имав шетано со него,но денес цели 3 часа си бараше фармерки,а уште час патики. |( Јас во еден час си купив и фустанче и чевличиња.Се мислам да не си ги сменавме улогите во шетањето по бутици ; :^) :?: Сепак иако сум преморена ова беше убав ден за шеткање,а и допрва пак :( .Иако ми е мака ,односно ме отепа сонцето :sweat: :sweat: сепак вреди за секој миг поминат со срцката моја :inlove:

На Gordana10, anggell и pamelche им се допаѓа ова.
  6. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.644
    Допаѓања:
    23.872
    Luge pozz od Germanija :D Sega dojdov do net, sorry sto ps na latinica.
    Pocnav so rabota i odlicno e sega ya sega, ne me mislete :D Vie kako ste, dobri?
    Frankfurt e odlicen grad, denes setav i se vooduseviv. Taka nabrzina samo da ve pozdravam, pa koga ke imam Tschus!

На sesilija, LivingGlam, Doozy и 12 други им се допаѓа ова.
  7. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Ова жениве, како стареат, се повеќе лажат. Не лажат, лаже штом уста отвори.

На мајка ми една пријателка, многу е досадна. Дневно по 15 пати (минимум) се јавува дома. Фобија имам од звукот на домашниот телефон. Од толку што се јавува, веќе незнам ни кој ден се случила случката. Имено, кога мајка ми отишла кај неа, жената (па и не баш млада, 72 години) рекла дека јас сум се однесувала многу вулгарно на телефон и сум и рекла дека неможе да ја добие мајка ми бидејќи била досадна. Охххх, ајде објасни сега.
    Мене колку и да ми биде досадна, самата култура не ми дава да се однесува така спрема постар човек. А ако била мама дома, ќе ме слушнела и ќе ме искарала. Но неможе да ме искара, бидејќи ЈАС НЕ СЕ ОДНЕСУВАМ ТАКА !!! Мајка ми ме знае и знае дека неможам да речам нешто такво, но како сега да и каже и што да и каже. Одлучив, не се јавувам штом го видам нејзиниот број !!! Незнам како ќе успеа, со обзир на тоа што кога ѕвони, ѕвони додека не се јави таа секретарката, околу 5 минути.

:devil:

8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сакам да кажам денес се уморив од шетање :D :D продавница не оставив а да не влезам :D :D
    кога шетам шетам кога седам дома седам дома :D :D

9. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ах бе деца деца,вие се сликате за нозите да ви изгледаат подолги,или бидејќи сакате да овековечите некој момент,или да се сликате на убаво место?
    Ја гледаш,се дигнала на прсти,демек нозете така и изгледаат подолги и се држи таму за што и е поблиску,за да не изгуби рамнотежа.
    И важно на одмор,а секој ден лепи по 5 слики и статуси.
    Загрефче сте. |(

На DeMelo, Chocolate.me, pamelche и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Јас гола да се соблечам, на некого сигурно ќе му е уште пожешко. ^_^

На Sanniii, JoxyTheFreak, Theodora и 18 други им се допаѓа ова.
  11. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сдк не ми се јасни дечковците (ако можам така да ги наречам) кои сакаат да импресионираат девојки лажејќи ги цело време. Незнам како се носат со сите тие лаги и како не забораваат што кажале.
    Но еден ден се заборава и почнуваш да лажеш неквалитетно и се излегува на виделина.
    Се препраат со сите добри, фини, абе ко од Финска, ќе речеш е овој го бидува за зет, а уствари зад неговата цинична насмевка се кријат милион маски.
    И кога доаѓа денот кога самиот несакајќи се разоткрива се мислиш дали воопшто си се запознала со овој дечко или преку ноќ се смени.
    Значи ги имал сите симптоми of being a сељак.
    Е да ова е правото име за таквите.
    Море какви дечковци. Ми се гади од нив.

На AnaKarenina, cinderella5, calliope и 3 други им се допаѓа ова.
  12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    А тек јас :wasntme: ... има треска да го фати. :emo: ... :lol:

На Sexybaby86, cinderella5, pamelche и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Don't let the dreaming stop, even if some of them are never gonna happen, even when you lost your enthusiasm, when you lost your chance.
    Dreams that keep you alive, feed your hope, embrace your mind.
    Dreams, are what i have left in me.
    Dream, it can be only harmless...

На Buttterfly, cinderella5, L-enna и 5 други им се допаѓа ова.
  14. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Сакам да исчезнам од овој свет и да отидам некаде на пуст остров, барем на еден ден.

На crazylady и COollLady им се допаѓа ова.
  15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Зошто луѓе не се борите, туку оставате да ви биде потиснато секое право у земјава?
    Зошто луѓе ќутите, зошто сте толку безгласни и несложни? :)

16. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    се осеќам како искористено копиле :x ,да од сега ќе ја следам интуицијата а не мозокот :!:

17. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    Сакам некој фин момак да ми купи карта за во театар,а не вечера или пијачка :|

18. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Офф пусти желби... :( Зошто не сум се родила како маѓепсничка?

19. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.666
    Допаѓања:
    17.488
    СДК - Другарка ми конечно дојде од камп. Се чувствувам многу среќна, поради неа. Едно тоа што конечно се изнакажавме се, друго што таа се чувстува вака за прв пат во живот - заљубено. Премногу ми е мило за неа. Ја сакам многу, ма премногу. Една недела ми се причина како цела вечност, ми фалеа долгите разговори со неа, смеењето за ништо, се слушавме да ама тоа не е тоа. Имам уште една другарка ама таа е по друга. Несака такви глупираља - како што ги нарекува таа. Еве една песна сакам да и посветам на лудачата која не беше кај мене една недела, а ми се пристори како цела вечност. :hug: :*

http://www.youtube.com/watch?v=3h6VsMezDVI

20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.255
    Ко ќе ми текни дека сепак вакви душички постојат, срцето ми се кини, душата ме боли, ми се плачи, само шо ја видов сликата и вервајте очите ми се насолзија.
    Да го цениме то шо го имаме, некои ни пола од нашето немат, Жално, ама сепак вистинито.
    Душиче, би го изнагушкала. :hug:

На Gordana10 и pamelche им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.